vineri, 8 mai 2020

AMERICA , MINTIRE ???


                                            Hristos a Inviat,dragilor !

                       8 Mai 2020,ora 5,09 !

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa :
       "America ! Minţire !
         SUA - Minţire !"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, daca se va intampla ceva in SUA, daca se va auzi de o astfel de situatie, cu siguranta vom auzi cu totii!
Ceea ce noi trebuie sa facem bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului,este ca sa avem Credinta infinita in PREA SFANTA TREIME si in MAICA LUI DUMNEZEU ,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si niciodata,dar absolut niciodata sa nu ne pierdem Credinta,Nadejdea si Dragostea,aceste 3 Virtuti dumnezeiesti care ne arata calea spre Mantuirea sufletului nostru,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 









19 comentarii:

  1. AM mai scris. in America e un fel de conspiratie.
    Intrucit statul ofera o suma de bani Mai mare pentru inmormintarea celor decedati de coronavirus ca la ceilalti decedati .
    Se cam intimpla ca multi decedati de alte boli sint raportati a fi fost de coronavirus chiar daca ei nu sint. -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu a murit vreodata de coronavirus, este un nume dat tocmai sa sperie omenirea . Si inainte au murit oameni dar nu s-a tinut cont , acuma se tine cont la fiecare persoana care a murit, chipurile ca a murit de coronavirus . Ei au facut toata treaba asta doar sa ne faca sa ajungem ca niste sclavi , pur si simplu ne-au incalcat multe drepturi .

      Ștergere
    2. Conform cu Noua Medicina Germana,ai dreptate,virusii nu sint patogeni,sint particule de schimb intre celule,material de conetructie

      Ștergere
  2. USA MINTE DE RUPE INTREAGA LUME MONDIALA.....AMERICA ,URMĂRESTE DE ANI DE ZILE ARUNCAREA LUMII ÎNTR-UN RĂZBOI MONDIAL....CORONAVIRUSUL A FOST CREAT DE U.S.A.......ADEVARUL VA IEȘI LA IVEALA ,DAR VA FI PREA TÂRZIU PENTRU OMENIRE....

    RăspundețiȘtergere
  3. Viva America !!!! Jos Trumpi !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. vaccinul sustinut de Bill Gates-are influenta asupra ADN-ului cu consecinte neprevazute-USA va plati scump pentru actiunile sale-DUMNEZEU II LASA DAR CONSECINTELE LE VOR TRAGE-pentru o mana de descreierati sufera tot globul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Virusul modifica ADNul, nu vaccinul. Chiar nu urmaresti pe net sedintele de hipnoza ale mai multor persoane in legatura cu acest virus? Ascultati de unde a provenit, cine l-a creat, cum s-a transmis, cine il potenteaza (5G), cum actioneaza, cine e predispus la infectare, ce schimba in organism. Apoi dati mesaje, in cunostinta de cauza. Asa e frumos.

      Ștergere
    2. Daca era asa,nu se facea atit tam-tam,era lasat sa actioneze discret

      Ștergere
    3. Dati dvs linkuri catre "sedintele de hipnoza" si luminati-ne, asa e frumos!

      Ștergere
  5. Totul este satanic, demonic, anticristul face LUPTA finala si cu cine?? Cu Domnul Isus prin noi , pt ce credeti ca lumea merge in piata, sa magazine la supermarchet numaia biserica nu pentru ce??? Pt ca satana vrea bisericile inchise, vrea ca sa nu se mai faca slujbe de imormintare, sa nu se mai faca botezuri , sa nu semai cunune intrun civint vrea DESFINTAREA BISERICI SI A CRESTINISMULUI, Dar asa cum se umbla pe la Boboteaza cu crucea din casa in casa tot asa ar trebui ca preoti sa isi ia SF CRUCE in mina si sa umble fin casa in casa acolo unde persoanele nu sunt in carantina si sa faca o mica dezlegare si asa oameni pot sa se si cumi ece si sa ia Sfintele Taine binenteles cu invitatie din partea cetateanului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiara cu 2coarne care vorbește ca un miel si acționează ca un balaur aceasta este
    America.
    Democrația prost înțeleasă duce la haos si dezmat,leagănul tuturor posibilitatilor,și de aici tot raul.
    Doamne Milueste pe toata lumea si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce treaba are America cu coronavirusul din România? Ce treabă are America cu mortii din România? Chiar nu aveți compasiune fata de numărul foarte mare de morti de la noi? Ar trebui să ne pese de ce se întâmplă în tara noastră. ___

    RăspundețiȘtergere
  8. Multe cazuri de coronavirus la muncitorii care lucreaza in Germania din care mai mult de jumatate sint romani care locuesc cite 8 in camere foarte ,foarte mici
    Autoritatile germane si patronii incearca sa musamalizeze iar Sparanghelul Iohannis- Hurezeanu se fac ca 'ploua'.
    Scandal si cu bonele care pleaca in Austria jumulite si ele de bani de agentii ale oficialitatilor austriece si obligate sa-si plateasca pina si carantina ca si cei din Germania a caror situatie e prezentata de presa locala dar si romaneasca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 22,48 Te inseli la crematoriile din New York sint cozi pentru o luna la arderea lor si unele cu frigorifice defecte curg lichide pestilentiale din ele..Scene de groaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt 9 mai 16:58-sunt f documentat-VACCINUL ESTE CREAT PENTRU DISTRUGERE nicidecum pentru imunizare-te intreb stii ca fiecare vaccin are o singura tulpina de rezolvat?-eu stiu lucrand in sanatate-nu este conspiratie ci purul adevar si declaratiile lui Bill Gates care sunt uluitoare-mai citeste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bill Gates nu este medic, nu are nici un fel de studii in domeniul medical. Nu este normal ca presa sa preia toate bazaconiile pe care le spune cineva, doar pt ca acea persoana este putred de bogata. Presa strica mult in societate, presa cade pe spate in fata oamenilor cu bani ( vezi si la noi cum sunt facute "vedete" persoane fara educatie, interlopi, chiar infractori, doar pt ca au bani). Din sedintele de hipnoza de pe youtube am aflat ca acest domn are probleme grave psihice, dar ca nimeni nu are curaj sa-i spuna si sa-l sfatuiasca sa se trateze. Pe mine sau pe tine, de ce nu ne citeaza presa cu ce spunem despre domenii in care nu avem nici habar? Eu daca mi-as da cu parerea despre rachetele nucleare despre care nu cunosc si nu am studii, m-ati crede, asa cum il credeti pe Bill Gates ? Media a diatrus societatea, media a inversat valorile, media ne face sa credem ca albul e negru, media ne-a spalat creierii, nu mai credeti ce va spune media.

      Ștergere