joi, 4 iulie 2019

MÂNIA LUI DUMNEZEU SE VA REVARSA PE PĂMÂNT !


                           Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.

                      4 Iulie 2019 ,ora 10,48 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spunea asa:

             "Mânia Lui Dumnezeu !
            Asupra Pămantului , se va revarsa Mânia Lui Dumnezeu .

După care dragilor, aud alt glas care spune cu tristete asa:
               Atât ne-a mai rămas !
             APOCALIPSA DOMNULUI,nu ?"

Da,dragiii mei, atat ne-a mai rămas; Apocalipsa Domnului,Credinta,Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Maicii Domnului.
Pe toate le vom primi cu iubire si cu fierbinte Credinta, fara ca sa cartim în vreun fel, deorece,pe toate le meritam.
Deja MÂNIA LUI DUMNEZEU se revarsa asupara noastra,a Fiilor Săi,prin TORNADELE ucigatoare pe care le traim,prin ploile torentiale care acopera pămantul si casele, prin Cutremure devastatoare si nu in ultimul rand, prin apropierea izbucnirii celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Aceasta este Mânia Lui Dumnezeu asupra noastra ,a acelora care,păcatuim cu fiecare clipă pe care o traim.
De nu ne vom intoarce la Credinta,de nu vom implini PORUNCILE DOMNULUI ,si de nu ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, Mânia Lui Dumnezeu ne va acoperi pe fiecare în parte, după faptele noastre,după vorbele noastre.
Sa  imploram pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI ,ca sa nu-si slobozeasca Mania Sa peste noi păcatosii ,si sa nu-si ridice Mâna Sa ocrotitoare de deasupra capului nostru.
Fiti mai buni fratior! Fiti mai iubitori faţă de cei aflati in suferinta si veti avea numai de castigat.
Ce anume? IMPARATIA CERURILOR o veti castiga,o veti dobandi.
                        Cu dragoste,Maria.



39 de comentarii:

  1. DOAMNE,iarta-i pe toti cei care nu inteleg mesajele DUHULUI SFANT,scrise de doamna Maria,care este singura persoana de pe pamant,sa intoarca omenirea la credinta,si sa-l urmeze pe MANTUITORUL LUMII.Foarte multi cred in tot felul de profeti,dar in cea mai mare profetiei a DUHULUI SFANT,nu credem si ii mai jignim pe cei care sau nascut,sa ne vorbeasca de CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU.Cine nu se va lepada de minciuna,fapte rele,pacate grele,foarte mare suferinta ii asteapta,ca de mine nu este pacat ca mor acum,caci am trait de stul,pacat este de copii si nepotii nostri,care vor trece prin chinuri groaznice,si in zadar se vor ruga la DUMNEZEU sa-i ajute,pentru ca DUMNEZEU,nu o sa-i auda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa dreptate aveti!Dacă ne-am intoarce cu suflet curat si pocăinta adevărată,bunul Dumnezeu ne-ar ierta!Maria H

      Ștergere
    2. Sunt multi oameni nevinovati,de ce ei sa plateasca pentru rautatii lor?

      Ștergere
  2. NU CRED INTR-UN DUMNEZEU RAZBUNATOR !-doar vrajmasul este lasat de EL sa ne incerce ca e treaba lui acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:16Duhurile rautatii si ai pacatelor(chefurile ,desfranarea,avorturile muzica diavoleasca etc.)
      practicile oculte(vrajitoria,yoga reiki mind control magia etc.)au dereglat echilibrul energetic al planetei.Acesti vinovati vor fi cumplit pedepsiti de Dumnezeu ca si multi nefericiti care vor pierde totul.Singura Biserica crestin -ortodoxa este salvatoare.Lupta ideologica nu ajuta ci doar Adevarul.Cine nu crede ,se va convinge,dar pt unii va fi prea tarziu.

      Ștergere
  3. Asa este,toate le meritam.Dar ma gindesc ,oare chiar nimeni nu e corect inaintea lui Dumnezeu,chiar si de alta religie fiind?Daca exista asemenea persoane corecte, de ce ar trebui ca ele sa sufere,fiindca fara doar si poate ,vor suferi si ele.Argumentati daca raspundeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Dumnezeu se razbuna. Am cazut odinioara intr-un program cosmic foarte jos, unde Lumina cu greu patrunde. Din cauza greselilor facute de pretins spirituali cum sunt si acum multi.
      Au venit din sferele inalte entitati evoluate care i-au învățat pe oameni sa iubeasca. Tot ce-i inconjoara. Oamenii au ales prost si si-au batut joc de Creatie. Au cazut si mai jos, in programul cosmic al legilor cauza-efect. Cati profeti sau Invatatori sa mai trimita Dumnezeu ca sa-i sacrifice si batjocoreasca oamenii ce refuza sa-si invete lectiile si sa treaca la treabă sa-si repare greselile?! Ii vor ucide si pe aceia oamenii cu " bunatatea" lor de fațadă. Crestinismul fata iubire este un cuvant golit de esenta sa. Un cuvant gol.
      In planurile joase oamenii sunt inspirati de entitati malefice. Trebuie sa urci tu, daca doresti ajutor din Lumina. Cum sa patrunda Lumina distorsionată prin straturi suprapuse de nerozii inventate de oameni? Munti de gunoaie energetice il separa pe om de Dumnezeu. Munti de minciuni si fapte rele! Magie si tot ce Dumnezeu a interzis si nu pentru ca i-ar placea Lui Dumnezeu sa ne interzica. Ci pentru ca stie ca cine se joaca cu focul se arde. Joaca de-a paranormalul. Joaca de-a terapeutii si ghicitorii! Toate acestea sunt prostii ce te indeparteaza de Dumnezeu. Nu te apropie. Nu ai observat ca, desi avem cele mai multe scoli de terapii alternative din istoria Romaniei romanii sunt din ce in ce mai bolnavi si orbi? Pentru ca o curatenie corecta se face din interior spre exterior. Nicidecum din afara! Terapeutii fac curatenie superficiala. Sufletul omului ramane tot bolnav si trimite la urmasi toata boala sufleteasca. Se nasc urmasi fara Lumina, fara vlaga, autisti, predispusi la homosexualitate si drog. Degeneram. Dumnezeu ne vorbeste prin tot ce ne inconjoara. Miracolul este chiar Creatia, nu trebuie sa alergi dupa falsi maestri ce infaptuiesc " minuni" sau vindecari ce dureaza trei zile. Nu mai e vorba despre religii sau grupuri ce se vor Mantui! Mantuirea e individuala si nu culegem " dincolo" decat atat cat semanam. Semanam minciuna, minciuna primim, pentru ca Lumina nu trece de bariera minciunii in care mincinosul s-a inchis. Semanam vrajitorie? Iluzii culegem. Nicidecum Adevar!

      Ștergere
    2. Tocmai tu vorbesti,19:08, tu care numai "nerozii" debitezi! :))

      Ștergere
    3. Te îmbrăţişez cu sufletul,prieten drag(an19:08),cu tine m-aş înţelege fară a folosi cuvintele!

      Ștergere
    4. 23:13Nerozii in " "inseamna ca dimpotriva sunt adevaruri.

      Ștergere
    5. 23.13 mai bine ai casca ochii in cine te increzi decat sa te ratoiesti la 19.08! Are dreptate acest anonim, asa este. Alergati dupa himere si falsi profeti care savarsesc asa-zise minuni dar, in viata de toate zilele nu sunt in stare sa discearna binele de rau in societate.

      Ștergere
  4. nu cred asa ceva inca lumea nu e Mantuita, sunt doar vorbele unor oameni care presupun asta sau se intreaba in aceasta privinta. Dumnezeu nu-si distruge creatia , celui pacatos ii da mii de posibilitati de a-L cunoaste. Pana nu se epuiseaza toate sansele date omului nu se va intampla nimic si si atunci va fi un plan de rezerva pentru omenire. Ex interventia Mantuitorului pe acest Pamant a fost precum un plan de rezerva ce l-a oferit Dumnezeu oamenilor in vederea pocaintei. Pt a salva omenirea si-a sacrificat propriul Fiul, atat de mult iubeste Dumnezeu omenirea incat a dat pe propriul Fiul. Eu personal nu ma indoiesc in privinta iubirii lui Dumnezeu fata de omenire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici astazi,dupa 2000 de ani de la jertfa Mantuitorului nostru oamenii n-au inteles nimic,nu s-au schimbat deloc,din contra,sunt tot mai lacomi,mai rai,mai zgarciti,mincinosi si prefacuti,nepasatori la durerile si lipsurile semenilor lor.E mult mai rau decat era in urma cu 2000 de ani si,cel mai ingrijorator este ca nu se intrevede nici-o imbunatatire a situatiei,dimpotriva.In aceste conditii,aceasta lume,a 5-a, trebuie distrusa si inlocuita cu una mai buna!Si asa si scrie in Cartea Sfanta:" Un cer nou si un pamant nou.Si marea nu mai este!" Asa va fi,caci asa trebuie sa fie...

      Ștergere
    2. Corect fe, cum sa și distrugă Dzeu creația? Care tata și distruge copilul? Doar ca Tatăl nostru nu om El este desăvârșit, ce ne duce la pieire sunt propriile e alegeri, gânduri și fapte dar mai bine dam vina pe El nu?

      Ștergere
    3. Mantuitorul intervine deja. Dar nu cum credeti voi. Va inspira prin Oamenii Lui Dumnezeu care sfintesc locul. Care muncesc si daruiesc. Oamenii cinstiti.Daca voi vreti sa vina Mantuitorul sa va puna la treaba, sa va implore sa plecati de pe net si sa faceti ceva util pentru ca urmasii vostri sa fie sanatosi inclusiv spiritual, atunci înseamnă ca sunteti indaratnici si trufasi si meritati biciul strainilor pe spinare!Cine nu e cu Dumnezeu e cu dracu'. Si dracu nu e bun! Dracii sunt ca lupii ce ucid oile bolnave pentru ca imbolnavesc toata turma. Demonii sunt necesari si ei. Va forteaza sa alergati. Sa va treziti. Eu preferam o trezire blanda si de bunavoie pentru poporul roman. Fara alte sacrificii de copii. Voi alegeti. Voi v-ati scris viitorul. Nicidecum Dumnezeu!

      Ștergere
    4. MA 19:16, iar te dai mare?! :))

      Ștergere
    5. 19:26Ai dreptate dar ce te faci cu invidiosii cu oamenii inapoiati care vorbesc "ca sa se afle in treaba"?(23:09)Acestia sunt o frana in calea celor evoluati.

      Ștergere
    6. Aici te inseli an23:25,"franele" de care vorbesti ne sunt de foarte mare folos.

      Ștergere
    7. 14:42, zici bine ceea ce zici...

      Numai bine!

      Ștergere
  5. Asa este numai s-a știm ai cere ajutorul.
    Credința în BUNUL Dumnezeu muta munții din loc.
    Nu este om pe pământ fără de păcat,numai Dumnezeu este fără de păcat, dar a lăsat BUNUL Dumnezeu atatea lucruri pentru a fi mântuire,0ostul,rugăciunea,iubirea aproapelui, si ajutorul.
    Dacă dăruim,primim la rândul nostru inzecit
    BUNUL Dumnezeu nu dorește moartea pacatosului ci sa se întoarcă sa fie viu.
    Vine spovedania sinceră și sf.impartasanie
    Sa fim vrednici pe cât putem sa avem grija de sufletele noastre atât cât Dumnezeu nu-si întoarce fata de la noi.
    Cu mult drag si BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne binecuvi teze pe toți fii lui.Doamne Ajuta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, mania lui Dumnezeu se va revarsa asupra psd-istilor si asupra marieighiorghiu care este unealta lor si a rusilor. Unelteste neincetat sa submineze tara si sa prosteasca lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU sa te ierte si sa-ti lumineze mintea !

      Ștergere
    2. Anonim 20:38 ai mare dreptate, un lucru știut de majoritatea care îi urmărește de mult timp postările. Ți-a postat mesajul ca să fii înjurat de alții este tactica ei deoarece în general nu postează mesajele care spun adevărul respectiv situația ei și alte lucruri pe care le ascunde sperând ca astfel să înșele lumea.

      Ștergere
    3. Anonim4 iulie 2019, 23:09
      DUMNEZEU sa te rasplateasca pe tine,după DREPTATEA ta !

      Ștergere
  7. Anonim 20:48, ai pb...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai mare dreptate 20.38 .Maria mai bine s-ar ruga pt ea ca sfarsitul este aproape. Daca nu are Frica de reptileni sa-i ia acasa la ea.Fereasca Dumnezeu sa avem sufletul incarcat da Maria .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Perfect adevarat!

      Ștergere
  9. Am găsit intr-o înregistrare o descoperire prin Duhul Sfânt intr-o biserica.Si spunea aceea femeie că aceste dezlănțuiri ale furtunilor vin de la cel rău.Din cauza valului demonic vor fi niste furtuni foarte puternice și nu va rămânea nimic în picioare,și nici nu se va mai pomeni dacă a locuit vreodată o familie intr-o casa așa vor fi maturate de furtuni atât de puternice vor fi.S-ar putea sa fie adevărată aceasta aceasta proorocie.Mai ales că au inceput aceste tornade se împlinește aceasta proorocie .Dumnezeu sa aibe milă și să ne păzească de aceasta furie a raului care va veni pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3:30Aprindeti candele si lumanari sfinte si furtuna va dispare.Furtuni violente acolo unde nu e Dumnezeu.

      Ștergere
    2. 03:30, OMUL a distrus mediul in asa hal incat se intampla aceste rele cu natura. Autorul dezechilibrelor este OMUL.
      Deci OMUL ar trebui sa se schimbe, dar ce sa vezi... nu doreste sa se schimbe. Asa ca... sa nu dam vina pe himere ci sa ne uitam la noi, acolo... adanc, in interiorul nostru... dar nu cu indulgenta.

      Ștergere
  10. 19.08,foarte bine punctat mesajul tau,,ma bucur sa vad si oameni luminati,caci prea multe minti intunecate in jur.
    Este o tantica pe aici care delireaza cand citeste astfel de mesaje,probabil luxul din capul ei ia foc,fiindca este deranjat de trezirea constiintei.Dar ea saraca nu stie ca asta vorbeste in numele ei.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Arde Râmeţul
    https://alba24.ro/inncendiu-la-manastirea-ramet-arde-acoperisul-pe-o-suprafata-de-aproximativ-400-600-de-metri-patrati-718919.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Spitalul Colentina se pare ca Maria are iar Dreptate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.02 in straturile joase ale astralului sunt entitati demonice care pacalesc lumea cu cateva presupuse profetii sau „minuni”. Asta nu inseamna ca Maria are dreptate.

      Ștergere
  13. 5 iulie 14:55-vrajmasul are libertate de la DUMNEZEU la sfarsit de veac sa-si implineasca voia-eu asta spuneam duhurile rele ataca oamenii prin orice cale-cine este puternic in credinta scapa MAI USOR desi toti avem de tras pacatele personale si ale stramosilor

    RăspundețiȘtergere
  14. 05 iulie 03:30-sunt ANONIM5-duhovnicul meu de suflet spunea: sa stiti ca blocurile vor ramane pustii-sa va faceti casa pe pamant-cat de mica, cu apa curenta de la pompe manuale ,sa nu va lipseasca mierea de albine ,lumanarile de ceara si chibrituri-deasemenea alimente uscate sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Aliluia. Cu dumnezeu înainte. 👍🙏✌👀👁❤💛💙💚❤🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere