sâmbătă, 30 mai 2020

MESAJ DEZLEGAT !!! ADEVARATA CARMEN HARRA DIN 1937 !

                             HRISTOS S- A ÎNALTAT,dragii mei!

Înca din anul 2015,am primit un mesaj referitor la Carmen Harra!
Atunci,credeam ca este vorba despre CARMEN HARRA care s-a stabilit in SUA.
Dar,Mesajul era cu o CARMEN HARRA din 1937.
Eu nu stiam ca pe dna Carmen Harra a zilelor noastre ,o cheama de fapt :Carmen Harra (nume real Doina Carmen Mureșan[1]; n. BistrițaRepublica Populară Română[2]) este o cântăreață de muzică ușoarăpop-dancelatino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983[3][4]
CARMEN HARRA cea adevarata,a trait in 1937 si era cea mai buna prezicatoare!
Am cautat pe net,dar nu am gasit nimic concludent,referitor la CARMEN HARRA 1937.
Cert este faptul că, dna Doina Carmen Muresan ,si-a luat numele de CARMEN HARRA,probabil ca, a fost inspirata din anii din urma,cu adevarata CARMEN HARRA 1937,adevarata prezicatoare! Cred ca e doar un nume de scena,un pseudonim pentru actuala dna Carmen Harra.
Voi ce spuneti dragilor ?
Iata articolul din 2015:

Rezultate Căutare


Rezultate de pe web

23 sept. 2015 - Cum eu nu cunosc decât, o singura doamna Carmen Harra ,m-am gândit ... a trait in 1937 dar dupa acest an nu a mai trait ci a murit adevarat.
               23 Septembrie 2015,ora 6,15 dimineaţa !

                                                                      Dragii mei,

Astăzi  dimineaţă m-a trezit un glas, care spunea ceva despre CARMEN  HARRA.
Cum eu nu cunosc decât o singura doamna Carmen Harra ,m-am gândit că este vorba de aceasta doamnă,pe care am vazut-o de multe ori la TV.
Dar, CARMEN  HARRA din MESAJUL pe care eu l-am primit , ar fi trait in 1937.
Iata ce spunea glasul :                                         
             

                                         Hâmmm!
              Carmen Harra, după părerea mea, 
               a trait în 1937 ! 
              Aceasta este Carmen Harra din 1937 ,si era cea mai bună Prezicătoare !"
Dragii mei,cum eu nu cunosc bine nici pe CARMEN  HARRA a zilelor noastre,si nici pe cea din 1937,voi lasa ca timpul sa ne dezlege MISTERUL.
                                             Cu dragoste,MARIA. 

15 comentarii:

  1. Cei mai de varsta a 3-a o stiu pe Carmen Muresan care era conducatoarea a Trio Expres. Nu prea avea faima buna pentru ca se pare ca era prea autoritara si isi schimba mereu partenerele. A fost o surpriza transformarea ei in "clarvazatoare"

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu de mult am comentat pe blogul dv despre Carmen Doina Muresan, această falasa C H slujeste DIAVOLULUI zi de zi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu alte cuvinte ati demascat-o. Mai conteaza daca stiati de adevarata Hara din mesajele divine sau v-a soptit cineva? Important este ca oamenii sa aiba bunul simt si sa nu-si insuseasca nimic din ce nu ii apartine, din ce nu este al lui. Eu, aici in Romania, am descoperit ca oamenii au dus aceste pra ctici, de a-si insusi personalitati ce nu le apartin, pana la stadiu de boala psihica, fanatism..nici nu stiu cum sa-i spun. Am intalnit ,,persoane,, ce se dadeau drept ingineri, doctori si dracu sa-i ia mai ce se dadeau ei, pana picau in penibil, lucru ce nu-i deranja absolut deloc. Mi s-a parut ridicol, mai tarziu m-am prins ca este chiar periculos. Doar la romani am intalnit aceste mizerii. Probabil ca ei au mai mult timp, mintea mai odihnita. Penibil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar numai la romani, dacă întrebi un neamt/nemtoaica ce lucrează, automat ți-o arunca: "sunt șef"

      Ștergere
    2. Mai lasati ma copii demascarile. Carmen ai o femeie cultivata, buna la suflet, are si ea un nume de scena, nu a dat rateuri in preziceri, nu face rau, vrea bine, isi iubeste neamul, a fost racolata in servicii de desteapta, kare e treaba? IA vedeti ce zice de kokovid si de multe alte pe youtube
      . haideti sa nu mai bagam in mocirla de toate zilele romani daruiti cu capacitati de invidiat. Io o apreciez. Pa.pa.

      Ștergere
    3. Ia-o mai usor cu apararea acestei femei, daca nu vrei sa crezi ca e inselata e problema ta, dar nu ii baga si pe altii in eroare. Sta dracu la ea ca la mama lui acasa.

      Ștergere
    4. 00:51, e parerea ta, nu si a altora. Invata sa respecti oamenii. Gresesti judecand pe altii. Nu poti pune etichete altora, catalogand pe altii dupa emanatia mintii tale. De aceea nu judeca ci ocupa-te de ceea ce ai mai de pret: Sufletul.

      Ștergere
  4. Bunica ei a fost căsătorită cu Goga

    Carmen vorbeşte fluent cinci limbi străine – şi este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog şi astrofiziognomist. Carmen şi-a luat numele de Harra de la bunica ei (bunica ei a fost căsătorită cu poetul Octavian Goga).
    "Am ales numele de Harra şi deoarece am considerat că acest nume are de-a face cu noua mea cariera pe care am ales-o în SUA, şi anume de a scrie cărţi şi de a lucra în acest domeniu al spiritualităţii.
    Cuvântul hara, în greceşte, înseamnă bucurie, energie pozitivă…De asemenea, în hinduism, înseamna o formă de terapie şi înţelepciune".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult de ea. Intotdeauna emana o energie pozitiva. Este o persoana deosebita. Emite frumusete interioara.
      Are ea ceva special, cine este sensibil simte asta!

      Ștergere
  5. Eu personal,fara rautate spun ca nu arenici in clin nici in maneca cu clarviziunea! Handuc M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu spun tot la fel...mai ales că se lipise de kilary Clinton pedofila

      Ștergere
  6. Ghicitoarea Carmen Harra tot ce a văzut s-a adeverit.
    Ghicitoarea Carmen Harra, prezice o perioadă catastrofala pentru Romania. Se vede ca a citit cartile doamnei Georgeta Florea.
    https://bit.ly/2TKNBCN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.15 mai termina cu Georgeta Florea a ta! Esti obsedata.

      Ștergere
  7. Nici nu trebuie sa fii ghicitoare, clarvazatoare pt a vedea viitorul acestei tarisoare ci doar trebuie sa fii cu frica de DUMNEZEU, sa fi citit Biblia si profetiile Sfintilor Parinti ....atat !!!!!!
    Nu se vede destul de Clar ca suntem oamenii sfarsitului ?????
    .

    RăspundețiȘtergere
  8. 22.09, ai dreptate... daca intrebi si o femeie de serviciu ce este, iti va spune ca e sefa (fie si la ea acasa sau sefa pe matura ei! Ha!Ha!Ha!). Adevarul e ca daca femeia de serviciu face curat pe la sefi pe acasa, se crede si ea o mica sefa... mai ales peste subalternii sefului. Si aici cititi printre randuri!

    RăspundețiȘtergere