joi, 21 mai 2020

NU NE VINDE LUI ! TE ROG, NU TE VINDE LUI SOROS !

                 30 Mai 2019,ora 15,34 !

                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,desi eram aici in faţa calculatorului,aud glas care spune asa:

          "Soros! Nu ne vinde lui !
Iar un alt glas spune indiferent:
           Asta nu are treaba.

Iar glasul prim, iar il roaga,il implora:
             Te rog,nu te vinde lui Soros."

Iar glasul a incetat.
Dragii mei,fara nicio indoiala ce s-a intamplat acum la alegeri si ce se va mai intampla si de acum incolo, sunt facute cu ajutorul subtil al lui Soros. 
Acest om ,nu crede decat in banii lui,in miliardele lui.
Cu miliardele lui ,incearca sa dezbine lumea intreaga si se bucura ori de cate ori reuseste.
El singur a marturisit ca ,nu crede in nimic, iar daca este nevoie ,va călca si pe cadavre  ca sa-i creasca miliardele.


Imagini pentru GEORGE SOROS.

Eu am mai scris despre acest om, ca ne va distruge ca popor,dar, asa cum se intampla mai intotdeauna, lucrurile raman la stadiul de spus si de citit.
Doar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI va mai putea salva Romania sfanta din mainile lui Soros si-ale slugilor lui.
Iata o declaratie a sa:



GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT

15 nov. 2016 - Magnatul nu crede în Dumnezeu. Zilele acestea, toată lumea vorbește liber despre George Soros și despre influența pe care acest om a ...
15-11-2016 2 minute


SOROS la 60 minute – SOCIOPATUL CARE CONDUCE… de medialert
Zilele acestea, toată lumea vorbește liber despre George Soros și despre influența pe care acest om a avut-o asupra vieții politice și sociale din Statele Unite ale Americii, dar și din România.
În 1998, însă, opinia publică românească nu știa prea multe despre Soros, care pe-atunci investea serios în recrutarea și pregătirea celor ce urmau să formeze viitoarea „societate civilă” a țării. Acum aproape 20 de ani, însă, Soros oferea un interviu televiziunii americane CBS, în cadrul faimoasei emisiuni „60 de minute”.
În cadrul emisiunii, realizatorii arătau cum George Soros era introdus mai-marilor lumii de către Prima Doamnă a SUA din vremea aceea, o anume Hillary Clinton, drept un filantrop și  „om de bine” (Captură din clip).
Puțini știu că Soros a investit în războiul din fosta Iugoslavie, susținând tabăra bosniacilor musulmani cu 5 milioane de dolari, acțiunile sale fiind lăudate la vremea respectivă de către diplomatul american Richard Holbrooke, cel care s-a ocupat de „dosarul” iugoslav.
În cadrul acelei emisiuni, însă, Soros a făcut niște afirmații realmente șocante despre trecutul său și despre perspectiva sa asupra vieții.
Realizatorul a abordat subiectul copilăriei lui Soros, atunci când acesta a trăit în Budapesta ocupată de naziști, în 1944.  Bănuind ce urmează să se întâmple cu evreii, tatăl lui George Soros, Tivadar Schwartz (numele real al miliardarului), a cumpărat acte false pentru familia sa, reușind să convingă un oficial al Guvernului de la Budapesta să-l adopte pe micuțul György, sub pretextul că este finul său de botez.
Dar în  timp ce mii de evrei unguri erau trimiși către lagărele morții, George Soroș își însoțea tatăl adoptiv în misiunile acestuia de confiscare a bunurilor evreilor condamnați de regimul de la Budapesta( minutul 7:31). Unii dintre aceștia erau chiar vecinii sau cunoștințe de-ale familiei Soros.
Reporter: Sunteți un evreu maghiar care a scăpat de Holocaust…și ați privit cum familii întregi erau trimise la moarte..
Soros: Corect. Aveam 14 ani și aș spune că acela a fost momentul în care mi s-a format caracterul. Am înțeles atunci că o persoană ar trebui să privească în viitor, să anticipeze evenimentele ce vor urma,spune Soros ( minutul 8:01).
Reporter: Ați fost împreună cu protectorul dvs și ați ajutat la confiscarea proprietăților evreilor…
Soros: Da, e adevărat.
Reporter: Pare o experiență traumatizantă pentru o persoană…V-a fost greu?
Soros: Nu…nu, deloc. Poate ca și copil nu vezi anumite conexiuni, dar nu mi-a creat nicio problemă ce s-a întâmplat.
Reporter: Nu aveți niciun sentiment de vină asupra celor întâmplate?
Soros: Nu. Aș fi putut fi de cealaltă parte a baricadei…Într-un mod amuzant, a fost la fel ca pe piața de capital: dacă nu aș fi fost eu acolo, ar fi fost altcineva și proprietatea ar fi fost confiscată oricum. Nu aveam niciun rol în confiscarea proprietăților”.
Puțin mai departe, Soros este întrebat dacă este o persoană religioasă și dacă are credință în Dumnezeu: „Nu cred în Dumnezeu, nu sunt religios”. Realizatorul adaugă credința lui Soros că Dumnezeu este o creație a omului și nu invers.
Tot în cadrul emisiunii, Soros afirma că nu-l interesează consecințele sociale ale acțiunilor sale economice.
Conform cărților de specialitate, sociopatul este o persoană șarmantă, spontană, care caută să-i domine pe ceilalți, foarte inteligente,  capabili de un discurs atractiv, dar incapabili să iubească și lipsiți de remușcări pentru faptele lor.

19 comentarii:

  1. Toate sunt scrise cu mult timp inainte în cele 40 de carti ale Domnei Georgeta Florea si in cartea Tragedia Veacurilor.
    Acum toate acestea se adeveresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ar mai putea vinde din tara? Doar aurul din Munti.
    De vinzatori de tara nu ducem lipsa mai ales acum cind toti cei ce o conduc sint ca si Soros evrei;Iohannis,Helvig,Orban ,Citu,Turcan ,and so on,
    Daca ar fi numai ei in tara asta ar fi normal dar inca mai sint 20 milioane si de romani si nu e normal sa conduca doar o minoritate de evrei .
    Problema e cum s-a ajuns aici in aceasta situatie calculata ca nu este o intimplare???-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. And so on , mai "craciun", măi... :
      PSD hoții Romaniei
      https://www.comisarul.ro/articol/psd-hotii-romaniei/fosta-consiliera-a-vioricai-dan_1101877.html

      Ștergere
  3. Nu ne vinde nimeni , ne vindem noi singuri pentru un pumn de bani...la fel cum nici pe sezonierii nostrii nu i-a dus nimeni cu forta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai termina cu soros al tau, pesedist-o! Esti penibila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Soros este ateu de aia nu crede in nimic.Dar sa-l oprească Dumnezeu dacă vrea sa faca rău țării noastre.Cine se crede el? Exista un Dumnezeu care îl va judeca .Tara noastră este ocrotită de duhul sfânt.Este adevărat că trebuie să trecem și prin necazuri că fără încercări nu poți fi curățit.Trebuie tara sa fie curățită de orice rău și de orice zgura că sa ajungă noul Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atit marxismul -leninist Sovieto- imperialismul Rusiei cit si neomarxismul sorosistilor pentru a-si atrage,jefui bogatiilor Romanilor actioneaza cu toate mijloacele pentru Distrugerea Traditiilor Nationale ale Romaniei si spargerea unitatii,distrugerea Elitelor si slabirea statului Roman prin transformarea cetatenilor cu constiinta nationala in sclavi docili=Mancurti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ,lasa-ne mai rusule, ca mai rau faci PSD-ului tau plin de agenti ai Moscovei.
      Oamenii nu sunt naivi si inteleg ca te ocupi cu dezinformarea...

      Ștergere
    2. Ai fakut dus in armata cu nea. Petre, ma ametatule? Asa le graiesti si parintilor?

      Ștergere
  7. Steagul SUA in berna pentru trei zile de doliu pentru cei 100 000 americani omoriti de coronavirus.
    Pe de alta parte sedinta NATO data de anuntul lui Trump de a se retrage din Tratatul Cer Deschis -de inspectii aeriene pe teritoriile lor ,spun ei pentru refuzul de 5 ani ai Rusiei de a inspecta regiunea Kaleningrad si a avioanelor care fac survolul de observare aeriana.
    Hotarire ce intra in vigoare peste 3 luni.
    Iar o excadrila de avioane militare romane si bulgare ridicata de la sol din cauza proximitatii unor avioane rusesti in zona lor maritima-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. 16,29 Diversiuni faceti voi cu Iohannisul vostru 'premierul de la Grivco 'care a primit de la PSD retrocedate ilegal mii de cladiri ale statului Roman nationalizate de Regele Mihai conform armistitiului de incheiere a celui de al doilea razboi mondial si nu nationalizate de comunisti cum fals se pretide el si ca ''Neamt'', el fiind evreo-sas luxemburghez,iar voi stiti prea bine si aveti si dovezile documentele lui de stare civila.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti ajunge ce nenorociri a facut PSD-ul dupa 1990?! Din 30 de ani PSD a fost la putere 21 de ani si au nenorocit Romania cu furturile si coruptia!
      Unde sunt autostrazile ,spitalele ,scolile promise ,mai agentule ?!
      Toti liderii PSD sunt putred de bogati din banii poporului: Dragnea ,A. Nastase, Ponta ,Oprisan,Hrebenciuc,Arsenie,Ciolacu,Mischie,Miron Mitrea ,etc.
      Va vede lumea si nu mai puteti mintii.

      Ștergere
  9. 14,34 Tocmai de aceia acuzam si eu PSD-ul ca la imbogatit pe ipocritul 'Premier de la Grivco='Iohannis,contra Lui si Stolojan a fost azi la ora 12 manifestatie in fata fabricii de tocat paduri de la SEBES si e doar inceputul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 14,34 Tocmai de aceia acuzam si eu PSD-ul ca l-a imbogatit pe ipocritul 'Premier de la Grivco='Iohannis,contra Lui si Stolojan a fost azi la ora 12 manifestatie in fata fabricii de tocat paduri de la SEBES si e doar inceputul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai craciun, dar ce-ti mai place sa postezi. Postac mai mare nici ca am văzut; când ești PSD-ist, când liberal, când comunist; dar hotaraste domne odată ca ne cheanesti de cap nu alta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori sunt doi ,ori a dat in bâlbâială.
      Oricum degeaba insista cel cu PSD-ul, ca oamenii au vazut ce corupți si bogați sunt , toti cei din conducerea partidului: Oprisan ,Valcov, Arsene ,Dragnea, Bombonel,Hrebenciuc, ...etc.
      De unde atatea vile ,masini ,terenuri ,tablouri ,bijuterii si conturi , daca nu din hoție?!

      Ștergere
  12. 22,37 Stiti voi cel mai bine ca nu sint cu nici un partid ca nu avem de fapt doctrine de partid doar mafii de partide,de aceia intr-o jumatate de secol de cind votez nimeni din cei votati de mine nu au ajuns la putere.
    Asa ca imi permit sa le dau 'castane; in cap la toti 'alesii' din ospiciu de nebuni.-craciun

    RăspundețiȘtergere