sâmbătă, 13 iulie 2019

BUZĂU ! ROMÂNIA DEVASTATA DE CICLON , CUTREMUR SAU INUNDATII ???


                                          13 Iulie 2019,ora 6,34 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva cutremurator.
       Glasul spunea asa:

                BUZĂU ! Peste 100 de oameni au locuintele devastate.
Apoi,am in faţa ochilor inchisi, un ecran Tv,in care, un barbat anunta stirile.
Citez:
             Mergand mai incoace,la Buzau, peste 100 de oameni trebuie sa sune, si trebuie schimbata locuinţa."
Prieteni dragi, iata ce ne astepata intr-un viitor mai apropiat.
Este foarte posibil ca Romania sa treaca printr-o situatie tragica,devastatoare din pricina unui Cataclism; fie el cutremur,ciclon sau inundatii extreme.
Din Mesaj,reiese clar ca vor fi afectate si alte orase sau localitati rurale.Va fi ca intr-un intreg lanţ de necazuri si distrugeri de tot felul.
Dar noi dragii mei, avem pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului cu noi si intru noi ,si astfel, ne va fi mult mai usor ca sa trecem prin astfel de necazuri si suferinte.
                         Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.








                                                                   

36 de comentarii:

  1. Buzaul are doua sabii deasupra capului ,prima cea veche data de cutremur si a doua barajul de pamint de la Siriu care la un cutremur poate ceda si da o viitura pe toata valea Buzaului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste de rău și de necaz pe toată lumea toată planeta și toate animalele de pe planetă că și ele sânt sufletele lui dumnezeu tatăl ceresc. Doamne ai grijă de noi toți. Cu dumnezeu înainte. Căci nimic fără dumnezeu nu mișcă și nu respiră pe pământ. Slavă lui dumnezeu tatăl și fiului său iisus hristos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste schimbari climatice cu dezastre naturale sunt numai si numai din cauza ignorantei si prostiei poporului roman. Unde au fost si sunt romanii de cand se taie in nestire de austrieci padurile patriei ????? Din cauza taierilor masive de padure se produc dezastrele naturale. Nimic nu au facut si nu fac romanii pt a stopa mafia din justitie servicii si politica. Stau si se uita pasivi, culmea au si pretentii, cum tradatorii de neam si tara sunt in cele mai inalte functii si institutii ale statului. Rusine
    http://www.justitiarul.ro/numa-romani-unul-si-unul-vor-sa-fie-presedintii-romaniei-iohannis-stanoevici-teodorovici-csolos-barna-si-coana-bruynseels/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i uita pe A. Nastase ,Iliescu si Dragnea.
      Nu este atat de sigur ca schimbarile climatice sunt datorita activitatii omului...
      Exista ANOTIMPURI GALACTICE ,iar sistemul solar trece printr-o zona din galaxie ce are ca rezultat INTENSIFICAREA ACTIVITATII SOLARE.
      Aceste schimbari sunt ciclice si dureaza aproximativ 21000 ani.
      Sa auzim numai de bine.

      Ștergere
  4. Societatea romaneasca este de vina pt toate relele care se intampla in tara asta de 30 ani. In nici o tara din lume nu exista 60 sristi la 100.000 de locuitori asa cum e in Ro, numai in Polonia sunt 12 agenti secreti la 100.000 locuitori. In SRI SI JUDECATORI PROCURORI politicieni sunt cheltuiti inutil si pagubos toti banii tarii. 
    Ca si in cazul Sorina reactia romanilor este zero. O societate rusinoasa , careia ii place sa fie sluga strainilor, careia ii place sa aibe politicieni slugi straineziei,sa vanda pe nimic tot din tara:paduri, resurse, copii. Asa le place romanilor sa fie condusi de mafie. Nici macar la referendumul pt familie nu au fost in stare sa voteze si se mai dau mari credinciosi. Hai sa fim seriosi ... o natie de o rautate si ignoranta mai mare decat natia romaneasca nu exista nicaieri in lume 
    Ro tara care are conducatori in politica si justitie carora le place sa-si vorbeasca proprii cetateni de rau in strainatate: ca suntem cei mai corupti,infractori,etc,ca avem nevoie de cat mai multe puscarii,procurori,mascati. Asta e clar tradare de neam si tara. In felul acesta cu institutii slugi straineziei ,cu institutii mafiote cu megaputeri, Ro va fi distrusa IREMEDIABIL CAT DE CURAND, IAR NOI doar asistam cu privirea, ne miram si facem mici la gratare...asta cat mai avem inca posibilitatea si libertatea de a face gratare :) asta asa ca o glumita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de comentarii IDIOATE !!! Anonim 11:27 si 11:28 schimbarile climaterice sunt pe TOATA PLANETA .SUNT TARI UNDE NU S AU TAIAT PADURILE DAR AU ARS SUTE DE KM.DE PADURE .Sunt cateva cretine care,la orice mesaj scis de dna Maria,ele balacăresc poporul român !!! Ar trebuii să vă fie vouă rusine,nu poporului român !!!!

      Ștergere
    2. 11:28 politicienii României au fost votați de români chiar cu repetiție așa că nu mai da vina pe ei încercând să-ți scuzi prostia. Acum este târziu pentru naționalisme răsuflate mai ales când ești dator vândut și când trăiești de la o lună pe alta din împrumuturi ghici de unde? Nu știu dacă ai aflat dar pensiile și salariile bugetarilor nu se plătesc cu eram o țară bogată aveam industrie, grâul se unduia în vânt ia aurul ieșea din munte de mult ce era.

      Ștergere
    3. 16.40. Tu vorbesti serios?!? Du-te si studiaza ca mai ai extrem de mult de invatat! Taierile de paduri influenteaza masiv schimbarile climatice ! Influenteaza aerul de asemenea! In loc sa respiri aer curat, purificat respiri numai aer toxic ! Alunecarile de teren si alea-s influentate de taierile de paduri ! Fauna ! D-aia vin ursii prin sate si orase !!! Tu chiar ai tupeu jegos in tine !!! Adica e bine ca se taie padurile de catre austrieci si ca politicienii si institutiile statului ( justitia) iau bani MITA cu sacosele ,cota parte din taierile ilegale !!! Ba tupeu. Nu-mi raspunde, ca nu ma intereseaza prostiile tale de tradator de neam si tara, sluga a strainilor ce esti !!!!

      Ștergere
    4. Unde a fost "justitia" cand toate aceste magarii s-au intamplat si inca se intampla ??? Furturile de miliarde,sute de miliarde de euro sunt protejate de catre mafia din JUSTITIE, servicii si politica,in timp ce ne pacalesc cu arestari pe te miri ce gainarii.aceste institutii au ruinat tara.

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/14/schweighofer-a-macelarit-in-romania-nu-mai-putin-de-260-milioane-de-copaci/

      Ștergere
    5. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/14/marele-jaf-cooperatist-din-judetul-cluj/

      Ștergere
  5. Ro nu merita conducatori nationalisti, pt tara. Nu merita pt ca niciodata din 89 incoace romanii nu au luptat pt tara lor, au ales numai conducatori montati din afara tarii,tradatori de neam si tara. Romanii cand aud de puscarii si mascati parca aud de nu stiu ce sfinti. Rusine . Sunteti raspunzatori si vinovati de tradarea de neam si tara, de faptul ca nu ati fost in stare sa va aparati tara si valorile neamului ci numai securistii,tradatorii de neam si tara, puscariile, procurorii. Dovada stau cei 30 de ani de justitie mafiota,de procurorime,sristi care au tarat tara in cea mai mare si puturoasa mocirla. Ne-au facut de" cacao" pe tot globul. Cand aude un strain de romani nici nu vreau sa zic ce gandesc despre decat ca sunt niste personaje de inteligenta medie spre redusa,niste sarantoci pe care ii comanda toti care cum vor Asta Stiu sigur. E verificat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le am jignit pe ,,patrioatele " de la 11:27, 11:28 si 11:35 ???

      Ștergere
  6. Doamne fereste doamna Maria!
    Oare ce poate fi?
    Doamne apara-ne.
    Nu ma gandesc de cât la barajul de la Sicriu in caz de ploi puternice s-au cutremur de pământ este facut din conglomerat iar casele care sunt in apropiere ma gandesc e de groza.
    La noi a mai fost alunecări de teren.
    Ce o vrea BUNUL Dumnezeu doamna Maria. Am credința și nădejde.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.justitiarul.ro/sa-ne-crucim-impreuna-sau-sa-iesim-si-noi-in-strada-ca-sa-ne-recuperam-tara/

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohanis cumpara rablele nemtilor din 1978, efectiv iroseste bugetul tarii pe rablele strainilor, iar romanii dorm...somnul cel de veci. Si se mai mira de ce nu sunt bani in tara,de ce nu se da inainte in Ro, de ce totul merge pe dos. Pai de ce? Ca tot bugetul tarii este investit inutil si pagubos in rablele altora, in procurori si judecatori, in SRI, in spionarea populatiei ATENTIE!!! ILEGAL !!! nici macar nu e omologata tehnica de interceptare !!! Deci e ilegala. Numai tradatori de neam si tara, numai mafie dar romanii...dorm. rusine

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/13/ordinul-lui-merkel-pentru-iohannis-este-sfant/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce "rable" te referi , ca nu este clar
      mesajul ?

      Ștergere
    2. 12:14 tu nu ești roman?

      Ștergere
    3. Rusine sa ti fie tie,anonim 12:14 nu poporului român!!! Ai facut o obsesie pt. Iohannis,atât te duce mintea !!! Dna Maria spunea in mesaj de loc Buzău !!! Ce legatura are cu Iohannis ???? Cap ai, minte ce ti mai trebuie !

      Ștergere
  9. asa este d-na MARIA scria un anonim de 2 situatii posibile la Buzau-in ultimul timp in zona au fost mai multe cutremure decat in Vrancea-si tin minte ca raul Buzau a facut multe necazuri prin inundatii-DOMNUL SI MAICA SA SA NE APERE PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  10. Craciun, Buzaul nu are nicio sabie deasupra capului. Am trait in Buzau si am prins cutremure mari in orasul acela. In afara de miscat lustra, paharele din vitrine(cum erau asezate pe vremuri) nu s-a intamplat nimic. Mai termina cu prostiile tale!

    RăspundețiȘtergere
  11. Simona Halep cistiga la Wimbledon 2019 cu 6-2,6,2 in fata Serenei Williams in timp record.
    BRAAAVO Simona-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai probleme!!!
      Aici nu se vb de Simona Halep.
      Si invata sa scrii corect.

      Ștergere
  12. Buzaul va fi afectat de barajul Siriu sau un posibil cutremur dumnezeu si maicuta domnului sa ne apere sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ne uitam bine nu numai la noi se intampla asemenea fenomene ci peste tot in lume.
    În Grecia ,SUA,ITALIA ETC.si acest lucru vine pe fondul răutăți oamenilor,a urii,a minciunilor si a atâtor mizerii,pe care Dumnezeu nu le mai poate răbda.
    Puteti sa ziceți orice dar asta este realitatea.
    Războiul Sfânt Cernerea
    Sunt aproape de oraș într-o comună apropiată acum ce o vrea BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Am credința nu pot sa spun ca nu ma tem as minți, dar ce pot face?
    Sa ne rugam si Dumnezeu ne apara.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  14. Romania este distrusa iar poporul roman,ma rog,ceea ce a mai ramas din el,este sclav-iobag la straini in propria tara si servitor-sclav la codosii si bosorogii/bosoroagele din UE!!!Ciudat,nu vedeti ca de absolut tot ce s-a construit incepand cu criminalii Petru Groza,Anna Pauker-Rabinsohn,Gheorghiu Dej si terminand cu idiotul si analfabetul criminal Ceausescu s-a ales praful?

    RăspundețiȘtergere
  15. Probabil de un ciclon au anunțat că ciclonul care a făcut ravagii în Grecia poate ajunge și în România și să facă prăpăd. Ciclonul poate să își mai piardă din forță sau dacă mai întâlnește unele fronturi atmosferice să crească și să fie la fel de,,turbat,, ca in Grecia. Dezastrele au devenit un lucru obișnuit în ultima vreme pe tot globul din păcate dar din fericire ia oprit pe tulburații care sufereau de scenarită și urlau pe aici că le atacă străinii răi țărișoara cu arme haarp și cu alte monstruozități ca să le fure nimicul lor. Urmăriți ce se întâmplă în America în ultimele 7 zile au avut loc în California 10.000 de cutremure și sau înregistrat cutremure în unele zone fără activitate seismică de 20 de ani. Uraganele care lovesc coastele Americii distrugând și inundând au devenit ceva obișnuit.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma iertati doamna Maria, pt intrebarea anterioara nu mi-am scris numele, sint Ioana , multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,Ioana ! Mănânc si eu carne ! Imi place un gratar ,o friptura buna la cuptor. Este normal sa mâncam si carne.Asa a lasat Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului !Fireste,nu mănânc zilnic carne! Dar spre final de saptamana ,adica sambata si duminica ,gatesc cu carne. Cine vrea sa mănânce carne,sa mănânce ca nu e păcat.Cine vrea sa fie VEGAN, pe pielea lui o face. Organismul nostru are nevoie si de carne! Cei care au renuntat total la PROTEINA animala, sunt cei mai expusi sa faca Cancer, din pricina E-urilor din alimentele ce se gasesc in MARKETURI,din pricina la SOIA pe care acestia o consuma.Asadar,aveti mare grija cei care sunteti VEGANI si VEGETARIENI.

      Ștergere
  17. 15,27 Pe cine vrei sa pacalesti?
    Un studiu facut de ziaristul C-tin Braescu in ziarul Viata Buzaului dupa o luna de la cutremurul din 1977 arata astfel pagubele in jud Buzau-
    -1514 locuinte nelocuibile
    -1752 familii evacuate
    -81 scoli,gradinite,crese complet distruse si 222 avariate
    -15 institutii avariate.

    RăspundețiȘtergere
  18. rectific- 15 institutii darimate

    RăspundețiȘtergere
  19. Da nu vă mai apără Dumnezeu nu mai sunteți aleșii sau al doilea Ierusalem blagosloviții, cei care în timp ce altora li se întâmplă nasoale voi trăiți ca în rai?

    RăspundețiȘtergere
  20. 22:13, se pare ca nu. Astia joaca teatru de papasui.

    RăspundețiȘtergere
  21. Și eu mănânc carne desi cred că nu ar trebui.Omul poate supraviețui și fără fără carne fiindcă are de unde sa și ia proteina.Omul viitorului nu va mai manca,cine va reuși să ajungă acolo.Nu multi sunt cei care vor merge in viitor.Sigur nu vor mai fi religii care sa stapaneasca sufletele,acestea vor fi libere de astfel de stăpânitori.Maria nu este dintre cei care ajuta la așa zisa mantuire

    RăspundețiȘtergere
  22. Mântuirea este a celor care reușesc să se elibereze prin forțele proprii nu prin rugăciunile care cer inrobire.Rugandu te te anulezi că ființa dandu ti libertatea ălora cărui te rogi

    RăspundețiȘtergere
  23. 16 iulie 19:11-gresit rugaciunea ridica vibratia acelui care se roaga-s-au facut experimente pe aparate performante cu indivizi care se roaga si altii nu-stupoare-cei care se roaga si-au modificat aura ceilalti nu-ALA CARUIA NE RUGAM ESTE DUMNEZEU CREATOR SI STAPAN-este imposibil ca aceste universuri sa nu aibe un CONDUCATOR-esti ateu?

    RăspundețiȘtergere