sâmbătă, 9 mai 2020

O NOUA ORDINE MONDIALA ,NI S-A PREGATIT DEJA !


                                          Hristos a Inviat,dragii mei!

              Noapte de 8 -9 Mai 2020,ora 1,20 !

Si chiar daca este foarte tarziu in noapte,eu nu am voie ca sa dorm.De ce nu am voie? Pentru ca am promis, am jurat Lui Dumnezeu ca voi face VOIA Sa,ca voi scrie Cuvantul Său curat si imaculat .
Fratilor, in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care intreaba asa:
           "O să ne pregatiti,da?
Iar raspunsul a fost foarte prompt si ferm.
Citez :
          V-am pregatit o Noua Ordine Mondiala !"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, eu am mai scris despre o Noua Ordine Mondiala,despre globalizare si nu numai.
La vremea respectiva(chiar si acum ),multi au aruncat asupra mea cu jigniri si cu multe vorbe urâte.
Din păcate,ceea ce spuneam atunci,spun si acum,dar nu de la mine,ci de la Dumnezeu.
Iata:
                                  22 August 2018 ,ora 23,09 !

                                             Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o noua globalizare.
Glasul spunea asa>

                     "Sa vedem ce se intampla cu propunerile care s-au facut pentru o noua globalizare .
               Noua globalizare ."

Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. Sa nadajduim insa, ca nu va fi atat de rău, că nu va fi spre intimidarea oamenilor.
                                    Cu dragoste,Maria.
     8 Iunie 2019,ora 22,17 !

                                       Dragii mei,

În aceasta seara,chiar daca eram cu ochii pe monitor si scriam pe BLOG, aud glas care spune asa:

               "Stimati Concetateni,

Iata ne aflam in faţa Supra -Marii Puteri  !
În faţa Supra-Marii Puteri, a comunitaţii si stabilitatii ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, sa fie oare vorba de Mare Globalizare ? Astept cu mult interes si Comentariile voastre.
Eu am mai scris despre Noua Globalizare. Concluziile va apartin dragilor, si iata:

23 aug. 2018 - In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o ... Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.


                                           22 August 2018 ,ora 23,09 !


                                             Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o noua globalizare.
Glasul spunea asa>

                     "Sa vedem ce se intampla cu propunerile care s-au facut pentru o noua globalizare .
               Noua globalizare ."

Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. Sa nadajduim insa, ca nu va fi atat de rău, că nu va fi spre intimidarea oamenilor.
                                    Cu dragoste,Maria.




27 mar. 2019 - Dragii mei, În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa: ... Globalizarea consta in, Bing Bangul pe care il traim .


Imagine similară.

                                                 26 Martie 2019 ,ora 23,45 !

                                        Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
                      "Ca să ne globalizam si reglobalizam ,hai sa spun aşa :
DUMNEZEU e mare si puternic !
Apoi, aud un alt glas care explica:
    Globalizarea consta in, Bing Bangul pe care il traim .
         N-ai cum sa fii si dulce şi ...Traian !"                  
  După care,totul ia sfarsit !
Dragii mei, se vorbeste de mult timp despre 
GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE.
Si as aduce aici si pe GEORGE SOROS care, este un adevarat destabilizator al Economiei Mondiale.
Iata ce inseamna in mintea acestui om,GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE:

        
          “Aş vrea să fiu cunoscut ca un speculator financiar, filantropist şi filosof” (George Soros)
George Soros a devenit celebru în septembrie 1992 când a riscat 10 miliarde de dolari speculând pe scăderea lirei sterline, într-o singura zi de tranzacţionare reuşind să obţină un profit de un miliard de dolari. Soros este cunoscut ca fiind “Omul care a ruinat Banca Centrală a Angliei.
George Soros s-a născut în 12 august 1930 în Budapesta, Ungaria. În anul 1936 familia îşi schimbă numele din Schwartz în Soros, ca răspuns la amplificarea antisemitismului şi fascismului din acea perioadă. În limba maghiară, Soros înseamnă “succesor desemnat”, în ebraică, “fundaţie”. În anul 1947 Soros emigrează în Anglia, iar în 1952 Soros devine absolvent al London School of Economics. În 1956 Soros se mută în SUA, New York City.
În perioada anilor 1956 – 1959 Soros lucrează ca şi arbitrajor (realizează operaţiuni de sens contrar pe pieţe diferite) la F.M. Mayer. În această perioadă începe să îşi dezvolte propriul set de idei („the theory of reflexivity”) după care se va ghida ulterior în cariera sa de investitor şi filantrop.Între anii 1959 – 1963 Soros lucrează ca şi analist la Wertheim & Co, iar în perioada 1963 – 1973 Soros lucrează la Arnold & S. Bleichroeder, unde ajunge să ocupe poziţia de vicepreşedinte.
În 1982 Soros dă numele organizaţiei sale filantropice – Fundaţia pentru o Societate Deschisă, în onoarea filozofului Karl Popper, autorul „Societatea Deschisă şi duşmanii ei”. Popper susţine în această lucrare faptul că societăţile pot prospera numai atunci când există o guvernare democratică, libertate de exprimare şi respect pentru drepturile individuale.
Încă de la începutul anilor ’90 activismul politic a devenit de interes pentru Soros. Acesta a început să scrie cărţi şi să ţină discursuri despre drepturile omului, libertate politică, educaţie sau rolul SUA în relaţiile internaţionale. Printre cărţile scrise amintim „Alchimia Finanţelor”, „Deschiderea sistemului sovietic”, „Criza capitalismului global: Societatea Deschisă în pericol”, „George Soros: despre Globalizare”” , „Nouă paradigmă pentru pieţele financiare: criza creditelor din 2008”.
Investitor pe termen scurt, Soros a făcut speculaţii uriaşe pe direcţiile pieţelor financiare, acesta reuşind să intuiască foarte bine trendurilor economice internaţionale, atunci când nimeni nu ar fi crezut că lucrurile vor evolua în acel sens.
Există zvonuri care spun ca investitorul ar fi cel care s-ar fi aflat în spatele crizei financiare asiatice din anul 1997. Acesta a pariat împotriva creşterii bahtului, moneda tailandeză, iar acest lucru ar fi dus la declanşarea crizei.
Potrivit opiniei lui Soros pieţele de capital sunt nişte pieţe haotice, unde investitorii se influenţează unii pe alţii şi reacţionează mai mult bazându-se pe sentimente şi mai puţin pe raţiuni logice. Soros tranzacţionează de cele mai multe ori în acelaşi sens cu evoluţia pieţei, dar caută întotdeauna oportunităţi prin care să facă lucrurile diferit şi astfel să obţină profituri mai mari.
“Nu are importanta daca ai dreptate sau nu, ci cât de mulţi bani câştigi când ai dreptate şi cât pierzi când ai greşit” (George Soros)
“Mă bazez foarte mult pe instinctele animalice” (George Soros)
Stilul de tranzacţionare al lui George Soros nu este pentru cei slabi de inimă sau pentru cei cumpătaţi cu banii. Soros a avut drept tactică de tranzacţionare pariuri mari pentru câştiguri mari, însă acest lucru a însemnat automat şi asumarea riscului de a avea şi pierderi mari. Dacă nu îţi permiţi să pierzi, atunci nu trebuie să adopţi politica lui Soros.
Scriind George Soros carte ”Despre globalizare”, am avut drept scop nu doar să arăt cum funcționează capitalismul global, ci să și ofer totodată sugestii privind căile prin care el poate fi îmbunătățit. Din acest motiv, a adoptat o definiție oarecum restrânsă a globalizării: conform ei, globalizarea reprezintă mișcarea liberă a capitalului însorită de dominația crescând a piețelor financiare globale și a corporațiilor multinaționale asupra economiilor naționale.
O astfel de abordare are avantajul că restrânge subiectul discuției. George Soros susține că globalizarea a fost inegală. Dezvoltarea instituțiilor noastre internaționale nu a ținut pasul cu dezvoltarea piețelor financiare internaționale, iar aranjamentele noastre politice au rămas în urma globalizării economiei. Bizuindu-se pe aceste premise, George Soros a formulat un set de propuneri cu caracter practic care ar putea face capitalismul global mai stabil și mai echitabil. 
Dar noi sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti de tot ce este rau si ne aduce suferinta.
                   DUMNEZEU e mare si puternic !
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.
Urmeaza si altele a se implini ,asa precum mi s-a grait de Sus!
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 









47 de comentarii:

  1. https://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stire falsa!!!

      Ștergere
    2. Multumim, 02.07!!!
      Si daca e adevarat, 10.11 si 22.50, ce va faceti???

      Ștergere
    3. 20:07 ,ne facem membrii PSD .Asta vrei mai ,agentule ?

      Ștergere
    4. 21.56 ai verificat tu? Ai vreo dovada? Daca nu, nu ne mai intoxica cu aberatii.

      Ștergere
  2. În mare parte merităm globalizarea dece? Pt că ne-am îndepărtat de Dzeu de Adevar, ne facem altare cum nu place Dlui Isus, închiderea nu este în Duh și Adevăr. Dar, nu mor caii cînd vor căinii. Planul lor nu este = cu al Dlui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 03.27 de ce ti-e frica daca tu esti langa Dumnezeu?

      Ștergere
  3. Știți că Biblia vorbește despre antihristul care va veni la putere.Oare cine vrea sa controleze omenirea?Dumnezeu să ne ajute că trăim vremuri tulburi și trebuie să se împlinească scriptura.Am ajuns sa traim aceste timpuri și nu e de gluma cu ceea ce urmează să se întâmple.O sa fim urmăriți pas cu pas și o să vina niste legi aspre de care nu putem scăpa.Nu o să mai fim liberi sa facem ce vrem și o să faca oculta mondială ce vrea cu noi așa cum face și în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Traian Basescu, intr-adevar nu cred ca mai are timp sa devina dulce(ca Nastase) dar, cel putin in ultima vreme,a parut preocupat de problemele Romaniei. Ce e adevarat din tot ceea ce se intampla in jurul nostru, printre aratea machiavelisme...cred ca nici D-zeu nu are atata putere incat sa discearna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. basescu e la comanda. cum puteti sa credeti fie si o virgula care iese de pe limba lui despicata?la inceput se gandea la pielea lui si era foarte suparat, apoi i s-a spus "ceva" si s-a sucit. Ca el e in halul asta, nu este de mirare dar ca este promovat la un anume post TV si mai ales ca mai poate inca insela pe cineva dupa ce a distrus Romania, asta mi se pare mai ceva decat virusul globalist.

      Ștergere
    2. Magdalenoooo nu-i asa ca Dragnea era demn de incredere? Un hoț ....cinstit. Mai fura si el ...dar mai arunca ceva si la oameni. Asa este?

      Ștergere
    3. 21.59 arunca ca doar nu era din buzunarul lui!

      Ștergere
  5. O noua ordine sociala a dorit Dumnezeu,inca de pe vremea lui Isus(asa cum s-a vrut si dupa potop). Nu se stie daca cei care vor un guvern mondial au aceleasi intentii ca si Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri a fost o zi ISTORICA NEGATIVA pentru Romania: s-a depasit numărul TOTAL de români decedați de peste 1000, precum si cei mai multi morți intr-o zi de 35. Sa ne rugăm lui Dumnezeu să diminueze pandemia, deoarece nu scăpăm așa ușor de coronavirus chiar dacă unii s-au exprimat de acum 2 luni.
    ____

    RăspundețiȘtergere
  7. Noua Ordine Mondiala a început înainte de asa zisa Revolutie din România.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://trenduri.blogspot.com/2020/05/lumea-care-vine.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Comflictul occidentului cu China va redirectiona companiile acestora din Asia si ar putea fi o sansa pentru estul Europei ,numai pentru cei hotariti si pregatiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot crede ca sunteti craciun. E aceeasi piesa peste tot, numai noi credem ca intre ei este cu adevarat un conflict.

      Ștergere
    2. Magdaleno ,lasa analizele geopolitice ,ca nu te pricepi.Treci la cratiță.

      Ștergere
  10. Dictatorul Iohannis viseaza la o Constitutie Noua pe masura lui,iar noi visam la o boicotare cum a facut el cu referendumul pentru Familia crestina si la un presedinte nou ,mai Bun si crestin..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Val de decese de coronavirus. Ar trebui sa scapam de pandemie. Inca nu se lasa dusă. Intr-o luna o sa se diminueze si o sa se termine.
    https://www.romaniatv.net/noi-decese-de-coronavirus-bilantul-mortilor-a-ajuns-la-891_520725.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as zice că vor să ne marcheze deja cu cip. E faza premergătoare a venirii Anticristului. Daca ați observat, chinezii vor fi "mâna de acțiune" -forța oscură a Dragonului. Noua Ordine are ca ca scop distrugerea Crestinismului, si introducerea fortata a unei noi "religii" de dominare si control.
    Răul e pe punctul de a veni. Pregătiți-vă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nusulmanii care stapanesc Europa occidentala, Canada, SUA si Australia?
      dar legile care ocrotesc pedofilia, eutanasia, avortul chiar la 9 luni, satanismul si restaurantele canibale? Psihologia chineza este diferita si ateismul la ei este o lege feroce. Nu de la ea vine "Noua Ordine"

      Ștergere
  13. Da, totul e pregatit demult, acum se aplica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce le sti pe toate ....Nici Monica Tatoiu nu este atat de cunoscatoare ca tine.

      Ștergere
  14. Catarama;''Protestez pentru ca sintem victimele unui experiment al unei persoane din fruntea statului care noaptea viseaza si dimineata experimenteaza pe noi''..
    Oare cine o fi Ticalosul Dictator care iese si citeste de pe Promter intr-o limba de lemn pentru care ar fi invidios si Ceausescu?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Catarama;''Protestez pentru ca sintem victimele unui experiment al unei persoane din fruntea statului care noaptea viseaza si dimineata experimenteaza pe noi''..
    Oare cine o fi Ticalosul Dictator care iese si citeste de pe Promter intr-o limba de lemn pentru care ar fi invidios si Ceausescu???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. De ce vor sa-l pedepseasca pe omul asta? Nu inteleg! Mai intai sa verifice daca acel vaccin creat de dansul si echipa sa functioneaza. Daca DA, de ce trebuie cercetat si pedepsit? Daca functioneaza, ar trebui premiat nu pedepsit.

    https://republica.ro/autoritatile-pedepsesc-pacatul-imunologului-virgil-paunescu-seful-oncogen-s-a-transformat-in-cobai-administrandu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista niste etape, niste proceduri. Vaccinele se testeaza mai intai pe animale, se trag concluzii, apoi se ia hotararea sa fie testate pe oameni.

      Ștergere
    2. https://www.facebook.com/notes/prof-dr-virgil-paunescu/experien%C8%9Ba-mea-dup%C4%83-ce-m-am-vaccinat-%C3%AEmpotriva-covid-19-vaccinul-func%C8%9Bioneaz%C4%83/561117881207362/

      Ștergere
    3. 16:43, eu inteleg ca sunt etape... dar suntem deja in fata unui fapt implinit. A fost testat deja pe el isusi (deci pe om) si se pare ca functioneaza. In conditiile in care in Romania si peste tot in lume se moare pe capete zilnic din cauza acestui virus, mai stam pe ganduri si ne pierdem in protocoale??? Daca rezultatul este unul clar, pe om (chiar daca nu s-au respectat etapele) si functioneaza, de ce mai stau astia pe ganduri??? Nu cumva cineva la nivel mondial are interese ascunse, iar slugile din Romania executa ordinele cuiva? Si ce daca mor oameni, ordinele sa le respecte slugile, asa functioneaza in capul lor? Sa le fie rusine. Astia nu-s oameni ci altceva, deduceti voi in ce categorie intra.
      Cand e stare de maxima urgenta in lume, exista si exceptii. Nu se lasa oamenii sa moara zilnic cand exista deja o varianta de vindecare. Te bagi direct, sudiezi rapid si actionezi, ca sa salvezi vietile oamenilor. Nu ne mai scarpinam la urechea dreapta cu mana stanga, ca sa obtinem acelasi rezultat... intre timp mor mii si mii de oameni. Cum e posibila atata nesmtire si lipsa de respect fata de viata si fata de oameni din partea astora care blocheaza o posibila cale de vindecare care se pare ca a fost testata deja (pe om).

      Ștergere
    4. Au apucat sa spuna ca nu se transmite de la om la animal, deci testarea pe animale nu se poate transfera l oameni; si nu ar fi primul "vaccin" de felul acesta.
      Si evident, tipul de la Timisoara vorbeste prostii.

      Ștergere
    5. Magdalena, de obicei orice medicament sau vaccin se testeaza prima data pe bietii sobolani... ii imbolnavesc experimental pe ei cu o anumita boala si aplica tratamentul sa vada daca la ei functionaeza, apoi aplica pe un esantion de "voluntari", abia apoi se trag concluzii...si apoi aprobari... dar asta implica mult timp, luni si luni de zile...
      In cazul de fata s-a sarit peste faza cu sobolanii. Dar daca omul s-a riscat iar rezultatul a fost: vindecat complet, de ce oare nu considera totusi acest vaccin ceva valabil si sa-i dea aprobare, ca ar salva vieti. Eu aici nu-i inteleg, de ce se ascund dupa protocoale si formalitati??? Mai este timp de etape si formalitati daca avem rezultatul clar si concret, atata vreme cat mor mii de oameni zilnic? Ce interese exista oare, altele decat cele care vizeaza binele umanitatii?
      Tipul de la Timisoara este imunologul care impreuna cu echipa sa a descoperit un vaccin antiCovid-19, de ce spui ca vorbeste prostii? Nu vezi ca omenirea este intr-o faza in care are nevoie maxima de o rezolvare a acestei probleme legata de acest virus care a distrus sute de mii de vieti si inca nu a aparut nici o rezolvare oficiala?
      Cred ca inca domnii globalisti nu si-au implinit agenda, inca nu si-au ideplinit complet planul. Asa ca de ce sa vina imunologul roman de la Timisoara cu varianta lui sa le incurce lor afacerile si calculele? Dar de ce exista slugoi ai globalistilor in Romania? Ca se pare ca sunt de la toate partidele mai importante, care umbla sa-l cerceteze si sa-l pedepseasca pe acest imunolog, un imunolog care ar fi trebuit sa fie sustinut de statul roman, un imunolog care, de fapt, ar trebui premiat nu pedepsit.

      Ștergere
    6. Daca statul roman nu este interesat sa sustina financiar cercetarile acestui domn imunolog, sa-l sustinem noi, romanii, fiecare cum poate si cu cat poate, ca este important!

      Am gasit aici datele de sustinere:

      https://oncogen.ro/ro/

      sau

      https://oncogen.ro/doneaza/

      Ștergere
    7. 23.52 Crezi ca 1 vaccin este bun daca a fost testat pe o persoana? Tu chiar esti credula? Acest virus are 200 de mutatii. Aceste mutatii variaza de la continent la continent. Crezi ca daca era usor nu se facea vaccin si pt HIV SIDA, pt virusurile de hepatite (s-a reusit abia pt virusul B), pt HPV, pt virusul herpetic, etc. Acest virus e o combinatie de 2 secvente: HIV si SARS. Deci cum crezi tu ca se va inventa asa repede un vaccin pt o combinatie de 2 secvente, nu una. Nici sa nu va ganditi ca se va putea f curand. Inca nu se stie cum se transmite virusul, nu se stie ce da in organism, nu se stie deci tratamentul care trebuie aplicat. Se testeaza tot felul de substante. Pana si ranitidina este testata. Este jale in medicina, este bajbaiala, dar nu-i nimic, platim fotbalistii cu un mil euro pe luna. Asa ca ciocu mic, asta-i societatea in care traim.

      Ștergere
    8. 07:14, pai tocmai aici e problema. Domnul prof. dr. imunolog din Timisoara a obtinut un rezultat care s-ar putea sa ajute omenirea. L-a testat pe dansul, adica s-a considerat deja un voluntar, el insusi, (de ce a facut asta?) nu a avut de ales, pentru ca statul roman i-a intors spatele. Daca dansul a cerut sprijinul autoritatilor romane, a statului roman, DE CE NU L-A PRMIT? Nu si-au pus aceste autoritati inconstiente problema ca s-ar putea tocmai acest vaccin sa salveze omenirea de acest Covid-19, cu toate mutatiile pe care le produce acest virus? Ma intriga nesimtirea cu care l-au tratat pe acest domn profesor doctor, care sa ne intelegem bine, este un cercetatator ce a obtinut un rezultat care promite, adica s-a reusit prin vaccinul descoperit de dansul eliminarea Covid-19 din corpul uman cu rezultat 100%. Nu au fost curioase aceste autoritati inconstiente nici macar o clipa ca s-ar putea sa fie de maxima importanta mondiala aceasta descoperire a romanului nostru? Nu dom’le, ce fac acesti ei?... ei umbla sa-l pedepseasca pe acest domn imunolog. Aici este problema. Ca ne place sa ne sabotam cercetatorii, nu sa-i sprijinim. Cine le da dreptul acestor autoritati nesimtite sa trateze astfel pe cercetatorii romani? Si ce daca suntem romani, asta inseamna ca noi, romanii, nu avem voie sa obtinem un rezultat excelent care sa ajute umanitatea, nu avem voie sa inventam ceva care sa ne aduca recunoastere internationala? De unde asemenea comportament absolut iresponsabil al autoritatilor romane? In loc sa se bucure ca exista un roman care a obtinut un rezultat spectaculos, care promite, si sa-l sprijine total in munca sa de cercetare, ce face statul roman? Umbla sa-l pedepsasca, adica sa-l saboteze si sa-l opreasca?! Asta cum se mai numeste? Nu cumva nesimtire si slugarnicie, adica ei asculta ordine care nu au nici o legatura cu interesul romanilor si al umanitatii in acest moment. De cine asculta astia oare care umbla sa pedepseasca un cercetator roman pentru un rezultat important obtinut prin munca sa? Ne intrebam si noi, romanii… Romanii astia care merg sa-i voteze de fiecare data, fara sa stie pe cine voteaza de fapt…

      PS. Nu ti-am inteles exprimarea cu “ciocu mic”… nu e corect sa te adresezi asa fratilor tai, daca esti roman. Ca pana la urma schimbarea acestui sistem defect in care ne tot balacarim trebuie facuta tot de romani (intr-o buna zi!), tu nu poti sa spui romanilor “ciocu mic” numai daca aperi sistemul, si eu sper ca nu esti un aparator al astora ci doar o persoana care regreta ce se intampla in Romania in prezent. Revizuieste te rog exprimarea, daca esti frate cu romanii. Daca nu, vom intelege altceva.

      Ștergere
  17. bursa este precum informatii prin serviicile secrete te imbogaseti

    RăspundețiȘtergere
  18. Actele cu cip, etapa premergătoare lepădării de Hristos.
    https://youtu.be/-qZ07IdUUVo

    https://saccsiv.wordpress.com/2019/10/25/vaccinul-se-uneste-cu-cipul-implantat-big-pharma-este-partener-oficial-cu-big-brother/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important de vazut!

      Am primit acest video:

      Marcarea izotopică - pecetluirea cu raze laser a oamenilor

      https://www.youtube.com/watch?v=lDTL5lJgW34&feature=youtu.be

      Ștergere
  19. GLOBALIZAREA, REPREZINTĂ ACCEPTUL OMENIRII DE A FI CONDUSĂ LA ABATORUL SATANEI....LASITATEA,TRĂDAREA SI PARVENIREA E MOARTEA OMULUI ,,,,,,LIBERUL ARBITRU E DE LA DUMNEZEU,,,,CINE IUBESTE ADEVĂRUL ȘI DUMNEZEUL UNUL SINGUR,MERGE SPRE RAI......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.04 si tu cum vei „merge singur spre rai”? Vorbe goale si fanfaronada ieftina. Crestini de carton.

      Ștergere
  20. Totuși, cât de credibile sunt testele pentru coronavirus? În Tanzania, o capră, un fruct pawpaw și o pasăre kware ar fi fost testate pozitiv cu COVID-19.

    Președintele Tanzaniei, John Magufuli, denunță acuratețea kiturilor de testare primite din import pentru detectarea infecțiilor cu noul coronavirus și spune că la trimiterea unor mostre anonime, atribuite unor persoane, laboratorul de specialitate ar fi certificat cu teste pozitive secvențe genetice culese de la animale sau chiar din regnul vegetal. „O capră să aibă corona, un fruct durian să aibă corona, pawpaw să aibă corona, o pasăre kware să aibă corona, aceasta trebuie să ridice semne de întrebare.” Este prima semnalare oficială de la nivelul unui stat a erorilor testărilor pentru coronavirus, după ce avertismente au sosit din Germania, Marea Britanie și SUA că testele nu au acuratețe, fiind neomologate și urmărind identificarea unui material genetic asociat cu coronavirus, dar care ar fi de fapt unul cu răspândire largă în rândul populației. Într-un răstimp în care economiile lumii aruncă în șomaj zeci de milioane de lucrători, în contextul blocajelor instituite pentru combaterea extinderii infecțiilor cu noul coronavirus, un mesaj-șoc vine din Tanzania: testările în baza cărora factorii de decizie dau peste cap viața cetățenilor ar putea include marje de eroare într-atât de mari încât mostre luate chiar și de pe fructe exotice să aibă rezultate pozitive la îmbolnăvirile cu COVID-19. Președintele Tanzaniei, John Magufuli, care a fost partizan al menținerii deschise a economiei, contestă acuratețea kiturilor de testare pentru noul coronavirus și spune că mostre trimise aleatoriu au fost procesate de laborator și ar fi dat rezultate pozitive sau negative ca și când ar fi venit de la oameni, însă ele în realitate au fost prelevate dintr-o arie mai largă a regnurilor animal și vegetal. „Am luat mostre de la capre, am luat mostre de la oi, am luat mostre de la pawpaw, am luat chiar și mostre de la uleiul de motor...”, a spus președintele Tanzaniei într-o intervenție publică.

    Rezultatele ar fi venit ulterior atribuite persoanelor fictive menționate de cei din jurul lui Magufuli. Spre exemplu, mostra luată din uleiul de motor și prezentată ca fiind a lui Jabil Hamza, bărbat în vârstă de 30 de ani, ar fi fost testată negativ. Un fruct exotic durian, atribuit pentru Sarah Samuel, femeie în vârstă de 45 de ani, ar fi dat un rezultat neconcludent. Un fruct pawpaw, a cărui extract a fost menționat fictiv ca fiind din partea lui Elizabeth Ane, femeie în vârstă de 26 de ani, ar fi venit pozitiv. „Aceasta înseamnă că lichidul de pawpaw este pozitiv”, spune ironic Magufuli. O pasăre kware ar fi fost testată, de asemenea, pozitiv. Un iepure ar fi oferit un test neconcludent, o capră ar fi fost diagnosticată cu infecție cu noul coronavirus, iar o oaie ar fi avut rezultat negativ. „Aceasta înseamnă că fructele pawpaw trebuie puse în izolare. Poate și capra care a ieșit pozitiv trebuie pusă în izolare”, mai spune președintele Tanzaniei.






    RăspundețiȘtergere
  21. Încă din prima parte a lunii martie, Wolfgang Wodarg, medic pneumolog din Germania, avertiza că testul pentru coronavirus nu este omologat și reprezintă doar un produs dezvoltat „in house” de clinica Charité din Berlin, iar acesta a fost preluat pe panică de statele lumii, în lipsa unor teste cu validitate verificată.
    Pe de altă parte, obiecții din Marea Britanie și SUA, menționau că secvența genetică de acid ribonucleic (RNA), identificată de chinezi ca fiind asociată cu noul coronavirus și pentru care se realizează testul, ar putea fi una destul de largă, fapt care ar explica de ce atât de multe persoane ies pozitiv, în cadrul testărilor, iar majoritatea covârșitoare a acestora nu au simptome de gripă.

    Astfel, secvența de RNA testată ar putea fi asociată bronșitelor și altor afecțiuni pulmonare, afirmă medicul clinician american Andrew Kaufman.
    Totuși, nimeni nu s-ar fi gândit ca răspândirea materialului genetic să fie atât de mare, încât să se regăsească la capre sau la fructe exotice din Africa.

    „Când observăm așa ceva, trebuie să ne dăm seama ce joc murdar se joacă cu aceste teste”, spune președintele Magufuli care afirmă că dacă un fruct de pawpaw poate avea noul coronavirus, Organizația Mondială a Sănătății ar trebui să revizuiască metodologia, iar cercetătorii ar trebui să se aplece cu mai mare atenție pentru că testările indică un virus care se poate dezvolta pe capre și copaci.
    Cu atât mai mult, nu este acceptabil ca atâtor sute de milioane de oameni să li se modifice viața în funcție de testări cu un așa de ridicat nivel de eroare. „Trebuie să fi fost oameni cărora să li se fi spus că sunt pozitivi în timp ce ei de fapt nu erau pacienți infectați cu corona și câțiva dintre ei ar putea muri de îngrijorare...”, spune Magufuli care adaugă ironic faptul că fructul de pawpaw se coace și nu este mort, iar capra testată, de asemenea, nu este moartă.

    Președintele Tanzaniei mai spune că prelevările s-ar fi realizat din interiorul fructului de pawpaw, deci este exclus să fi fost atins de cineva care avea coronavirus, iar alte contestări privind contaminarea nu își au locul de vreme ce eșantionul a fost mai ridicat. „Ei pot spune că cineva i-a dat corona caprei, dar o capră să aibă corona, un fruct durian să aibă corona, pawpaw să aibă corona, o pasăre kware să aibă corona, aceasta trebuie să ridice semne de întrebare...”, mai spune Magufuli care lansează provocarea către comunitatea științifică să facă cercetări asupra a ceea ce este indicat ca fiind noul coronavirus.
    El încurajează, la fel, reprezentanții mai multor țări și clinici care folosesc echipamentele de testare să ia exudate faringiene de la animale și chiar să ia probe de la „orice există pe pereți, chiar și o șopârlă”, să vadă dacă nu vor ieși multe teste pozitive.
    Concluzia de la președinția Tanzaniei este că economia trebuie să rămână deschisă: „Le cer tanzanienilor să nu ne panicăm (...), producția trebuie să continue la scară largă. (...)
    Să stăm puternici, să ne unim, să-l punem pe Dumnezeu înainte, să muncim din greu, să nu ne fie teamă unul de altul, să ne ajutăm unul pe celălalt.”
    În România au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus foarte multe persoane care afirmă că nu știu de unde ar fi putut să îl contracteze și că nu au fost în preajma unor persoane bolnave, după cum în spitale au fost diagnosticate pozitiv persoane care au venit cu terțe afecțiuni, uneori din sate îndepărtate ale țării, unde era improbabilă ajungerea contagiunii din China în numai câteva săptămâni.
    Majoritatea covârșitoare ale celor testați pozitiv nu prezintă niciun fel de simptome asociate vreunei gripe.
    În baza testelor pentru noul coronavirus, multe persoane care nu au simptome ale bolii sunt internate forțat în spitalele României, sub amenințarea amenzilor și a deschiderii dosarelor penale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cita carte se face degeaba in scolile de medicina din toata lumea!

      Ștergere
  22. IMPERIUL Global contra Statelor Nationale .
    Un fel de Ungarie in care pentru ei nu natiunea conta .ci statul care-i ocupa si conduce,nu conta ca Iancu de Hunedoara era roman atit timp cit el conduce si lupta pentru si sub steagul statului Maghiarizatilor Fortati,cum de fapt procedase si precursorul lor ATILA-o uniune a barbarilor cu un Scop comun,nu cu o Credinta..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. va recomand pe youtube OLIMPIADA 2012 DE LA LONDRA la deschiderea jocurilor olimpice-DOAR TEBUIE SA INTUITI ce s-a vrut pentru omenire inclusiv infectarea cu boli grave-sa dea DOMNUL sa se trezeasca si aceasta natiune departata de credinta imaginile sunt infioratoare

    RăspundețiȘtergere