duminică, 21 iulie 2019

PSD -UL VA FACE IMPLOZIE ?


                                          19 Iulie 2019,ora 23,45 !

                                    Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

              "Implozie in PSD !"

Dragii mei, vom vedea cat de puternici vor fi cei din PSD,pentru a nu face Implozie; pentru a nu dispărea ca PARTID,dar si ca PARTID de guvernare.
Eu nu tin cu niciun PARTID dragilor, chiar daca unii dintre voi "ma acuzati " ca sunt PSD -ista inraita . Nu! Nu sunt nici PSD-ista ,nici PNL-ista si nici dintr-un alt PARTID. Dar tin cu Dreptatea! Atunci cand un PARTID ajunge la guvernare si face ceva bun pentru poporul chinuit de munci si griji, atunci ma alatur si eu cu inima si cu sufletul actiunilor care aduc un trai mai bun omului de rând.
Daca un alt PARTID va veni la guvernare si va face lucruri bune pentru popor,ma voi alatura actiunilor acelui Partid si chiar il voi lauda.
Asadar, nu ma mai acuzati gratis !
DUMNEZEU este SUS si vede tot , aude tot,si fara nicio indoiala ,va rasplati fiecaruia după inima sa si după vorbele sale.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.











         


                         

42 de comentarii:

  1. Ar fi o posibilitate ca pierzind prezidentialele Dancila sa-si dea demisia cum a promis ,iar PNL si USR sa preia guvernarea cum aveati o viziune ajutati si de Dizidenta lui Ponta si Firea care promite sa candideze fie si independent dar divizind partidul.
    Se pare ca asta e cursul pe care Dancila duce partidul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa distrugerea PNL, aceasta a fost tinta la care au contribuit dragnea si prim-ministrii lui plus alti cativa. Unii au stiut ce rol au in piesa, altii au fost doar teleghidati. Ceea ce ei nu au stiut sau nu au vrut sa creada, este ca ei, toti si fiecare in parte nu valoreaza nici doi bani in ochii papusarului. Si de ce sa nu recunosc, chiar merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Psd un partid criminal care a distrus toate fabricile din romania .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La comanda cui le-a distrus??spune pana la capat ca doar sti...

      Ștergere
    2. Toate partidele indiferent ca-si schimba numele PDL,PNL,PSD,USL etc sunt inutile si nocive acestei tari. Toate.toti politicienii sunt niste slugi,tradatori de neam si tara in frunte cu klaus si dancila +mafia numita justitie +serviciile

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/21/tunuri-imobiliare-de-zeci-de-miliarde-de-euro-date-de-primarul-klaus-iohannis-in-2014/

      Ștergere
  4. A venit și confirmarea în situația lor dacă nu fac implozie, explozie vor face sigur. Hai să revenim cu picioarele pe pământ psd-ul nu mai există din momentul încarcerării lui Dragnea care reușise să-și tragă partidul pe nume propriu. Psd-ul după Dragnea este doar bătrânul mort ținut în fereastră ca să-i mai încaseze pensia și căruia îi mai mișcă mâna înțepenită legată cu o sfoară când apare poștașul. Dragnea ținea psd-ul prin plăti către nemulțumiți și șantaje doar ca paravan pentru el deși nu l-a interesat niciodată cu adevărat de soarta partidului. Dacă îl interesa nu îl gonea pe Victor Ponta, Ponta care a luat din 30 de procente ale psd vre-o 10.....daună totală. După Ponta a izgonit sau izolat și alți oameni importanți din psd care la rândul lor au plecat cu ceva electorat în traistă. După Dragnea prin nimereală a ajuns Viorica Dăncilă șef. Dumneaei trăiește încă euforia celui care a tras lozul câștigător și visează. Dușul rece Viorica și-l va lua curând e doar un vizitator care împins de aglomerație a căzut pe tronul regelui și ia mai căzut și o tigaie pe cap pe post de coroană.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Pai cum nu esti psd-ista Maria ?! Pana acum ai fost numai cu PSD-ul ,chiar daca furau si faceau numai rele ?
      Poate face implozie si prostia ,minciuna si hotia impreuna cu acest partid plin de escroci !Amin.

      Ștergere
  6. Pai ,,baietii veseli" asta vor: sa nu mai avem partide ca sa-si puna ei direct oamenii lor la butoane,partidele mai scapa ceva si pt oameni, le mai da cate ceva dar oamenii lor NIMIC! In stilul asta vom ajunge microcipati cu totii !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ca esti de pomana. Nu esti pezedista?! Mananci cacat pezedist si tu spui ca nu. Mare nesimtire si tupeuuu fara numar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Grupul asta va face implozie. Va cadea. E o facatura menita sa intrerupa legatura fiecaruia dintre noi cu Dumnezeu. Calea cea mai scurta dintre mine si Dumnezeu e calea cea dreapta. Linia ce uneste un punct, adica eu, cu Dumnezeu este dreapta. Si urcă.Daca te iei dupa mintile tuturor celor ce va plictisiți pe aici asteptand " răpiri" si comentand politichie, vei lasa pe net niste urme intortocheate si...atat! Din vorbe nu rasar copaci cu roade. Veti exista si voi ca grup cat veti exista...O sa dispareti ca multe alte grupuri de pe net, lasand in urma foarte multe vorbe...Vorba lunga, saracia românului

    RăspundețiȘtergere
  9. ,,A face ceva bun'' , nu inseamna a te imprumuta pe 3 generatii doar ca sa dai pensii speciale si salarii.
    Asta orice prost care vine la guvernare o poate face .
    Nu trebuie sa bagi tara in falimant , economia in recesiune si sa te doara in cot de unde vor da generatiile viitoare acesti bani inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  10. PSD, PNL, USR, partide consiliate prin grija geo-strategilor, haideti sa fim corecti... MIZA pe termen lung, de viitor? Cetatea Noului Ierusalim, Gradina Maicii Domnului, Regatul Unit al Daciei Mari... UE, EURASIA, NATO... G20, ONU, Cercul de foc din Pacific, Triunghiul Bermudelor, Alaska, California, ET C ?! Cer Nou, Pamant Nou, Om Nou. La nivel nou, energii noi compatibile cu normele universale, divine. In viziune personala: se muta ambasada la Ierusalim si se zideste cetatea noua a Ierusalimului prin grija evreilor de buna si dreapta credinta; Regatul Unit al Daciei Mari se zideste in arealul carpato-danubiano-pontic; Gradina Maicii Domnului se contureaza de la Sine la nivel planetar. Stiinta si religia armonizate in spiritualitate. Alianta planetara. Rostul nostru este sa contribuim fiecare, cu mic cu mare, la echilibrarea energiilor pe planeta in rezonanta cu energiile cosmice, universale, participam constient la implinirea legii. De ce n-am face un muzeu al istoriei civilizatiilor planetare, cu bune, cu rele? Cu ce ne-ajuta spre ex. pensia speciala in caz de tornada, autostrada de mantuiala in cazul unui ciclon, roborul in CAZ DE FORTA MAJORA, "idei romanesti cu fonduri europene" in vremuri contaminate, infestate, intruzionate, la nivel aer-apa-sol, constiinta umana, cosmica, universala? Demisia Vioricai & consilieri geo-strategici aferenti, in caz de esec prezidential, preluarea guvernarii de opozitia reformata & consilierii geo-strategici de serviciu, rezolva problema in areal? Ma-ntreb si eu,

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa fie rași de pe fata pământului PSD.si celelalte partide trădătoare amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică toate!
      🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Completez la 09:26: toata clasa politica....pt ca toti slujesc Satanei...

      Ștergere
    3. Sa va de-a Dumnezeu dupa cum gandit!

      Ștergere
    4. 22:06, are grija Dumnezeu! Stie el cu sa dea si cui nu. Tu esti prima pe lista lui, pentru a primii cu varf si indesat!

      Ștergere
  12. Da, PSD are mari sanse sa faca implozie. Lucrurile in partid nu sint transate deloc. Sa ales repede un presedinte si alti citiva fara sa se faca o analiza foarte serioasa de ce partidul a pierdut comunicarea cu electoratul sau.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pedeapsa lor pentru ca nu au terminat cu statul paralel si cred ca-l indulcesc cu sorlici ,astia nu au mama nu au tata numai ordin si vor proceda precum cu Dragnea,stie Ponta de ce pentru ca e d-al lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. SA FACA IMPLOZIE-nu merita sa mai fie la guvernare-s-au condus dupa legile comuniste-numai minciuni si dezinformare-hotii cat se cuprinde SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI etc....

    RăspundețiȘtergere
  15. 15:32, asa esteeeee!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  16. Nimic nu tine o vesnicie:Nici binele ,nici raul ,,

    RăspundețiȘtergere
  17. De cand a tine cu dreptatea inseamna sa sustii hotia, incompetenta si tradarea de tara, maria ghiorghiu? Dreptate inseamna sa te faci ca maresti salarii si pensii din imprumuturi cu dobanzi uriase doar ca sa fii votat de prostime ca apoi sa maresti toate preturile si sa pui noi taxe si impozite? Unde este bunastarea promisa? Si nu ne mai minti ca nu tii cu niciun partid cand mirosi de la o posta a psd-ciuma rosie. Iubesti minciuna si asupresti adevarul fie si numai prin faptul ca propagi minciunile antena 3 si cenzurezi adevaratele parerei ale cititorilor. Ura ta fata de presedinte, tineri si UE nu-ti face cinste. Se vede clar ca minti, manipulezi, denaturezi adevarul si urasti pe oricine nu te aproba sau nu te lauda. Ai curaj sa publici acest comentariu? Nu prea cred, lasitatea si rautatea te caracterizeaza. Esti de teapa celor din PSD. Si sa stii ca nu ma sperie blestemele tale mascate in vorbe religioase. Mustesti de rautate, asta-i clar!

    RăspundețiȘtergere
  18. 15,32 Am un prieten fost profesor universitar care spunea ca dupa 1989 nu au condus partidele ele find doar marionetele serviciilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa faca explozie ca numai tampenii au facut.acum vor sa ia si bursele studentilor in vacante si biletele CFR pt studenti.nu mai au bani pt .pensii si salarii dar nu se gandesc sa taie din pensiile speciale nesimtite si salariile lor arogante.Cat o sa mai indure saracii romani,care,daca nu ar avea pe cineva plecat in strainatate sa-i ajute ar muri de foame.

    RăspundețiȘtergere
  20. Disputa acum pe TV Rares cu Catarama care spune ca partidul liberal vine doar cu lozinci si nu masuri de dreapta,Rares bate in retragere inclusiv in fata lui Troncota de la Sibiu care-l ataca pe Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  21. Barna spune ca are o' relatie buna cu presedintele dar obiectivul lor e cistigarea prezidentialelor',atacurile sint directionate deocamdata spre PSD pentru a ajunge in turul doi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Basescu spune ca prima intrebarea de la Referendum a fost o inselatorie a lui Iohanis , un truc prin care a pacalit oamenii care nu poate fi acceptat de nici o Curte Constitutionala,propus si de USR pentru ca nimeni din cei 22 milioane de cetateni si nici a celor 6 milioane de votanti pe care Barna ii sustine ca un Penal comform propriei declaratii prin care duce la un' stat esuat'.

    RăspundețiȘtergere
  23. Un director de la stat din România câștigă 20.000 de euro pe lună! Cât salariul președintelui SUA!

    Directorul se numește Romică Tomescu și este un fost ministru al Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului în guvernarea CDR între anii 1999 și 2000. Și conduce acum Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură Marin Drăcea. Salariul lunar brut al acestui DG este de aproximativ 162.000 lei!!!

    Vă rugăm să vă așezați și să puneți cafeluța cât mai departe de laptop.

    „Conform bugetului de venituri și cheltuieli aprobat prin Ordinul nr. 337/2019 din 23 mai 2019 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 569 din 11 iulie 2019 drepturile salariale ale directorului general (DG) de la INCD ÎN SILVICULTURĂ „MARIN DRĂCEA” pentru anul 2019 totalizează 1.943.000 lei!”
    V-am prevenit să vă așezați și să puneți cafeaua departe de tastatură.
    Chiar și Donald Trump va scrie un tweet la aflarea veștii legate de cât câștigă „urmașul lui Dracula”.

    Să detaliem.
    Salariul lunar brut al acestui DG este de aproximativ 162.000 lei, din care după ce se plătesc toate dările îi intră în cont aproximativ 95.000 lei.
    Adică vreo 20.000 EUR/lunăVorba aia: „Bă, ej nebun?” Cu cifra aceasta pe masă vor zice unii: și ce mai vor, dom’le, cei Doi Mici și Ancul?
    Se tot plâng că nu e bine în cercetarea românească. Și ne vom întreba deodată cu ei: cum naiba de nu ne invadează toți cercetătorii americani, englezi și germani, dacă e așa bine la noi? Ah, credem că știm de ce! Pentru că li se cere diploma de Bac, numărul de la pantof și culoarea ochilor bunicului din partea mamei. Toate legalizate, evident. Pffff!
    Oricum, acesta nu este singurul salariu care șochează, chiar dacă e singurului cu șapte cifre. Următoarele, cu câte șase cifre, nu sunt mai puțin strigătoare la cer.
    Puteți consulta lista completă aici. Drepturile salariale ale DG apar la punctul 13 din bugetul de venituri și cheltuieli al fiecărui institut. Ca să nu parcurgeți cele peste 40 de anexe, aici este podiumul:
    Directorul general al INCD TURBOMOTOARE COMOTI BUCUREȘTI încasează anul acesta 868.000 lei, adică aproximativ 42.000 lei net/lună,
    Directorul general al INCD PENTRU SECURITATE MINIERĂ ȘI PROTECȚIE ANTIEXPLOZIVĂ-INCD INSEMEX PETROSANI încasează 811.000 mii lei, adică aproximativ 39.500 lei net/lună,
    Directorul general al INCD “DELTA DUNĂRII”-INCDDD TULCEA primește 661.000 lei, adică aproximativ 32.000 lei net/lună.


    RăspundețiȘtergere
  24. Directorul general al INCD PENTRU ECOLOGIE INDUSTRIALĂ-ECOIND primește 580.000 lei, adică aproximativ 28.000lei net/lună.
    În eșichierul doi mai există cațiva directori cu salarii de peste 400.000 lei/an.
    Media salariilor încasate de DG ai INCDurilor este de 342.000 lei/an.
    Motivați de aceste cifre ne-am gândit să căutăm, pentru noi doar – nu le făceam publice în acest articol, declarațiile de averi și interese de pe site-ul http://declaratii.integritate.eu/.
    Nu de alta, dar DG de INCD-uri ocupă funcții publice, fiind numiți prin Ordine de ministru pentru mandate de patru ani, în baza unor contracte de management și a unor salarii negociate.
    Deci, am căutat ca să descoperim că cel puțin o parte dintre aceste declarații de averi și interese lipsesc de pe site-ul de mai sus!
    Înțelegeți că toate aceste sume, înainte să ajungă în Monitorul Oficial al României, au fost văzute de către Consiliile de Administrație ale INCD-urilor, cel puțin un director de direcție din minister, ceva secretar de stat, probabil, și de ministrul cercetării însuși, care le-a aprobat prin Ordin.
    Și desigur nimănui nu i s-a părut nimic suspect, nu s-au sesizat oamenii prin fața cărora au trecut, respectiv nu au luat nicio măsură.
    Tot din aceste bugete de venituri și cheltuieli puteți calcula salariul mediu anual al personalului de cercetare pentru fiecare institut.
    Aveți grijă, că acestea nu mai sunt date pe an, iar unitatea de măsură nu mai este mii lei ci lei.
    Din calculele noastre reiese că în medie salariile directorilor generali sunt de 4,1 ori mai mari decât salariile medii ale personalului de cercetare în institutele pe care le conduc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Fruntaș este și aici DG al INCD ÎN SILVICULTURĂ “MARIN DRĂCEA” cu 22 salarii medii.
    Urmează DG al INCD TURBOMOTOARE COMOTI BUCUREŞTI cu 8,9 salarii medii, DG al INCD PENTRU SECURITATE MINIERĂ ŞI PROTECŢIE ANTIEXPLOZIVĂ
    – INCD INSEMEX PETROŞANIcu 8,8 salarii medii, DG al INCD PENTRU ECOLOGIE INDUSTRIALĂ
    – ECOIND cu 7,4 salarii medii, DG al INCD “DELTA DUNĂRII”
    – INCDDD TULCEA cu 5,9 salarii medii.

    Și dacă tot suntem la capitolul Topurilor, ne-am uitat și la cel al procentelor pe care le reprezintă salariile DG din totalul cheltuielilor de personal ale INCDurilor pe care le conduc.

    În acest caz câștigă INCD PENTRU PROTECŢIA MUNCII “ALEXANDRU DARABONT”unde salariul DG reprezintă 8,5% din totalul cheltuielilor de personal ale institutului.
    Urmează INCD PENTRU BIOTEHNOLOGII ÎN HORTICULTURĂ ŞTEFĂNEŞTI-ARGEŞunde DG primește 7% din totalul cheltuielilor de personal, INCD PENTRU ENERGIE
    – ICEMENERG BUCUREŞTI unde DG primește 6,2%, INCD PENTRU SECURITATE MINIERĂ ŞI PROTECŢIE ANTIEXPLOZIVĂ
    – INCD INSEMEX PETROŞANI unde DG primește tot 6,2%.

    Precizare: Nu în toate INCDurile salariile DG sunt exagerate, însă aceste excepții, deloc puține, te pun pe gânduri, în cel mai bun caz.
    Oare ce fac oamenii aceștia ca să „merite” atâția bani?
    Este posibil ca DG ai INCDurilor să fie recompensați atât de bine pentru că ei apără interesele cercetătorilor atunci când MCI întârzie lansarea competiției Nucleu cu trei luni după începutul anului oferindu-le acestora soluții cum ar fi să iși ia concediu fără plată pentru această perioadă?
    Sau poate semnează scrisori comune cu care se duc apoi la MCI și bat cu pumnul în masa ministrului cerând lansarea anuală de competiții de proiecte cu buget rezonabil și evaluate imparțial de către evaluatori internaționali. Glumim, desigur.
    Toate acestea nu se întâmplă.
    Revenind în universul nostru, acum înțelegeți motivul pentru care indiferent câte tâmpenii face ministerul, indiferent câte lucruri merg greșit în cercetarea din România, că nu sunt competiții, că Nucleul întârzie, directorii INCD-urilor niciodată nu ies în față să critice ministerul sau pe ministrul cercetării! Păi de ce ar face-o? Scaunele lor sunt mai mult decât calduțe.
    Banii lor nu depind de competiții (ei nu trebuie să iși ia concediu fără plată nici dacă nu se lansează programul Nucleu) și nu este deloc în interesul lor să facă valuri riscând astfel să se trezească schimbați din funcție sau ca mandatul să nu le fie reînnoit.
    Ah, era să uităm, anul trecut s-a constituit Consiliul Național al Directorilor Generali de Institute Naționale de Cercetare Dezvoltare (CNDG-INCD), de parcă nu mai mult de jumătate din Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare şi Inovare e reprezentat de DG et al. Da, membrii CCCDI sunt remunreați suplimentar salariului de bază. Și da, DG ai unor INCDuri sunt membri în Consiliile de Administrație ale altor INCDuri. Și da, Consiliile de Administrație primesc o sumă anuală cam la fel cu cea a DG (vezi punctul 12 al anexelor la OM 337/2019).

    https://www.comisarul.ro/articol/document-un-director-de-la-stat-din-romania-castig_1008852.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Niste salarii halucinante pt.Romania!!ce munca fac pt.aceste salarii??

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred si chiar o spun cu sinceritate este exact asa;
    BOIERII CEI MARI SE VOR BATE INTRE EI,
    Va fi multe vorbe la adresa împăratului lor,iar între ei nu va fi tocmeală,
    Va fi mult CUGET unii către altii si ne se va ajunge la armonie,iar poporul va suferi din cauza crizei dintre ei.
    Oare ce merita?
    Mai sunt 5 ani in acest timp toate vor iesi la lumina,o sa vedeti până puterea poporului ales va pica de tot dar va veni Mântuitorul Sufletelor noastre.
    Este bine ca poporul roman atât cât mai suntem aici pe acest pământ va fi mântuire.
    Sa ne rugam La Dumnezeu și Maica Domnului și ne va fi bine,sa nu ne pierdem speranța si mai ales credința.
    Doamne Ajuta poporului român crești de pretutindeni. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  28. Presedintele autoritatii Electorale Permanente confirma redeschiderea cazului Homelles a finantarii in 2016 a USR-ului lui Barna-la 48 de ore de la anuntarea candidaturii lui la prezidentiale,- din banii multinationalelor frantuzesti controlate de Macron.
    Initiativa atribuita de ziarul National lui Iohannis cu scopul de a inlatura pe Barna si a ajunge in turul doi cu candidatul PSD-ului-care azi a mai pierdut un deputat luat de Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Jiddu Krishnamurti – Criza este in tine


    Ne confruntăm cu o criză enormă pe care politicienii nu o vor putea rezolva niciodată. Şi nici oamenii de ştiintă nu pot înţelege sau soluţiona criza, şi nici mediul de afaceri, lumea banilor. Punctul de cotitură nu este în politică, în religie, în comunitatea ştiinţifica; acesta se află în conştiinţa noastră.

    Toate formele exterioare de schimbare prin războaie, revoluţii, legi şi ideologii au eşuat complet în schimbarea naturii de bază a omului şi prin urmare a societăţii. Ca fiinţe umane care trăiesc în această monstruos de urâtă lume ar trebui să ne întrebăm: Poate această societate, bazată pe competiţie, brutalitate şi frică sa ajunga la final? Nu ca un concept intelectual, nu ca o speranţă, ci ca o realitate efectivă, astfel încât mintea să fie curată, nouă şi inocentă şi să poată determina o lume total diferită. Cred că poate apărea doar în cazul în care fiecare dintre noi admite faptul că noi ca indivizi, ca fiinţe umane indiferent în ce parte a lumii am trăi sau oricărei culturi am aparţine, suntem complet responsabili pentru starea întregii lumi.

    Aceasta depinde de tine şi de mine, dar am impresia că nu înţelegem asta. Dacă o dată am fi simţit cu adevărat responsabilitatea propriilor noastre acţiuni, cât de rapid am putea pune capăt tuturor acestor războaie, acestei îngrozitoare mizerii! Dar, vezi tu, suntem indiferenţi. Avem trei mese pe zi, avem locurile noastre de muncă, avem conturile noastre bancare, mari sau mici şi spunem: “Pentru Dumnezeu, nu ne deranja, lasă-ne în pace.”

    Interlocutorul: Cruzimea şi violenţa lumii nu pot fi oprite prin efortul meu individual. Şi nu-i aşa că este necesar un timp infinit pentru ca toţi indivizii să se schimbe?

    Krishnamurti: Celălalt eşti tu. Această întrebare izvorăşte din dorinţa ta de a evita transformarea imediată, nu-i aşa? Tu de fapt spui: “La ce este bună transformarea mea dacă toţi ceilalţi nu se schimbă?” Trebuie să începem de aproape pentru a ajunge departe. Dar tu nu doreşti să te schimbi; vrei ca lucrurile să meargă aşa cum sunt, mai ales dacă eşti în top şi deci spui că este nevoie de un timp infinit pentru a transforma lumea prin transformare individuală.

    Lumea eşti tu; tu eşti problema, problema nu este separată de tine; lumea este proiecţia ta. Lumea nu poate fi transformată fără ca tu să te transformi.

    Vorbesc despre individ, deoarece doar individul se poate schimba, nu mulţimea; doar tu te poţi transforma pe tine şi astfel individul are o importanţă infinită. Orice acţiune adevărată, orice decizie importantă, căutarea libertăţii, căutarea adevărului poate fi realizată doar de individ, de persoana care înţelege.

    A aduce o schimbare radicală în fiinţa umană, în tine, este o modalitate naturală de a aduce o schimbare radicală în structura şi natura societăţii. Aceasta trebuie să înceapă nu din exterior ci din interior.

    Eu nu-ţi cer credinţă; eu nu-ţi impun autoritatea mea. Eu nu am ce să te învăţ, nici o filosofie, nici un sistem nou, nici o nouă cale spre realitate. Tu trebuie să fii propriul tău învăţător şi discipol. Tu trebuie să te întrebi dacă tot ceea ce omul a acceptat ca fiind valoros, este necesar.

    Deci, acum haideţi să investigăm noi înşine, împreună nu ca o persoană care îţi explică în timp ce citeşti, fiind sau nefiind de acord cu el, urmărind cuvintele de pe o pagină – ci mergând împreună într-o călătorie de descoperire în colţurile cele mai secrete ale minţii noastre. Şi într-o astfel de călătorie trebuie să pleci deschis; nu putem pleca împovăraţi de opinii, prejudecăţi şi concluzii – tot acest inventar pe care l-am adunat în ultimele două mii de ani sau mai mult. Uită tot ce ştii despre tine, uită tot ce ai gândit vreodată despre tine; vom începe ca şi cum nu am şti nimic.

    A plouat mult noaptea trecută, iar acum cerul a început să se însenineze; este o nouă zi, proaspătă, curată. Să ne regăsim ca această nouă şi curată zi, ca şi cum aceasta ar fi singura zi. Să ne începem călătoria noastră lăsând în urmă toată amintirea de ieri şi să începem a ne înţelege pentru prima dată.

    RăspundețiȘtergere
  30. https://www.trezireainteligentei.ro/jiddu-krishnamurti-razboiul-o-spectaculoasa-si-sangeroasa-proiectie-de-sine/#more-2313

    Războiul este doar o expresie exterioară a stării noastre interioare, o expresie a acţiunilor noastre zilnice. Este mult mai spectaculos, mai sângeros, mai distructiv, însa este rezultatul comun al activităţilor noastre individuale. Prin urmare, tu şi cu mine suntem responsabili pentru război, şi ce putem face pentru a-l opri?

    Ne întrebăm, dacă suntem foarte serioşi, de ce omul ucide alte fiinţe umane în numele lui Dumnezeu, în numele păcii. In numele unor ideologii, sau pentru ţara sa, indiferent care ar fi, sau pentru rege sau regină şi tot restul acestei chestiuni. Omul trăieşte pe acest pământ pe care îl distruge încet, şi de ce nu poate trăi în pace cu alte fiinţe umane? De ce există naţiuni separate, care înseamnă glorificarea tribalismului? Şi religiile sunt de asemenea în război unele cu altele. Ideologiile, indiferent dacă sunt ruseşti sau americane, sau orice altă ideologie, toate sunt în conflict, se războiesc unele cu altele. Şi trăind pe acest pământ timp de secole, de ce nu poate omul trăi în pace pe acest minunat pământ? Această întrebare trebuie pusă din nou şi din nou. O organizaţie ca aceasta a fost formată în acest scop. Care este viitorul acestei organizaţii? Ce se află dincolo de aceşti patruzeci de ani? Deci, se cuvine să ne întrebăm dacă noi, ca fiinţe umane, putem trăi in pace cu ceilalţi, în comunitate sau familie.

    Avem agitaţia războiului in viaţa noastră zilnică, şi fară o transformare în noi înşine suntem legaţi de antagonisme naţionale şi rasiale, certuri copilăreşti cu privire la ideologii, crescând numărul soldaţilor, salutând steaguri, şi tot mai multe violenţe, care creează crima organizată.

    Nu dorim să ne confruntăm cu aceste lucruri, nu vrem să ne confruntăm cu faptul că tu şi eu suntem responsabili pentru războaie. Tu şi cu mine vorbim despre pace, avem conferinţe, stăm în jurul unei mese şi discutăm, dar interior, psihologic, ne dorim puterea, poziţia. Suntem motivaţi de lăcomie, avem intrigi, suntem naţionalişti, suntem legaţi de credinţe, de dogme pentru care suntem dispuşi să murim şi să ne distrugem reciproc. Crezi că astfel de oameni, tu şi eu, pot avea pace în lume? Pentru a avea pace trebuie să fim paşnici. Pacea nu este un ideal.

    Ţi-ai trimite copiii la război dacă i-ai iubi? Ii creşti cu atâta grijă, după care îi arunci pradă lupilor. Asta este ceea ce numeşti iubire. Există iubire atunci când există violenţă, ură, antagonism?

    Interlocutorul: Vrei să spui că acest război este făcut de mine?

    Krishnamurti: Da, este responsabilitatea ta. Tu l-ai determinat prin naţionalismul, lăcomia, invidia şi ura ta. Eşti responsabil pentru război, atâta timp cât ai toate acestea in inima ta, atâta timp cât aparţii unei naţionalităţi, credinţe sau rase. Doar cei care sunt liberi de toate aceste lucruri pot spune că nu au creat această societate. De aceea responsabilitatea noastră este să vedem, să ne schimbăm şi să-i ajutăm şi pe ceilalţi să se schimbe, fără violenţă şi fără vărsare de sânge....

    RăspundețiȘtergere
  31. Dancila votata de PSD ,in dauna lui Firea cea cu notoritate dubla, cadidata la prezidentiale,despre care analistii spun ca nu va ajunge in turul doi cum ar dori Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  32. Basescu spune acum ca Iohannis va incerca indulcirea relatiei cu electoratul PSD prin a nu mai tine atit timp numirie de ministri.

    RăspundețiȘtergere
  33. Uite asta i s-a implinit deja a lui Basescu,Iohanis a numit noii ministri cu doamna Manescu la externe cu o avere imensa ce-si are originea in tranzactii cu drepturi litigioase a grupului mafiot de la MONACO,trai neneaca pe banii saracilor de romani,neocomunisti vopsiti in ALDE.

    RăspundețiȘtergere
  34. USR-stul Stelian Ion atac dur la Iohannis pentru numirea lui Manescu si Nicolae Moga ultimul acuzat ca a participat la devalizarea bugetului Constantei

    RăspundețiȘtergere