sâmbătă, 12 octombrie 2013

IISUS HRISTOS , S - A ÎNTRISTAT ! A TREIA MÂNĂ A MAICII DOMNULUI !

                                  15 Martie  2007 , ora 17 !

Începusem Rugăciunea mea de seară, mai devreme. 
Şi în timp ce mă rugam, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd ca într-o SFÂNTĂ  ICOANĂ , pe MÂNTUITORUL, cu CHIP vesel, cu raze mari si stralucitoare deasupra capului, raze verzi şi aurii, raze care se unesc unele cu altele, se contopesc şi rămăne doar o singură culoare aurie, care înconjoară CHIPUL vesel al MÂNTUITORULUI.
Brusc, razele aurii se topesc, dispar şi ele, ca prin topire, moment în care, IISUS  HRISTOS, Îşi ridică privirea  către CERUL albastru senin, este trist şi chinuit de suferinţa COROANEI  DE SPINI, de pe CAPUL  SĂU PREA  SFANT.
Lacrimile Îi curg şiroaie pe obrajii SĂI însângeraţi de la COROANA DE SPINI ,care I-a rănit fruntea, şi de la EL, din jurul LUI, cum privea spre CERUL SFÂNT, s-au format şi se ridică, mici norişori de LUMINĂ albă strălucitoare, pufoşi şi blânzi ca primii fulgi de nea. 
IISUS, era acum trist, privea la CER, iar COROANA DE SPINI, ce o avea bine înţesată pe cap, făcea ca să I se prelingă Sângele SĂU, PREA SCUMP şi PREA  SFÂNT, pe fruntea SA, pe CHIPUL  SĂU.
Puţin mai târziu , în timp ce mă rugam la MAICA DOMNULUI, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, văd cu ochii închişi, cum din SFANTA  ICOANA cu MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL în braţe, pe lângă cele DOUĂ MÂINI, ale MAICII LUI DUMNEZEU, mai apare O MÂNĂ ,pe sub MÂNA dreaptă a MAICII DOMNULUI.
Mâna apare, creşte bucăţică cu bucăţică, pâna se face firesc de mare, dar este tremurândă, anchilozată , având palma şi degetele îndoite spre interior, ca de boală.
Acum, MAICA  DOMNULUI, avea TREI  MÂINI. 
Cu cele DOUĂ fireşti, ţinea pe PRUNCUL  IISUS, iar cu CEA de-a treia, tremurândă şi bolnavă,anchilozată, ajuta şi binecuvânta pe cei bolnavi fără de scăpare, care se rugau Ei, cu CREDINŢĂ TARE şi fără de îndoială.
A TREIA  MÂNĂ a MAICII LUI DUMNEZEU, fraţilor, este MÂNA care vindecă şi apără pe cei bolnavi si oropsiţi, carora nu are cine le purta de grijă.
Şi din acest motiv, a treia Mână a MAICII DOMNULUI, a apărut ca fiind tremurândă şi bolnavă, căci este numai pentru cei bolnavi şi singuri, fără de ajutor.
Cu această MÂNĂ, MAICA  DOMNULUI, vindecă pe cei bolnavi, şi alină durerea celor oropsiţi.
Pentru că, atât de multe suflete ocroteşte MAICA LUI DUMNEZEU, încât mai avea nevoie de încă O MÂNĂ, pentru cei bolnavi, care nu pot ajunge la EA, dar care se roagă Ei, cu toată dragostea şi cu toată fiinţa lor.
Sa ne rugăm şi noi,  fraţilor, la MAICA LUI DUMNEZEU, ca să fim ocrotiţi şi grabnic ajutaţi de MÂNA cea de-a treia a MAICII DOMNULUI.
                            Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

 1. Ce frumosa este viata pe care o traiesti,ce daruri nemarginite,culori,pasari,vuietul copacilor,razele soarelui,inima pamantului,toate sunt de la Dumnezeu....prin tine spre noi!

  Cu drag Daniela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai mare dreptate Daniela ! Nu meritam eu, UN ASEMENEA DAR şi HAR de la BUNUL DUMNEZEU !
   Şi totuşi EL, în MĂRINIMIA SA, mi L-a dat, iar eu ÎL împart acum, cu voi toţi iubitorii de DUMNEZEU, şi nu numai.

   Ștergere
 2. Ti-a dat acest dar pt ca a stiut ca tu nu ai sa-l transformi si nu ai sa-l vinzi sa faci comert cu el....

  RăspundețiȘtergere
 3. Am uitat sa ma semnez....

  Daniela

  RăspundețiȘtergere