miercuri, 20 mai 2020

DOUA SFINTE ICOANE VII ,CARE M-AU AJUTAT SI M-AU INDRUMAT CA SA URMEZ CALEA LUI HRISTOS, DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU !

                    IISUS HRISTOS -Sfanta Icoana vie si Facatoare de Minuni !
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană.


Va voi spune o Poveste adevarata cu aceasta SFANTA ICOANA care are 200 de ani,si a fost adusa de la MORMANTUL SFANT de la IERUSALIM !Pentru sufletul meu aceasta SFANTA ICOANA este vie in fiecare clipa cand o sarut sau o privesc !

Era prin anii 1986 cand, am primit in DAR aceasta Sfanta Icoana cu MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.

Matusica mea,adica,sora socrului meu,Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi, in varsta de 93 de ani, m-a chemat la ea acasa si mi-a spus asa:

Îti dau tie aceasta Sfanta Icoana cu IISUS HRISTOS ,dar, te rog sa ai mare grija de ea,deoarece ,este f veche ca ani, mi-a cerut-o si un Preot dar nu am vrut ca sa i-o dau.Sfanta Icoana este adusa de la Ierusalim de la MORMANTUL SFANT de catre Bunica mea, după mama.

Bunica a mers la SFANTUL MORMANT ca sa se roage sa aiba si ea un copil ,si a cumparat aceasta Sfanta Icoana chiar de pe Sfantul Mormant unde era asezata.

A ajuns acasa ,si nu după mult timp a ramas insarcinata nascand o fetita,adica,pe mama mea (spunea matusica).

Anii au trecut,fetita a crescut mare si iata-ma ca am venit si eu pe lume si am 93 de ani, dar ,nici eu nu am avut copii din nefericire.

Deoarece simt ca-mi este sfarsitul aproape,ti-o incredintez tie,dar vreau sa-mi promiti ca niciodata nu o vei instraina.

I-am promis matusei mele ca o voi iubi ca pe lumina ochilor mei, am adus-o acasa si am pus-o la loc de cinste,iar ea a mai trait 2 ani de cand mi-a daruit-o si a plecat la Domnul.

Cand au venit copilasii mei pe lume si aveau 3 anisori ,respectiv 6 anisori, (1992)intr-o zi cand ma rugam la aceasta SFANTA ICOANA, vad cum MANTUITORUL deschide sfanta Sa gura si sufla spre mine o punte de Lumina aurie, rupta ca din Soare.Privesc uimita,chem copilasii si-i intreb daca si ei vad acelasi lucru.

Mi-au spus ca ei nu vad nimic.Atunci ,mi-am data seama ca era numai pentru mine.

Iisus deschidea ochii Săi,apoi îi inchidea la loc, sufla spre mine Izvor de Lumina aurie care se facea ca o punte aurie si-mi intra in tot corpul ,asa cum stateam eu in genunchi si ma rugam. Ma cutremuram de parca as fi fost curentata cu socuri electrice. Lacrimile -mi curgeau fara voia mea, erau lacrimi de bucurie ,erau lacrimi de fericire. Traiam aievea aceasta MARE MINUNE. 
IMPARATUL CERERSC sufla spre mine si intru mine DUH SFANT. 
De la MANTUITORUL IISUS HRISTOS de pe perete si pana la locul unde eu stateam in genunchi,s-a format acea punte de Lumina aurie ce-mi strabatea tot corpul,toata fiinta mea.Ma cutremuram incontinuu,ca la socuri electrice continue.Eram fericita,priveam la IISUS HRISTOS care era viu, asa precum suntem noi vii ,si vedeam cum si din ochii Săi izvora Lumina aurie si o trimetea spre mine,spre ochii mei, in ochii mei. 
Ma simteam ca in CERUL LUI DUMNEZEU si-mi doream ca sa nu mai ies din aceasta stare divina.Dar ,după circa 10 minute,15 chiar,totul s-a intrerupt,iar eu ma simteam ca un nou nascut.Aveam o stare de bine, o bucurie infinita in sufletul meu, iar in inima mea simteam ca as putea cuprinde tot pamantul cu tot ce este pe el si tot ar mai ramane loc.

Auzeam un glas care imi spunea asa:

"MARIA,cere de la IMPARATUL CERESC ,DRAGOSTE,multa DRAGOSTE !"

Iar din aceasta clipa, la fiecare Rugaciune,in fiecare clipa, eu cer de la MANTUITORUL HRISTOS ,Dragoste,multa Dragoste ca sa pot darui fiecarui suflet de pe pămant si sa-l aduc la CREDINTA!

Iar anii au trecut,suntem in 2020,iar eu am cerut de la IISUS HRISTOS cu fiecare Rugaciune a mea,Dragoste,Dragoste,
Dragoste!

Si am primit din IZVORUL SĂU nesecat,DRAGOSTE,DRAGOSTE ,DRAGOSTE infinita,si niciodata nu am mai putut urâ pe cineva sau sa port pică cuiva . Aceasta inseamna DRAGOSTEA revarsata de DUHUL CEL PREA SFANT peste sufletul fiecaruia dintre noi.
Sa nu urâm niciodata pe nimeni si sa nu dusmanim pe nimeni.

Celui care ne face rău,noi sa-i putem face numai bine!

Toti sa cerem Dragoste infinita de la IMPARATUL CERESC ,si astfel, vom putea deveni mai buni,mai iubitori si mai credinciosi.

                            Cu dragoste,Maria.


Iar acum dragii mei,iata incă o Poveste adevarata cu SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL -INGERUL DREPTATII !

         Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi interior
Era prin anul 2005 si aveam o foarte buna prietena de Suflet,o doamna Preoteasa pe care o chema Elena.
Era mai in varsta,si a plecat la Domnul cu multi ani in urma.
Intr-o zi m-a chemat la dânsa acasa, si mi-a spus ca sa-mi aleg o Sfanta Icoana ,pe care o doresc eu ,din toate cate le avea in casa.
Privirea si bucuria infinita a sufletului meu,s-a indreptat spre aceasta SFANTA Icoana cu SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL -INGERUL DREPTATII.
D-na Preoteasa a luat-o de pe perete, si mi-a spus povestea acestei Sfintei Icoane.
Iat-o:
Dna Ghiorghiu,intr-o zi  a batut la poarta Sfintei Biserici o batranica care tinea in mâinile sale, la pieptul, ei o sacosa mai mare si grea pentru ea.
Am iesit la poarta(spune dna Preoteasa) si batranica imi spune asa cu mare timiditate si cu mari emotii.
Sarumana doamna Preoteasa,va rog sa ma iertati,dar as vrea sa va daruiesc ceva.
Si scoate din sacosa imensa,aceasta Sfanta Icoana cu Arhanghelul Mihail. 
As dori ca sa va daruiesc aceasta Sfanta Icoana pe care, o am de la Bunicul meu care era pescar si apoi de la mama mea.
Dar totodata,as vrea ca sa va spun si MINUNEA ce s-a petrecut cu aceasta SFANTA ICOANA.
Într-o zi,Bunicul meu a plecat la pescuit cu un prieten al său,cu o Barca din lemn,dar cu vasle.
Incapeau in Barca pana la 8 persoane,dar in acea zi,Bunicul a plecat doar cu prietenul său cel mai bun.
Au aruncat in apă plasa ca sa prinda peşte, iar la un moment dat,au simtit ca s-a agatat ceva in plasa si au tras-o afara din apă.
Surpriza lor a fost ca nu era niciun peşte in plasa,dar vedeau ceva ca o cutie mare plina de nămol.Incarcata cu nămol,nu se vedea nici macar 1 cm din ce ar fi fost acolo.
Au luat obiectul pătrat invelit gros in nămol, si l-au pus in capatul celalalt al Barcii cu gandul ca sa caute o cârpa,un prosop,orice ,ca sa poata sa stearga namolul de pe obiect.
Si pentru ca era gros invelit in namol, cautau o carpa mai mare,dar in tot acest timp,erau cu spatele la obiectul pe care l-au pescuit.
Cand in sfarsit au gasit un prosop mai mare si s-au intors cu faţa spre cutia inamolita si sa se indrepte spre ea,ceva uimitor ,ceva dumnezeiesc se intamplase.
În locul obiectul mare si greu invelit in namol,stralucea dumnezeiesc de frumos,aceasta Sfanta Icoana cu Arhanghelul Mihail.
Nu mai exista ceea ce bunicul a pescuit, ci exista O SFANTA ICOANA cu ARHANGHELUL MIHAIL.
Sfantul Arhanghel Mihail Îsi curatase singur cu Puterea Sa,SFANTA ICOANA.
Nu numai ca o curatase,dar stralucea precum soarele pe CER.
Dna Preoteasa a ascultat cu mare uimire ce i-a grait batranica, care o roaga asa:
Dna Preoteasa,eu sunt batrana de-acum, si as vrea sa va spun ca ori de cate ori am plecat la drum, eu am luat cu mine aceasta Sfanta Icoana.
Acum insa, simt ca voi pleca pe un drum lung,fara de intoarcere si nu am cui sa-i incredintez aceasta Sfanta Icoana,pe care mama mi-a incredintat-o mie.
Va rog din suflet sa o primiti si sa aveti mare grija de ea.
Dna Preoteasa a primit-o,anii au trecut si s-a intamplat ca sa fiu chemata de dna Preoteasa sa-mi spuna Povestea adevarata a Sfintei Icoane, după care,sa mi-o daruiasca mie cu toata inima sa ,pe langa alte 5 Sfinte Icoane.
Dna Preoteasa a trecut de mult la cele vesnice,iar eu ma rog la Sfantul Arhanghel MIHAIL (si nu numai)ca sa ma apere si sa ne apere cu Dreptatea Sa, si-I spun de fiecare data ca sunt tare fericita ca este in casa mea.
Ori de cate ori ma rog,ori de cate ori Il privesc pe SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL,Il vad viu,Il vad stralucitor ca Soarele si-mi da multa putere sufleteasca si trupeasca,imi aduce multa bucurie in familia mea, mai ales ca ,pe sotul meu il cheama MIHAIL.
Prieteni dragi,mi-a dorit de tare mult timp ca sa va marturisesc aceste doua POVESTI DIVINE, si iata ca astazi, in ajunul SFINTILOR IMPARATI CONSTANTIN si Mama Sa Elena, a venit clipa marturisirii ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Sa credem in MINUNI fratilor ,sa credem cu toata fiinta noastra, căci MINUNILE chiar exista; sunt langa noi,sunt intru noi,trebuie doar sa ne deschidem ochii sufletului unde salasluieste Lumina Lui Hristos,precum si bunatatea inimii de unde curge IUBIREA din IZVORUL Datator de VIATA a MANTUITORULUI nostru drag si prea iubit,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Doamna Maria Ghiorghiu esti binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar aceste icoane sunt superbe -eu nu am vazut asa ceva pana acum-felicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara, esti pentru noi toti un izvor nesecat de dragoste si de luare aminte. Te iubesc la infinit, miresuta aleasa a. Domnului. Iisus. Hristos. Al tau fratior mai mic cu exact trei ani. Ilie- sorinel. Mor de dor de tine, surioara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Binecuvantarea care ai primit-o te responsabilizează față de acest popor. Trebuie să fi mai exactă in spui, nu trebuie sa încerci sa vezi fiecare ce nimereste din ceea ce Duhul Sfânt îți transmite. Sper că ai înțeles!
    Dumnezeu să iți dea multă sănătate și putere de muncă. Din partea mea ai toată stima si aprecierea. Cu drag citesc acest blog și chiar ma bucur pentru cititorii dumneavoastra fiindcă aici se pot convinge de măreția lui DUMNEZEU.
    DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Kas johanisti ewanghelisti luterani kalwinisti musulmani si alti eretici ekumenisti cu participarea mutalailor din bor???

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai suntem un popor de handikapati surdomuti orbi melci taratori rame vite la skanare ce puii mei?/?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ka ma facea unu aici pe blog de trufas din popor ales, sunt roman si raman roman cu capul sus si drept precum. Ioan.nasicul.domnutului meu din cer. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mor caii cand vor cainii, adica hainii , ahtiati dupa averi
    .nici cainii cand vor stapanii acestei lumi satanice.

    RăspundețiȘtergere
  9. 21 mai 02:29-insomniac esti dar asa exprimare imbecila n-am auzit-sa te lumineze DOMNUL ca ai creierul varza

    RăspundețiȘtergere