joi, 3 octombrie 2013

NU TE MAI RUGA ÎNGERILOR !!! LASĂ - I ÎNŢELEPŢILOR !

                                   20  Noiembrie  2007, târziu în noapte !

Mă rugam BUNULUI  DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, cu taoată inima mea şi din tot sufletul meu.
Şi ca de fiecare dată, când terminam Rugăciunea, îmi plăcea să mă rog şi ÎNGERILOR  LUI  DUMNEZEU .
Dar în această noapte, când mă rugam şi ÎNGERILOR, aud UN GLAS ce vine din CERUL  SFÂNT şi care răsuna peste tot, şi în CER şi pe Pământ, şi care GLAS, mi-a poruncit pur şi simplu aşa, citez :
               "NU  TE  MAI  RUGA  ÎNGERILOR  !!!
                 LASĂ -I  ÎNŢELEPŢILOR  .
               CICĂ  ŞI  ÎNŢELEPT  ERA  ATUNCI....(şi glasul se opreşte, clipă în care îmi aud propriul Glas, care spune făra ca eu să deschid gura mea, aşa :

                "FIE  MIE , DUPĂ  CUVÂNTUL  TĂU "!

În această clipă, văd cu ochii închişi UN CER senin, bleu strălucitor, şi în faţa mea, la mică distanţă, ÎL văd, chiar pe IISUS  HRISTOS, cu CHIP luminat şi zâmbitor.
MÂNTUITORUL, avea veşminte de LUMINĂ albă,ochii albastri precum seninul Cerului,CHIPUL frumos şi luminos, cum numai CHIPUL LUI DUMNEZEU poate fi aşa, iar în frunte fraţilor, IISUS avea UN SOARE; UN SOARE  adevărat !
Dar UN SOARE alb, orbitor de strălucitor, care pulsa continuu, şi care făcea ca şi CHIPUL SĂU, să fie orbitor de strălucitor.
IISUS , îmi zâmbea şi îmi dădea putere şi căldură dumnezeiască, care m-au întărit şi mi-au îndreptat paşii sufletului pe CĂRAREA SA, ce duce spre ÎMPĂRĂŢIA  CEREASCĂ. Mereu, de fiecare dată în Rugăciunea mea, către IISUS  HRISTOS, spun aşa :
FIE  MIE  DUPĂ CUVÂNTUL  TĂU  DOAMNE  !
TE  IMPLOR ,DĂ-MI  MIE, PĂTIMIRILE TALE !
Aşa simt eu în sufletul meu, că pot să-I slujesc BUNULUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI.
Şi după doar câteva minute, aud UN GLAS, tare bucuros, care spune aşa :

                  "A  SCRIS  DOAMNE ŞI  CARTEA  ACEASTA !
(şi continuă ).:
                    RĂDĂCINILE  RUDELOR  TALE , ÎNTRE....., ÎNTRE......., ÎNTRE  ION  ŞI  FAMILIA TA, PĂSTREAZ -O "!

Dragii mei, nu cunosc rădăcinile mai adânci, ale familiei mele; ceea ce cunosc însă, este a scrie aici cu mult drag şi cu multă dragoste, pentru voi toţi, cu adevărat...CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
Să nu vă îndoiţi niciodată de aceasta, şi să-L IUBIŢI  PE  DUMNEZEU şi să vă închinaţi LUI, şi numai LUI!
Să iubiţi pe PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, care este grabnic ajutătoare şi rugătoare pentru noi, la PREA SCUMP FIULUI SĂU, şi DUMNEZEUL nostru.
Să vă iubiţi sufleteşte, unul pe altul şi să vă ajutaţi unii pe alţii.

                         Cu dragoste, MARIA

2 comentarii:

  1. De regula greselile nostre merg pana la a 7 semintie,tot asa rugaciunile si viata traita intru legile lui Hristos ne ajuata urmasii sa aiba o viata linistita si genetic le transmitem dragostea pt cele Sfinte..
    Sa ne rugam pt sufletele celor care nu mai sunt printre noi dar care ne-au lasat o mostenire uneori grea de dus pe umerii nostri!

    Cu drag,Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne rugam pt noi si pt sufletul celor dragi noua!
    Sa ne rugam mereu..pt ca Sacaparea nostra este Tatal Ceresc...
    Nebunia intru Hristos i-a facut pe preoti sa construiasca biserici,nebunia intru Hristos le-a facut pe femei sa nu faca avorturi si sa aiba atatia copii cati Dumnezeu hotaraste,nebunia intru Hristos ma aduce pe mine azi aici,si maine..si peste un an..nu are imprtanta daca cineva intelege ceva din ceea ce eu scriu sau Maria vede,aude,simte....importanta este prezenta si existenta lui Dumnezeu,in casa noastra ,in inima nostra,in viata noastra..

    O seara linistita!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere