joi, 4 iulie 2019

EXTRATERESTRII CU PIELE ROSIE !

5
                              4 Iulie 2019,ora 5,08 dimineata !

                                 Dragii mei , 

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune ceva,ce eu nu am mai vazut pâna acum.
Glasul spunea asa:
                "Reptilieni !
Şi vedeam in faţa ochilor inchisi,aici jos pe pămant printre noi, vedeam niste fiinte umanoide dar care,aveau ochii mari ca la Extraterestri.
Aveau pielea rosie si groasa, usor creaţă si ochii negri luciosi si oblici.
Acesti Extraterestri cu pielea rosie care aveau inaltimea noastra,se amestecasera printree oameni, si aveau după ei multi copilasi.
Vad cum unul dintre copilasi ,cum ar fi la noi cam de varsta a 6 -7 anisori, acest copilas extraterestru plange si alearga pe strada ,printre oamenii obisnuiti,alearga foarte tare .
Dar,nu alearga cu faţa, ci alearga cu spatele si avea o viteza uluitoare.
Noi ne dam adeseori cu spatele pentru a vedea ceva,pentru a rezolva ceva. Acest copil reptilian mergea,alerga cu spatele ,de parca asa ar fi fost firesc pentru el.
Dragii mei,am scris adeseori despre EXTRATERESTRI,si chiar lucrez acum la al doilea volum cu Extraterestri; ei exista dragilor,si in curand îi vom vedea faţă catre faţă.
EXTRATERESTRII vin pe pămant din pura curiozitate,după care, vor interveni in a ne apăra de tot ce inseamna RAZBOI si autodistrugere.
Vreau sa va spun dragii mei, că este pentru prima oara cand vad astfel de EXTRATERESTRI.
Cu siguranta odata cu trecerea timpului,vom afla mai mult si mai multe si despre acesti EXTRATERESTRI.
                              Cu dragoste,Maria.
 P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307





                      

       







   



37 de comentarii:

  1. pai reptilienii traiesc sub pamant sunt de mii de ani si se hranesc cu energia umana-trebuie mentionat faptul ca nu vor binele omenirii-fac experimente pe oameni,produc razboaie,calamitati prin inteventia lor malefica-DUMNEZEU SA NE APERE SI SA NU-I TRIMITA SA LE VEDEM FATA-eu unul n-am nevoie de asa intalnire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:30Asa este.Toti extraterestrii de acest gen sunt diavoli.IISUS spune apostolilor:"Acest neam de diavoli nu ies(din om)decat cu rugaciune si cu post.Deci,IISUS ne vorbeste de mai multe neamuri de diavoli pe care unii ii numesc ET.Acestia sunt cu totii rai neavamd lumina lui Hristos.

      Ștergere
    2. Nici nu-i intalnesti decat daca rezonezi cu ei. Exista lumi in lumi. Lumi paralele, aflate pe niveluri de constiinta diferite. Romanii le-au deschis portalurile si i-au invitat în lumea noastra invocandu-i. In multe grupuri mincinos spirituale se practica magia neagra. Te rogi la Dumnezeu si faci fapte bune, atragi spre tine lumina. Te rogi la tot felul de bazaconii de zei promovati in grupurile new age, atragi reptile.
      Dati o cautare google folosind cuvintele cheie:" Eu, Avatar, Gicu Dan". Sa vedeti ce pacalici se cred in Romania consiliul cristic al Romaniei. S-a umplut Romania de demoni! Invocati chiar de romani! Nu veti putea da vina pe straini si pentru ceea ce vi se intampla spiritual.
      Sau cititi pe blogul Mihaelei Tristar. New age mascat sub o aparenta crestina. Aceste timpuri ale falsilor profeti au fost descrise in Biblie. Nimic nu ma mira! Doar naivitatea romanilor care cred tot ce li se spune ma miră. Si va vad oameni crestini...Ce crestinism saditi voi in Romania? Crestinismul a fost deja sădit de trimisii Lui Dumnezeu pe pamant si in Romania. Maria posteaza mereu predici si citate. Nu puteti reinventa roata transformand crestinismul in altceva decat Dumnezeu a decis! Nu amestecati sfintii cu rasele reptiliene, ca nu stiti niciodata ce reptile va pandesc din umbră!

      Ștergere
    3. 11:50, Maria-Aurelia, ai un fix cu aceste persoane si nu numai cu acestea! Inceteaza! Nu te mai ascunde sub anonimat ca nu-ti foloseste, mai bine fa-ti curatenie in interiorul tau, in mintea ta!

      Ștergere
    4. 11:50Sunt de acord cu tine!Multi ratacesc pe alaturea fara credinta si cunostiinte dar rosi de invidie diavoleasca.Mergi mai departe cu Adevarul lui Dumnezeu.

      Ștergere
    5. 22:29Si tu ai un fix cu aceastaaria-Aurelia.Daca ai avea duhul lui Dumnezeu nu ai reactiona mereu astfel.Sunt aici multi care habar n-au de adevarata credinta si proorocesc nebunii ca Monica M si nu reactionati dar cad cineva spune adevarul te deranjeaza.De ce?Pt ca ai duhul celui rau si nu al lui Iisus.Ai grija ce faci cu sufletul tau.

      Ștergere
    6. 23:23, las-o balta si nu mai juca teatru, ca nu tine!:))

      Ștergere
  2. Doamna Maria,daca scrie-ti a doaua carte despre extraterestrii,inseamna ca ati vazut si cunoasteti mult mai multe decat ne spuneti noua aici!Asa este?Iar cand am citit ce ati spus despre reptilienii ce s-au amestecat printre noi,mi-au aparut imediat in minte fratii nostri romi cu pielea rosie si ochii mari negri care nu au reusit prea bine sa se adapteze si nici sa se integreze printre noi si tot "merg cu spatele"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nu vă supărați că va întreb.Acestia cu piele roșie nu sunt răi? Nu toți pot fi buni.Mai sunt și răi printre cei buni.Nu știu ce să zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3:35Draga naivule,toti reptilienii sunt demoni rai fara lumina lui Hristos.Tu in cine crezi?Vrei sa te salvezi?Nu te preocupa de extraterestii ci de DUMNEZEU de rugaciune de biserica.Asa te salvezi!

      Ștergere
  4. Extraterestrii care ne vor binele nu vor interveni niciodata in treburile civilizatiei umane. Oamenii au puterea sa se salveze singuri. Din pacate foarte multi dintre ei traiesc inconstienti la ce se intampla real in jurul lor. Extraterestrii care intervin sunt interesati de resursele acestei planete de salvarea acestora de la distrugere nu de salvarea omenirii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul este inca in stadiul de larva. Nu suntem recunoscuti ca rasa la nivel extraterestru. De aceea suntem tinuti aici fara nici o informatie concreta, exploatandu-ne care apuca (dintre rasele nonbenefice).
      Omenirea ar trebui sa se trezeasca, dar nu poate pentru ca este prea ocupata cu iluziile... dupa care alearga toata vremea... si toata viata.

      Ștergere
  5. Ia zi-ne d-na Maria ce e cu reptilienii ăștia, ca e plin internerul cu ei. Dvs. doar acuma ati aflat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Vor veni dar nu reptilieni .Abi in 2073

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate am citit nu sunt buni acesti reptilieni.
    Mai sunt gregorian ,bratacieni Dumnezeu și Măicuță Domnului mai stie ce mai sunt prin atatea galaxii.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. O fiinta ca sa fie "rea"inseamna ca va incalca vointa altei fiinte,subjugand-o,facand-o sa creada ca este inferioara.Orice incalcare de liber arbirtu sau libera voina inseamna malefic sau diabolic.Asta inseamna "diavolul"pe care il tot pomeniti aici.Si sunt multe astfel de fiinte orientate negativ care incalca libertatea altor fiinte.Uitati-va la noi oamenii,cum ne place sa ne batem joc de alti oameni,asta inseamna ca suntem diabolici nu?

    O fiinta care stie cine este ea cu adevarat, va stii cine sunt ceilalti,cine este Natura,cine este Planeta,va stii tot si va intelege ca nimeni si nimic nu trebuie sa fie ranit cumva sau desconsiderat.O fiinta constienta stie ca orice actiune ar intreprinde, va afecta Intregul din care ea face parte,deci implicit si ea,si o va face constient pentru binele cel mai inalt.Aceasta fiinta este o Lumina adevarata,sau un lucrator in lumina.Cel care lucreaza doar in interes propriu neconstientizand ca tot ce face are consecinte,care-l vor afecta si pe el,este o fiinta orientata negativ.Orice fiinta care priveste cu ura si repulsie alta fiinta nu constientizeaza ca de fapt pe sine se uraste, si aceasta este orientata negativ.

    Este adevarat,orice fiinta este raspunzatoare strict la nivel individual de propria evolutie,si nu are nici-o obligatie sa ajute alta fiinta, decat daca aceasta i-o cere,fiindca asta ar insemna c-o desconsidera ca fiind necapabila sa se ajute singura.Uneori incercand sa acordam ajutor facem mai mult rau decat bine.
    Cel mai mare ajutor pe care-l poti da altei fiinte neconstinte de ea insasi, este sa o indrepti spre propria sa fiinta,fiindca doar in ea insasi,va gasi toata cunoasterea care-i trebuie.

    Noi uitand complet de noi,am cautat intotdeauna ajutor in afara noastra.Doctorul,avocatul,maiestrul,orice am avea nevoie este in interior.Boala vine din interior fiindca doctorul care stie cum s-o treteze, este ignorat complet.Apelam la unul exterior, care habar nu are ce trairi avem noi care provoaca acea boala.
    Deci,toata atentia,indreptati-o in interior caci doar acolo gasiti TOT!Voi sufletul, veniti din TOT-SURSA si TOTUL este invoi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, ce parere ai despre consumul de carne si uciderea animalelor pentru consum?

      Ștergere
  9. o sa aflati raspunsurile in cartile viitoare-sau poate fara interpretare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Soros e reptilian. Și ”copii” aceia sunt cei din gașca lui din ong-uri. I-a crescut de mici, și-i ține pe banii lui la burse, îi pregătește să conducă popoarele. S-au infiltrat peste tot în societate, în funcții de conducere. Creștinii merg cu fața înainte iar soros&co de-a-ndărătealea...după stâpânul lor diavolul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:51Asa este!Ai intuit perfect,dar Dumnezeu ii va opri din nebunia lor.

      Ștergere
  11. 18,34,nu sunt de acord cu uciderea animalelor fiindcă știu că și ele reprezintă aspecte ale Divinității,deci ne mâncăm frații.Omul nu știe că se hrănește cu acea mare frica pe care o simte animalul la sacrificare,practic cu frecvente foarte joase care induc boli .
    Mâncatul de carne este indus de creierul reptilian cu care am fost hibridati.
    Fructele.legumele și cerealele au frecvente ridicate,astea îi trebuiesc omului,nu carnea fraților noștrii.Va mai trece mult timp până când vom renunta definitiv la acest obicei nociv,inca traim in evul mediu că ființa umană în înțelegerea unui nivel înalt.Suntem totuși la începutul unei noi înțelegeri în care ființa umană se deschide pentru a evolua spre o nouă rasă.Unii ,nu toți din păcate.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:17, asa poti sa spui si despre plante, legume, fructe...
      Nu-i asa cum spui!

      Ștergere
    2. Multumesc Didona!(18:34)
      Ma deranjeaza consumul de carne, dar pe de alta parte corpul are nevoie de proteina de calitate; fara proteina nu are cum sa functioneze acest corp, pentru ca aceste proteine sunt caramizile (asa este conceput, nu poate altfel). De unde sa o luam, in conditiile in care proteina vegetala este una inferioara?

      Ștergere
  12. 22.59
    Intreaba medicul , aceasta D e cu pluta , nu te mai afilia ideilor personale ale unor oameni total necunoscuti .

    Carnea are rolul ei inca din preistorie .Folosind focul pentru gătit, acesta era asemeni unui stomac extern pentru a descompune alimentele, eliberând mai multe calorii și obținând mai multă energie.
    Înainte de stăpânirea focului, oamenii erau nevoiți să mestece și să digere cu greu carnea, iar focul a contribuit la diminuarea digerării, scăderea în volum a stomacului și a maxilarului și la dezvoltarea altor organe, precum creierul.
    Carnea friptă a avut o puternică influenţă „asupra creierului care primea acum cantităţi mult mai mari de substanţe necesare pentru nutriţia şi dezvoltarea lui ca înainte, ceea ce i-a dat posibilitatea să se perfecţioneze din generaţie în generaţie mai rapid şi mai complet”.
    Oasele de animale vânate de sinantrop, găsite împreună cu lunetele şi celelalte resturi, confirmă teza lui Engels, după care: „omul nu a putut deveni om fără să consume carne”.

    Atunci carnea nu era injectata cu hormoni si nici plantele cu chimicale , totul era natural . Omul nu e ierbivor .
    Pe acest principiu de a nu manca animalele , atunci nici peste nu poti manca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:40, Didona nu-i deloc cu pluta. Iubirea spune sa nu faci rau nimanui. Daca iubesti cu adevarat, complet, nu poti face rautati...asta inseamna: sa nu faci rau nimanui, pentru ca a iubi inseamna a te identifica in toti si in toate. Eu nu am mancat carne timp de 10 ani; dar… acest corp functioneaza dupa alte principii... nicidecum dupa principiul iubirii… asa este creat el de catre cineva; ei bine …acel cineva este exact la fel… dupa cum si creatia lui… functioneaza pe acest principiu al… uciderii. Este o contradictie mare aici: iubesti … dar corpul iti cere din necesitate sa ucizi (nasol !!!)… lucru contrar iubirii…deci… omul este putin blocat. Iisus ne vorbeste de iubire, iar pe de alta parte corpul (creat de oarecine) ne vorbeste despre ucidere. Daca nu-i dai corpului proteina de care are nevoie, el clacheaza.
      Nu-mi place sa mananc carne, pentru ca are la baza ceva rau: uciderea. Pe de alta parte de nu o mananc, se intampla rele cu corpul. De aceea am intrebat… ce este de facut?
      Umanitatea nu face nimic in a rezolva aceasta dilema... nu cauta sa gaseasca un inlocuitor la proteina animala care sa fie cumva la fel ca aceasta, pentru o se opri odata pentru totdeauna uciderile (fortate de necesitatile corpului de supravietuire).
      Didona are dreptate (pentru ca daca iubesc cu adevarat toti si toate, este exclusa uciderea)… cine si-ar ucide copilul? (nimeni, pentru ca il iubeste… atunci de ce as ucide un mielut, un vitel sau orice faptura?) iar tu ai dreptate din prisma necesitatilor actuale ale acestui corp in felul acesta creat (de cineva).
      Si totusi ar trebui sa fim iubire pura…
      (22:59)

      Ștergere
    2. 17:02, Sufletul este iubire pura, substanta lui fiind lumina.
      Noi suntem lumina divina, fiinte spirituale, corpul fiind
      creat dupa Chipul si Asemanarea Divinitatii. Corpul fiecaruia stie ce ii este necesar si trebuie ascultat si nu stresat...(asa si cu sufletul)
      Teoriile lui D si a celeilalte (ca sunteti voi, ca nu-sunteti voi) sunt doar teorii dupa cum e "moda" si-i plin net-ul de ele,fiind "atractive", ca doar asta-i "scopul"...

      Atentie la neatentie si numai bine!

      Ștergere
    3. 07:51, daca pentru tine a ucide = iubire si lumina... atunci, eu iti spun: ațentie la neatenție!
      Iubirea autentica nu are fețe. Este doar intr-un singur fel; iubirea nu face raul absolut niciodata. Umanitatea nu trebuie sa se amageasca, ea isasi, ca este in iubire cata vreme accepta sa faca raul, chiar si din motive de supravietuire. Corpul acesta este reflexia celui ce l-a creat. Gasim astfel caracteristici ale aceluia exact in lucrarea lui.
      Din nou spun, umanitatea aceasta va trebui sa opreasca uciderile odata pentru totdeauna. Este necesar a fi gasita o proteina artificiala identica cu cea animala.
      Din cate stiu un grup de specialisti din Italia deja lucreaza la acest lucru, sper sa fie lasati sa finalizeze ce au descoperit. Dar de ce doar ei? Fiindca atat de multe fonduri sunt directionate spre lucruri distructive, de ce nu se folosesc ele exact in directia aceasta, sa gaseasca o cale ce duce la rezolvarea situatiei si oprirea uciderilor, definitiv.

      Ștergere
    4. 21:36, nu-i asa cum spui si nu are rost sa polemizam!

      Numai bine!

      Ștergere
    5. 11:35, actiunile omului sunt expresia sufletului (asa ar trebui sa fie). Cine ucide nu-i in iubire. Nu te amagi singura. Caci sufletul trebuie sa poarte omul, el este cel care ar trebui sa dicteze la fiecare. La cine dicteaza mintea, ca stapan, nu-i in iubire, ci este un robot biologic sau unul in devenire.

      Ștergere
  13. Nu doar produsele de origine animală conțin proteine.


    Există numeroase surse vegetale care conțin chiar mai multe proteine decât carnea, lactalele sau ouăle. Iată câteva exemple:
    Spirulina
    Conţine circa 60 – 70% proteine complete, ceea ce înseamnă că are toţi cei 8 aminoacizi esenţiali şi 10 acizi non-esenţiali necesari unei sănătăţi de fier. Mai conţine proteine, în cantitate mai mare decât carnea de vită, de pui sau soia.
    Nutrienţii ei sunt de calitate superioară oricărei alte surse, apoi specialiştii mai vorbesc despre acidul gama-linoleic (GLA), vitamina B12, fier şi multe alte componente despre care s-a stabilit că protejează împotriva unor forme de cancer.
    O altă calitate a acestei mici plante este aceea că, odată ajunsă stomac, este foarte uşor de digerat. Reduce colesterolul, protejează sistemul imunitar, stimulează absorbţia mineralelor. O adevărată sursă de viaţă, spirulina energizează şi protejează împotriva gripei şi răcelii, herpesului, grăbeşte vindecarea în boli precum pojarul, oreionul.

    Spanacul
    Nu degeaba este spanacul secretul lui Popeye. O singură cană de spanac gătit are peste 5 grame de proteine și este, de asemenea, o sursă foarte bună de calciu, fier și vitamina C.
    Semințe de cânepă
    Semințele de cânepă conțin 6 g de proteine/100 g. Cercetătorii au descoperit că seminţele de cânepă sunt singura sursă de proteine comestibile asimilate complet de către organismul uman. Deci, în salatele pe care le prepari adaugă şi o mână de astfel de seminţe, de preferat măcinate pentru a fi mai bine absorbite proteinele.
    Brocoli
    Conține mai multe proteine decât carnea de vită. În plus, are aminoacizi, fibre, și vitamina B6.
    Migdale
    Sunt pline de proteine și de grăsimi sănătoase, bune pentru inimă. Acestea sunt, de asemenea, bogate în minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge, şi magneziu, esenţial pentru funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor, pentru controlul glucozei din sânge şi reglarea tensiunii arteriale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proteina vegetala, nu este proteina completa. Nu are toti aminoacizii esentiali necesari corpului. Doar proteina de origine animala si ouale au acesti aminoacizi esentiali care confera organismului autorepararea. Oul de gaina ii are pe toti... dar nu putem manca doar oua...

      Ștergere
  14. Proteinele joacă un rol extrem de important în buna funcționare a organismului, având un rol esențial în menținerea echilibrului hormonilor, pielii, părului și musculaturii, acționând ca un combustibil pentru organism în producerea de energie.

    Principalele surse de proteine rămân carnea și peștele, însă le putem găsi în mare proporție și în alte alimente precum cerealele și leguminoasele, mai ales că în ultima vreme din ce în ce mai multe persoane îmbrățișează dieta vegană.
    Leguminoasele precum lintea, mazărea, fasolea, năutul sau soia, nu ar trebui să lipsească din meniul nostru, fiind cele mai bogate produse vegetale în proteine

    . Năutul conține aproximativ 25% proteine, iar soia aproximativ 50%.

    „Cercetări realizate de către Organizația Mondială a Sănătății pe tema diferențelor dintre proteinele din carne și proteinele vegetale au demonstrat că acestea din urmă pot fi considerate o sursă sustenabilă. Deși multe alimente conțin proteine, niciunul nu are în componența sa toți amioacizii esențiali pentru organism, într-o cantitate suficientă. În acest context, sursele vegetale de proteine beneficiază de avantajul că pot fi combinate, asigurând astfel o sursă de proteină completă”, a spus dr. Corina Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.
    Alte surse importante de proteine sunt somonul și ouăle. Somonul conține acizi grași Omega 3, nutrienți importanți pentru menținerea sănătății, fiind bogat în proteine de calitate. O porție de somon conține aproximativ 25 g de proteine. Calitatea proteinelor se stabilește în funcție de cantitatea de aminoacizi și gradul acestora de digerare, indicatori care ne arată că cea mai bună proteină pentru organismul uman este proteina din ou.

    Cerealele precum grâul, secara, orzul, ovăzul, porumbul, meiul sau orezul, consumate simplu, fără adaos suplimentar de zahăr, pot să ne ofere aportul de energie, nutrienți și proteine de care are nevoie organismul nostru.
    Berea poate contribui la rândul ei, printr-un consum moderat, la asigurarea de nutrienți necesari organismului, fiind produsă în totalitate din ingrediente naturale: drojdie de bere, apă, hamei și cereale.
    Deși cel mai des întâlnită cereală folosită la fabricarea berii este orzul, maeștrii berari, pentru a obține gustul și aroma dorite, aleg de multe ori să includă în rețetele de fabricare și alte cereale: grâu, orez, porumb sau ovăz. Indiferent de tipul lor, cerealele rămân o importantă sursă de proteine. Proteinele din bere au rol și în formarea spumei, ca urmare a interacțiunii acestora cu acizii de hamei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cerealele sunt pline de zaharuri (nu zahar), dar tot pe acolo.

      Ștergere
  15. pt D- 5 iulie 21:17-esti in eroare soro!-animalele nu sunt fratii nostri!-au cod genetic total diferit-este o practica budista sa nu mananci carne de animale domestice-durerea pe care o simt la sacrificiu este egala cu cea cand omul este supus operatiilor si uneori mor-asadar Dumnezeu revelat spune ca nu-i pacat sa mananci carne dar cu masura-este absolut necesara omului pentru elementele continute si neregasite in vegetale-TU MANANCA CE VREI S LASA OMRNIREA SA-SI URMEZE CURSUL-esti extrem de cicalitoare

    RăspundețiȘtergere