joi, 11 iulie 2019

MARIA HANDIC , NE ROAGA CA S-O AJUTAM !


Imagini pentru IISUS CU SPINIImagini pentru MAICA DOMNULUI IN HARTA ROMANIEI

Prieteni dragi,

M-a sunat doamna MARIA HANDIC,si cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet, m-a rugat ca sa-i republic MESAJUL in care ,ne roaga pe toti ca s-o ajutam.
Doamna are mare nevoie de ajutor financiar pentru baiatul ei cu handicap sever,care este tare bolnav.
Trebuie sa faca urgent un RMN si nu are bani cu ce sa-l faca.
Haideti fratilor sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe doamna MARIA HANDIC sa-si caute baiatul prin spitale, sa-i poata face toate analizele necesare.
Este extrem de greu pentru o Mama ,sa-si vada propriul fiu suferind atat de mult si sa nu aiba nicio posibilitate financiara ca sa-l ajute.

Vă scriu cu multă dragoste in suflet, si totodata cu tristete ,deoarece doamna MARIA HANDIC căreia i-a murit sotul de curand, si a ramas singura cu baiatul de 44 de ani care este diagnosticat cu :

      OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.,
Iata ce ne-a trimis în scris ,doamna MARIA HANDIC.
Citez:
"Oameni buni,va rog din suflet ajutati-ma!
Imi vine foarte greu sa stau cu mana întinsa dar,rezultatele mele nu sant bune!
Mi-a cerut RMN si la pancreas,iar lui Claudiu la cap(creierul mare)are dureri mari si i-a dat doar Doreta de 675mg pana nu vede ce are si el!
Eu nu ma pricep sa postez rezultatele analizelor.
Imprumut nu mai îmi dă nici o banca din cauza varstei!
Aici nu am pe nimeni la care as putea apela. 
Cine imi cunoaste situatia poate confirma! 
Va rog sa ma iertati pentru indrazneala! 
Am postat si pe fb .
Sant disperata! Iertati-ma ptr.indrazneala.
Va multumesc !!!   Maria Handic."

CONT DONATII pentru ROMANIA ,cât de mici, pentru a-si putea cumpăra tratamentul care -i mai alină cumplitele dureri

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic
                                            
Va multumesc si eu dragii mei,pentru ajutorul pe care il dati acestei doamne MARIA HANDIC,care se apropie de 80 de ani ca varsta.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL,Casa,familia si pe toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
                       Cu pretuire si cu iubire,
                               Maria Ghiorghiu !

12 comentarii:

  1. O persoana cu handicap sever, certificat, nu are nevoie de bani pentru tratament, si nici pentru investigatii de tip RMN, primeste totul gratuit de la stat.
    Mai mult, are dreptul la un insotitor platit de stat cu o indemnizatie semnificativa, care poate fi chiar o ruda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptul doar la insotitor platit iar plata e in functie de handicap,maxim 1500 lei.In rest..Dumnezeu cu mila.

      Ștergere
    2. Eu sant insotitorul lui!Maria H

      Ștergere
  2. Cum doamna, nici pentru ei nu sunt fonduri prin programul national de sanatate? Credeam ca ei au intaietate. Inseamna ca fondurile se epuizeaza tot pe neamuri. Ca salariat cuminte, sau copil de salariat cuminte, oricum n-ai nicio sansa sa prinzi plafon dar, pana mea, pentru ei nu sunt fonduri speciale, de genul celor ce bebeficiaza de medicamente gratuite 100% ca diabeticii, ....? Sincer, eu credeam ca au gratuitate si la proceduri medicale, ori d-na nu a. facut niciun demers?
    De fapt, nimic nu ma mai mira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurii sunt diabeticii care au gratuitate.Doamne ajuta-ne sa nu avem nevoie de asemenea gratuitate.

      Ștergere
    2. Medicamente gratuite sănt cele mai ieftine si fara mare efucacitate!De cand s-a trecutsub tutela primariilor(e vai si jale)! Cine are persoane cu handicap în familie,poate confirma.Cred ca sănt cea mai batjocorita categorie!Nu stiu de catrtre cinesant finanțați ONG-urile cu atatia angajati!?:Maria H

      Ștergere
    3. Doamne cata rautate aveti unii 19.08 si 18.37. Daca totul ar fi asa de simplu ce bine ar fi! Nu cunosc situatia cu exactitate din spitale si domeniul sanatatii, cunosc din alte domenii unde te lovesti de tampiti care habar nu au despre ce vorbesc si care le este fisa postului, despre piedici ca legea e prost facuta, si bineinteles ca statul vrea sa economiseasca cat mai mult. Nu scrie asa ceva despre o femeie in varsta, nu stim puterea ei de a umbla si lupta. Daca putem sa ajutam, ajutam , daca nu spunem Doamne ajut-o.
      Suntem pe un blog unde se pare ca se cam publica toate parerile civilizate, nu ar fi frumos sa incercam fara ura sa ne dezbatem ideile? poate asa ne ajutam unii pe altii sa ne salvam- antihristul bate la usa.

      Ștergere
    4. Printre multe alte drepturi, persoanele cu handicap certificat, repet, au dreptul la asistenta medicala si orice fel de tratament in mod gratuit.
      Si nu, nu doar diabeticii beneficiaza de gratuitatea tratamentului specific, exista o lista intreaga de alte afectiuni (oncologice, boli rare, etc.) incadrate in programele nationale de sanatate cu tratament gratuit.

      Ștergere
    5. Anonim 19.08,daca oameni cu picioarele amputate au fost chemați la comisie,de parca le-ar creste piciorul peste noapte!Cred ca mafia cea mai mare e chiar la inspectoratele ptr. handicap! Se poarta foarte urat,îti trăntesc hărtiile în fata de parca ar plati ceva din buzunarele lor si nu invers!(eu nu am vazut unde trebuie sa semnez ptr.baiat si mi-a luat mana cu pixul si mi-a batuto oe hartie).V-am dat diar un exemplu trist.Maria H

      Ștergere
  3. Nimeni niciodata sa nubeneficieze de asemenea ajutoare!! Maria H(nu numai ca e dezinteres total la adresa lor,cat si bătaie de joc la adresa insotitorilor si umilinta cat cuprinde)! Maaria H

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu spun cu rautate ce voi spune acum: stiu situatia din sistem! Mori cu zile! Dar daca nu ne invatam lectiile si votam tot ca orbii, la fel va fi. Voi numai ca nu invitati hotii in casa sa va fure. Am vazut cum v-ati scos intre voi ochii pentru Dragnea si Iohannis. Amandoi noi ciocoi. Imbogatitilor de dupa revolutie nu le mai este foame, frig, mila! Si mai este ceva. Chiar daca o sa-i supar pe ultrareligiosi, o spun: de ce nu cereti ajutorul preoților din varful ierarhiei BOR? Sunt forte priceputi cand e vb despre afaceri cu pelerinaje, cavouri, cruci. Oamenii dau multi bani la biserica. Biserica trebuie sa ajute, la randul ei, enoriasii aflati in impas. Pentru ca nu bisericile construite o sa-i ajute sa se Mantuie. Ci faptele bune. Nu fiti oi fraiere! Nu Dumnezeu va chinuie cu boli si saracie! Sistemul o face. Sistem corupt care tine oamenii indatorati la banci si FMI, intr-o religie a fricii de Dumnezeu si iad. Pana la Dumnezeu e o cale foarte scurta: calea inimii. Pe calea inimii nu intalnesti preoti multi. Pentru ca sunt putini cei ce nu L-au trădat pe Hristos pentru ban si putere.
    Dna Maria H, Dumnezeu sa va scoata in cale oameni cu inima! Poate nu ii cautati unde trebuie. In acest grup nu prea sunt...Aici e un grup de gura casca dornici sa afle viitorul. De parca nu ar exista si Dumnezeu care il poate schimba. In functie de cum ne schimbam noi.
    De ce nu incercati sa intrati pe fb in lista unui preot din Romania care are suflet si cunoaste sistemul medical? Eu am comunicat cu cativa preoti cu inima pe fb. Nu ca sa le cer ajutorul, ci ca sa ma incurajez ca nu toti romanii sunt lipsiti de inima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim1.19 va rog sa-mi daru denumirea centrelor unde se fac orice fel de tratament gratuit!Au gratuitatate la trabsport pe tren 12 bilete pe an si cateva medicamente gratuite si cu asta basta!Am chemat.de lla caritas(asa se cheama aici in judet)sa-i masoare tensiunea si. Glicemia si am platit6lei tensiunea si 6 lei glicemia!Nici o tensiune nu e gratis!Credeti-ma,stiu ce vorbesc! Maria H

    RăspundețiȘtergere