joi, 6 iulie 2017

IERIHON ! MINUNEA DE LA IERIHON !

xx                                 26 Aprilie 2017,ora 23,14 !

                                     Dragii mei,

Mă aflam în IERUSALIM intr-o camera de Hotel. Doar ce am inchis lumina si stateam în pat cu ochii inchisi fiind.
Şi stand asa,văd o Lumina aurie ca din Soare rupta,lumină care -mi lumineaza întunericul noptii ,si astfel ,vad cu ochii inchisi un Cer de ziuă si un loc jos pe Pămant ,un loc divin plin de verdeata.
Aici,văd două porti mari ca din fier forjat,un fier de culoarea aluminiului,o culoare alba si stralucitoare.
Portile erau larg deschise,iar după Poarta din dreapta asa cum vedeam intrarea,abia intrasera niste oiţe albe cu cornitele intoarse circular,ca niste covrigi. 
Oitele erau ca numar, pana în 20 .
Toate oitele albe si cornute, s-au asezat pe iarba verde de după Poarta, asteptandu-si parca Păstorul.

Image result for turme de oi

Aud un glas care spune asa :

                    "POARTA  IERIHONULUI !"
      Aceasta este POARTA IERIHONULUI !"

Iar ceea ce este acum în IERIHONUL de astazi,nu se aseamănă absolut deloc cu ceea ce a fost acum 2000 de ani.
Iata cateva detalii despre IERIHONUL de azi :

Ierihonul a fost primul oraş cucerit de israeliţi, după rătăcirea de 40 de ani prin pustie (Iosua 6). În epoca celor două regate, Ierihonul aparţinea Regatului de Nord sau Regatului lui Israel, iar în timpul domniei lui Ahab, un oarecare Hiel din Betel a reconstruit zidurile Ierihonului (III Regi 16, 34). Lângă Ierihon, darul profetic al lui Ilie a trecut asupra lui Elisei, iar după răpirea lui Ilie la cer, Elisei a trecut prin Ierihon unde a îndulcit apa cetăţii (II Regi 2, 19-21). De atunci, izvorul poartă numele de „Izvorul lui Elisei”.
Ierihonul este situat în Valea Iordanului, la aproximativ 10 km nord de Marea Moartă și la aproximativ 8 km vest de Iordan.
Orașul Ierihon a intrat în istoria biblică odată cu sosirea poporului evreu în pământul făgăduinței, deși recentele cercetări arheologice confirmă că Ierihonul este una dintre cele mai vechi cetăți din lume având o vechime de aproape zece mii de ani.
Image result for ierihon


Image result for ierihon..

Scaldatoarea Vitezda - Ierusalim

Scaldatoarea Vitezda este locul unde Hristos l-a vindecat pe omul care zacea la pat de 38 de ani. Aceasta scaldatoare se afla asezata imediat langa Poarta Oilor, la nord de Templul din Ierusalim si opusa scaldatorii Siloam-ului, in orasul sfant Ierusalim, in Tara Sfanta. Pericopa evanghelica ce aminteste despre minunea savarsita de Mantuitorul Iisus Hristos, langa apa de la Vitezda, este citita de fiecare data la slujba Sfestaniei.
Vitezda este un nume de origine ebraica, el fiind compus din doua cuvinte, anume din "beth", care inseamna "casa", si din "hesda", care inseamna "bunatate, milostenie". Numele acestui loc a fost primit, probabil, de la apele care se adunau in bazinele de aici, renumite ca fiind ape tamaduitoare si benefice neputintelor trupului. Calitatea acestor ape se datoreaza poate si faptului ca aici se varsau si apele ce ieseau din Templu.
 Scaldatoarea Vitezda - IerusalimImage result for poarta oilor ierusalim
In limba latina, locul se numea cu numele de "Fantana Oilor", in apropiere fiind amenajat un loc special, pentru spalarea oilor ce se aduceau jertfa la Templu. Acest nume se datoreaza si faptului ca locul se afla imediat langa poarta numita "a Oilor". Se prefera tutusi numele dintai, care inseamna "Casa apelor celor milostive".
Numele mai nou al acestui loc nu apare in Vechiul Testament, insa locul este cu siguranta cunoscut, el fiind numit "fantana de sus"; aceasta fantana se crede a fi fost bazinul nordic de la Vitezda. In vremea de pana la Irod, apele de la Vitezda satisfaceau nevoile de la Templu.

Prieteni dragi, astazi noi suntem oitele Lui

Hristos, si se cuvine ca sa-L asteptam si 

noi ,precum oitele de după Poarta 

IERIHONULUI.

 Numai că, trebuie s-avem

 sufletul curatat de păcate prin Sfanta 

Spovedanie si prin primirea Sfintei

 Imparatasanii ,cu Trup si Sangele

 Domnului si cu inima plina de iubire si

 de bunatate faţă de Aproapele nostru,fata

 de cel suferind si rănit.

Iisus Hristos va veni pe norii Cerului, 

însoţit de Sfintii Săi INGERI, în ROMANIA 

 DUHULUI SFANT,în România viitorului al

 doilea Ierusalim.

Sa avem mare grija,ca nu cumva sa ne

 gaseasca nepregatiti.

                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamnă, a apărut si primul volum al ADEVARULUI 

 DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016 ,si care volum

 costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            



27 de comentarii:

  1. Tot asa a fost distrus si Ierusalimul.Iar noi urmam cu al doilea Ierusalim??

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria vreau sa va spun un vis. Eram intr-o cladire inalta cu multe etaje cred ca era un hotel din Bucuresti.Si priveam de sus cu teama in jos pentru ca in jos la sol toata suprafata Bucurestiului se inundase de apa albastra asa cum este la mare apa albastra nu maloasa. Si am intrebat o fata ce se intampla ce sunt cu acele ape care curg pe langa hotel si mi-a raspuns ca un baraj din Bucuresti a crapat ,s-a fisurat si a inundat tot pe zeci de kilometrii. Si a privit si un inger si cand a privit s-a cutremurat de ceea ce avea sa se intample cu acel baraj si a fugit de acolo speriat de ce se va intampla confirmandu-mi ca ceva rau se va intampla. Si mi s-a mai spus ceva de barajul Vidraru ca acelasi lucru se va intampla se fisura si va inunda o parte din Romania. Nu pot sa spun ca mesajul ce l-am primit azi dimineata nu se va implini pentru ca mare parte a mesajelor ce le am se adeveresc in timp, unele chiar si dupa o luna de zile. Ma uimesc si eu cat de repede mi se adeveresc chiar si acelea care mi se par imposibile la scurt timp sunt adeverite.Nu vreau sa sperii pe nimeni departe de mine gandul acesta.Dar tot nu inteleg de ce vedea ingerul ca este ceva peste cateva zile asta nu stiu voi afla la momentul potrivit. Ma voi ruga cu putere zilele acestea ca Dumnezeu sa nu trimita urgie peste noi pentru ca altfel de va fi asa toti vom avea de suferit .Eu am sa ma rog sa opreasca sau sa amane prapadul acesta cu apele invadand Bucurestiul/
    Sa va rugati si dvs.Doamna Maria va rog din suflet rugati-va pentru noi toti, si pentru ocrotirea Bucurestiului ca sa nu avem parte de asa nenorocire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ,de ce sa se roage D-na Maria?......Nu avem preoti ,biserici,sfinti.......asta ati uitat?Noi trebuie sa ne rugam unii pt altii,nu mai asteptati sa se roage altii pt voi.....D-zeu ,ne judeca pe fiecare in parte,dupa faptele noastre,fiecare rugaciune este importanta ,daca este facuta cu credinta.Acolo unde vor fi mai multi care se roaga in numele lui IIsus ,acolo va fi si El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asteptati la preoti sa se toage, trebuie sa ne rugam toti, zilnic si nu din obligatie ci pentru ca L iubim pe Dzeu. Noi nu am venit pe pamant sub forma de gramada, ci individual, actionam individual Si rugaciune in grup desugur dar daca nu esti tu in contact cu Divinitatea nimeni nu te poate ajuta.

      Ștergere
    2. Cica,parintele Pomohaci ar fi plin de har.

      Ștergere
  4. E vorba de barajul de la Ciurel care este la circa 30 m fata de sudul Bucurestiului,deci un pericol real mai ales la un caz de bombardament la razboi sau atentat,mai ales la inundarea metroului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am gandit la barajul Dambovita dl.Craciun. Sau poate fi alt baraj dar acele ape curgea valuri valuri cu viteza pe toata intinderea orasului ,si totusi imi era frica chiar si de la ultimul etaj de unde priveam,si eram undeva cam in centrul Bucurestiului gen hotelul acela de la Unversitate pe care il stie toata lumea.Si o fata care statea cu mine in acea camera privea cu mine de la geam si am intrebat-o ce se intampla de ce se revarsa apele peste oras atat de involburate si mi-a raspuns ca s-a fisurat ,s-a crapat un baraj din Bucuresti. Si a aparut un inger cu o aura galbena in jurul sau avea vesminte galbene ca aurul si a privit spre acel baraj fisurat imi arata cat de cutremurat si speriat era de ce vedea si nu-i venea sa creada totusi ca se va intampla asa ceva,apoi a fugit ca si speriat de acolo si mi-a aratat ce va fi confirmandu-mi ce mi-a zis acea fata . Posibil va fi ceva planuit de mana omului caci imi arata ca directie spre acel loc la Vest de centrul capitalei. Cum eram la Universitate din acea cladire inalta la VEST de centrul orasului era indreptat cu fata ingerul si gesticula ca de acolo vor veni apele.

      Ștergere
    2. 16:53 linisteste-te. Ai mult stres perioada asta si mintea ta nu se adihneste nici noaptea. Nu se va intampla nimic. Iti faci mult rau singura; dovada ca te-a marcat un vis petrecut intr-un somn agitat.

      Ștergere
    3. 22:13 eu stres nu am ca nu am de ce dorm nopțile foarte relaxată dar ce mi s-a arătat este ca un fel de anunt din partea divinității cu credinta vom trece peste toate indiferent ce ar veni.Tot ce trebuie sa fac este sa ma rog sa nu se întâmple asa nenorocire caci ne priveste inclusiv pe toți si Doamne fereste de ceva rau.

      Ștergere
  5. Lungeste Doamne boala pana se coace poama/ce castigi daca se mai amana/?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce castigi? Pai se mai lumineaza unul altul si se roaga, gandeste pizituv si uite asa nu se mai intampla nenorociri. Unde va este credinta? Dzeu nu inseamna pedeapsa, El este iubire, voi sunteti cei care atrageti raul prin ganduri distructive.

      Ștergere
  6. ..Si mai ales la un cutremur mare, bucurestenilor ,nu intrati in metrou pentru ca s-ar putea rupe barajul de la Ciurel,si in general feritiva din apropierea Dimbovitei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. La Varsovia Donald Trump si-a incheiat discursul cu "Treceți batalioane române carpații".Cred ca s-au incheiat orice legătură diplomatică marile puteri discuta acum doar despre inarmare pentru marele război mondial.Este ca si înaintea primului război mondial acelasi lucru se petrece si acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trump, final de discurs pe „Treceți batalioane române Carpații”
      Discursul lui Donald Trump s-a încheiat pe acordurile unui cunoscut cântec militar. Celor care au tresărit auzind cunoscutul „Treceţi Batalioane Române Carpaţii” le spunem că piesa pe care a folosit-o președintele american pentru a-şi face ieşirea din scenă e, de fapt, versiunea poloneză a vestitului cântec de oaste, numit „Infanteria Gri”.
      http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/trump-final-de-discurs-pe-treceti-batalioane-romane-carpatii-756232

      Ștergere
  8. Pai, dl. Craciun , tot Bucurestiul e o gaura . Pe unde mergi sunt gropi de pasaje de 5 ani neterminate , metroul din Dr. Taberei e si ala nefinisat si a surpat la Eroilor pamantul, traficul e infernal , accidente fara numar , constructii abuzive si prost facute , in Tineretului se darama 5 blocuri noi ca nu au autorizatie de constructie ... Dar oamenii au dat banii , s-au mutat si acum au descoperit ca de fapt autorizatia era scoasa pe sectorul 3 si nu pe sectorul 4.
    Borfasii din primarii au dat tonul , au permis totul si uite-i ca sunt toti afara . Face Piedone puscarie ? Nu! Ca sa nu mai circuli cu metroul e imposibil , nu ai cum . deci nu degeaba odata se intra cu buletin de Bucuresti , acum au napadit toti ca broastele raioase , interlopi, smenari, tigani ce au acaparat pietele cu bisnita si rudele guvernantilor aduse la joburi din provincie .
    Romania e in cangrena , in metastaza.
    Si de barajul de la Portile de Fier se spunea zilele trecute ca e deteriorat . Cand va cade tot ce a facut Ceausescu , tara asta va fi o ruina .
    Am vazut un apartament nou, facut anul acesta langa mine . Daca vi-l descriu , nu stii daca sa razi sau sa plangi .
    Am avut intalnire cu ,,gasca'' de reprezentanti de la Dezvoltator , cam colorati . Sa va zic ce-a ,,dezvoltat '' asta : pe o scara stramta , intunecoasa, urcai la multilaudatul apartament.
    Intrai in HOLISOR , in dreapta nu era baia , era baita . Daca faceai un pas mai mare, intrai direct in cada . Unu din gasca imi spune ca daca o vreau mai mare (baia) pot pune masina de spalat in hol. Buuuun ! Deci baia se largea !!!
    In fata nu era bucataria , ci bucatarioara , dupa ei, - open-space . Ce cool suna , dar daca deschideai canapeaua di asa zisul living , ....ajungeai cu picioarele pe chiuveta . Ma luase deja atacul de panica pentru ca distanta intre canapeaua din dreapta si perete din stanga cu aragajul , chiuveta , blat, era de maxim 1 metru jumatate
    Intreb si eu ca proasta unde voi pune frigiderul si cu nonsalanta mi se raspunde - pe hol . Deci pe hol aveam : masina de spalat , frigiderul si daca ma gandesc bine si ... imi fac 2 calcule caci daca scot si tronul din baie ( macar baia sa fie nemobilata si maaaare) am deja holul mobilat . Cool !

    In stanga, urmau cele 2 camere , modeste , mici , intunecoase , una avea si balconas . OOOh, dar la remarca mea ca nu incape suportul de rufe , sunt sfatuita sa agat sarma pentru ele . Fain , imagine de Ferentari .
    Am omis sa spun ca intrarea in apartament e lipita de cealalta intrare in unghi de 90 grade . daca e intuneric pe scara poti usor sa intri la ala de langa tine si viceversa . Si tot acest minunat apartament destul de central , zona buna , era la 74.500 euro cu banii jos mi se persifleaza . La pretul asta , doamna .....mi se spune ironic !!. Zona costa , nu apartamentul , platiti zona .
    Asa ca m-am decis , stau pentru moment tot in blocul lui Ceausescu ( R.I.P. ) si astept criza sa cada preturile sa gasesc ceva decent .
    Sper ca v-am binedispus si pe dvs. d-na Maria , dar asta e realitatea cruda, urata si neaos romanesca .

    RăspundețiȘtergere
  9. 18,47 Ce sa spun eu sint ardelean ,dar daca as avea un capital mi-as lua o casa linga Bucuresti,depinde si de profesie dar pentru un tinar fara mari pretenti intelectuale am mai recomandat investitia in pamint care inca e ieftin si cu o minte deschisa se poate porni o afacere rentabila incepind cu 1-2ha ,as recomanda fructele de padure-,Cit despre apa ea ar putea venii ,dar peste mai multi ani si din sudul Bucurestiului din cauza incalzirii globale care v-a face in perspectiva Bucurestiul port la Marea Neagra daca nu chiar la ocean daca nivelul oceanic creste cu 90 de metri-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun acum inteleg obsesia ta. Vrei casa la capitala... :))) Fugi bre d'aici! Tu in capitala ?! Tu nu te descurci bine in Sibiu, dar mai in capitala. Doamne :)))))) Pasarea malai viseaza!

      Ștergere
  10. 18,47 Un Sibian geolog de meserie ,stabilit in America si care a colindat toata lumea din Himalaia pina in Anzii Americii de sud,revenit la Sibiu spunea ca nu exista loc in lume asa frumos ca aici unde la 200km in jur sint cele mai frumoase locuri din lume.S-au stabilit in zona multi veniti din sud si se simt foarte bine,casele si pamintul sint ieftine,iar in citiva ani dupa finalizarea autostrazii va fi dor la 2 ore de Bucuresti.Un apartament nou de 2 camere in cartierul Arhitectilor se vinde cu doar 30 mii de euro.si are si un balcon de circa 12 metri patrati ,dar casele la tara au preturi simbolice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 18,47 Un Sibian geolog de meserie ,stabilit in America si care a colindat toata lumea din Himalaia pina in Anzii Americii de sud,revenit la Sibiu spunea ca nu exista loc in lume asa frumos ca aici unde la 200km in jur sint cele mai frumoase locuri din lume.S-au stabilit in zona multi veniti din sud si se simt foarte bine,casele si pamintul sint ieftine,iar in citiva ani dupa finalizarea autostrazii va fi dor la 2 ore de Bucuresti.Un apartament nou de 2 camere in cartierul Arhitectilor se vinde cu doar 30 mii de euro.si are si un balcon de circa 12 metri patrati ,dar casele la tara au preturi simbolice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Corect , dl. Craciun , mai am ceva pana la pensie si desigur voi lasa si eu Bucurestiul sa ma retrag cu sotul intr-un orasel . Dar mai am ceva de stat , destul si deocamdata nu am incotro . Bucurestiul e cancerigen ca marile orase , murdar , putin spus , imbacsit , irespirabil . E bun pentru cei cu servicii si care au inca copii la scoli , in rest nu are ce sa-ti ofere .

    RăspundețiȘtergere
  13. urmariti asta !https://www.youtube.com/watch?v=SLgtZysrarQ

    RăspundețiȘtergere
  14. IN IERIHON-PR ILARION ARGATU--a construit o biserica pt romani si turisti--mare daruri a avut si are moastele intregi la biserica din BOROAIA

    RăspundețiȘtergere
  15. 6,02' UN EPOLET' ma refeream la doamna 18,47,daca as fi in aceiasi stuatie.Dar capul vostru e greu sa priceapa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Cladire inalta cazuta azi linga Napoli in Italia.Urmeaza ale lui Iohannus din Calea Poplacii??

    RăspundețiȘtergere
  17. Noi acuzatii de plagiat pentru o carte publicata de Tudose.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si sa sti 'UN EPOLET'6;02 ca nu imi place 'la capitala'.mie imi place aici mai linga paduri,care sint tot mai putine de cind seful vostru alogen a intors legea padurilor in favoarea hotilor de paduri de la Sebes,cu care si-a facut vacanta anul trecut la Cisnadioara.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim8 iulie 2017, 09:02, bati campii!

    RăspundețiȘtergere