sâmbătă, 16 mai 2020

O ŢARĂ IN CARE ZILNIC , POLITIA SI ARMATA ESTE PE STRAZI !


                                                   Hristos a Inviat, dragii mei !

                          15 Mai 2020,ora 23,19 !

În aceasta seara dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva ce se intampla in fiecare zi atât in Romania, dar si in alte tari.
Dar inclin sa cred ca ceea ce ne spune mesajul, apartine României.
Citez:
             "Nu se intampla nimic !
Dar un alt glas adauga:
       Nu se intampla nimic ,dar se inatmpla intr-o ţara care,oricum este cotidianul !"
Clipa in care dragii mei, vad o strada arhiplina de masini de politie si armata.
Dragii mei, Cotidianul poate fi si ROMANIA in care politia si armata este zilnic pe strazi,dar poate fi si o alta tara. 
Vom vedea ce ne rezerva viitorul in continuare.
Noi insa,trebuie sa avem Credinta statornica si fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,iar toate celelalte vin de la sine,deoarece,nimic nu se intampla fara Voia Lui Dumnezeu !
                             Cu dragoste,Maria.

                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 




Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

47 de comentarii:

  1. Aproape in toate tarile afectate de pandemie armata si politia sunt pe strazi. Mai ales in Africa si America de Sud unde urmează coronavirusul sa faca ravagii. Deja in Brazilia sunt 15000 de morți, iar in Peru 2400. Trebuie să fim realiști si sa înțelegem că Pandemia va mai dura cel putin vreo doua luni. Nici la noi nu se duce asa usor pandemia. In următoarele luni si pana la iarna vor mai muri cel puțin 1000 de persoane. Sa ne rugăm lui Dumnezeu pentru aceștia si pentru familiile lor sa treaca cu bine peste acest necaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest virus produs in laborator va fi imprastiat in continuare in toata lumea pana cand 7 miliarde de "goiymi" vor cere intr-un glas,vaccinarea!Prin vaccinarea globala se vor introduce in corpul uman dar si in creier nano-cipuri care vor controla total populatia planetei inclusiv din punct de vedere demografic!Abia atunci "carcalacul" de virus va disparea dar din pacate pentru omenirea intreaga va fi mult,mult prea tarziu...

      Ștergere
    2. Atunci vor începe să lucreze,să vândă și să cumpere mai mult on-line.Astfel,oculta mondială va băga toată omenirea în monitorizare permanentă și vor vedea imediat cine a refuzat semnul fiarei la scanarea biometrică.Pentru prigoana Bisericii vor folosi mai mult ARMELE CU ENERGIE DIRIJATĂ( e pe YouTube)și site-urile satanice în bord.Din păcate,e adevărată și: Mărturie francmson grad 33 & Totul despre tot-Oficial(YouTube).

      Ștergere
  2. In SUA se intampla; Trump a anuntat clar; probabil si in China.
    Evident si la noi, este deja anuntat, doar ne conduc altii

    RăspundețiȘtergere
  3. Tara oamenilor mici dar MARI,condusa de un om mare dar MIC care se viseaza Guvernator al REICHULUI,uitind ca e presedinte..

    RăspundețiȘtergere
  4. Marioara surioara, ar fi cazul sa asi dea cu sama ca o kam sarit calu, rau de tot, adika dictatura Militaura. Pai nu prea tine in meci cu prealungiri si cu arbitri dubiosi. Pana la urma ne saturam de meciuri aranjate si nu mai participam! Romania nu- i sdathdionul strainilor la infinit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania mai exista doar cu numele...Ca si padurile ei...

      Ștergere
    2. 18/03 inseamna ca si tu esti mort.

      Ștergere
  5. Nicidecum nu va fi bine,va fi tot mai rau,este inceputul unui dezastru planetar. Va veni vremea cind pamantul se va schimba la momentul oportun cu ajutorul lui dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta Lume,a 5-a va disparea prin foc.Mega-vulcanii vor erupe catastrofal si vor schimba complet relieful actual al planetei,vor disparea continente intregi,mari si oceane si vor aparea altele.Incendiile care vor izbucni pe toata planeta vor curata efectiv pamantul de mizeria produsa si acumulata de actuala lume!Aceasta rasa,a 5-a,rasa Ariana va disparea si ea si va fi urmata de o noua rasa,KORADHI din a 6-a lume.

      Ștergere
  6. Haosul incepe de la vama?

    https://www.stiripesurse.ro/e-haos-la-intrarea-in-tara-politia-e-depasita-de-situatie-dureaza-10-minute-persoana-oficial-luam-toate-masurile-omenesti-posibile_1465462.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este acaparata de proteste si revolte. Tot anul o sa fie sub semnul manifestarilor, mitingurilor si al deciziilor controversate ale politicienilor. Politica pune stăpânire totala pe țara noastră însă romanii adevărați vor lua atitudine. O să trăim si o vedem toate ce vor urma__

      https://www.stiripesurse.ro/vama-nadlac_1465480.html

      https://www.stiripesurse.ro/protest-piata-victoriei_1465487.html

      Ștergere
  7. Da 12.43 ai dreptate. Toate țările afectate sunt ajutate pt dialog cu cetățenii si pt ordine de poliție si armata prin natura atribuțiilor. Normalitatea este transformată în tragedie de către dna Gheorghiu si cativa postaci de mesaje.Echipaje mai prezente sunt în orașele mari și nu opresc decat suspecți.m

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:22 ai o gândire genială trebuie să fii lovit bine în cap ca să afirmi că diferența de abordare dintre țările civilizate și România se datorează doamnei Maria și a unor postări de aici. Echipajele alea în urmă cu o lună fugărea lumea pe stradă ca să facă planul la amenzi declarația aparține unui polițist dat ulterior afară ca în dictaturile africane. Lasă nu îi mai face respirație artificială mortului că este inutil.

      Ștergere
    2. @-politia e platita sa dea amenzi

      Ștergere
  8. Majoritatea romanilor s-au imbolnavit de frica. Au avut grija de asta guvernantii ajutati de slugile lor din mass-media care s-a transformat intr-o entitate demonica. Cu oameni terorizati de frica restul pasilor pana la instaurarea controlului total se va face foarte usor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca dictatura romaneasca viitoare nu e facuta prin structurile de forta ale Statului atunci prin care ?
    Oare nu sefii politiei cum profetise si Maria vor primi atributii sa inchida televiziuni ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar cetatenii cinstiti nu se tem de politie si armata.
    Constant, toate sondajele din ultimii 30 de ani au aratat ca romanii au cea mai mare incredere in armata si biserica, pe ultimul loc fiind Parlamentul. Iar politia, are menirea si misiunea ei de a patrula si veghea spre a "nu se intampla nimic" rau.
    Dar infractorii, cu gastile lor, care in ultimii ani au fost privilegiati prin legile date de parlamentul  majoritar PSD, nu se vor impaca niciodata cu firescul unei vieti linistite. Ei prefera dezordinea pentru a putea actiona.
    Cred ca opozitia pesedista, pe care un invitat de casa de la Antena 3 a numit-o "cam flescaita", va continua sa slabeasca si sa subrezeasca statul. Iar din aceasta lupta pe care PSD-ul o duce cu Statul Roman nu are de castigat decat Moscova.
    - Bizantinum -

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce vorbesti 18;22 ca nu sunt peste tot,sunt peste tot si armata si politie si jandarmi.
    Doamne fereste de mai rau.
    Te poti astepta la orice in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Incepe sa se zguduie America si la propriu si la figurat. Au peste 90000 de morți__


    În ziua de 15 Mai 2020 la ora 14:03:30 (ora locală a României) s-a produs în CALIFORNIA-NEVADA BORDER REGION un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.3, la adâncimea de 15km.

    RăspundețiȘtergere
  13. 18,22 Si ce ai vrea sa vorbim despre muzica populara si Cintarea Romaniei precum pupincuristii puterii.
    Tu nu pricepi ca mesajele vin despre problemele societatii care sint agravate de greseli de principii ale unor conducatori nevrednici de 30 de ani dar mai ales ultimile luni .
    Numai nebunii ar fi multumiti cind tara merge din Rau in mai Rau si sint probleme generate de disfunctionalitati.
    Nu doamna Maria sau comentatorii au generat problemele,ei doar le arata si sint generate de cei care conduc tara prost.
    Daca i-am lauda toti pe o voce fara spirit CRITIC ca pe vremea lui Ceausescu crezi ca s-ar rezolva problemele??
    Crezi ca romanii protesteaza de nebuni din Germanie,la granite pina in centrul Bucurestiului??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Si cu cine face Iohannis DIALOG??
    Cu Promterul si cu interzicerea Ne-constitutionala a dreptului la DIALOG si Libertatea Cuvintului intezicind Site-uri prin a doua Stare de Urgenta neconstitutionala pentru care a votat impotriva toti cei nou judecatori ai Curtii Constitutionale inclusiv cei numiti de 'Eu' Iohannis si de PNL evreiesc.??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Te ,,felicit '' 12.43 asa e.
    Exceptie Suedia , Nord Coreea
    ( mie ambele imi plac)

    RăspundețiȘtergere
  16. 18 22, Opresc suspecti conform cu marimea Dintilor; cand acestia cresc si ordinele se schimba opresc orice !!
    SI IARASI APARE ARMONIA
    Fi atent aici -Mie nu-mi plac militiile !!! Mi-ar place daca ar opri boli cataclisme , Violente in desfasurare!!
    Or iei au oprit biserici, bieti batranei pe finul cursii sa umble liberi, Vai, Vai !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Romania, a facut tot ce-a putut.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si atunci sa mai avem incredere in politia romana,unde este dreptatea pina la urma daca autoritatile incalca legea si fac abuzuri inpreuna cu interlopii,din pacate sint putini politisti cu buna credinta. Dumnezeu isi va revarsa mania celor
    necredinciosi avizi de putere.

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.stiripesurse.ro/petrecere-herastrau_1465558.html

    Ca rog sa accesati acest link pentru a vedea ce se intampla acum in Herastrau. Sunteti fericiti voi, cei care indemnati la nerespectarea regulilor, vroiati viata fara interdictii?

    RăspundețiȘtergere
  20. Iata ce ascunde guvernul pnl fata de romani peste 60.000 de morti in total

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa nu uitam ca Sorin Grindeanu a incalcat constitutia oprind pentru Iohannis dreptul la libera exprimare pentru SITE-urile Justitiarul.ro si Nasul Canada adversarii lui Iohannis.
    Iar cei doi cu 'ochi Albastri'Grindeanu si Mihai Tudose-cel care a refuzat a se intilni cu premierul Japoniei venit pina in Romania,cei doi fiind schimbati-'beliti' de liberalul antreprenor DRAGNEA la rindul sau' Belit' cu inchisoarea pentru acest curaj si nu 'belit ' pentru 'belirea Belinei'-care a fost doar o GOGOASE pentru Prosti.
    'Sa nu Uiti Darie' ca la la noi nu conteaza daca Furi ci conteaza cu cine si Mai Ales pentru Cine nu Furi..

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.mediafax.ro/social/statistica-oficiala-romania-a-inregistrat-in-martie-cel-mai-mic-numar-de-decese-din-ultimii-trei-ani-19126684

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum multi ani am vazut un film... In acel film Charles Boyer isi manipula magistral sotia victima pe care o convinge pas cu pas ca aude voci, ca pierde lucruri pretioase ranindu-i sentimentele, ca este nebuna. O convinge sa stea deoparte de ceilalti, sa nu mai primeasca vizite, sa nu mai iasa in lume. O convinge ca doar pentru ca el este un sot atat de iubitor nu o trimite la casa de nebuni, ca a o suporta este o sarcina eroica de care el, sotul, se achita mai mult decat onorabil.

    Filmul acesta m-a socat atunci...
    ...
    Charles Boyer era singur in acel film si victima lui era una singura.

    Astazi insa tortionarii sunt multi iar victimele si mai multe. Cateva miliarde. Nu exista lucrare mai diabolica decat sa te apropii de un om si sub pretextul ca il ajuti, sa ii rapesti libertatea, sa il imbolnavesti, sa ii dezmembrezi familia.

    Astazi o doamna al carei sot a fost gasit covid pozitiv cu doua saptamani in urma, a primit la randul ei instiintarea ca este covid pozitiv. Doamna cu doi copii mici acasa, fara nici o simptomatologie. Desi sanatoasa, a fost silita sa ia drumul spitalului unde desigur va suporta tratamentul impus pacientilor cu covid. In acest timp, copiii au ramas cu bunica lor de 70 de ani, care cu un accident vascular sechelar abia reuseste sa se deplaseze intre camera ei si baie. Vreau sa inteleg in baza carei imbecilitati de gandire am ajuns sa apreciem starea de sanatate a unui om in baza unui test nespecific, sa il si internam in baza acelui test si chiar mai mult, sa il si tratam medicamentos? In baza carei stiinte medicale puteti face asa ceva?

    Medicina inseamna primum non nocere. Medicina inseamna ca ajuti acolo unde ti se cere ajutorul. Medicina inseamna ca ajuti dupa ce ai toate semnele ca este nevoie de ajutorul tau, ca medicamentul pe care il administrezi face mai mult bine decat rau.

    CAND? CAND am inceput sa internam si sa tratam impotriva vointei pacientului? Cum sa internezi si sa tratezi un om sanatos?

    Cand am inceput sa ne apropiem de pacienti pentru a-i convinge ca sunt bolnavi desi ei nu sunt si de cand am inceput sa ii tratam desi ei nu au nevoie de acel tratament??

    Maine veti descoperi ca foarte multi dintre noi avem gena unui tip de cancer sau diabetului si pentru a ne proteja ne veti smulge din case si ne veti interna pentru a fi tratati corespunzator. Veti descoperi ca este posibil sa dezvoltam boli diverse si desi suntem sanatosi tun, ne veti lua din familii, din case si ne veti interna. Ne veti trata profilactic, izolandu-ne unul de altul si impiedicandu-ne sa comunicam ca doar ce altceva am putea comunica decat fake news-uri? Deci fara comunicare, in timp ce televiziunile aservite vor rula non stop cacialmale mediatice in care cauza mortii si a suferintei va fi descoperita inlauntru nostru, iar pentru binele global, se va cere sa fim exorcizati de noi insine.

    Psihopatii sunt foarte atenti cu victimele lor. Intotdeauna pretind ca le vor binele, ca de fapt le ajuta. Desigur, victima nu vrea ajutorul lor, dar ce conteaza? Intotdeauna psihopatii sustin cauze marete, au o opera mareata de realizat: salvarea unei rase, a unei natiuni, crearea omului nou, salvarea omenirii, faurirea Epocii de Aur.... Cauzele sunt marete si desigur nu le vor pentru ei, Doamne fereste! Nu, ei vor totul pentru... ceilalti. Ca sa ii salveze, ca sa ii ajute, ca sa le fie lor, victimelor, mai bine... Intotdeauna psihopatii construiesc un vis minunat, la a carui constructie trebuie sa se sacrifice cei carora le vor binele ...altii decat ei, fireste. Instabilitatea lor psihica ii face sa decida scurt si abrupt prin destinele altora, starnind o anume admiratie la inceput si anume admiratia fata de fermitatea lipsita de scrupule care tie iti lipseste.

    In noaptea asta doi copii dorm departe de mama lor, nu pentru ca ea ar fi bolnava, nu pentru ca ar fi suferinda, nu pentru ca ei ar fi bolnavi. Pentru ca autoritatile au hotarat asa.

    Maine vor hotari pentru voi, pentru noi si masca nu ne va apara si nici nu ne va ascunde rusinea a tot ce am tacut si am inghitit.
    ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc si transpun practic firul gandirii tale@
      Organismele statului sant conduse de psihopati ? Ar fi grav, este ultimul drum

      Ștergere
  24. "Stare de "urgenta" 16 Martie-15 Mai. "Pericol" maxim. Masca nu e obligatorie, termoscanarea nu e obligatorie, stranutul si tusitul nu-s penale, "virusii" au unda verde doar seara dupa 10. Or fi din grupa mica, part-time job, cu spor de noapte.

    "Relaxare" dupa 15 Mai: masca obligatorie, termoscanare obligatorie, vizoristul devine aliatul statului si "democratiei", nu mai ridica stergatoarele in parcare ca nu-s dezinfectate, dar are 112 pe speed dial in caz de stranut si tuse a vreunui vecin, "virusii" s-au mutat la granita dintre judete, au primit full-time job.

    Bai...ej' nebun? Pierdut toti neuronii, compasiunea, umanitatea? De ce uiti omule sa fii om, asa cum te-a lasat Dumnezeu sa fii? Halucinante vremuri traim...asta e cu adevarat moartea omenirii."

    RăspundețiȘtergere
  25. Roxana Gelei:
    "Atunci cand a fost arestat, tatal lui Nicolae Steinhartdt i-a spus ceva de genul: "sa nu uiti fiule, ca unde te duci acum e puscaria cea mica, dar aici, afara, e puscaria cea mare".
    De maine intram intr-o noua puscarie. Dupa nume, intr-una mai mare. Nu mai suntem in stare de necesitate, ci in stare de alerta. Dupa prevederi, intr-una mai mica, ce anuleaza si mai multe drepturi si libertati, impunand masuri aberante, create nu pentru salvarea omului, ci pentru distrugerea lui. Fizica, si mai ales, psihica.
    Alti tortionari, in aceleasi uniforme, dicteaza si coordoneaza astazi implementarea de "masuri de siguranta" obligatorii. In numele unui bine comun, la fel de real ca egalitatea in drepturi si sanse, la fel de bine intemeiat si justificat medical, stiintific, pe cat sunt si calificarea si expertiza tortionarilor, in imunologie, virusologie si gestionarea unei situatii de criza epidemiologica. Dar cine se mai impiedica in astfel de detalii cand coordonatorul sef e chiar eroul nostru national, Raed Arafat? De ce sa te multumesti cu un psihopat marunt, cand te poate chinui Gheorghe Craciun in persoana? Sau Visinescu? Sau Turcanu?
    Totul in numele unei pandemii fabricate si-al unui virus despre al carui potential letal s-au exprimat nenumarati specialisti din Italia, America, Germania, Franta etc. Cu totii minimalizati, ridiculizati, discreditati, dar mai ales cenzurati din greu. Fake news, conspirationisti... Pentru ca tot ce trebuie sa stim si mai ales sa credem este scenariul global in mai multe acte lansat de OMS, finantat de psihopati carora le place sa faca parada in haine de filantropi, sustinut si implementat in fiecare tara de tortionari numiti pe spranceana.

    Stai in casa si salveaza vieti!
    Poarta masca si salveaza vieti!
    Lasa-te luat pe sus si internat cu forta, asimptomatic fiind (adica sanatos) si salveaza vieti!
    Lasa-te tratat fara a avea nevoie, cu medicamente despre care nu ti se spune nimic, si salveaza vieti!
    Toarna-ti vecinul, colegul, unchiul, matusa, sotul sau sotia ca a stranutat sau a intrat in contact cu un "suspect", si salveaza vieti!
    Si tu poti fii erou! Ce imagine sublima, nu? Sa te transformi in doua luni, dintr-un neica nimeni, intr-un erou care salveaza vieti, alaturi de intaiul erou al tarii!...
    Si tortionarii din inchisorile comuniste promiteau la fel: spune-mi cine a scris asta / cine a uneltit impotriva statului si vei salva vieti. Prea fortata comparatia? Deloc, daca vom continua sa acceptam fara cracnire fiecare lege si ordonanta aberanta ce ni se vor mai da in perioada urmatoare.

    Ironia face ca ieri, 14 mai, ziua in care guvernul a emis o noua ordonanta de urgenta, privind starea de alerta, prin care inaspreste masurile de "siguranta" in vederea raspandirii p(l)andemiei, a fost si ziua nationala de comemorare a martirilor din inchisorile comuniste. O zi nationala decretata pentru ochii prostilor, la fel cum tot pentru ochii prostilor un fost (si actual) securist, Traian Basescu," condamna" in 2006 comunismul. Caci martiriul lor n-a fost niciodata cu adevarat recunoscut si comemorat, doar folosit periodic, cu scopul de a inocula vinovatii colective si false datorii morale sau, si mai pragmatic, electorale. Atat de catre biserica, cat si de catre clasa politica. Martiriul lor va fi cu adevarat cinstit si comemorat, cu toata reverenta aferenta, atunci cand se va vorbi deschis despre el, in scoli si-n spatiul public, fara restrictii, fara teama si fara etichetari. Si mai ales, atunci cand nu-l vom mai privi ca pe o datorie care ne obliga, ci ca pe o lectie de viata, ca inclusiv in cele mai oribile conditii se poate trai si muri vertical, ca pana si cea mai crunta zeghe poarta in ea samanta catre Lumina. Sau catre Intuneric. Alegerea ne apartine fiecaruia dintre noi.

    As vrea sa cred ca nu avem nevoie, din nou, de cele mai oribile conditii, de cea mai crunta zeghe ca sa ne trezim, in sfarsit..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, te pup pe suflet. Esti extra tu copila. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Aici 12.40 esti marsav, nu ai dreptate.

      Ștergere
  26. Ne am saturat de amenintarile antecristinilor iohanis, tataru, arafat, vela si toata clica lor! Sunt sub nivelul pamamtului, si au aratat adevarata fata, sunt umflati de puterea pe care cred ca o au, ne am saturat de energiile lor anti crestinem

    RăspundețiȘtergere
  27. Armata nu este zilnic pe strazi

    RăspundețiȘtergere
  28. Ma copii, io ma gandesc la ei si mai ales la lelitele de politiste ka o ajuns sa faca la ordin trotuaru. Cata exploatare pot rabda ele calare pe noi. Doamne da sa am si io parte pana mai pot duce. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  29. Rockefeler-pregateste poilitie sanitara care sa vaccineze obligat populatia-scopul?! il banuiti

    RăspundețiȘtergere
  30. Cred că e vorba de SUA

    RăspundețiȘtergere