sâmbătă, 9 mai 2020

IISUS PUS LA PĂMANT SI RASTIGNIT DIN NOU !!! DESCHIDETI BISERICILE ROMÂNIEI !!!


                                         Hristos a Inviat ,dragii mei !

             Noapte de 8 -9 Mai 2020,ora 0,14 !   

          DESCHIDETI  BISERICILE  ROMANIEI SI A LUMII INTREGI !!!
Prin ceea ce ati facut si faceti,ati adus jigniri Lui Dumnezeu si L-ati pus la pămant pe Domnul,pironindu-L din nou pe Cruce !

                          Nickbags: Stricăciune reparată cu piroane - de Nicolae Geantă.

                      Frati crestini,
Domnul nostru Iisus Hristos  a venit in lume si pentru lume,acum mai bine de 2000 de ani.
IISUS HRISTOS este Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
IISUS HRISTOS S-a nascut din Prea Curata Fecioara Maria , ca apoi,sa se jertfeasca pe Cruce ,rastignit fiind de cei cărora le-a facut numai bine, pentru ca noi sa ne mantuim.
Si au trecut, 2000 de ani de atunci !
Iata insa, in zilele noastre fratilor, IISUS este izgonit din nou din Sfintele Sale Biserici,este batjocorit,este jignit si pironit la propriu,chiar daca nu se poate vedea aceasta pironire cu ochii firesti.Va spun cu mâna pe inima, ca,in aceasta seara, L-am vazut pe Domnul pus la pămant, era rastignit pe o Cruce mare ,din lemn gros si butucanos, in jurul Său,erau cel puţin 3 -4 barbati.
Cel din stanga Sa,Îi bateau cuiele mari(piroanele)cu un ciocan mare si greu.Cel din dreapta Lui Iisus Hristos, facea acelasi lucru precum cel din stanga Domnului.Un al treilea barbat,Îi intindea picioarele sfinte ale Domnului, I le intindea pe Cruce. Un al 4 -lea,era aplecat asupra a tot ce faceau acesti calai ai Domnului si privea.Toti acesti călăi ai Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos stateau in genunchi,dar nu pentru a se ruga Lui,ci pentru a-L rastigni,pentru a putea bate cuiele in palmele si-n picioarele Lui Iisus Hristos.
Trupul Prea Sfant si Prea Curat al Domnului,era tot insangerat,scrijelit, batut,plin de semnele biciului, era cumplit de suferind,insangerat si usturat.
Călaii Domnului noastru Iisus Hristos ,nu se lasau induplecati de strigatele iubitorilor de Dumnezeu,ci loveau cu o forţă si cu o ură nebună cu ciocanul greu ,in cuiele din palmele si din picioarele Domnului chinuit si usturat,biciuit si scuipat.
Aud un glas care, ma cutremura la propriu si spune asa:
           "Iisus pironit pe Cruce la pămant!
         Pentru jignirile aduse Lui Dumnezeu ,Iisus este pus la pămant pe Cruce si rastignit din nou!"

Cele şapte fraze rostite de Iisus pe cruce | DCNewsFotojurnal Drumul Crucii - Rememorarea Patimilor lui Iisus Hristos.
Fratilor,desi scriam aici la articolul anterior,vedeam parca dincolo de monitor,vedeam cum Mantuitorul nostru drag si scump,era pus la pămant ca pe cel mai odios talhar, si fara de mila era rastignit pe Cruce ,lovit ,scuipat ,jignit si batjocorit.
Cand am vazut aievea Pătimirile Domnului pas cu pas, si atunci am plans si m-am cutremurat.Acum insa,ceea ce am vazut si cuvintele pe care le-am auzit,m-au înspaimantat,m-au cutremurat si am ramas fara de cuvinte.Inima mea plange de ceea ce se intampla cu BISERICILE ROMANIEI, sufletul imi este plin de durere si de lacrimi amare. Oare,cu ce a gresit DOMNUL Iisus Hristos conducatorilor Romaniei si nu numai, de L-au prigonit si L-au izgonit din Sfintele Sale Biserici?
Oare ,cu cea a gresit Domnul si Mantuitorul nostru drag si scump, ca sa fie jignit si batjocorit in acest fel? De unde stiu ai nostri conducatori crestini,chiar daca numai cu numele, ca in Sfintele Biserici merg numai persoane in varsta  ?
Iar daca merg numai persoane in varsta, ei devin dintr-o data foarte ingrijorati ca nu cumva acestea sa se infecteze cu acest Virus care ne-a pus pe toti la pămant,ne-a adus intr-o saracie lucie si intr-o stare sufleteasca care ne macina zi de zi .
DOMNILOR ,nu va luptati cu Puterea Duhului Sfant ! 
Nu purtati domniile voastre de grija iubitorilor de Dumnezeu si de Biserica Lui Hristos,căci ,are Domnul grija de Fiii Săi iubitori.
Ceea ce la oameni este cu neputinta,la Dumnezeu este cu putinta!
Nu mai jigniti pe DUMNEZEU,nici macar in gandul domniilor voastre,nu mai jigniti nici pe credinciosii iubitori ai Bisericii Lui Hristos Domnul, ci macar acum in al 12 lea ceas, DESCHIDETI BISERICILE ROMANIEI si a lumii intregi,de pe tot pămantul ,acolo unde sunt alti conducatori certati cu Duhul Sfant.
Si am sa revin la Romania,care in curand va deveni al Doilea Nou Ierusalim, nu-L mai prigoniti pe Iisus Hristos si pe Prea Curata Fecioara Maria, prin inchiderea BISERICILOR ,prin interzicerea participarii la Sfintele si dumnezeiestile Liturghii a crestinilor.
Eu sunt un om obisnuit prin care Duhul Cel Prea Sfant graieste; eu sunt doar condeiul si inima care striga precum Sfantul Ioan Botezatorul in pustie:
           "DESCHIDETI BISERICILE ROMANIEI si nu mai jigniti pe Dumnezeu !
DESCHIDETI BISERICILE ROMÂNIEI,ale DUHULUI SFANT,căci IMPARATIA LUI DUMNEZEU este foarte aproape,si va fi aici,pe pămant romanesc !
DESCHIDETI si nu-L mai rastigniti pe IISUS HRISTOS prin tinerea la distanta pe Fiii Lui Dumnezeu ,care-si dau si viata pentru BISERICA DOMNULUI !
DESCHIDETI SFINTELE BISERICI ,pentru ca Romania si românii sa fie ocrotiti de tot ce inseamna chin,boala,suferinta si de toate dezastrele.
Pentru Numele Lui Dumnezeu,nu am sa va rog,ci in genunchi va implor :
      "Nu faceti rău cu buna stiinta ROMANIEI si Poporului crestin român !"
       DESCHIDETI !!! DESCHIDETI ! DESCHIDETI BISERICILE ROMÂNIEI,căci sunt ale DUHULUI SFANT !"
Nu de la mine am scris si scriu toate acestea,ci de la DUMNEZEU,de la Duhul Sfant si de la Maica Prea Curata Fecioara Maria,Cărora Li se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                        Cu dragoste,cu durere in inima si-n suflet,cu lacrimi,Maria !              

6 comentarii:

  1. DUMNEZEU a biruit din nou si bisericile se vor redeschide cât de curând.
    Să mulțumim lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara cinste inchinarii tale pentru noi toti. Cu adevarat. Hristos a inviat in tine. Te pup pe sifletel. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne rugăm cu toții în genunchi,să se deschidă toate bisericile,este cald,stăm afară în curtea bisericii,doar lăsați.ne să mergem și să participăm la Sfânta Liturghie!🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi se vor supăra însă trebuie să arătăm că este HAOS si DEZASTRU în spitalele din România, de aceea au murit foarte mulți oameni din nepăsarea doctorilor. Trageti voi concluzia.

    Priviți cum se distrează pe necazul altora!

    https://www.romaniatv.net/sase-decese-de-coronavirus-au-fost-raportate-de-doua-ori-cati-morti-de-covid-19-are-de-fapt-romania_520872.html

    https://www.romaniatv.net/haos-in-pandemie-trei-noi-morti-de-coronavirus-romania-bilantul-deceselor-scade-de-la-923-la-920_520875.html

    https://www.romaniatv.net/imagini-scandaloase-dintr-un-salon-de-spital-cadrele-medicale-se-distreaza-si-canta-imnul-covid_520870.html

    ___

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vor deschide bisericile. INSP.ul a publicat regulile care trebuie respectate! Va rog, respectati regulile atunci cand veti merge la slujbe! Nu va ingramaditi, respectati distanta dintre voi, purtati masca in biserica! Nu va puneti in pericol si nu ne puneti vietile in pericol nici noua, celor care nu vom merge la biserica! Ok, poate a fost greu pentru voi, dar cred ca v-ati facut "propria biserica acasa". Aveti grija si respectati regulile!

    RăspundețiȘtergere