vineri, 28 iulie 2017

VIJELII CUMPLITE LA SUD - EST !

                                      28 Iulie 2017,ora 4,12 zori de zi !

                                        Dragii mei,

Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
       Glasul spunea asa:

                     Vijelii cumplite !
                VIJELII CUMPLITE la Sud -Est.
               TORNADE !

    Si vedeam dragilor cum CERUL s-a intunecat intr-o clipita ,norii negri parca se facusera un cu pămantul, iar copacii isi culcau crengile pe Pamant. 
Ploaia curgea in cascada din Cerul negru.
Ceea ce vedeam dragilor, parea ca este sfarsitul Lumii, prapadul de pe lume.    

            Image result for vijelii]
          Image result for vijelii.

Prieteni dragi, din păcate vom auzi de astfel Vijelii care vor face mare pagube materiale ,iar noi sa ne rugam Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa ne apere pe toti si sa ne ocroteasca de tot raul si de tot necazul,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. https://www1.agerpres.ro/mediu/2017/07/28/furtuna-violenta-la-istanbul-zece-persoane-au-fost-ranite-si-traficul-paralizat-07-38-58

    RăspundețiȘtergere
  2. Se intampla asa cum s-a intampat pe vremea sf
    Ilie cand Dumnezeu i-a spus:"Iesi Ilie ca voi trece;dar inainte de atrece va fi vijelie mare,dar Eu nu voi fi in vijelie,apoi va fi cutremur dar eu nu voi fi i cutremur,apoi va fi foc dar Eu nu voi fi in foc dupa aceea va fi adiere lina si acolo voi fi Eu"

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaccinul și efectele adverse

    http://fluierul.ro/mobile/indexMobile.jsp?artcat=mandatoryvaccination-law

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vor intampla multe lucruri pentru ca si biblia ne spune in Ioel :Vor fi semne mari sus in cer si pe pamant,aratari inspaimantatoare si de aceea trebuie sa intelegem ce se intampla cu aceasta lume.Noi sa fim credinciosi si aproape de Dumnezeu ca nu putem face nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmareste semnele pe cef. Sper sa traiesti sa vezi minunea. De asemenea, sa nu te cuprinda dezamagirea; pleci si nu apuci sa vezi semnele.

      Ștergere
    2. Ei nu poti face nimic... Ce tot spui tu acolo? Poti an.13:38 si inca ce mare lucru poti!!! Sa te eliberezi. Nu te mai lasa cuprins/a de frici. Nu mai sta inlantuit, ACUM. Rupe tot ce te tine legat, ACUM. Li-ber-ta-te!!!
      Este frumoasa libertatea spiritului, sa sti! Pentru ca este ceea ce Adevaratul Dumnezeu ne-a daruit dintotdeauna!!! Sa nu alegem robia ci libertatea!

      Ioan 3:8
      "8.Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul."

      Ștergere
  5. http://m.jurnalul.ro/article-748338.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria vai de noi pamantenii ca Dumnezeu este tare suparat pe noi. Nu se mai termina raul din lume iar Dumnezeu cutata pamantul ada cum se vede. A ploat frumos la noi si bine fara vant fara tunete s-au traznete a plouat linistit si bine. Multumim Bunului Dumnezeu ca era mare nevoie de ploaie. Este greu de cei care au de suferit. Doamna Maria asa vrea Bunul Dumnezeu si asa face pentru pscatele lumii. Unde te uiti nu e de bine. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne Binecubinteze pe noi pe toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va veni a treile rasboi mondial sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne apare sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria, credeti ca aceste fenomene extreme sunt create de tehnologia HAARP a Americanilor? Sanatate multa, Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De HAARP a rusilor sunt experti.

      Ștergere
    2. Nu e nici un Haarp este inversarea polilor magnetici ,se intampla peste tot in lume nu numai la noi,dar voi nu vedeti semnele vremurilor pe youtube? Sa vedeti ce este in alte parti ale globului Australia,SUA,INDIA,etc este mai rau decat la noi.

      Ștergere
    3. Unii analisti prezinta , prin comentariile lor, ca de fapt, HAARP( la americani) exista si ca ar eista si SURA(la rusi) O fi ceva adevarat, n-o fi, nu stiu ce za zic, cert este ca toata lumea este uimita de "fenomenele meteorologice" care se manifesta si care-s din ce in ce mai "dure", mai "distrugatoare".

      Ștergere