sâmbătă, 30 mai 2020

MOARTE PRIN ADAOS !!!De doua ori te-am adus în pământ,de două ori te-am inregistrat !


                                                    25 Mai 2020,ora 4,36 !

                    Hristos S-a Înaltat,dragii mei !

"Moarte prin adaos! 
De doua ori te-am adus în pământ,de două ori te-am inregistrat !"
Prieteni dragi,am inceput altfel acest articol tainic,sa-i spunem asa; tainic pentru noi oamenii de rand.
Am inceput cu citatul,cu Mesajul divin.
Iata,la aceasta ora din zori de zi,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Moarte prin adaos! 
De doua ori te-am adus în pământ,de două ori te-am inregistrat !"
Voua dragilor, ce va spun aceste cuvinte ?
Au cumva legatura cu PANDEMIA?
Va las pe voi ca sa trageti concluziile !
                           Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Pare a fi vorba de reinsamintare[de primavara]-'de doua ori in pamint' dupa ce iarna secetoasa a distrus culturi de toamna la rapita ,griu in unele zone mari ca Braila -craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil inregistrarea deceselor de Cov 19, cu o numaratoare precum cea a lui Pristanda...

    RăspundețiȘtergere
  3. De doua ori te-am sacrificat..moarte prin adaos...am si improvizat, si tot n-ai murit....

    Stiati ca romanii omoara prin metoda numita ocultism? Nu aveam habar ca in Romania aceasta practica are atata forta, si ca tocmai aici, la noi, unde ne dam civilizati, se practica cu atata indarjire.
    Lucruri mizerabile, de acest gen , vazusem doar in filme. Atata vreme cat nu sunt deconspirati si atata vreme cat nu sunt pedepsiti drastic(si nu protejati si folositi in diverse campanii, negoturi, si pentru interesele unor state , gen mafia italiana) , romanul crestin, muncitor, capabil, cu bun simt si frica de Dumnezeu, o sa tot serveasca drept ingrasamant bio.
    Nu stiu cum fac de pun stapanire pe suflet. Si apoi il siluiesc dupa bunul lor plac. Nu vreti sa stiti prin ce trece o astfel de victima. Mi s-a spus, de catre o tanara ,, ei vin uneori cu masina la parterul blocuui si ambaleaza insistent, ma cheama. Chemarea este atat de puternica, este peste putere mele sa mai detin controlul, functioneaza ca un sfredel in corpul si in mintea mea, ca abia ma pot abtine sa nu ma arunc de la etaj. Au cu ei si sufletul meu,,
    Initial am crezut-o nebuna, chiar daca imi era destul de greu pentru ca o cunoscusem si inainte de a avea asemenea trairi. Si apoi m-am convins. Cine a distrus-o ii cunostea perfect programul, viata, nu se astepta ca cineva sa verifice daca este adevarat ce spune. M-a sunat sa-mi spuna ca iar a venit s-o chinuie, ea locuind la etajul 9 al unui bloc. Am mers la parterul blocului respectiv si intr-adevar era o masina care ambala fara motiv. Nu va spun ce fata, ce privire avea bosorogul de la volan. Era DRACUL in persoana. Am scos telefonul sa-i fac poza, moment in care a plecat ca din pusca. Bineinteles ca nu am abandonat cautarile. Din informatiile unor localnici fusese vazut si cu alte masini. Am aflat ca se posta in acelasi mod si prin preajma scolilor. Bosorogul purta numele de Pitis Florian si locuia pe strada Lalosu, nr.45, sector 5 , Bucuresti.
    Unii ajung, saracii, de populeaza, spitalul de nebuni, ajung pe strazi, ajung sclavi..
    Credeti ca intereseaza pe cineva?
    De cand a aparut in prim plan cazul Dinca nu trecea zi fara sa aduc in discutie grozaviile din aceasta tara. M-am hazardat sa discut si cu persoane din randul autoritatilor, din familiile acestora. Stiti ce mi-au spus(pe langa faptul ca m-au facut sa ma simt ultimul om) ,,pai ce, ma, tu abia acum ai auzit de lucrurile astea? Pai de-acum fac astia asa? ,,
    Ce vreti mai mult de-atat? Acuma stau si gandesc ca prostul: cati militari o avea Romania? Pe hartii, in statul de plata(si ce plati li se fac!). Cati din astia s-ar duce la lupta pentru tara asta? Cati din astia fac ceea ce ar trebui sa faca? Sa fim seriosi! Astia apara interesele tarii, sau interesele unor grupuri de interese?
    Pai nu ne-ar fi rusine? Cu astia plecam noi la razboi?

    RăspundețiȘtergere
  4. La bolile cronice se mai adaugă și covidul și gata era omul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vad Prin aceste cuvinte minciuna care s-a facut asupra numarului de morti din cauza asa zisei pandemi. Este o minciuna cessa, acum se descopera ca de fapt oamenii au fost onorato Prin tratamentele gresite care S-au aplicat, datorita OMS care a mintiti cu nerusinare despre tratamentele ce trebuiesc aplicate.

    RăspundețiȘtergere
  6. 05,50 Dupa simtomele pe care le descri ale fetei pare sigur ca e hipnotizata ar trebui sa mearga la un doctor care stie hipnoza sa verifice.
    In orice caz nu trebue sa mearga singura ci cu cineva din familie pentru ca tot prin hipnoza se anuleaza.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, de Florian Pitis ce ai putea spune, el e fostul soț al Andei Calugareanu și tatăl acelei femei din Buc.

      Ștergere
  7. Un medic OM stie clar sa discearna DACA un tratament este bun sau nu. Pana la OMS vinovati sunt cei care nu si au facut cum trebuie datoria. Si medici si magistrati si stiristi si politicieni.... toti care au constiintele patate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred același lucru ca nu au murit mai mulți la cat se așteptau ei.
    Acest virus fabricat tot de cei puternici,odată sa mai scape de cei bătrâni,sa nu mai dea pensii,apoi altii la rand si cu o imunitate slaba au picat victime colaterale.
    Are grija Dumnezeu și de ei.
    Viata aici este scurta,ce te faci cu viata veșnică
    Este o vorba:nu de moarte e frica ci de veșnicia ei.
    Asa ca o sa primească plata fiecare care au facut atâta rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.00 esti sigura pe ce spui? Ai grija ca la judecata si asta ti-se va pune la socoteala, inchipuirile tale bolnave de la atatea teoriii ale conspiratiei luate in serios. Mintea ta este inclinata spre tot ce-i mai rau si croseteaza situatii false.

      Ștergere
  9. TĂTARU E UN ESCROC MILITAR DIN CEI MULTI, AI ARMATEI FOSTE ROMÂNE,,,IN CAPITALISM SE FAC BANI DIN ORICE....NUMĂRUL DE MORTI DIN CAUZA ALTOR BOLI DEPASESTE LA ORA ACTUALA PESTE 20.000 DE MORTI.....SCUZA CU PANDEMIA AR MAI FI SI PENTRU REDUCEREA ROMANILOR CA NUMAR....SI ADUCEREA STRAINILOR SA LOCUIASCA IN ROMÂNIA.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.43 in primul rand, NU MAI TIPA! In al doilea rand, daca Tataru eta psd-ist era bun, nu-i asa? Lumea vede clar cine e bun si cine nu, nu-i nevoie sa vii tu sa acuzi un om care munceste de dimineata pana seara si are ochii rosii de neodihna. Tataru s-a descurcat foarte bine, lasa omul in pace!

      Ștergere
  10. Dan Tufaru parca are fata cu Anda Calugareanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.29, pe ce lume esti? Ce legatura are Dan Tufaru cu Anda Calugareanu? Tataru e unul, Tufaru e altul (altcineva) :)))

      Ștergere
  11. Un adevar am spus23,01 ce ori nu este adevarat?
    VAD CA AI DEVENIT AVOCATUL DIAVOLULUI.
    CRED CA DE PREA MULT STAT DEGEABA PAZESTI SA DAI JIGNIRI LA CEI CARE ISI SPUN PAREREA FARA SA JIGNEASCA PE CINEVA.
    DUTE SI PLIMBA URSUL.🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere