sâmbătă, 15 iulie 2017

CUTREMURUL DIN B.O.R ,S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                                 Dragii mei,

Scriam în IUNIE 2017, un articol cu titlul : 

CUTREMUR ÎN BISERICA  ORTODOXĂ ROMÂNĂ !

Iata linkul:


Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMUR ÎN BISERICA ORTODOXĂ ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremur-in-biserica-ortodoxa-ro...

Translate this page
Jun 26, 2017 - Astazi la prânz,in timp ce scriam aici pe Blog , desi eram cu ochii pe ... poate fi vorba de BOR in care se va intampla ceva nu tocmai placut.

Din nefericire dragilor, CUTREMURUL  care zguduie din temelii BISERICA  ORTODOXĂ  ROMÂNĂ, s -a adeverit prin ceea ce se presupune ca au facut PĂRINTELE CRISTIAN POMOHACI ,precum si EPISCOPUL  HUSILOR :

CUTREMUR la nivelul BOR! SCANDALOS! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor apare întreţinând relaţii intime orale cu un bărbat



Lege si Onoare - CUTREMUR la nivelul BOR! SCANDALOS! Film ...

https://www.facebook.com/legesionoare/posts/633262703537360

Translate this page
CUTREMUR la nivelul BOR! SCANDALOS! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor apare întreţinând relaţii intime orale cu un bărbat..


CUTREMUR la nivelul BOR! SCANDALOS! Film de 22 de minute în ...


reporteronline.net/cutremur-la-nivelul-bor-scandalos-film-de-22-de...


Translate this page
Jun 29, 2017 - CUTREMUR la nivelul BOR! SCANDALOS! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor apare întreţinând relaţii intime orale cu un bărbat.


O BISERICĂ CU PERETII ALBI , VA FI IN PERICOL ??? O BISERICĂ ...


https://plus.google.com/.../posts/YFhEVWKq1Ju

Translate this page
Jun 24, 2017 - O BISERICĂ CU PERETII ALBI , VA FI IN PERICOL ??? O BISERICĂ CU PERETII ALBI , VA FI IN PERICOL ???



Şi câte astfel de situatii cutremuratoare mai sunt , dar

fara a fi descoperite în BOR ,pâna acum.


Pomohaci, preotul CU MULTE SECRETE MURDARE. Ultimul a fost ...


evz.ro/interzis-la-slujbe-pomohaci.html


Translate this page
Jun 27, 2017 - Preotul Cristian Pomohaci, care este acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, nu va mai avea voie să ... 10:00 Ce face BOR în SCANDALUL SEXUAL din Moldova. ... 09:42 Un nou CUTREMUR loveşte ROMÂNIA.





Noi detalii ȘOCANTE despre Pomohaci! Un tânăr preot susține că au ...


evz.ro/detalii-socante-pomohaci.html


Translate this page
4 days ago - Noi detalii incendiare despre preotul Pomohaci ies la iveală, după ce un preot a dezvăluit că a mers într-un dintre apartamentele ... Plan de impozitare a BOR - Ideea consilierului. ... Un nouCUTREMUR loveşte ROMÂNIA.





Pomohaci a fost desfiinţat de o vedetă de la PRO TV: „Nu e frumos să ...


evz.ro/pomohaci-calinescu-mesaj.html


Translate this page
3 days ago - Florin Călinescu, considerat a fi una dintre cele mai critice și ironice voci din mass-media, a analizat și criticat cazul Pomohaci, preotul asupra .

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa -i ierte pentru toate

 aceste sodomii,iar daca vor fi dovedite ,acesti slujitori 

ai DOMNULUI, sa nu mai fie niciodata PREOTI.

Iata si articolul meu mai detailat:


                                   26 Iunie 2017 ,ora 11,23 !

                                         Dragii mei, 

Astazi la prânz,in timp ce scriam aici pe Blog , desi eram cu ochii pe monitor vad dragilor in spatele meu, chiar sub plafonul camerei mele,imi vad propria-mi Sfanta Candelă are este aprinsă zi si noapte fara intrerupere.c
Brusc,pluta cu tot cu fitilul aprins tresalta, se ridica deasupra paharului cu ulei si se clatina ca la un Cutremur foarte puternic,fara a se clatina uleiul din Candela propriuzisă.
Inchipuiti-va dragilor, pluta cu tot cu fitilul aprins s- ridicat de la mijlocul paharului si a ajuns sus la marginea sa.
Acolo fiind ,s-a mai ridicat inca vreo 2 -3 cm mai sus,si se clatina ,se cutremura foarte tare ca la un puternic Cutremur.

                              Image result for candela..

Cladirea,interiorul camerei,nu se cutremurau deloc.
Doar SFANTA  CANDELA cu fitilul aprins era deasupra paharului cu ulei.
Ca pe arcuri dragilor, sărea fitilul aprins deaupra Candelei de sub plafonul camerei mele.
Eu nu stiu dragii mei ce poate insemna aceasta,dar ,dati-mi voie sa spun că, poate fi vorba de BOR in care se va intampla ceva nu tocmai placut.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa fie cu noi cu toti,si sa ne apere de tot raul si de tot necazul ,iar noi sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si nu in ultimul rand,sa fim tari in CREDINTA INTRU HRISTOS si MAICA  DOMNULUI.
                                   Cu dragoste,Maria

P.S.din 18 iulie 2017.
Iar BISERICA unde a slujit CRISTIAN POMOHACI este alba ,exact asa cum am vazut eu in ceea ce mi s/a aratat.
Dumnezeu nu a mai suportat ca sa mai fie întinata SFANTA SA BISERICA cu ODOARELE  SFINTE.
Iata:
Image result for imagini biserica mosuni

36 de comentarii:

  1. Iată la ce privește (in)justiția din Romanik:dar la jafurile astea colosale ce face justiția? Cum de nu vede? Primește procent?

    http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=1084690&title=opriti-jaful-marea-britanie-sistemul-de-taxare-al-petrolului-britanicii-ii-taxeaza-pe-cei-care-le-extrag-petrolul-cu-81-pentru-exploatarile-facile-si-cu-62-pentru-exploatarile-dificile-romania-e-jefuita-noi-ii-taxam-cu-19-5-

    http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=1084690&title=opriti-jaful-marea-britanie-sistemul-de-taxare-al-petrolului-britanicii-ii-taxeaza-pe-cei-care-le-extrag-petrolul-cu-81-pentru-exploatarile-facile-si-cu-62-pentru-exploatarile-dificile-romania-e-jefuita-noi-ii-taxam-cu-19-5-

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iasa la iveala toate mizeriile ca prea multe pacate se fac in ascuns.Nu au ce cauta preotii de acest fel in biserica care sunt homosexuali.Acelasi lucru se intampla si la Vatican.Aceste lucruri murdare o sa faca oamenii sa se departeze de biserica si sa-si piarda increderea.Vai de lumea asta daca si preotii sunt desfranati atunci este foarte grav.Dumnezeu va descoperi la Lumina multe orgii care vor cutremura bisericile si foarte bine ca se intampla asa.Afara cu desfranatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe,oare cati preotei tineri si mai putin tineri si-au castigat parohiile in acest mod imoral?ma gandesc la cei mai saraci care nu au avut f.multe mii de Euro ca sa plateasca postul.Unii vorbesc de 20-25miiE.Nici acest lucru nu e normal sa pretinzi un sac de bani,un preot de la Biserica unde merg nu mai departe de Dumineca trecuta ne certa ca"alergam cu limba scoasa dupa bani,se referea(si nu numai o data)la cei ce mai pleaca la slugarit pe la straini,fiecare se descurca cum il ajuta Dumnezeu ca fara voia Lui nu putem face nimic.

      Ștergere
  3. Romanii dorm si sunt jefuiti si prostiti. Tot le canta IMNUL dar tot degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria mare dreptate aveti in viata mea am alergat mult pe la Manastiri si Biserici pentru a gasi un duhovnic cu har si un om al lui Dumnezeu asa cum trebuie sa fie adevarat preot si multumesc Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului. Doamna Msria oare a ajuns timpul cand zice cs se va scurta zilele canf Satana va amagi si pe cei putini ramasi ai lui Dumnezeu. Adica d-a nu mai fie si alti amagiti din cei alesi? Ce parere aveti? Doamna Maria s-a auzim de bine cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria s-a adeverit trenul care A deraiat a-ti spus cu ceva timp in urma ca va deraia un tren tocmai s-a intamplat. Ruta Fetesti un tren de marfa din fericire. Cu drag .

    RăspundețiȘtergere
  6. Despre acest mesaj e vorba, maine merg la,mitropolie, sa vedem daca se precizeaza in predica de Duminica asa ceva, ...spovedania e pentru Securisti...banii se fac cu Ciocanul ....acum inteleg expresia....are sens

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti mai pierde timpul cu mersul la biserica daca ai asa texte in tine si crezi cu adevarat in tine.
      Un crestin adevarat si traieste ca un crestin, nu barfeste si arata la altii, greselile altora.

      Ștergere
  7. Și încă cite lucruri nu sint descoperite probabil,tara este mare și preoții mulți! Rușine la oamenii aceștia, aici pe pamint poate nu,dar la judecata de apoi vor fii judecați în mod sigur,sa fii preot și sa faci asemenea lucruri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti in masura sa judeci pe nimeni, numai propria persoana.

      Ștergere
  8. Din tot ce sa mediatizat de cazul lui Pomohaci si pana la arhiepiscopul Husilor, observ cu mahnire multi din crestini isi pierd credinta! Nu mai au incredere in Dumnezeu!!Ma doare sa vad asta. Asta i lucrarea diavolului ca sa ne piedem. Mai oameni buni, nimeni nu va pune sa credeti in preoti,credeti si rugativa Maici Domnului si lui Isus Hristos, doar ridicati rugaciune catre preoti, nu preotii ne iarta de pacate ci Duhul Sfant si Isus Hristos!!! Lasati si nu i judecati pe preoti, ei pt un pacat pedeapsa este mult mai aspra in comparatie cu pedeapsa noadtra!!! Sa i lasam in plata Domnului si noi sa ne vedem si sa ne cautam de pacatele noastre pt a fi iertati!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Defapt nici nu au avut credinta,la cea mai mica adiere devin mai rai ca eretici, unde deia trebuie sa vina al 3-lea razboi mondial sa mai moara din ei, ca de trec de razboi si intra antihristul la puterei duce pe totii in iad pe vecii, asa mor merge inainte pentru o vreme.

      Ștergere
    2. Bine zici, Anonim 16:02.

      Ștergere
    3. 16:02, nu se poate ce spui tu. Preoti curvari si homosexuali sa slujeasca in biserica. Este o anomalie. Aceia nu au Duhul lui Dumnezeu. Sunt slugoii Satanei. Ei spun ca nu e buna sodomia la slujba si ei o practica dupa slujba?!!! Ei, nici chiar asa... Inseamna ca ei rid in sinea lor de Dumnezeu si de enoriasi de fiecare data cand slujesc in altar si spun predica, caci chiar ei fac sodomie. Nu se potriveste nicidecum si nici nu putem inchide ochii la asa ceva, sa nu te superi.

      Ștergere
    4. Asa este!Nu trebuie sa ne pierdem credinta din cauza a doi preoti care fac voia diavolului si nu a lui Dumnezeu! Fiecare va da socoteala de tot ce a facut in viata! Doamne iarta- ne pe toti ca toti pacatuim in fiecare zi! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

      Ștergere
    5. Problema e ca nu sunt doar 2.

      Ștergere
  9. Dragii mei frati si surori va rog ascultati acest mesaj:
    Adevaratii credinciosi ai Domnului nostru Iisus Hristos nu si pierd ctredinta pentru ca ei stiu ca seful real al bisericii crestine este chiar Domnul Hristos si nu preotii sau ierarhii. Noi cand mergem la biserica mergem in fata Domnului a Maicii Sfinte si a Sfintilor Sai noi nu ne rugam preotilor sa ne ierte pacatele si nu ne inchinam lor ci Dumnezeului nostru. Preotii sunt slujitori si matori deci sunt oameni si pot gresi si ei. Pacatele lor nu le judecam noi si nu ne pierdem credinta pentru pacatele preotului nu are legatura credinta noastra cu faptele preotului. Pentru cei care l au tradat pe Domnul este judecata Sa si nu e treaba noastra. Noi sa ne strangem mai mult langa Domnul Iisus si langa Maica Sa sa intelegem ca traim vremurile de pe urma in care deja stim ca si preotii vor cadea spun sfintii parinti ca preotii vor fi ca mirenii si mirenii precum dracii.... Eu cred ca mai repede trebuie sa ne rugam mai mult pentru semenii nostri cazuti in asa mari pacate pentru ca Domnul sa ierte si sa i ajute sa se pocaiasca cat mai au timp. Noi turma celor credinciosi nu trebuie sa reactionam ca cei ce nu cred si de abia asteapta sa arunce cu pietre in preoti si mai ales in Biserica. Nu uitati ca biserica ne a tinut si sustinut ca neam. Traim vremuri grele si maica neamului romanesc .. Biserica e lovita si din afara si din interior iar noi cei ce intelegem ce se intampla trebuie sa ramanem tari in credinta orice ar fi!!!!!... Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze pe toti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:04Bine ai cuvantat in numele tuturor care apara Biserica ,caci traim vremuri de mari incercari si nu vor rezista ,de aici in colo,. decat cei tari in credinta.Fiti deci tari si nu cadeti in fata niciunei ispite.Nu judecati pe nimeni dar, certati daca e cazul, pe unii, spre indreptarea acestora.Domnul si sfintii sai au trecut prin multe ispite si ce spune:"Iata ,EU am biruit lumea".Slava Preasfintei Treimi in veci!Amin!

      Ștergere
  10. Draga, Credinta in Dumnezeu e una...si pierderea increderii in popi e alta....e ca si cum ai spune ca ei sunt Dumnezei

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa ne rugam ca acesti preoti sa ia calea cea buna...

    RăspundețiȘtergere
  12. Inclusiv biserica sufera de pe urma interventiei securitatii comuniste prin instaurarea in fruntea ei a unor oameni fara DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  13. totusi si Iuda o vindecat si o inviat morti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care Iuda? Iscarianul a murit inainte de Iisus.

      Ștergere
    2. 20:39Ai scris tu vreo Evanghelie si noi nu stim? E cu putinta sa-l compari pe Iuda om tradator cu IISUS fiul lui Dumnezeu care s-a rastignit si a inviat pt mantuirea noastra?Doamne iarta-i canu stiu ce spun!Slavit sa fie Domnul!Amin!

      Ștergere
  14. este o diversiune ar trebui sa luam in considerare cate ceva din acuzatii : cei iluminati se lupta cu cei intunecati si invers , parintele Pomohaci nu are acuzatori credibili si sa rastignim pe cineva ca asa vrea cineva ne putem pomeni ca santem martorii mincinosi care l au rastignit de Domnul nostru Isus , cert este ca in biblie scrie ca cei ce vor crede in Numele Meu vor pune mana pe bolnavi si bolnavii se vor vindeca ,de acestia sa ascultati ! asa scrie ,si cine nu asculta se poate pomenii ca lupta impotriva lui Dumnezeu ! si ar trebui spus :iartale lor ca nu stiu ce fac !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca de tot spune că Dumnezeu nu iartă la infinit!sau numai când e vorba de mireni?

      Ștergere
  15. Cine judeca isi atrage raul asupra lui,treaba lor ca prefera rozeta,trebuie inteles cine va indruma si pe ce cale mergeti.Sper sa va vina mintea la cap si sa nu mai cotizati pentru lubrefiantul indrumatorilor vostri.Alunecati ca unsi in tunelul minciunii,indoctrinarii si manipularii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce diversiune,iluminati,intunecati?!Lucrurile sunt cat se poate de clare:parintelul pedofil cu pielea "ca de bebelus"(cum singur afirma),corupe minori...la greu.Nu ca acesti minori ar fi fost rai de scarba. Cred ca nu ai mai fi atat de intelegator cu naravul popi daca copilul tau, sau cineva apropiat tie (anonim 22:29) ,ar fi fost victima unui astfel de individ.

    RăspundețiȘtergere
  17. Episcopul Husilor a predat la seminarul unde a invatat Pomohaci?Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.22

      Nu trebuie sa le predea nimeni , mizeria umana nu are limite. Si apoi, pe cei care se preteaza, nu ii absolva nimeni de vina , insa si cei care urla acum si numai acum in gura mare ca sunt victime , pe ei de ce sa-i absolvim ? Pacatul se imparte si se suporta ca si prostia. La fel ca si cu drogurile , nu numai cei care consuma dar si cei care vand sunt in aceeasi oala . La fel si prostitutia , si clientii si ,,victimele '' .... tot in aceeasi oala . Cercul e inchis , viciul stapaneste .

      Ștergere
  18. https://www.dcnews.ro/mobile/stelian-tanase-patriarhul-daniel-intr-o-situa-ie-dificila-dupa-scandalurile-din-bor_550462.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Și nu numai..Într-o localitate din jud.Covasna un preot a fost nevoit să își părăsească parohia,nu se știu motivele doar că el a spus că singur a luat această hotărâre,dar enoriașii și apropiații spun că a fost silit ..de cine..de primar de episcop?a fost găsit cu ceva ?nu se știe..dar nu cred că debunăvoie.Deci?

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu suntem tâmpiți,nici idioț ! Cei cu adevărat creștini și credincioși vor afla adevărul și vor birui!Din păcate știm cu toții că ..dar să nu generalizăm..că biserica este o afacere!A fost,este și va fi!ferice de adevărații preoți!

    RăspundețiȘtergere