joi, 24 octombrie 2013

UIMITOR !!! OMENIREA , SE VA SCHIMBA ! VA AVEA UN ALT CURS PESTE 545 DE ZILE ! CITIŢI ŞI VĂ MINUNAŢI ŞI VĂ ÎNCHINAŢI LUI, DOMNULUI ŞI DUMNEZEULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !

                    545 !!!  AICI  VA  VENI  !
              24  Octombrie  2013, ora 22, 55  !

                           Bună  seara , dragii mei !

În această seară, în timp ce scriam aici pe Blog, brusc, ochii mi se închid , şi văd UN CER, bleu senin, de ziuă, şi pe CER, UN ECRAN mare.
În stânga ECRANULUI, sus, pe fondul bleu, apare O CIFRĂ, din lumină albă.
Dragii mei, aşa cum purtăm noi mausul cu acea mână pe ecranul monitorului, tot aşa O MÂNĂ albă de lumină, a urcat de jos în sus, până a ajuns sub CIFRA -  545 -, şi cu degetul arătător, se opreşte pe cifră. Un glas, spune tare : 
                       
                             545 !

                      " VA  VENI  !
                     AICI  VA  VENI "!

Şi văd acea mână de lumină, ce urcă pe acel ecran de pe CERUL senin de ziuă, şi pune degetul arătător ,exact pe cifra   545 , care  a apărut  de nicăieri, din senin pur şi simplu .
Dragii mei, nu ştiu ce înseamnă această CIFRĂ, dar este bine s-o ţinem minte, şi să o notăm undeva, şi să începem a  număra  zilele; căci după mine, cred că,despre un număr de zile, este vorba. 
Dacă ar fi ca să numărăm 545 zile, asta ar însemna cu aproximaţie, în 2015, în prima săptămână după SFINTELE  PAŞTI !Adică, în SĂPTĂMÂNA  LUMINATĂ !
Pentru că, SFINTELE  PAŞTI, în anul 2015, cade pe data de 12  aprilie! 
Iar 545 zile, până VA  VENI, (nu ştiu ce vrea să însemne ),se vor împlini cu aproximaţie pe 20 -21  Aprilie  2015 !Fraţilor, eu nu ştiu  ce va fi atunci, dar ceva foarte important pentru întreaga omenire, se va întâmpla. (şi iată că,  în această clipă, UN GLAS, din CER,vine cu o lămurire şi  îmi spune ):

                         "SE  VA  ÎNTÂMPLA  CEVA, CE  VA  SCHIMBA  CURSUL  OMENIRII "!

Dragii mei, cât mai este timp, să ne întoarcem la CREDINŢĂ, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ, să fim mai buni, mai iubitori, şi dornici să facem fapte bune, să ajutăm pe cei necăjiţi.
Închinaţi-vă FRAŢILOR LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, şi slujiţi LUI, cu dragoste şi cu CREDINŢĂ tare, ca diavolul să crape de necaz !
Deci....,nu uitaţi :  545!  AICI  VA VENI !
 Cine  va veni, şi  ce va fi, mie nu mi s-a îngăduit să cunosc mai departe ! 
Dar vă asigur că următoarele  545  de zile, sunt şi vor fi extrem de importante pentru OMENIRE !
                      Cu dragoste, Maria !

4 comentarii:

  1. Iti multumesc pt ca esti tot timpul atenta sa ne transmiti ceea ce Dumnezeu vrea sa auzim..Am convingerea ca se va intampla ceva,asa cum ai auzit tu..Doar ca trebuie sa avem rabdare si cu toti vom vedea!

    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. INteresante toate aceste mesaje de pe blogul dvs...daca veti mai avea si altele despre posibile cutremure , informati ne daca e posibil !
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. aici am semnat si ptr prima data un comentariu dar nu stiam cum se foloseste blogger ul . Era cam perioada cind am descoperit blogul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei, veţi găsi aici pe Blog, tot ce înseamnă cu adevărat cuvântul ADEVĂR , aşa cum Bunul Dumezeu îmi îngăduie a vedea si a auzi, Din toate domeniile , ati văzut ! Si Politică, şi Meteo, si Cutremure si Razboaie, şi despre artisti etc..,etc ! Nimic nu va fi altfel, decât conform cu originalul ! Adică aşa cum le primesc de Sus ! Fără niciun fel de adăugiri sau tăieri...din cuvinte. De fapt, nici nu aş putea ! In dreapta mea stă permanent un Înger, care atunci când scriu pe Blog, mă corectează de gresesc in a mă exprima, şi imi dictează ,pur si simplu, ca la scoala la ora de dictare ! Şi dacă cumva din lene nu mă întorc ca să sterg cuvintele in care m-am exprimat, căci Citatele rămân neatinse, Îngerul nevăzut ,imi mai spune o dată, şi incă o dată, si daca tot nu corectez, ce credti că se întâmplă ?
      ASa cum stam faţă în faţă cu o persoană si disctum aprins, ba chiar ne si mai impingem, tot asa Îngerul nevăzut de mine, mă face sa tresalt de pe pat, sau sa ma cutremur fara ca sa ma misc, e ca si cum te-ar bate vântul tare. Daca scriu asa cum simt eu sa ma exprim, simt in interiorul meu, in stomac, in burta,peste tot, O Fortă,care ma clatina, ma scutura ca la un şoc electric, pâna fac cum spune ! Dar bineînteles ca nu astept sa se intample asa. La inceputul inceputurilor, nu-mi dădeam seama de ce se intamplă si ce trebuie sa fac anume. Acum însă,ştiu ce doreste BUNUL DUMNEZEU de la mine ,roaba Sa şi păcătoasa de mine.DUMNEZEU voieşte ca eu să fac întru totul VOIA SA, şi ca nu cumva cu voia mea, sa fac ceva ce nu-I place.Dar am promis Lui Dumnezeu că imi voi da si viaţa, numai sa fac Voia Sa. Să împlinesc Voia Sa, din dragoste şi cu dragoste pentru El şi Maica Domnului şi pentru Semenii nostri.
      Asadar dragilor,citiţi cu dragoste şi fara nicio îndoială tot ceea ce scriu pe Blog, căci al Lui Dumnezeu Cuvânt sunt toate ! Cu dragoste, Maria.

      Ștergere