duminică, 13 octombrie 2013

CITIŢI CE NE AŞTEAPTĂ ! FIŢI CU MARE LUARE AMINTE ! CERURILE SE VOR ÎNCHIDE !

                          12 spre 13  Octombrie  2013, ora 0,25  !

Mă rugam, chiar în aceste clipe, singură fiind în camera mea, şi brusc, în timp ce eu mă rugam în şoaptă , aud GLAS, care spune tare aşa : 
                     SE  ÎNCHID !  SE  ÎNCHID  PENTRU  VEŞNICIE  "!

Şi ceea ce am auzit am văzut şi scris., pe UN CER albastru , de ziuă,şi care CER, era ţesut precum un sac de cânepă, cu ochiuri mici, era ţesut de O LUMINĂ  AURIE , care arăta ca şi o ţesătură, chiar precum sacul de cânepă, doar că ţesătura era  de LUMINĂ aurie, şi  strălucea.
Aşa precum arată mrejele de prins peşte, tot aşa BOLTA CEREASCĂ, CERUL tot, avea la suprafaţă, mai precis  era învelit ,într-o ţesătură de LUMINĂ AURIE,  sau cu alte cuvinte...era sigilat, adică închis.
Sub ţesătură, scria  cu litere mici  de mână , din lumină  albă stralucitoare , în stanga mea, spre răsărit , aşa :

                  " SE  ÎNCHID ! (la mică distanţă, scria ):
                    VEŞNICA  POMENIRE "!

Apoi, aud GLAS, care spune aşa :
                    "DRAGII  MEI  !  CERURILE  SE  VOR  ÎNCHIDE  PENTRU  VEŞNICIE .
                    ESTE  DE  BINE , ESTE  DE  RĂU , NUMAI  BUNUL  DUMNEZEU  ŞTIE '!

Dragii mei, CERURILE  vor fi închise ! Vor fi zăvorâte cu aceasta plasă, aşa încât, nu va rămâne nimic care să nu fi fost închis. 
DUMNEZEU S-a mâniat pe noi, pentru că, nu mai avem CREDINŢĂ, nu mai mergem la SFANTA  BISERICĂ, se întâmplă atâtea crime ,furturi ,violuri, schingiuiri..., te cutremuri pur si simplu, de câtă răutate este în lumea aceasta.
Omenirea alearga după înavuţire, după bogăţii materiale, bani şi aur, etc,etc.
Prea multe crime, prea multă suferinţă provacate de oameni semenilor lor, prea multă indolenţă  şi prea puţină, sau deloc, CREDINŢĂ !
Fraţilor, nu este o joacă ! Cum ne aşternem în viaţa aceasta, grabnic trecătoare, aşa vom dormi veşnic, în viaţa veşnică.
De fapt nu vom dormi, ci vom trăi veşnic, în viaţa veşnică.
Fiecare dintre voi, este liber să aleagă, între a crede în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, şi a împlini ale SALE PORUNCI, şi va dobândi ÎMPĂRĂŢIA CEREASCĂ, sau a nu crede în nimic, şi îşi va căpăta dreptul , de a suferi în fundul gheenei, în focul cel veşnic al cumplitului Iad.
Nu ştiu când va fi aceasta, numai DUMNEZEU ŞTIE,dar va fi !  SE  VA  ÎMPLINI , pentru că nu de la mine spun toate astea, ci de la BUNUL DUMNEZEU !
Aveţi grijă dar, şi vă îndreptaţi în bine, de azi înainte viaţa voastră, pentru a dobândi ÎMPĂRĂŢIA LUI  DUMNEZEU !
Iar când CERURILE  se vor închide pentru veşnicie, să fiţi pregătiţi atât trupeşte, cât şi sufleteşte, şi fără teama, să mergeţi în faţa MÂNTUITORULUI, la JUDECATA cea dreaptă.
                          Cu dragoste şi preţuire, Maria.

18 comentarii:

  1. Domnul Meu,mi-a dat in dar BINELE OAMENILOR ! CINE IMI POATE INTELEGE FERICIREA !!! Domnul Meu stie ca daca semenul meu este nedreptatit ,sufletul meu sufera,daca al aceluia este fericit,eu sunt linistita. Nu incercati sa-mi intelegeti cuvintele.Eu nu sunt a lumii acesteia,a acestei lumi,eu nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anonim...nu trebuie sa intelegem ceea ce tu scrii aici pe blog sau ceea ce tu simti in sufletul tau,eu cred!nu inteleg!ca ai o credinta mare si un suflet care ofera iubire si liniste...

    Cu drag Daniela

    RăspundețiȘtergere
  3. Cerul a tremurat usor si a aparut o stea MARE,nu stralucitoare,dar MARE.Este ea a mea oare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim...ce spui daca am purta o conversatie,ma bucur ca scrii lucruri frumoase,dar ajuta-ma sa le vad si eu stralucirea...asa cum le vezi tu...expunandu-le si altora.

      Cu drag Daniela..

      Ștergere
  4. Daca ii spun Domnului Meu ca il iubesc,Domnul Meu spune ca ma iubeste mult,mult,mult mai mult!Spune ca EL alege pe cine sa iubeasca.ESTE DOMNUL MEU. Stie ca am invatat sa cer iertate si ca i-am iertat pe toti cei care mi-au gresit mult.Pentru ca am suferit in tacere,El vrea sa faca DREPTATE.Sufletul a suferit atunci demult,sufera si acum cand vrea sa-i pedepseasca.SUFLETUL MEU.........asa e el....... .Domnul Meu spune ca tot eu sunt cea care sufar,dar este corect daca au gresit ca ei sa nu fie pedepsiti?este corect asa?nu persista in greseala?!Domnul meu vorbeste,nu eu.DOMNUL ESTE DREPT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mi-aş dori tare mult ca să ne cunoaştem, să ne spunem mai multe, îmi place tare mult cum scrii.
      Ce spui ? Ieşi din anonimat ? Te rog, hai să împărtăşim tuturor din trăirile tale, ca să ne bucuram cu toţii, şi să ne îndreptăm pe CALEA cea bună.,bineplăcută LUI DUMNEZEU. Aştept ca să-mi răspunzi draga mea.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    2. Suferinta exista in sufletul nostru al tuturor cum Domnul tau este si al nostru,iertarea inseamna mantuirea si apropierea de Dumnezeu...Cu toti avem dureri,suferinte suntem umiliti,necajiti dar prin rugaciune si credinta iesim la liman...Se simte ca in sufletul tau exista o mare durere,dar prin ea ai ajuns sa-L cunosti pe Domunul Dumnezeul Nostru...

      Cu drag Daniela

      Ștergere
    3. Mesaj pentru tine ,draga mea, care nu doreşti să ieşi din anonimat, deocamdată.
      BUNUL DUMNEZEU, pedepseşte pe cei care greşesc ! Bine ar fi, să ne dea pedeapsă în această viaţă, şi nu în viţa veşnică.
      Pedeapsa în această viaţă se termină oadată cu viaţa , dar în viaţa veşnică ,veşnic rămâne.
      Sa ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU, să ne pedepsească în această viaţă şi nu în cea veşnică.
      Nu putem să-I cerem noi LUI DUMNEZEU, când şi cum să-i pedepsească pe cei care Îi greşesc. EL ŞTIE TOATE, şi va face TOATE la timpul lor şi după VOIA SA.
      Noi trebuie să ne rugăm pentru aceştia care greşesc mult, sau mai puţin.
      Să iertăm ca şi noi la rândul nostru, să fin iertaţi. Aşa cum spune RUGĂCINUEA TATĂL NOSTRU : "ŞI NE IARTĂ NOUĂ PĂCATELE NOASTRE, PRECUM ŞI NOI IERTĂM GREŞIŢILOR NOŞTRI "!
      În sufletul nostru ,în inima noastra, trebuie să facem loc ,bunătăţii, milei, LUMINII LUI HRISTOS, şi DRAGOSTEI faţă de Aproapele.
      Dacă avem DRAGOSTE în suflet, faţă de APROAPELE, toate celelalte vin de la sine ! Cu dragoste, Maria

      Ștergere
  5. Sa fim buni la suflet.Un gand,o vorba,o fapta,doar bune sa fie.BINELE OAMENILOR!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rabdarea este o virtute,este de la Domnul Meu si toate la timpul lor ,Vor Fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu simt sufletele oamenilor!Pe-al tau l-am simtit de la inceput ca este deosebit,iar eu iti doresc numai BINE.Cer de la Domnul Meu asta si sper ca EL sa ma asculte,CA TU SA CREZI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, eu eu ştiu că răbdarea este O VIRTUTE, dar m-aş bucura tare mult, să ne cunoaştem, să-mi spui măcar numele mic, al tău.
      Şi eu am suferit mult, iar suferinţa mi.-a fost de folos sufletului meu, m-a apropiat de BUNUL DUMNEZEU, şi să mai ştii draga mea, că eu respect religia fiecărui semen de-al meu, de-al nostru. Chiar dacă eu, prin ceea ce trăiesc cu VOIA LUI DUMNEZEU, propovăduiesc al SĂU CUVÂNT, adică CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ.
      Nu vreau să impun nimănui să creadă în toate câte scriu, ci doar doresc să mă fac înţeleasă, să conving pe SEMENII mei de ADEVĂR, şi că nimic nu este de la mine, şi mai ales, nu adaug niciun cuvinţtel de la mine, la citatele din articol, ci sunt PURUL ADEVĂR din CUVÂNTULUI DOMNULUI.
      Îţi respect dorinţa şi voi avea răbdare, până ce vei hptărâ tu, că a sosit ziua ca să ne cunoaştem. Cu dragoste, Maria (aştept să ne mai scrii ).

      Ștergere
  8. S-au inchis cerurile si nu te-au luat? Pacat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare Pacat,facem atunci cand ne intereseaza doar comentarile unui sau a altuia...pt ca asta cauta-i ceva senzatonal,ei nu ai gasit pt ca senzationalul tau,nu seamana cu al meu,sau al celor care credem in Dumnezeu.

      Daniela

      Ștergere
    2. Dna Daniela, psiholog. Facultatea din pacate nu ne garanteaza ca vom scrie corect romaneste. Poate daca v-ar fi interesat cum se scriu corect anumite cuvinte ati fi avut deschiderea sa cititi mai mult despre manipularea oamenilor prin intermediul religiei. Cum explicati ca in zilele noastre habotnicii sunt in majoritatea cazurilor oameni care nu au minimul de cultura si educatie, nu au scoala sau sunt slab dotati intelectual?

      Ștergere
    3. Caută te rog, VIEŢILOR SFINŢILOR, şi vei găsi acolo că, majoritatea SFINŢILOR erau oameni simpli, pescari, dulgheri, comercianţi, păstori de oi si de vite....
      La DUMNEZEU, nu conteaza câtă ştiinţă ai, cât de deştept şi lăudăros eşti cu ştiinţa şi înţelepciunea, care vin tot de la EL, ; DUMNEZEU ÎŞI ALEGE OAMENII, care au DRAGOSTE în suflet, DRAGOSTE faţă de semeni, DRAGOSTE pentru EL, pentru a împlini PORUNCILE SALE, pentru a face VOIA SA .
      OAMENII DE ŞTIINŢĂ, sunt majoritatea aroganţi, mândri şi plini de sine.
      Ei caută logică în toate, ori atunci când dăruieşti iubire sufletească şi ai CREDINŢĂ tare în BUNUL DUMNEZEU, nu ai nevoie de logică, ci de bunătate a sufletului şi de dragoste faţă de aproapele.
      Si eu am terminat două facultăţi, dar nu mă mândresc cu asta, nu scot în evidenţă acest lucru, pentru că, atunci cand trupul nostru se va intoarce în pământul din care a fost luat, unde îţi este înţelepciunea , înţeleptule ?
      Sau ,care o fi trupul săracului şi care o fi fost al bogatului ?
      La ce buna este numai ştiinţa şi lauda cu înţelepciunea, cum că eu....sunt cel mai mare si cel mai destept, dacă sufletul îţi este gol de CREDINŢĂ, gol de fapte bune, gol de Dragoste, faţă de cel fără prea multă carte ?
      Un om cu adevărat înţelept , nu se laudă cu ŞTIINŢA SA, ci se smereste, se pocăieşte, şi mulţumeşte LUI DUMNEZEU, pentru DARUL de a fi înţelept,sănătos ,credincios,şi pentru faptul că îi scoate în calea sa, oameni necăjiţi, fără prea multă carte, care au nevoie ,de un sfat, de o povaţă, de-o faptă bună făcută lor, din partea celui care se bate cu pumnul în piept, cum că el este cel mai destept., şi este doxă de carte.
      CARTEA, ÎNVĂŢĂTURA , ŞTIINŢA, MEDICINA, etc etc, sunt strâns legate cu RELIGIA, ; merg mână în mână cu , CREDINŢA în DUMNEZEU. Dacă DUMNEZEU, nu ar vrea să devenim oameni de ştiinţă, profesori, doctori ,preşedinţi ,regi şi împăraţi, totţi aceştia nu ar fi existat vreodată. Dar DUMNEZEU, menţine un echilibru în toate.
      Un om sărac, fără prea multă carte, şi cu lipsuri materiale, având şi copii, dar neavând ce pune pe masă, se roagă la BUNUL DUMNEZEU, ca să îl ajute,şi să nu-l părăsească. Şi pentru aceasta, îi este şi mai recunoscător ! CREDINŢA în DUMNEZEU, a omului simplu şi cu lipsuri materiale, devotamentul lui, dragostea lui, face mai mult decât toţi oamenii de ştiinţă din lume, în faţa LUI DUMNEZEU.
      Daca iubesti pe DUMNEZEU, nu înseamnă că eşti prost ,sau dus cu pluta; ci este ceva DUMNEZEIESC.
      Ai puterea şi dragostea necesară, încât, chiar dacă suferi mult, IUBIREA faţă de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, nu dispare. Dimpotrivă, se întăreşte pe fiecare zi ce trece, cu fiecare palmă pe care o primim de la DUMNEZEU.
      Sa se înţeleagă odată pentru totdeauna : CA SĂ FII CÂT MAI APROAPE DE DUMNEZEU, ŞI SĂ PRPOVĂDUIEŞTI CUVÂNTUL SĂU, NU TREBUIE SĂ AI PREA MULTĂ CARTE, ; NU TREBUIE SĂ DEŢII UN ŞIR NENUMĂRAT DE TITLURI ! NU-ŢI FOLOSESC LA NIMIC, DACĂ NU AI DRAGOSTE ŞI CREDINŢĂ FAŢĂ DE DUMNEZEU. FAŢĂ DE APROAPELE ! Dăruieşte DRAGOSTE şi săvârşeşte fapte bune, şi nu te lăuda cu ştiinţa ta, care nu-ţi aparţine personal, ci de la DUMNEZEU ESTE.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    4. UN OM PLIN DE ŞTIINŢĂ, UN OM CARE CUNOAŞTE TOATE TAINELE UNIVERSULUI, DACĂ NU ARE CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, DACĂ NU ARE NĂDEJDE ŞI DRAGOSTE ÎN EL, ŞI PENTRU EL şi pentru SEMENI, nu are nimic ! Este gol pe dinăuntru, precum o fântână fără apă, atunci când eşti însetat şi nu ai cum să-ţi potoleşti setea, sau, se aseamănă foarte bine, cu UN OU, ce a rămas sub cloşca care şi-a scos puiii, dar acesta a rămas întreg şi dacă îl spargem ,este urât mirositor şi fără puiul de găină în el. Deci ,gol pe dinăuntru şi urât mirositor. Aşa este UN OM PLIN DE CARTE şi lipsit de ÎNŢELEPCIUNE ! UN OM ÎNŢELEPT, ESTE UN OM CREDINCIOS , dar un om plin de sine, doxă de carte, este un egoist, un arogant şi lipsit de DRAGOSTE SUFLETEASCĂ ,lipsit de IUBIREA FAŢĂ DE APROAPELE ! Trăieşte numai pentru el, şi se crede atotputernic, şi că toate i se cuvin. Dar se înşeală amarnic, pentru ca va veni clipa, când se va lipsi de toate cele materiale, când mintea sa, va fi tulbure şi nu-şi va aminti nimic din cele învăţate spre laudă, ci va privi în sufletul său, şi va vedea ca se aseamănă cu OUL CLOCIT şi fară de pui. Cu dragsote, Maria

      Ștergere
    5. Draga anonim nu pot sa-ti raspund la aceasta intrebare...in primul rand pt ca prin natura meseriei nu imi permit sa dau raspunsuri unor oameni,pe care nu ii cunosc,doar de dragul de a face o conversatie,iar din punctul meu de vedere al Omului Daniela,parerea mea nu vreau sa o impartasesc cu cineva care nu intelege..Adevaratul sens al vietii...
      Ca sa faci ceva cu viata ta trebuie sa vrei nu sa te convinga cineva,acum este alegerea ta cum vrei sa traiesti,cat vrei sa traiesti.
      Daca te deranjeaza greselile mele de ortografie,iti spun prieteneste ca nimeni nu este perfect.. nici macar tu!

      O zi buna tie anonimule...si ma bucur ca esti aici si scrii ceea ce simti,este un pas important pt tine,pe care probabil nu il constientizezi acum!

      Daniela

      Ștergere