sâmbătă, 22 iulie 2017

UN DEZASTRU URIAS ! O EXPLOZIE URMATA DE UN DEZASTRU URIAS !


                                22 Iulie 2017,ora 13,15 !

                                   Dragii mei,

Astazi la pranz,desi scriam aici pe Blog, vad înspre Apus două siruri mari de fum negru, care se înălţau la Cer cu mare repeziciune.
              Image result for nuclear..

În mijlocul fumului dens care se ridica la Cer,apare o Mână ce tine în podul palmei o Sfanta Iconita.
Cu Sfanta Iconita in podul palmei,Mâna face Semnul Sfintei Cruci in mijlocul fumului care se ridica valuri , valuri.
Asa cum Părintele face Semnul Sfintei Cruci in SFANTA BISERICA,tot la fel ,Mâna a facut Semnul Sfintei Cruci la mijlocul fumului dens.
Aud imediat glas care spune:

                             " Dezastru !
            Urmeaza un Dezastru, de-acuma !"

Dragii mei, cu siguranta va ganditi si voi ,asa cum o fac si eu,la un DEZASTRU din pricina unei EXPLOZII  NUCLEARE.
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot ce inseamna DEZASTRE si suferinta de orice fel.
Din păcate, ceva dezastruos se va intampla ,potrivit glasului care spunea ca urmeaza un DEZASTRU de-acum,iar Mâna facea Semenul Sfintei Cruci peste fumul dens si negru -cenusiu.
Ce as putea sa ma spun Prieteni dragi? 
Sa ne rugam neincetat la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, sa ne rugam si pentru Aproapele nostru prieten sau dusman, sa facem fapte bune,fapte de milostenie si sa ne dorim in fiecare Duminica a merge în SFINTELE BISERICI ,ca sa cinam la MASA MANTUITORULUI HRISTOS, la CINA SA de TAINA, la MASA SFINTEI si DUMNEZEIESTII  LITURGHII, hranindu-ne sufletul cu Lumina si Iubirea Lui Hristos si a Maicii Sale Prea Curatei Fecioare Maria,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.


                                   Prieteni dragi, 

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care 

ati contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamnă, a apărut si primul volum al ADEVARULUI 

 DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016 ,si care volum

 costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            .
           

13 comentarii:

  1. Posibil vulcanul din america din parcul Yelston de unde fug toatd animalele ca simt ele ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa ne apere sa nu ne afecteze mai ales ca este vorba de explozie nucleara.Nu putem face altceva decat sa ne rugam sa nu fie ceva foarte grav care sa ne puna viata in pericol.Ma ingrijorez pentru ca stiu ca se adeveresc toate viziunile doamnei Maria fie peste cateva ore peste o luna sau saptamani depinde cum hotareste cel de sus.Ma intreb de multe ori de unde vin aceste necazuri .In ultima vreme se intampla lucruri groaznice mesaje tot mai dure .Of Doamne lumea asta se indreapta catre pierzare.Nu Dumnezeu este de vina pentru nenorocirile care vin.Cel rau cauta sa ne omoare pentru ca suntem foarte pretiosi pentru Dumnezeu de aceea suntem vanati.Vrajmasul da tarcoale intr-o vreme ca aceasta sa distruga oamenii,loveste in biserici dezbina familii si cate alte lucruri.Sunt vremurile de pe urma si vai de ce o sa mai vina.Sa fim credinciosi si intotdeauna privirea noastra sa fie sus ca de acolo ne vine izbavirea.Fiti binecuvantati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi in Romania ci acolo unde nu e credinta in Dumnezeu .Pacatele aduc dezastre!

      Ștergere
    2. Anonim 23 iul 01:15 nici in România nu mai există credință adevărată uite ce fac unii preoți,au spurcat multe biserici. Preacurvia si banul le-a luat mințile și slujesc lui Satana.

      Ștergere
  3. E vara sezonul incendiilor,unele foarte periculoase si poluante,negrul e de la carbonul din materiale plastice,cauciuc,depozite reciclabile sau de masini vechi,gropi de gunoi,pot infesta nu numai aerul dar si pinza freatica pe termen lung si da cancere ,boli de rinichi daca au si Cadmiu care are o perioada de eliminare din corp de 15 ani,numai daca se elimina sursa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Sistemul militar, în pragul colapsului. Mii de pensionări în armată, poliție și servicii secrete de frica schimbării legii pensiilor militare :

    Mii de militari, polițiști și angajați din serviciile secrete și-au depus în acest an dosarele de pensionare de teamă că viitoarele pensii le vor fi diminuate printr-o modificare a legii pensiilor militare. În cadrul ședinței de Guvern de joi, chiar premierul Mihai Tudose a vorbit despre "hemoragii extraordinare în sistemele militare", informează HotNews.

    Totul a început de la Lia Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, care a susținut de mai multe ori că legislația privind pensiile militare trebuie modificată, date fiind cuantumurile mult mai mari decât cele ale pensiilor obișnuite. În ultimele luni, și președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre pensiile speciale.

    Prin urmare, tot mai mulți angajați din acest sistem au început să se teamă că o viitoare lege a pensiilor militare le-ar putea diminua pensiile. Astfel, mulți dintre cei care își puteau continua activitatea au decis să-și depună actele pentru o pensie sigură.

    Potrivit unor surse guvernamentale citate de HotNews, în Poliția Română situația este de-a dreptul critică, fiind înregistrat cel mai mare număr de plecări. Și în armată s-a dublat în primele șase luni numărul dosarelor de pensionare față de anul trecut.

    Pus în fața unei astfel de situații, premierul Mihai Tudose a promis că nimeni nu se va atinge de pensiile militare, indiferent ce schimbări se vor aduce sistemului actual al pensiilor militare.
    "Asistăm la o plecare masivă din sistem a unor oameni care sunt la nivelul maxim de competenţă profesională şi care pot să aducă un plus organismului militar. Vă rog să fim de acord cu câteva principii astăzi şi să continuăm discuţiile apoi cu Ministerul Muncii şi cu celelalte instituţii implicate... In situaţia modificării actualei legi a pensiilor militare, suntem de părere că trebuie păstrat acelaşi algoritm de calcul în cazul pensiei. Totodată, valoarea pensiei nu va depăşi sută la sută din baza de calcul şi nu vor fi afectate pensiile aflate în plată, acestea rămânând la valoarea actuală. Am simţit nevoia să facem aceste precizări pentru a-i lămuri pe cei din sistemul militar că nu avem intenţia să creăm probleme suplimentare care să genereze plecări din sistem", a susținut, la rândul său, Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.

    "Politistii nu mai au incredere in ce promit politicienii. Nu iese fum fara foc, se tem ca vor fi modificate legile pensiilor militare, iar ramanerea in serviciu nu mai e atractiva - uitati-va la atacurile cu cutite la care sunt supusi politistii in ultimele zile si la supraincarcarea lor. Sigur ca e o plecare masiva din sistem", a declarat, pentru HotNews, Emil Păscuţ, președintele Sindicatului Diamantul din Poliția Română.

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/sistemul-militar-in-pragul-colapsului-mii-de-pensionari-in-armata-politie-si-servicii-secrete-de-frica-schimbarii-legii-pensiilor-militare-192433.html

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.realitatea.net/explozie-devastatoare-mai-mul-i-mor-i-i-55-de-rani-i_2086210.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil va fi daca vine de sus un meteorit sau alt ceva. Maria ne,a garantat ca Dzeu ocroteste Romania, atunci dece ne plangem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok 23 iul 11:25 nimeni nu ne garantează nimic,Dumnezeu îi va proteja doar pe cei aleși în rest sita se va cerne foarte tare.

      Ștergere
    2. Da, cam asa sta treaba, 14:29.

      Ștergere
  7. spunea cineva pe blog ca pe 23 iulie 2017 va cadea un meteorit pe pamant--eroare DUMNEZEU ARE PLANUL LUI-CHIAR SI UNII VIZIONARI MAI GRESESC-de aceea e bine sa vorbim putin si sa tacem mai mult--asa fac pustnicii-isi pun sufletul in palma DOMNULUI--acolo e adevarul absolut

    RăspundețiȘtergere
  8. An 00:04 ,DUMNEZEU nu dă date , numai prorocii mincinoși dau date.

    RăspundețiȘtergere