miercuri, 27 mai 2020

BISERICILE DOMNULUI S-AU INCHIS ! S - A ADEVERIT DUPĂ 6 ANI !

                        8  Decembrie  2014 , ora  22,oo !    
                                          

                          Dragii mei,

În timp ce mă rugam dragii mei, aud un glas care  ÎL roagă  pe Dumnezeu aşa :

                   "Deschide  DOAMNE , Bisericile noastre !
Clipă în care văd dragilor , în faţa ochilor mei închisi văd un Mos  Crăciun !

După care fratilor , aud un alt glas care ÎL imploră pe DUMNEZEU  aşa :

                "Deschide  DOAMNE Bisericile Tale!
             Ale  Tale  Biserici le deschide, DOAMNE!"
 Moment în care dragii mei, văd pe Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncul  Iisus în ieslea minunată.

                                                      ,,

Dragii mei,Crăciunul înseamnă mai întâi de toate, Sfânta Sărbătoare  a Nasterii  Pruncului Iisus din Fecioara Maria.
Craciunul  ne cheama în Sfintele  Biserici ale Domnului, ca sa ne bucurăm inima si sufletul, de venirea pe lume a Fiului Lui Dumnezeu,Mântuitorul  Lumii.
CRACIUNUL  este  MAREA  si SFANTA  SARBATOARE  a Nasterii Pruncului  Iisus din Sfânta Fecioară  MARIA. 
Din păcate, majoritatea oamenilor au transformat CRACIUNUL într-o mare afacere . Au transformat aceasta Mare si Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului în ...VINE  MOS  CRACIUN  cu daruri si cu mâncăruri alese.
       Nu dragilor ! 
CRACIUNUL  ,mai întâi de toate înseamnă  COLINDE  SFINTE, prin care aducem Slava si Laudă Pruncului Iisus precum si Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
CRACIUNUL mai înseamna  ca sa ne fie inima si sufletul la Pruncul  Iisus si la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu.
CRĂCIUNUL înseamna mare bucurie si mare împlinire sufleteasca in care ,putem sa-i bucurăm pe cei necajiti si oropsiti, cu câte un mic DAR, alături de Colindele  Sfinte.
Asadar fratilor, să asteptam mai întâi si cu dragoste infinită Nasterea  Pruncului Iisus, si ca drept multumire si pretuire, sa ajutam pe cei necajiti după puterile noastre în numele PRUNCULUI  IISUS si al MAICII  DOMNULUI, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Şi după ce am adus SLAVA  si multumire  Pruncului Iisus si Maicii Sale, atunci sa facem un mic locşor în inima noastra  şi lui Mos Craciun.
                                                      Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Doamna Maria, Dumnezeu sa va dea multă sănătate. Sunteți minunată și binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  2. De sărbătoarea Înălțării Domnului se cinstesc și eroii care și-au sacrificat viețile pentru patrie, fiind două dintre cele mai importante sărbători pentru creştenii ortodocşi. Conform tradiției este ultima zi din în an în care se vopsesc și se împart ouă roșii. Tot de Înălțarea Domnului se dau de pomană și alte merinde printre care se numără pâinea caldă, rachiul, ceapa verde și brânza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au inchis de dinainte de coronavirus. S-au inchis in orbire față de ce se intampla in Romania. Coronavirusul este doar efectul nepăsării crestinilor romani față de jaf, hoți, nelegiuri.
    Inainte de a se intampla in planul fizic, o nenorocire se poate vedea in astral. Vițelul de aur, goana dupa bani i-au contaminat si pe preoti si pe enoriasi. Cu efectele bine vazute in jurul nostru: boli, dezastre naturale, dictatura. Peștele se impute de la cap la coada.
    Daca Iubire nu e....
    Ceea ce vezi acum ca fiind cutremure, in astral vezi. Astralul e lumea sufletului. Cand un popor isi murdareste atat de rau sufletul, incat nu-i mai pasa nici macar de copii, desi pedofilii mișună prin tara asta ca viermii, in astral se vede ca si cum ar fi Sodoma si Gomora.
    Cand un popor decide sa-si schimbe comportamentul, viitorul se poate schimba in bine.
    Fariseismul nu schimba viitorul. Peste realitate nu se da cu tamaie. Degeaba dai cu tamaie peste ceea ce nu este curățat in sufletul unui popor.

    RăspundețiȘtergere