marți, 9 iulie 2019

MÂNA MAICII DOMNULUI SE AFLA ,PE UMĂRUL MEU STÂNG !

Imagini pentru maica domnului pe tron
                                       

                          8 Iulie 2019,ora 22,45 ! 

                               Dragii mei,

În aceasta seara,singura fiind  în colţişorul meu de Rai, adică în camera mea, rugandu-ma la PREA SFÂNTA NĂSCĂTOARE de  DUMNEZEU, PURUREA  PREA  CURATA  FECIOARA  MARIA , cu toată fiinţa mea.
Mi-am lipit fruntea , de SFÂNTA ICOANĂ a MAICII DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS în braţele SALE ,
şi stând aşa cu ochii închişi, văd în jos, sub privirea ochilor mei închişi , vad în faţa mea O MÂNĂ, (antebraţul) vie din carne şi oase, rozie, O MÂNĂ fină şi delicată, luminoasă .
Dragilor, era MÂNA  MAICII DOMNULUI pusă pe umărul meu stâng, mă mângâia pe umăr şi chiar îmi puteam sprijini capul meu de MÂNA MAICII DOMNULUI.
Ce am simţit dragii mei? 
Sufletul si inima mea s-au umplut dragoste, de lacrimi si bucurie, de căldură sufletească, nădejde nestrămutată în MAICA DOMNULUI, şi de siguranţa că, atunci când ne rugăm cu toată fiinţa noastră la DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, Rugăciunea  noastră chiar ajunge acolo SUS şi primim grabnic ajutor, şi întărire sufletească.
 Numai rugandu-ne cu toata fiinta noastra fratilor, numai asa vom cunoaşte CALEA, pe care trebuie să mergem, pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul lor normal.
  Dragii mei, să nu vă îndoiţi nicicând de EXISTENŢA LUI  DUMNEZEU sau a MAICII DOMNULUI !
               Imagini pentru maica domnului pe tron
Vă spun cu mâna pe inimă, să CREDEŢI  cu TOATĂ  FIINŢA VOASTRĂ,cu TOT CUGETUL VOSTRU, că toate câte am scris sunt adevărate, precum este de adevărat, că DUMNEZEU EXISTĂ şi ne iubeşte ,ne aşteaptă să-I dăruim iubire, iar MAICA LUI DUMNEZEU  EXISTA, şi ne primeşte sub ARIPILE Ei  ocrotitoare, rugandu-se neincetat pentru noi păcătoşii, la PREA SCUMP FIUL SĂU, şi MÂNTUITORUL nostru, IISUS  HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                             Cu dragoste, Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307





                      

       



















  




17 comentarii:

  1. Aceasta defrisare de paduri din tara noastra este planul diabolic al marilor puteri dar ei nu stiu ca aceasta Tara este Gradina Maicii Domnului care este ocrotita de Bunul Dumnezeu .Nimic nu se intampla fara voia Domnului.Acestea sunt incercari si cerneri pt.cei credinciosi.Asa ca sa ne intarim si mai mult in credinta ortodoxa stramoseasca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! Cu adevărat, sunt vrednice de crezare îndemnurile spre dragoste pt Dumnezeu și rânduielile Sale, pt Biserica și neam. Am citit profeții din mai multe surse, in special de la Parintii Bisericii și pot fi corelate unele cu altele. Aceasta le face cu adevărat vrednice de crezare. De aceea am recomandat urmărirea profețiilor ultimului Prooroc rus, un copil precum un înger al Domnului, Otroc Veaceslav, care prin mama lui mărturisește atât de multe despre vremurile pe care le trăim, desigur, referindu-se in special la Rusia dar nu numai, ci la întreaga planeta, mai ales când vorbește despre schimbările climaterice, fapte umane, evenimente politice sau antropoide, credință și despre cataclisme. Cred in ceea ce spune acest copil. Doar ascultând, prin remarcile unor călugări și oameni ai bisericii ruse, acestea se fac vrednice de crezare. Dar s-au și adeverit deja unele dintre acestea. De asemenea, se corelează cu Sfânta Scriptura anumite realitati geofizice ale pământului, uimitor.
    De aceea, ma veți ierta dacă voi da crezare la multe aspecte relatate aici dar in ceea ce privesc extraterestrii ma abțin sa cred așa ceva. In Sfânta Scriptura nu se amintește despre aceste ființe umanoide in nici un fel, nici de bine, nici de rău, după câte știu eu, dar aceea ca exista îngeri ai Domnului precum și demoni, se specifica îndestulător. Nici in vise nu e bine sa crezi, după cuvântul părintelui Cleopa Ilie, chiar dacă ele vin de la Dumnezeu. Așa spunea sfinția sa; ne va ierta Bunul Dumnezeu ca ne vom feri sa ne ghidam in acest mod pt ca, chiar de ar fi de la Dumnezeu, riscul este sa fie și amăgiri demonice, întrucât demonii fiind ingeri, deși îngeri căzuți, au mare putere și omul nu-i poate birui decât prin încredințarea sa voii divine și lucrării Domnului Hristos in ființa sa. Ne vom încredința cu totul Voii lui Dumnezeu. Aceasta este credință deplina, ca, oricât de multe piedici ar fi in viața omului, dacă aceasta credință este lucrătoare, rugăciunea prezenta continua, Dumnezeu își va face lucrarea Sa și va călăuzi ființa umană precum pe prunci. Iertati-ma! Fie ca Dumnezeu și Maica Sa Preasfanta sa va poarte de grija mereu, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si proorocul rus despre extratereștri nu a spus nimic,care e părerea lui...?

      Ștergere
    2. Demon inseamna zeu,in limba greaca. Zeii au existat cu adevarat,au guvernat Terra si apoi ne-au lasat sa ne descurcam singuri,ne-au parasit. De la ei avem religiile,care spun adevarul,pina la judecata,din om nu ramine decit un pumn de materie

      Ștergere
    3. Se găsesc pe google filmele in mai multe serii: “Înger rus”. Recomand sa le vizionati. Acolo se vorbește și despre extraterestrii. Profețiile sînt ample și au un Duh creștin ortodox.

      Ștergere
  3. Am o oarecare indoiala ca era Maica Domnului.De obicei,observ ca multele aparitii sunt pe...stanga (ingerul rau)Diavolul ia orice chip in afara Sf. Cruci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ma bucur tare mult pentru ce trăiți este minunat.
    Ce poate fi mai minunat ca mângâierea lui Dumnezeu și a Maici Domnului.
    Cu mult drag si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Creștinii indiferent de religie sunt frați în Dl Isus, ne adună în inima Sa. Diferențele sa nu va separe in ac vremuri grele,

    RăspundețiȘtergere
  6. În vremurile de ...se va revărsa Duhul Sfant si multi primesc vesti de la Sf. Treime și Maicuta Sfanta, direct sau prin vise, etc. (Scrie in Biblie) si suntem atenționați să nu oprim Duhul, ci sa cerem harul discernământului, încrederii si al înțelepciunii. Mare bucurie să primim vesti din Paradis, prin d-na Maria, căreia îi mulțumim pt că isi păstrează Harul primit. Multi își pierd harurile.... pt ca uita Rugăciunea zilnică .....din cauza grijilor. D-na Maria, va iubim, va dorim sănătate si Har. Dumnezeu exista si este blând, răbdător, bun, iertător, Tatăl meu, Tata bun. Dl Isus ca si Maicuta Sfanta, caută în fiecare suflet, cel mai mic bine făcut, ca sa poata ierta acel suflet. Duhul Sfant ne încălzește inima cu Iubirea Sa, ne inspiră, prin oameni, prin Îngerul Păzitor, căruia trebuie să îi dăm un nume, ca putem vorbi cu El, să-i cerem ajutorul la nevoie. El poate vorbi cu ingerul dusmanului, ca sa potolească nervii aproapelui. Ajutorul lui Dumnezeu este un potențial imens, sa-I cerem ajutorul în nevoi, sa conversam. Ne așteaptă cu Iubire nesfârșită.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oo de ar fi si sotiaea mea credinta macar putin...

    RăspundețiȘtergere
  8. https://monahulteodot.wordpress.com/2016/02/19/implinirea-ultimelor-prorocii-il-avem-pe-mesia/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ferice de cei care nu au nevoie de semne ca să creadă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria ma uitam ca ati spus intr-un mesaj cu ceva timp in urma ca o sa avem temperaturi mici
    Romania îngheață ceva de genul si ma uitam ca la M. Ciuc 6 grade si răcoare este exact asa cum ati vazut si auzit.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. 20:28, ingheata la temperaturi cu +?
    Cum nu crapa pamantul sub tine cand minti ? Aaaaa.tu esti platita sa latri propaganda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ferice de.....Dar si aproapele nostru care nu a avut sansa, să-L cunoască pe Dumnezeu Sf. Treime, pe Maicuta Domului, pt ca nu are carte, pt ca are griji multe, va primi circumstanțe inî viața lui să Îl cunoască Puterea lui Dumezeu în viața lui siinlume, de aceea timpul Judecății Finale a fost amânat, ca să ne recuperam aproapele. Se cere evanghelizare, ca si in mesajul cu Cina CeaDeTaina, Apostoli ai Cuv. lui Dumnezeu, altfel dupa seceriș puțini raman. Fiecare suflet cu conștiința formată, va fi intrebat de Dl Isus: Ma iubesti tu pe Mine? Si raspunsul dat, va fi conform iubirii sfinte aflate în inima sa(pe care Bunul Dumnezeu o vede deja), dar are nevoie de votul nostru, voita noastra libera, de a raspundercu da sau nu, astfel sufletul insusi își alege locul unde isiîvi petrece vesnicia . De aceea sunt f. bine venite mesajele, visele, încurajările venite din Paradis, să alegem in cunostinta de cauza. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  13. https://burebista2012.blogspot.com/2019/07/sfarsitul-jocului-inceput.html
    De acum înainte Alianța Pământului, va avea control militar și financiar global. Recent a avut loc un incident în care un submarin experimental rusesc a fost lovit din Spațiu cu Arme cu Energie Dirijată în Alaska, ca act de răzbunare a Cabalei pentru tentative eșuate de declanșare a unui RM. Și prin acest act s-a sperat că se va declanșa un conflict între SUA și Rusia dar,…N-a fost să fie…. Trump și Putin cunosc deja jocurile Cabalei. Drept răzbunare Alianța Pământului a lovit baza subterană de unde se comandă sateliții cu arme energetice ai Cabalei, ce se afla lângă o bază navală de suprafață (Naval Air Weapons din China Lake) din California.


    Se pare că din această bază se comanda la nivel planetar programul chemtrails, de modificare a vremii. Mai multe amănunte aici: http://www.thetruthdenied.com/news/2014/12/01/weather-mod-china-lake-connection-part-1-the-secret-city/


    Acum vă explicați cele două cutremure de suprafață din California din 4 și 5 iulie care au fost supramediatizate la CNN ?....De asemenea, din relatările supraviețuitorilor programelor de control mental, aceasta era o bază pentru programul MK Ultra de zeci de ani. Aceasta, în subteran ocupă cca. 1,1mil. km pătrați, mai mare decât statul Rhode Island. Această lovitură a fost data Statului Profund înainte de începerea arestărilor.


    După 4 iulie, vicepreședintele Mike Pence a anulat brusc o vizită în New Hampshire, Trump spunând presei că :,,..a intervenit o problemă foarte importantă și totul va fi dezvăluit într-o săptămână sau două..”

    RăspundețiȘtergere