luni, 11 mai 2020

SOROŞ SI ALEGERILE ! IARASI SOROS ???

    22 Februarie 2020,ora 6,33 !
                              
                                Dragii mei, 

Am scris adeseori despre George Soros, si nu de la mine am scris ci de la Duhul Cel Prea Sfant !
Acest om dragilor, asa precum el insusi a declarat,este malefic.Scopul lui este de a rasturna guverne ,de a distruge Religiile lumii intregi si de a semăna ură intre popoare.
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata:
                   "Scrutin !
Dar un alt glas intreaba:
              Vor avea loc alegeri ? 
Iar raspunsul a fost asa:
             Va veni Soros!"
Moment in care,am in faţa ochilor inchisi, sub un Cer ca un amurg vad multa ,multa lume,ca la Proteste adunata.
O persoana (nu-i vedeam chipul) tinea la subrat o cadita mica bleu,din aceea in care facem baie la bebelusi.
Pe fundul caditei bleu, citesc scris cu rosu asa:
                 "Va veni Soros!"
Prieteni dragi, am incercat si altadata sa deschid ochii si urechile celor care nu cred ca acest individ ,are multe radacini otravite si in Romania.
Dar se pare ca,nimeni nu ia in seama cele scrise de mine si graite de Duhul Cel Prea Sfant.
Asadar,nu voi mai comenta pe marginea acestui subiect malefic, ci vom astepta cu totii ca sa ne distruga; ca sa distruga atât Tara cat si pe noi ca popor.
Dar totusi, sa nadajduim ca vom fi ocrotiti si aparati de tot ce este rău, iar cei care tin cu satana,de satana si de lucrurile lui hidoase si pline de smoala ,vor avea parte in vecii vecilor.
Iata mai jos si alte articole:                                  

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

7 sept. 2018 - George Soros destabilizatorul GUVERNELOR lumii!" ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html.
De aici dragilor, se intelege ce fel de om este GEORGE SOROS, si cum se joaca el cu mintile oamenilor, asa precum soarecele cu pisica. ... Maria Ghiorghiu la 00:22 ... Pentru ce ai dat nr tau de tel la doamna Maria sa mi.l dea mie. ... S
21 ian. 2019 - Poliţeanu recunoaște că a fost consilierul Monicăi Macovei, de care s-a despărțit pentru că valorile, principiile şi modurile noastre de lucru au ...
Soros a oficializat limbile rusa si maghiara in administratia de stat sau PSD ?! ... După căderea Cortinei

 de Fier, procurorul Monica Macovei a devenit unul dintre ...
Acum 3 zile - Miliardarul George Soros i-a cerut şefului Facebook Mark Zuckerberg să se retragă de la conducerea companiei.
Monica Macovei


Imagini pentru soros si monica macoveiImagini pentru soros si monica macovei

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20181219/23696750/Ce-spunea-Soros-despre-Monica-Macovei-Renate-Weber-i-Cristian-Preda.html

Imagini pentru SOROS


O analiză dată recent publicităţii arată, că, în 2004, „aliaţii-fantomă ai
 lui Soros” au încercat să dea jos Guvernul de la Bucureşti, ajutaţi de ONG-uri extremiste americane.
BUCUREŞTI, 19 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. În acest an, Organizaţia conservatoare americană Capital Researh Center (CRC) a dat publicităţii o analiză detaliată despre activităţile din România ale organizaţiilor fondate de multimiliardarul George Soros.
Documentele publicate analizează extinderea reţelei sorosiste din 1989 şi până în prezent.
Una dintre misiunile organizaţiilor create de Soros în România a fost „tentativa de a transforma cultura conservatoare creştin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale şi sociale”, potrivit analistuli de la CRC, citat de romanialibera.ro
Se observă, însă, că majoritatea oamenilor din România crescuţi în umbra organizaţiilor lui Soros promovează idei anti-creştine şi contestă frecvent credinţa noastră creştină.
Spre exemplu, Monica Macovei susţine interesele homosexualilor, iar Alina Mungiu-Pippidi crede că societatea românească este „primitivă”, creştinismul fiind „incredibil de înapoiat”.

Prezent în România din decembrie 1989

La doar cinci zile distaţă de momentul executării fostului cuplu prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu, adică în data de 30 decembrie 1989, s-a format Grupul pentru Dialog Social care a primit, de la autorităţile ce au preluat revolta populară şi au dat lovitura de stat, o clădire chiar pe Calea Victoriei.
În România, Soros a avut prima întrevedere cu fondatorii Grupului, inclusiv cu Silviu Brucan. În 2005, cu prilejul unei emisiuni tv, Robert Turcescu a declarat că Soros a venit în ţara noastră cu primul avion care a aterizat în Bucureşti după Revoluţie.
Potrivit anchetei CRC, Soros ar fi oferit GDS suma de un milion de dolari, bani pentru construirea unei reţele favorabile de organizaţii neguvernamentale în România. În primă instanţă, GDS i-a pus la dispoziţie spaţii din clădire, grupul video şi alte facilităţi.
Şase luni mai târziu, miliardarul fondează în ţara noastră Fundaţia Soros – un ONG cu un buget iniţial anual de 1,5 milioane de dolari. Primul preşedinte al Fundaţiei a fost sociologul Alin Teodorescu.
Trebuie făcută precizarea că, până spre finalul anilor 90, Fundaţia Soros era singurul ONG din România care primea fonduri externe.
În următorii patru ani, Soros a investit în scrierea şi publicarea de manuale şcolare prin intermediul Ministerului Educaţiei. De la an la an, sumele investite de el au crescut, ajungând la 10 milioane de dolari anual pe la mijlocul deceniului.
În 1997, după înlocuirea lui Alin Teodorescu din funcţia de preşedinte, Fundaţia Soros devine Fundaţia pentru o Societate Deschisă, un nume similar cu cel al organizaţiei-mamă din SUA, Open Society Foundation.
Bugetul anual al Fundaţiei a crescut la 12 milioane de dolari, iar o mare parte din bani au fost folosiţi pentru a selecta şi finanţa educaţia unor tineri români în universităţi occidentale şi la Universitatea Centrală Europeană de la Budapesta.
Aceşti tineri aveau obligaţia ca la terminarea studiilor să revină în România şi să devină activi în viaţa socială şi politică a ţării.
Mirel Palada, cunoscutul sociolog invitat în mod frecvent la postul Antena 3, a fost unul dintre aceşti studenţi. Ulterior, s-a distanţat de echipa lui Soros.

Activismul politic

La începutul anilor 2000, bugetul FSD era de 16 milioane de dolari. În plan politic, Soros începe să înregistreze succese în ţara noastră începând cu alegerile din 2004.
În anul 1990, Sandra Pralong a demisionat din funcţia de ofiţer de presă pe care o avea la publicaţia americană Newsweel şi a devenit primul director executiv al Fundaţiei Soros în România. A fost consiliera preşedintelui Constantinescu şi astăzi e consiliera preşedintelui Iohannis.
Alin Teodorescu, primul preşedinte al GDS, a fost, în perioada 2000-2004, şef de cabinet al prim-ministrului Adrian Năstase, iar în 2004 a intrat în Parlament.
Renate Weber a fost liderul Consiliului Director al Fundaţiei Soros din România între anii 1998 şi 2007. Începând cu 2004 a fost consiliera lui Traian Băsescu în domeniul legislativ şi constituţional, iar în noiembrie 2007 a intrat în Parlamentul European, unde se află de peste 10 ani.
Aceasta, împreună cu Levente Salat şi cu Andrei Pleşu sunt membri în Consiliul Fundaţiei, preluând prerogativele Fundaţiei şi fiind numiţi pe viaţă.
Levente Salat este un adept activ al autonomiei Transilvaniei.

„Locotenenţii” trec la treabă

Sumele pe care multimiliardarul american le „pompa” în România au început să scadă. El nu a schimbat obiectivele, ci strategia, Soros continuând să canalizeze fonduri în România, dar printr-o structură nouă, numită Trust for Civil Society în Central and Eastern Europe.
În 2004, când Traian Băsescu a sunat-o pe Monica Macovei pentru a-i propune funcţia de ministru al Justiţiei, aceasta s-a consultat cu o prietenă apropiată, Alina Mungiu-Pippidi, ce conducea un ONG finanţat de Soros.
Multimiliardarul ţine, potrivit CRC, o listă de nume ale europarlamentarilor europeni care îi sunt favorabili, el scriind despre Weber că este o „suporteră hotărâtă a Societăţii Deschise”, despre Cristian Preda că este un „progresiv timid”, iar pe Macovei a caracterizat-o drept „o progresistă absurdă, un aliat indiscutabil al valorilor Societăţii Deschise”.

Cazul Colectiv

Analiza Capital Research arată cum ONG-urile fondate de Soros „şi aliaţii acestora din Occident au făcut presiuni pentru realizarea unor revoluţii anti democratice în Europa de Est”, precizează sursa citată.
De asemenea, aliaţii fantomă ai lui Soros din România au încercat, cu încăpăţânare, chiar, cred analiştii de la CRC, să răstoarne Guvernul de la Bucureşti, „cu sprijinul ONG-urilor americane de extremă stânga, ai mass-media occidentale şi ai Departamentului de Stat d epe vremea lui Barack Obama”.
„Şi totuşi, într-o ţară cu 20 de milioane de oameni, un grup de mai puţin de 60.000 de oameni, susţinuţi de mai puţin de 15% din populaţie, a reuşit să forţeze Guvernul să îşi dea demisia”, concluzionează analiştii de la CRC.
Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20181219/23696750/Ce-spunea-Soros-despre-Monica-Macovei-Renate-Weber-i-Cristian-Preda.html

P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 







29 de comentarii:

  1. Soros =BABA CREATA il cauta moartea si el e pe metereze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine Szorosh sa dea ulei, zahar si gumari !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti astia au trecut prin PDL in PNL evreiesc si au preluat conducerea lui si a Gu-Werner-ului.
    Asa ca vor avea fonduri nelimitate sa se mentina la Putere , inima de Alogeni fara scrupule si mila de poporul roman ca sa se impiedice in principiile crestine,cu ideile lor arogante de 'superioritate'dar si de gnomi[oameni mici,ascunsi].
    Dar au totusi doua piedici , pe Trump si la noi Coronavirusul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. DE JIGODIILE TRĂDĂTOARE INTERNE CU NUME DE SECURITATE,ARMATĂ, PNL,USR,PMP NU DUCE LIPSĂ ROMÂNIA .....SĂ NU UITĂM MĂGĂRIA NEAMȚULUI LA ADRESA STATULUI SI NATIUNI ROMÂNE .....ARMATA ROMÂNĂ TRĂIEȘTE DE PE URMA ACESTUI POPOR,,,,,ROMÂNIA A AJUNS COLONIE, CU AJUTORUL SECURITATII SI ARMATEI ROMÂNE

    RăspundețiȘtergere
  5. Sputnik, asa-i?! Bravos natiune!Uite de unde "luam noi lumina"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Și Violeta Alexandru umbla cu un lighean pe la proteste, o fi un semn?! 😂

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca acest mesaj țintește spre alegerile prezidențiale din SUA decât cele de la noi. Oricum, pana nu moare nu scăpăm de el; așa cum a fost și cu David Rockefeller - 101 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu fie prea tarziu,ptr.cei care nu cred,cele scrise aici pe blog de d-na.Maria!Handic M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.02 nu mai duce tu grija altora.E de ajuns ca crezi tu toate balivernele ca doar ai capatat cate ceva de la Maria Ghiorghiu ca sa-i canti in struna.

      Ștergere
  9. Nu este exclusă încă o încercare cu sponsorizări în experți în manipulare și în rezist, exist, covist. Se va dovedi inutilă nu vor reuși. Cei care au fost victime ale unui război rămân cu traume tot restul vieții chiar și o petardă pocnită în preajma acestora îi vor face să se arunce instinctiv la pământ și să intre într-o stare de fibrilație. Așa va fi acest partid pentru majoritatea alegătorilor va fi identificat cu pericolul cu molima cu dezastrul. Cu toate încercările lor disperate cu minciuni copilărești și cu povești aberante vor fi radiați de pe scena politică românească. Toate faptele de care au acuzat psd le-au înfăptuit ei chiar în plus încălcarea drepturilor omului, abuzuri, furt, sărăcie și dictatură. Căderea lor rapidă în sondaje arată asta. De menționat aici cei trei trompetiști din fanfara mortuară ai dictaturii, ruj roz, esotericul bătut în audiență de scooby doo și țărănușul care își înjură prietenul în a cărui televiziune îi curgeau balele seară de seară care în nebunia lor își imaginează proteste împotriva CCR cu menținerea distanțării sociale unde fraierii să strige nu vrem bani nu vrem valută vrem doar Hoha și bețivul să ne amendeze. Revenind la situația societății românești banii băgați în presă să mintă și să manipuleze sunt inutili se poate schimba programul tv lejer. Când vezi un prezentator tv care turuie în favoarea guvernului știind că a fost mituit cu bani alocați de guvern parcă revezi prezentatorii tvr din regimul Ceaușist niște muci pe asfalt ce îți provoacă vomă. De fapt să o lăsăm baltă că România și Rusia trăiesc aceiași,, democrație,, și realitatea zilelor acestea o demonstrează pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Profesorul Dan Dungaciu;''In ultimii ani Esec in Lant al politicii externe Romanesti''.
    Normal ,daca e condusa de Alogeni,exponenti ale unor interese straine carora nu le pasa de Romania si de romani si care vor doar sa-si satisfaca protectorii externi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    ROMANIA,este condusa de SFANTA TREIME,asa cum multi profeti din intreaga lume,a prezis cu sute de ani in urma ROMANIA va fi NOUL IERUSALIM,asa cum si doamna Maria,ne transmite din 2012,profetii de la DUHUL SFANT,cum sa ne pregatim sufleteste,sa-l primim pe IISUS HRISTOS pe pamantul Romanesc.Fiecare om de pe acest pamant este liber sa vina cu ganduri bune,sa viziteze tara MANTUITORULUI LUMII.
    Noi vom trece printr-o foarte mare suferinta,si pe urma vom fi o tara sfanta,tara va fi curatata de mincinosi,manipulatori,etc.Am auzit de o profetie,ca saracii din intreaga lume se vor uni,si vor lua toata averea bogatilor cu forta,iar multi din cei bogati vor muri de atac de panica ca nu au unde sa-si ascunda bogatiile,ca SFANTA TREIME,toate le va ingadu-i,nimic nu va ramane ne pedepsit daca nu este pe munca cinstita.Din auzite ca acest om are foarte multe afaceri in vestul tarii,si ma intreb de ce TRAIAN BASESCU,si-a depus candidatura la Sannicolaul Mare???
    Dupa aceasta pandemie,Romanii il urmeaza pe MANTUITORUL LUMII,si respecta CUCANTUL LUI CEL SFANT!

    RăspundețiȘtergere
  12. De pe Facebook

    MIRELA PUICA:
    VEȘTI BUNE !

    Aflu aici în Germania dar și de la prietenii români din țară că tot mai mulți medici din ambele țări demisionează ca urmare a presiunilor care se fac asupra lor de către autorități, considerând că este inadmisibil si inacceptabil sa li se impună să mintă pacienții referitor la virusul "ucigaș" si obligativitatea vaccinării. Se pune, firește, problema deontologiei dar și a demnității personale.
    Se pare că metoda cabalistă a "pumnului in gură" începe să aibă efecte contrare celor scontate, la fel cum minciuna si mascarada "pandemiei" nu mai are priză la mase.
    Hidra ocultei mondiale a reușit, de-a lungul secolelor, să distrugă multe: vise, aspirații, destine, vieți omenești, dar nu și conștiința, demnitatea, credința și nevoia de libertate a oamenilor!
    Mâine, 9 mai, va avea loc în München o amplă demonstrație impotriva măsurilor abuzive și absurde impuse ca urmare a asa-zisei "pandemii". Va transmite, oare, media coruptă imagini ale acestei demonstrații? Mă îndoiesc.

    Un medic si prieten român îmi spunea deunăzi ca "Romania este poligonul celor mai cumplite acțiuni împotriva umanității." Așa este!
    Poporul român, atât de lovit în ultimele decenii, deposedat de drepturi și libertăți, oprimat si deprimat, pare să se fi transformat într-o masă inertă... Pare doar, pentru că sub aparența inerției se ascunde de fapt furia mocnită: durerea de a-și vedea țara distrusă, viața amenințată de vaccinări forțate și criminale, sentimentul profund al nedreptății și revoltei. "A-nceput sa clocotească mămăliga românească!" Va fi suficientă o "scânteie" pentru ca mânia și revolta poporului sa se transforme intr-o REALĂ REVOLUȚIE ! Românii vor ști să-și cheme puterile ancestrale ale lupilor dacici ce zac de milenii în adâncul sufletului național !

    România, Germania, Europa, Omenirea întreagă se trezeste! Și ia atitudine! Acționează! Setea de libertate a popoarelor este atât de mare încât lupta lor nu se va opri decât la izbânda finală! Și o vor obține! Nici poliția politică, nici poliția medicală, nici planurile odioase si bine ticluite ale hidrei n-o vor putea opri ! Procesul e ireversibil !...

    Poate că voi fi blocată pe FB în urma acestei postări dar nu contează! Se vor ridica alte glasuri, si altele... Iar deznodământul va fi același: când cei de jos se mișcă, cei de sus CAD ! Am credința că Dumnezeu este cu noi, cei de jos!
    "Sfântă Cruce, armă dulce"!...
    Cu credință și curaj, vom învinge!
    Cu Dumnezeu înainte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirela. Puica, te pup pe suflet. Ilie- sorinel. Pa
      Pa.

      Ștergere
  13. Este in mesaj scris :Nu ne vindeți lui Soros.Cam așa ceva suna mesajul doamnei Maria.Toate mesajele se vor împlini.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tradatorii,Vinzatorii nu sint Democrati ci Dictatori-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Tradatorii,Vinzatorii nu sint Democrati ci Dictatori.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma sosos asta este si mort si imbalsamat si voi tot despre el vorbiti. Gasiti un alt gogoman cu care sa speriati lumea. Ori asa dicteaza hotul voiculescu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George Soros este nascut la 12 august 1930, in Budapesta. Are 90 ani. Chiar va lasati manipulati? Un om de 90 ani este aproape o leguma, probabil senil, cu numeroase boli cronice. La 90 ani nu te mai lasa nici copiii, nici nepotii, nici avocatii pe care-i are, sa mai ia vreo decizie in vreun domeniu. De ce? Pt ca, si cu certificat medical de la medic psihiatru, orice semnatura poate fi contestata in instanta. Si in Romania, si oriunde pe glob.

      Ștergere
    2. Are un fiu, Maria a avut un mesaj referitor la fiul lui!!!

      Ștergere
  17. Radu Morar;''Daca planul neomarxistilor Iohannis si al serviciilor reuseste ,noi Romania si romanii v-om fi definitiv sclavii Germaniei.''

    RăspundețiȘtergere
  18. craciun, de cat timp frecventezi PSD?

    RăspundețiȘtergere
  19. Sper ca Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne apere de acest malefic
    Ma gandesc la mesajele dv.doamna Maria care spune asa;
    JOS LABELE DE PE POPORUL ROMAN.
    Nu uit si mesajul acesta imi da putere si credința că BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne iubeste cu toate păcatele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  20. Liberalul Tariceanu vorbeste despre'';Nebunia PNL-ului mai ales a artagosului ministru de 'finante' Citu care in parlament e si total neprofesionist pe deasupra..

    RăspundețiȘtergere
  21. Sorin Rosca Stanescu;Iohannis a devenit un fel de Baba Omida pentru ca ne povesteste azi cum va fi legea inainte sa fie legea starii de alerta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce incantati puteau fi la inceput romanii, dupa '90, ca au burse de la acest Soros sau ca le platea acest individ studiile... acum le iese pe nas! Mirajul de inceput, le-a creat senzatia de bine pentru ca acum sa faca ceea ce face... asa-s unii... cred ca rahatul strain e mai bun, incluzand aici si acele diplome mincinoase straine. Scoala romaneasca a fost renumita ca era de elita, in top, dar daca s-au incantat ca le da soros inutilitati/gratuitati...







    RăspundețiȘtergere