marți, 5 mai 2020

REVOLTĂ ! REVOLTĂ ! REVOLTĂ !


                                                  5 Mai 2020,ora 5,12 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spune asa:
          "Oamenii nu mai pot! 

         Oamenii se vor revolta !"
Clipă în care dragii mei, vad scris cu alb in aer,in noapte,trei cuvinte care se derulau precum burtiera de pe ecranele TV.
Aceste cuvinte erau:
              "Revolta! Revolta ! Revolta !"
După care ,totul a disparut.
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de o astfel de situatie ingrijoratoare.
Unde se vor revolta oamenii,cand si in ce tara anume, eu nu stiu a va spune.
Dar aceasta Stare de Urgenta ce a cuprins intreg Mapamondul i-a adus pe oameni la capătul rabdarii si sub limita saraciei.
Sa nadajduim insa, ca tot ce a fost rău a trecut si ca ne vom reveni cu totii treptat,treptat.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 







22 de comentarii:

  1. Coronavirus=Criza,Inflatie,Somaj,Dezechilibre si un Nou Razboi Global fie si el numai rece cu China considerata Vinovata-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania NU VA FI GRAV AFECTATA !
      Dimpotriva , fabricile din China se vor muta aici , dar nu imediat. Bancile poate vor fi mai precaute in acordarea unor credite.
      In schimb ,in anumite tari din vest ,probabil ,vor fi anumite turbulențe.China va fi cea mai afectata pe termen mediu si lung.

      Ștergere
    2. Se vor muta, cu tot cu muncitori chinezi(dar o sa-i puturoseasca romanii, prin puterea exemplului)

      Ștergere
  2. Pînă si Liderii stiau ca ne vom revolta. Demult se pregătește ascunrea realități si prea puțin le pasă de adevăr

    RăspundețiȘtergere
  3. In America au inceput deja protestele celor ce vor sa mearga la munca,desi sint si multi saraci 10 procente care se bucura de banii primiti cu ocazia coronavirusului pe urma caruia cistiga mai multi bani si isi acopera ratele la produse cumparate,ma refer la cei cu 2000 dolari pe luna si care acum iau peste 3000.
    Cel mai mult le e frica la cei cu afaceri carora le este teama sa nu le piarda mai ales ca astia au copii si rate mari la case si masini de lux-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa stie lumea ca in SUANU iti poti pastra serviciul (bun) si nici nu ai cu cine face afaceri, daca nu stai intr-o zona scumpa, o casa mare, o masina de la o anumita suma in sus. Daca am intrat intr-un job cu bani multi dar merg cu metroul, ma zboara imediat. Tot ceea ce castigi se duce pe aceste mizerii ca atunci cand te retragi nu mai ramai cu nimic (daca ai fost un om corect, evident).

      Ștergere
  4. Werner si DREAPTA POLITICA CRIMINALĂ vor face tot POSIBILUL să ne țină legați de GOLĂNIA DICTATURII IMPUSĂ DE EI ȘI ARMATA ROMÂNĂ.....NUMAI E MULT PÂNĂ SE VE REVOLTA NATIUNEA ROMÂNĂ....EXPLODEAZĂ MĂMĂLIGA......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai , gata , du-te si bea o votka .Stim cine esti ...

      Ștergere
    2. Unknown5 mai 2020, 15:26

      Te-ai imbatat? :))) Ia du-te tu intr-un spital covid si imprumuta nitel corona ca-ti trece furia instantaneu.

      Ștergere
  5. Revolte au fost mai multe de cand a început pandemia si vor urma destule pana la alegeri. Sunt destule pe tot mapamondul. Chiar cu victime. Mai jos cateva exemple:

    https://www.europafm.ro/hunedoara-revolta-intr-un-cartier-al-orasului-video/

    https://www.mediafax.ro/externe/revolta-intr-o-inchisoare-din-venezuela-soldata-cu-zeci-de-morti-si-raniti-versiunea-oficiala-a-autoritatilor-e-pusa-la-indoiala-19112276

    https://www.libertatea.ro/stiri/video-revolta-intr-o-localitate-din-maramures-oamenii-au-oprit-un-transport-ilegal-de-lemne-2983355

    Astept cateva pareri_____

    RăspundețiȘtergere
  6. Economia pusa pe butuci duce la foamete si inflatie . Se reactiveaza bolile saraciei .

    RăspundețiȘtergere
  7. Revolta
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/scandal-urias-la-clujnapoca-zeci-de-romi-infectati-cu-coronavirus-au-devastat-spitalul-de-boli-infectioase_5eb19e377bea2e411d210e92

    RăspundețiȘtergere
  8. Clanurile de interlopi se REVOLTA
    https://www.antena3.ro/actualitate/atac-sabii-magazin-lidl-baia-mare-569331.html

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa iasă toată România in strada la toamna,cand nu mai au ce manca si mai vin si facturile,cand ajunge cuțitul la os.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04.20 facturile vin in fiecare luna nu doar la toamna. Stai calm ca nu va fi nicio revolta! Nu mor caii cand vor cainii rosii!

      Ștergere
  10. Revolta va fi când oamenii nu mai au ce pune pe masă, au copii cu banii care ii ia pe somajul tehnic nu ai cum sa trăiești.
    China va ajuta România în cărțile sfinte China este Cartita care va ajuta Boul,care este România.
    Iar Fiara cu 2coarne este SUA,coarne inseamna putere dar va vorbi ca un miel si va acționa ca un balaur,a acționat si va merge spre pieire,va cunoaște un colaps economic drastic,totul datorită democrației prost înțelese și este leagănul tuturor posibilităților dar au încălcat etica morală au uitat de Dumnezeu iar judecata o primesc prin armele lui Dumnezeu.
    Toate tarile de limba engleza vor avea cel mai mult de suferit.
    Sa nu mai acuzăm China ca va fi poporul care ne va ajuta cel mai mult în această vreme grea,eu iubesc toți oamenii indiferent de culoare,religie,etnie,toți suntem fii lui Dumnezeu Creatorul.
    Vom avea si noi frământările noastre dar asa cum spune doamna Maria sa ne rugam si sa avem credința.
    Satana face revoltă sunt anii lui,
    Cei care ne conduc nu au pe Dumnezeu ca de îl aveau nu zabreleau Casele Domnului.
    Doamne Ajuta sa le vina mintea cea de pe urma.

    RăspundețiȘtergere
  11. Totusi o profetie spune ca virusul va fi distrus integral in ziua cintarilor din Sion punind intro situatie jenabta pe autorii teoriilor conspiratiei biblice legata de virus care insa se vor revolta cu noi teorii contra lui Dumnezeu.
    Revolte populare au fost sint si vor mai fi din diferite motive intemeiate sau nu.
    Grecii s.au mai revoltat si in trecut cind pe fondul crizei grecesti le.au fost scazute indemnizatiile de somaj cu citeva sute de la sume de 1500-2000 de euro.. In vreme ce in nici o alta tara din lume nici chiar Olanda sau Norvegia nu are asa ajutoare de mari pe termen nelimitat. Lumea ia totul personal ca si cum cineva are ceva cu ei fara sa se gindeasca si la altii la tara batrani generatiile viitoare etc vor totul acum indiferent cum si basta..
    Mai ales dabaticii religiosi o stare de revolta interna gata sa ia foc la orice zvon teorie acuza pe care o inghit din prima fara sa o rumege sa o cintareasca fara nici o rezerva sau prevedere.
    Dupa care au impresia ca ei stiu deja cel mai bine .. astfel propagandele defaimatoare in domeniu se vibd cel mai bine doar ca nu toate defaimarile au tinte religioase si nu toate au interese religioase i unele sint create in laboratoare politice contra altor tari concurente folosint teme religioase. Asa incit aceste feluri de propagande mincinoase contra ONU UE etc contra oricarei vaccinari au fost incriminate in justitie si apoi au fost interzise prin lege in special in UE fiind banate si pe FB.
    In Japonia si inca citeva tari exista pedeapsa cu moartra pt cei care prin nerespectarea masurilor contribuie la raspindirea virusului mortal fiind cumva declarati tradatori si dezertori fiind vb de fapt de un razboi biologic nedeclarat.
    Revolte demonstratii vor exista si in Romania dar cele mai mari vor fi doua prima contra suspendarii lui Iohannis vadit pe nedrept pt ca a deranjat pe cine nu trebuia fiind acuzat incorect de ingerinta in treburile Justitiei pe tema aflarii mai repede fara intirzieri intentionate si cu respectarea legii a adevarului dosarului Revolutiei.
    A doua va fi virful luptei de prigonire populara a sfintilor Sionului si de impotruvire hulitoare fata de alaturarea la religia lor. Revolta aceasta va avea loc in Bucuresti cu intentia de a matrasi Episcopii veniti la sedinta viitirului Mare Sinod ortidox convocat de urgenta de Patriarhia Moscoveu pt a transa problema Sionului. Protestatarii nu vir fi doar romani si si straini din tari vecine cazuti si ei in plasa vechilor erori si teorii eschatologice dar si a falsei dari in vileag din partea grecului danielic Patriarh al Ierusalimului la rindul lui dezibfirmat de o noua minciuna prin omisiune.
    Revolta nu va reusi decit sa lase in urma distrugeri de bunuri publice si private magazine etc pe bulevarde si strazi.
    O revolta violenta va avea loc dar mai mica la Arad cu intentia de a snopi dinin bataie credinciosii cetei Sionului si a le impiedica adunarea. Dar profetia spune xa Dumnezeu le va trimite alesilor Sai paznici numiti luptatorii lui Dumnezeu care ii vor apara caci fortele de ordine nu vor interveni din interes politic ierarhic.

    RăspundețiȘtergere
  12. numai revolta ne mai trebuie! in rest le avem pe toate

    RăspundețiȘtergere
  13. unde este mesajul despre revolta?

    RăspundețiȘtergere