luni, 24 iulie 2017

EXPLOZIE NUCLEARA ??? BOMBA CU HIDROGEN ???


                   24  Iulie 2017,ora 8,30 dimineata !

                               Dragii mei,

Astazi dimineata ,mai stateam putin in pat  si ceea ce vedeam cu ochii inchisi,m-a cutremurat la propriu.
Vedeam dragilor inspre Apus,o asemenea mare Ciuperca din fum alb -gri ,extrem de dens.
Iata imaginea pe care eu o vedeam, stand in pat cu ochii inchisi:


Explozie nucleară..

În mijlocul acestei Ciuperci imense,la suprafata au aparut 2 de 

                         X        X  !

X -ul din stanga, asa cum privim noi acum, s-a scufundat in fumul Ciupercii , asa precum se scufundă o piatra intr-un vartej cu apa.
Acum ,priveam la al doilea X din dreapta,care a ramas la suprafata Ciupercii si avea o culoare de gri mai inchis.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un asemenea "accident nuclear", de o asemenea EXPLOZIE care  va ucide multi Semeni de-ai nostri ,într-un termen mai lung ,sau mai scurt.
Cand si unde anume se va intampla, nu mi s-a descoperit. Dar cui siguranta cei doi de   X        X  au un rol esential .
Altfel ,nu mi s-ar mai fi aratat.
Sa ne rugam dragilor pentru toata omenirea mai intai, pentru PACE si intelegere intre popoare, sa fim buni si milostivi,ca sa putem dobandi IMPĂRATIA CEREASCA,iar la urma toata după ce ne rugam si pentru dusmani si -i iertam,sa ne rugam si pentru noi si cei din familia noastra.
Asa Îi este bineplcut LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.



24 de comentarii:

  1. Fereasaca Dumnezeu ,dar mi si teama sa va mai urmaresc ,numai de rau vad ,oare asa de rai suntem ? caci numai de rau citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:32.Scumpa mea, aceasta este realitatea pe tot globul pamantesc,BA PARDON...de fapt realitatea este mult,mult mai tragica. TU,cred ca traiesti in La La Land,departe de REALITATILE TEREI si te sfatuiesc sa citesti biblia sau sa urmaresti desene animate.

      Ștergere
    2. OK ,multumesc pt sfat,o sa ma uit la desene animate

      Ștergere
    3. Cred ca Dna Maria a vrut sa fie avertizata si inca doreste asta, poate fara sa isi dea seama, in legatura cu evenimentele nefaste pentru a putea sa ne avertieze si pe noi.

      Am impresia ca nu i se arata foarte multe detali pentru a nu altera aceste evenimente. Daca asta e pentru ca "asa trebuie sa fie" sau alt motiv nu imi este clar.

      Sper totusi ca atunci cand aceste detali for fi esentiale, macar pentru noi cei din Romania sa fie avertizata specific si poate primim si un set de instructiuni clare.

      Mda, lucruri nasoale se intampla peste tot, suntem dupa estimarile oficiale vreo 7 miliarde de oameni, asta inseamna ca tragedi se intampla in fiecare secunda iar evenimente precum cutremure sau tsunamiuri ce in urma cu cateva secole ar fi produs intre 0 si cateva victime, astazi au de unde sa "ciupeasca" iar numerele au crescut considerabil.

      Legat de bomba nucleara, inafara de Xuri, ati vazut-o detonata deasupa unui camp ca in poza sau deasupra unui oras, sau altceva...munti, dealuri, rauri, mari etc.

      Ștergere
    4. Și desenele animate sunt horor acum anonim 00.33...nu ne mai uitãm la nimic

      Ștergere
  2. vi s-a aratat ca e vorba de bomba cu hidrogen sau presupuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat pe net imaginea CIUPERCII si am gasit/o exact la fel, la BOMBA CU HIDROGEN.
      Cee ce mi s/a aratat este identica cu BOMBA cu HIDROGEN.
      Bomba cu HIDROGEN, cea mai distructivă armă inventată...
      www.romaniatv.net/bomba-cu-hidrogen-cea-mai-distructiva-arma-i...
      Translate this page
      Jan 6, 2016 - Bomba termonucleară, sau bomba cu hidrogen, de tipul celei pe care Coreea de Nord a ... Prima bombă cu hidrogen, testată în noiembrie 1952 de către Statele Unite ale ... VIDEO Imagini șocante pe o autostradă din China!

      Ștergere
  3. http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1365364981185832085.jpg

    as recomanda inginerilor sa-si aprinda o tigara
    http://modernnotion.com/man-lit-a-cigarette-with-a-nuclear-bomb/

    RăspundețiȘtergere
  4. La tv arata o explozie=eruptie vulcanica ,nu am retinut locul

    RăspundețiȘtergere
  5. Bomba cu hidrogen Doamne ferește, este foarte puternică, mult mai puternica decât cele lansate cindva la Hiroshima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marea napasta a inceput si se vor intampla lucruri care ne vor cutremura.Biblia trebuie sa se implineasca si de aceea noi acum traim vremea sfarsitului .Sa nu ne mai miram de ce vom vedea sau auzi.Sa nu cartim ci sa ne rugam la Dumnezeu sa ne apere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a pazeasca si sa ne fereasca de asemenea nenorociri. Doamna Maria spune si la cartile sfinte ca de otrava vom piei. Acum este otrava la ea acasa prin ce mancam prin ce bem si cate nu le mai stim noi. Dumnezeu s-ai pefepdeasca pe acesti oameni care nu au nici un Dumnezeu. Este greu tare greu penttu noi care ne ducem traiul ada cum Dumnezeu a ingaduit fiecaruia dintre noi. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doi de x să nu fie anul 2020

    RăspundețiȘtergere
  9. X sunt semne de cale ferata

    RăspundețiȘtergere
  10. Citiri Cartea trezirii neamului scrisa de parintele Pantelimon, care a slujit la Manastirea Ghighiu. O puteti descarca in format pdf de pe internet. Acolo explica care este misiunea poporului roman si ca Romania este tara slavei lui Dumnezeu. Tara trb curatata de tot raul. Sa ne rugam

    RăspundețiȘtergere
  11. Să știți că rozariul Preasfintei Fecioare Maria este mai puternic decit bomba cu hidrogen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, anonim 09:15, asa este, in sensul ca poate proteja oamenii care au incredere in "Imparateasa Cerului si a Pamantului" (Maica Luminii; Magna Mather s.a.m.d.).Sa aveti in vedere faptul ca "Maica Domnului" va avea un cuvant greu de spus in clipa "cernerii', "judecatii", in sensul in care aceasta va lua in considerare rugaciunile care ajung la ea si va propune sa se tina cont de unele "circumstante atenuante", deci sansa de la Dumnezeu este la indenmana.

      Ștergere
  12. D-na Maria, poate ca totusi nu este vorba de bomba cu hidrogen. Am citit ca in Pacific s-au format 8 cicloane tropicale care se deplasează simultan în diferite părți ale Oceanului Pacific.http://terrarealtime.blogspot.ro/2017/07/un-evento-epocale-sta-avvenendo.html
    Poate ca, ceea ce ati vazut, este un nor in forma de ciuperca.Poate ca acest videoclip are legatura cu ce ati vazut( cu cei doi x)https://youtu.be/nnX6eR861wA

    RăspundețiȘtergere
  13. poate x e 10 ,doi 20=202o

    RăspundețiȘtergere
  14. Aia e explozie atomica, nu termonucleara

    RăspundețiȘtergere
  15. X este Iisus!!Primul X este primul început (prima venire),al doilea X este a doua venire (al doilea început)!Doamne - apără România-mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. X este Iisus!!Primul X este primul început (prima venire),al doilea X este a doua venire (al doilea început)!Doamne - apără România-mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere