vineri, 29 mai 2020

MAREA MINUNE, DIN ZIUA SFINTEI ÎNALTARI A DOMNULUI SI MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !

                      Sfânta Împărtășanie în fața coronavirusului | ActiveNews.

                                 „Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi, șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma…” (Marcu 16, 17-18)
Sa nu ne fie teama fratilor,de lingurita din Sfantul POTIR!

Calea, Adevărul şi Viaţa. „Cu frică de Dumnezeu, cu credință și cu dragoste să vă apropiați”

                 HRISTOS  S - A ÎNALTAT ,dragii mei !

                         28 Mai 2020,ora 9,45 !

În aceasta dimineata dragii mei, ma aflam in curtea Sfintei Biserici,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,din Marea si Sfanta zi a sfintei Înaltari a Domnului.
Desi batea un vant foarte rece si afara picura,doresc ca sa va spun dragilor că, nimeni din cei care erau acolo,nimeni nu a plecat acasa.
Mai mult inca,credinciosiii si-au luat mici pernute de acasa  si s-au asezat in genunchi acolo, pe lespezile din piatra.
Cu totii aveau masti la nas si gura,desi,fiind in aer liber,puteau ca sa se lipseasca de ele.
Eu dragii mei, eram in spatele Dascalului,ajutandu-l la cantat.
Părintele era in faţa noastra,tot afara,respectand distanta sociala.
Si chiar afara fiind dragilor, vad in faţa Părintelui ,atunci cand aducea slava si inchinaciune Maicii Lui Dumnezeu, vad cum din Cerul usor inorat,cadeau precum fulgii de zapada ,cadeau sfere albe ,orbitor de stralucitoare,sfere de lumina de marimea unor mandarine.
Aceste sfere albe,orbitor de stralucitoare,sfere de Lumina, pareau ca se bucura foarte tare  ,urcand mai sus de credinciosi si coborand pana deasupra Părintelui care, savarsea Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie afara in ploaie si-n frig,in timp ce SFANTA BISERICA cu toti Sfintii Săi,era goala,deoarece, cei care sunt certati cu BOR,cu DUMNEZEU si cu MAICA DOMNULUI, tineau si tin crestinii afara,in curte.  Dar asta,este o alta lucrare a diavolului,despre care, o sa mai vorbim aici pe Blogul Lui Dumnezeu.Iar cei care au incercat si vor incerca sa ne tina afara de Biserica Lui Hristos, vor raspunde pentru faptele lor anticrestinesti,vor raspunde in Faţa Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria. 
Deci, la un moment dat,Părintele rosteste cu glas tare,HRISTOS S -A ÎNALTAT!       
În aceasta clipa,vad cum la doar cativa centimetri de credinciosi,deasupra lor, o Forţă divina scrie cu litere mari de lumina albastra,asa:
                      "H R I S T O S !"
Acest cuvant, adica,HRISTOS ,era asezat la orizontala,deasupra capetelor credinciosilor,pulsand ca o inima in aer.Nimeni inafara de mine, nu o putea vedea.Priveam liber la toate aceste Minuni,si nu ma mai saturam ca sa le privesc.   
Atunci cand Părintele, a iesit cu Sfintele Daruri in mainile sale,altceva minunat are loc.
Peste toti credinciosii ,in mod nevazut de ei,precum picaturile de ploaie,au inceput sa cada din Cer, luminite albe si orbitor de stralucitoare.
Cand Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie s-a savarsit, noi,cei din strana de afara,am inceput a canta un cantec ce se cuvenea ca sa-l cantam in aceasta sfanta zi, a Sfintei Inaltari a Domnului.
Cantam ,Imnul Eroilor!
.
Dragii mei, in aceasta clipa,Luminile albe si stralucitoare au disparut,iar din Cer,sub forma unui trunchi gros de copac,stateau sfere mari cât  portocalele, sfere ce aveau culoarea Tricolorului romanesc.
                  Cerculete tricolor, coala comestibila.
Aceste sfere Tricolore,asezate ca intr-un sac nevazut, pulsau precum pulseaza inima noastra,in timp ce noi cantam cu iubire si cu dragoste infinita, IMNUL EROILOR.
Toate sufletele EROILOR ROMÂNIEI, erau prezente si se veseleau la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Si acolo Sus in Ceruri,EROII ROMANIEI erau in vesmintele Tricolorului romanesc !
Aud glas care ,spune asa dragii mei:
                 "Sfanta Înaltare ,a Domnului Iisus Hristos !
              Pâna la urma, se stie deja, că România este un Loc MIRIFIC !"
Si chiar daca Părintele, inca mai tinea Cuvantul de Invatatura, eu am auzit si am putut vedea toate aceste Minuni si multe altele la fel de mari,in aceasta Zi mare si Sfanta,in Ziua Sfintei Inaltari a Domnului.
Dragii mei, oricat de multe vremuri grele am trai, orice boala ar veni peste noi, sa nu ne indepartam de Sfanta Biserica, sa nu ne lepadam de Hristos Mantuitorul nostru mult Prea Iubit,sa nu ne lepadam de Maica Domnului Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Sa fim buni fratilor, sa fim milostivi si iubitori faţă de Aproapele nostru, sa iertam din inima ca sa fim si noi iertati de Dumnezeu, si nicodata dragilor, sa nu rasplatim răului cu rău.
Chiar daca cineva ne-a suparat,ne -a facut rău cu stiinta sau fara de stiinta,sa nu-i purtam pică ,ci sa ne rugam pentru sufletul său, ca sa devina si acesta mai bun si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului.

Împărtăşirea ca martiriu. Cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste apropiaţi-vă!

„Cine va ridica pâră împotriva aleşilor lui Dumnezeu? Cine ne va despărţi pe noi de iubirea lui Hristos?
Necazul sau strâmtorarea, sau prigoana, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte,
sau primejdia, sau sabia?” 
(Romani 8:33,35)
“De aceea nu ne pierdem curajul ,şi chiar dacă omul nostru cel din afară se trece,
cel dinăuntru însă, se înnoieşte din zi în zi. Căci necazul nostru de acum, uşor şi trecător,
ne aduce nouă mai presus de orice măsură, slavă veşnică covârşitoare,
neprivind noi la cele ce se văd, ci la cele ce nu se văd, fiindcă cele ce se văd sunt trecătoare,
iar cele ce nu se văd sunt veşnice.” (II Corinteni 4:16-18)

Matei 11:28-30


28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. 29 Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre. 30 Căci jugul Meu este bun şi sarcina Mea este uşoară.”
                                  Cu dragoste,Maria.


      

7 comentarii:

  1. Cat de fericita puteti fi,sa vedeti asemenea minuni! Doamne ajuta-ne! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, Maria, nepoți a mea a fost impartasita acum, după Paște, cu linguriță de AG. Fetei mele nu ia fost frica, n are motiv. Eu, am trecut pe sub masa, în Vinerea Mare, eram 3peroane în biserica,. Dacă ai credință, dobori munții. Seara buna, Doina,

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria ești cu adevărat o fericită!!!
    Când vom scăpa de aceste satane care ne conduc???

    RăspundețiȘtergere
  4. Învățăm din suferințele acestea care sînt provocări psihologice, să nădăjduim mai mult și mai mult cu smerenie la dragostea Domnului nostru Iisus Hristos, apropiindu-ne de realitatea minunilor divine pe care am fost neobișnuiți să le așteptăm sau să le credem contemporane. Dar iată că ele bat la ușa vremurilor și cîte s-au făcut oarecînd vor fi realități tainice și uimitoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat s-a Înălțat doamna Maria.
    La tot ce povestiți doamna Maria nu pot sa nu plâng,ma bucur tare mult ca ne IMPARTASITI toate cate le vedeti si auziți mai ales ca acum este tare greu,nu poti sa socializezi decât la distanță,au vrut cu tot dinadinsul să nu deschidă biserica in totalitate,răutăți,oameni fără Dumnezeu asta pot spune,este frig afara e nevoie sa stai in genunchi la SFANTA Evanghelie,sa te închin,este dureros dar asa cum am mai zis toate poate sa le ia dar credința din sufletele noastre nu pot s o ia.
    Cu mult drag o zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai degraba tinand oamenii in curte, in afara Bisericii, ptin masura aceasta absurda se pot imbolnavi daca ploua, e frig, bate vantul. In plus, daca cineva mai slab, bolnav sau in varsta, daca nu are unde sa se aseze i se poate face rau. Ori in Sfanta Biserica se mai putea aseza pe un scaun sau o pernita, ceva. Dumnezeu ii va pedepsi cu siguranta pe cei care ii progonesc pe crestini!
    Oamenii au voie la terase/baruri, in cluburi (in interior, nu afara, cum se impune Bisericilor), in multime mare, la mare, la "vamaioti" (la gramada), insa ce sa vedeti!!!?????!????!?? In Biserici nu e voie in interior. In mintea ingusta a unora, nedreapta, pana si lucrul drept se stramba. Ei cred ca e pacat sa intri in Biserica, ca e ceva rau, bolnavicios. Dar in cluburi/baruri nu cred asta... Cu siguranta ii va pedepsi Dumnezeu pentru nedreptatile facute si judecata stramba ca vezi Doemne ne feresc si ce grija mare exista. Cine o fi putut da asemenea legi, Doamne?!?! Cum si unde s-a ajuns...

    RăspundețiȘtergere