sâmbătă, 22 iulie 2017

UN PREOT ÎN SUTANĂ , ÎN MIJLOCUL HARTII ROMANIEI !


                                         20  Iulie 2017, ora 23,12 !

                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragii mei in stanga mea, sub plafonul camerei mele, vad HARTA  ROMANIEI asa cum o cunoastem cu totii:

                         Image result for harta romaniei..

În clipa urmatoare dragilor, pe mijlocul HARTII ROMANIEI,de sus in jos, a apărut un PREOT imbracat in vesminte negre (in sutană).


                          Image result for VESMINTE PREOTI IMAGINI..

Asa precum vedem galbenul din mijlocul HARTII  ROMANIEI de mai jos,pe acest spatiu galben a apărut in carne si oase,un PREOT de pâna in 60 ani, cu părul carunt,cu faţa ovala si atletic.   

                      Image result for VESMINTE PREOTI IMAGINI 
Image result for harta romaniei..

Preotul râdea,era foarte vesel pentru ca ocupase o treime din HARTA  ROMANIEI. (treimea din mijlocul HARTII ROMANIEI ).
Chipul acestui om ,mi se părea cunoscut de prin Mass-media,dar nu stiu cum il cheama.
Dragii mei,oare sa fie vorba despre Ţinutul secuiesc? 
ROMÂNIA este a POPORULUI care locuieste in ea ,indiferent de etnie, atâta timp cât Dragostea si Iubirea faţă de Aproapele sunt vii si pline de CUVANTUL LUI HRISTOS.

                     Image result for harghita..
Nu m-am simtit deloc bine cand priveam la acel PREOT, care ocupase cu trupul său, treimea din mijlocul HARTII  ROMANIEI.
Simteam in sufletul meu că acel PREOT, ne sfida pur si simplu.
PRIETENI dragi, si maghiarii din Romania sunt toti fratii nostri,si trebuie sa-i iubim si sa-i respectam.
Daca la un moment dat va interveni ura intre români si maghiari, este de domeniul politicului.
Oamenii vor pace si liniste sufleteasca,vor intelegere intre etnii.
Dar cei care vor sa fie la varful PARTIDELOR ,calcă peste toate aceste virtuti, si astfel, aprinde scanteia mâniei,scanteia urii asupra Aproapelui.
Ori aceste lucruri nu sunt deloc bineplacute Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
Noi sa cautam Iubirea si Dragostea fata de Aproapele, sa daruim dragoste si dusmanului nostru, si sa nu urâm pe nimeni niciodata.
Frati si surori suntem cu totii INTRU HRISTOS, si asa trebuie sa fim si sa ramânem .
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Deci se vede o lucratura asupra parintelui Cristian Pomohaci el slujeste in centul Romaniei ! Intelegeti si voi ! Nu se culeg struguri din spini si nici smochine din maracini ,un pom il cunosti dupa rodul sau ! Sant convins ca unii slujitori ai bisericii sant nemernici dar vedeti ce roade dau si nu dupa ce se vorbeste despre ei ca asta este calea raului de a judeca fara sa vezi si ne pierdem in intuneric !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 iul 01.41 nu este nici o lucratura asupra lui totul este adevarat.Nu stiu de ce sunteți asa naivi cred ca cineva vă spală creierul constant.DS

      Ștergere
    2. Va da justiția treaba sa va bateți capul cu sexualitatea preoților și sa scape iar lulutza ( kovesi) și alți infractori din justiție. Un scandal se spala cu altul și uite asa infractorii condamna în continuare:).

      De ce România este tara care are oameni și servicii secrete cat NATO ȘI UE la un loc?
      De ce în tara lui papura toată populația este interceptate incalcandu Se dreptul la viata privata?
      De ce în Romanik media pedepsei este 7 ani în timp ce în țările occidentale este 9luni?
      Cine fura banii alocați pe cap de deținut pt ca un deținut nu consuma nici a zecea parte din suma alocata?
      De ce în tara lui papura sărăcia prostia și infracționalitatea este cea mai mare dacă tot avem atâtea servicii secrete și justitie ( cica)?

      Astea nu va dau de gândit????? Bineînțeles ca nu

      Ștergere
    3. Ti se pare ca detinutii-infractorii ar merita mai mult?

      Ștergere
    4. DS i tinut lumanarea lui Pomohaci? de sti care e adevarul si care nu?

      Ștergere
    5. 14.55 da vad ca ai gat nu gluma. Cum adică ți se pare ca deținuții infractori ar merita mai mult?! În primul rand sunt multe cazuri de condamnări pe nedrept, pe suspiciuni. Nu mai prosti tu lumea. Mai ieși în afara ca ești vai de capu tău, dacă tu trăiești doar pe plaiurile mioritice , habar nu ai.
      2. Dar bebe kovesi, cu milioane furate și dosarul lui este la dospit, probabil pana se prescrie, și multi alții...
      Vezi ca nu mai merge prosteala ieftina.
      An. 16.16 învață să scrii. Auzi cik ști? Se scrie știi
      Tu dai lecții și habar nu ai gramatica.
      3. Nu ma interesează pomohaci. Mare parte din preoți sunt doar după bani dar nu poți lasă mafia din justiție în continuare, ca de asta tara este distrusă. Numai justiția a făcut tara asta plina de infractori. Problema e ca cei mai mari infractori sunt în justiție. Stim noi cum lucrează procurorii , mishmashuri, aranjamente, pile

      4. Spălati-va pe cap cu pomohaciul vostru.asa tara asa oameni

      Ștergere
    6. Frate,tu habar nu ai,sti se scrie "sti"

      Ștergere
    7. Nu mai vb cu mine. Învață să scrii și după încearcă sa dai lecții. Nu ma învața tu gramatica.
      Știi: tu știi sa citești
      Sti: a ști carte înseamnă că știi sa citești
      Sau: de-ai ști sa scrii ai ști ce-i greșit sa scrii

      Înțelegi? Analfabeți ca tine susțin mafia din justiție care a sărăcit și nenorocit Tara lui papura.
      Nu-mi mai da tu lecții

      Ștergere
  2. Nu o fi Pomohaci?caci a strans multi admiratori in jurul sau iar faptul ca s-a dus sa cante in toiul acuzatiilor, cand ar fi trebuit sa se disculpe,aceasta nu e o sfifare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problemele lui Pomohaci au aparut din anii '90 dar a fost acoperit atunci ...

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Acest preot sa-si vada de treaba, sa nu-si mai bage nasul ca s-a bagat destul alta data, si nu in favoarea Romaniei. O fi preot sau altceva?

      Ștergere
  4. Culoarea neagra a sutanei înseamnă suferinta.
    Simbolistica văzută de dvs poate însemna si influienta nefasta a ortodoxiei asupra Romaniei.
    Nu este in regula sa propovaduiesti pentru suferinta, umilinta, sărăcie, prostie, etc
    Contrazice flagrant NT.
    Daca va rugati pentru lucruri pozitive, daca meritati o sa vi se întâmple lucruri pozitive dar daca va rugati odata cu Biserica pentru lucruri negative . . .

    RăspundețiȘtergere
  5. Da pare a fi un papistas,mai aveti o viziune despre ei ,parca ar pregati ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil vrea sa ne arate cistigarea in credibilitate a greco -catolicilor in centrul tarii,in Ardeal printre romani in dauna ortodoxiei prinse si in faza scandalurilor,slabiciunilor si dezvaluirilor,Era prevazut acest lucru si de Arsenie Boca care spunea ca ortodocsia va disparea din Ardeal,ultimul loc fiind Sibiul,dar ca si de aici va disparea.,Multi au revenit la greco-catolici dar sa nu-i condamnam ei prin conducerea lor de la Blaj=Mica Roma au pus bazele Scolii Ardelene.Spre deosebire de ortodocxi in Ardeal exista de peste o jumatate de mileniu o mai mare libertate de gindire si exprimare,inainte chiar de a aparea cultele protestante crestine din vestul si nordul Europei.Din acest punct de vedere in Transilvania a fost un mediu favorizant prin existenta unei diversitati religioase si culturale premergatoare celei occidentului care atunci era supusa sub teroarea inchizitiei de dupa anihilarea cavalerilor Templieri-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degraba cred ca este vorba despre Tokes Laszlo,cu influenta politica,si este preot reformat,ce nu inceteaza a influenta in mod negativ populatia magheara din ardeal si mai ales secuimea usor de manipulat ceea este foarte ostil ,traiesc in aceasta zona de foc, cu fam mixta ne respectam reciproc,in afara fam. relatia dintre cele 2 etnii este mai mult cordiala si rece,cam asa traiesc romanii din secuime.Nu asa era pe vremea comunismului,se traia in prietenie,intelegere,nu se simteanimeni umilit,nimeni nu umilea pe nimeni.acum dupa democratie au inceput a dezgropa mortii si a trai in trecut secuii bine n-teles manipulati de reprezentantii lor si preotime care la slujbele Ii educa politc,si intoneza nelipsitul imn secuiesc!

      Ștergere
    2. 09:39, probabil ca despre Tokes este vorba.

      Ștergere
  7. Chirurgul Teofil Lung desființează CHIMIOTERAPIA: Atacă întreg organismul, fiecare celulă. Nou TRATAMENT pentru CANCER

    Medicul Teofil Lung a explicat, la Antena 3, de ce chimioterapia afectează întreg organismul, fără a trata cancerul. Chirurgul a explicat ce este cancerul și cum funcționează tratamentul. Mai mult, el a afirmat că-n viitor va apărea un nou tratament pentru cancer.

    Iată explicațiile chirurgului Teofil Lung cu privire la cancer și chimioterapie:

    ”Atâta am vorbit despre chimioterapie și radioterapie, încât colegii care practică această terapie cred că nu mă mi suportă și nu vreau să-i mai agresez, pentru că de 30 de ani spun același lucru.



    Eu nu vorbesc din cărți, vorbesc din viață și viața îmi dă dreptul după atâția zeci de ani și atâtea mii de cazuri rezolvate și alte mii pe care nu le-am putut rezolva pentru că erau depășite pentru că au făcut chimioterapie și radioterapie și au pierdut vreme. Când erau în T1, T2, când tumora este mică, până la 3 centimetri, și când aproape că-i asiguri vindecarea pentru restul vieții.

    Până la ora asta, de acum, cât știu eu pe plan mondial, NU EXISTĂ tratament specific pentru cancer. Cine poată să scoată o tumoră, un cancer din acesta, în limite oncologice, adică la distanță de marginile tumorii, macroscopic, ăla a rezolvat cazul. E valabil pentru orice tip de cancer în afară de cancerele sistemice. Acolo nu ai ce să operezi.

    Toate cancerele au în jurul lor un fel de halou care corespunde unui proces de apărare și, din punct de vedere fiziopatologic, este un proces inflamator aseptic, adică fără puroi. Sistemul de apărare a organismului încearcă să limiteze această multiplicare aberantă.

    Ce este cancerul? Cancerul este boală monoclonală, pleacă dintr-o singură celulă care se înmulțește aberant.

    Noi știm că organismele se reînnoiesc, celulele se reînnoiesc. Se spune că într-o viață de aproximativ 80 de ani e posibil să fie 50 de astfel de reînnoiri. Problema este că se fac printr-o proiecție precisă în ADN și sunt oprite multiplicările aberante de așa-numitele celule killer și fenomenul se numește apoptoză sau moarte programată a celulei. În cancer lipsește această moarte programată, apoptoza. Celula se divide la infinit, de aici până la Cluj.

    Chimioterapia este o terapie foarte dură care atacă întreg organismul, nu există celulă din organism care să nu fie afectată. Atunci este pusă în imposibilitatea ei de a funcționa și scade și măduva hematoformatoare, responsabilă pentru globulele roșii, globulele albe și pacienții aceștia îi vedeți că sunt albi ca varul, apatici, lipsiți de viață și organismul este pus în situația de a nu se mai putea apăra. Vine etapa următoare, când înflorește. Chiar au fost oncologi care au venit și m-au rugat să tratez cazul pentru că făceau chimioterapie și înflorește văzând cu ochii. Asta este!

    Eu mi-aș dori ca această terapie să fie de succes. Eu nu doresc să fac operații comando imposibile. Nu-mi doresc să operez copil de 8-9 ani cu tumoră de 1 kilogram 400 făcând chimioterapie la infinit. Nu-mi doresc să văd ceea ce n-am văzut: un om din Pitești, de 45 de ani, care făcuse 46 de cicluri, fiecare a șase ședințe, de chimioterapie- așa ceva nu am văzut în toată viața mea de medic, și era invadat, tumora deja intra în creier și cobora până la plămân pe toată partea stângă.

    Aici este problema.

    M-aș bucura ca foarte mulți dintre colegii mei să înțeleagă toate aceste lucruri în adevăratul sens al cuvântului. Viitorul în tratamentul cancerului nu va fi chirurgia, ci un tratament la care se lucrează în care tratamentul se va face țintit pentru celula aceea nenorocită care nu se mai poate opri din multiplicare și restul organismului va rămâne sănătos și se va putea apăra, acesta este sensul, noi trebuie să întărim organismul să se poată apăra, nu să-l distrugem.”

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria o fi suferinta oamenilor pentru ce se intampla azi cu preotii cu uni dintre ei. Tara noasyra sufera pentru ca totosi suntem un popor credincios in felul nostru. Nu se bucura nimeni cand auzi si vezi ademenea lucruri,te intristeaza. S-au mai este si faptul ca Satan se razbuna pe uni preoti cu har. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa faca lumina aici. Cu drag doamna Maria si Domnul sa ne binecuvinteze pe toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tokes Laszlo s-a mutat în Ungaria, dar nu cred ca mai are nici o influență, s-a saturat lumea de el. Ce a făcut bine a fost pe atunci, în 89', nu vedeți ca nici revoluționarii nu sint respectați?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, chiar crezi ca a facut bine in '89? A fost lovitura de stat.

      Ștergere
  10. "In mileniul 3vor apare boli nevindecabile de doctori,facute in laboratoare pt. nimicirea omenirii ,singura vindecare e indumnezeirea voastra"(Sf. Serafim de Sarov).Doctorii sunt tot de la Dumnezeu dar vor face ce vor putea.Aceste boli se fac sub comanda vf.masoneriei,slujitorii diavolului care i-a cerut lui Dumnezeu sa-i faca"dreptate",sa-l lase si pe el sa conduca o vreme sa se vada clar cine e cu Dumnezeu si cine e cu el.De aceea este aceasta batalie crancena pt castigarea sufletelor,intre adeptii lui IISUS si cei care L-au parasit sau IL" fura",dandu-se tot slujitori ai Lui.Acestia sunt demonii trimisi de satan sa rapeasca sufletele slabe in credinta si nestiutoare .Cei ce vreti sa va ma tuiti nu plecati de langa ISUS,nu parasiti Biserica lui Hristos ,Evanghelia Sa(ortodoxa)!
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai ortodoxa nu este evanghelia.Tot ce a fost va fi nimicit,ce am trait pana acum a fost diabolic luati exemplul istoria ,religiile sunt unealta care a distrus in timp adevarata credinta.Minciuna cu care ati fost dusi de nas va iesi la iveala,habar nu aveti voi de ce a venit Isus si ce a vrut sa va spuna .

      Ștergere
    2. Anonim22 iulie 2017, 19:27
      TE CONTRAZIC in totalitate !!!
      ADEVARATA CREDINTA si ADEVARATA EVANGHELIE A LUI HRISTOS,este CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ !
      DOAMNE AJUTA sa fie cât mai multi Semeni ai nostri luminati de DUHUL CEL PREA SFANT.
      Te prea umfli in pene ca tu le stii pe toate ,iar noi habar nu avem.
      Te asigur ca avem mai mult decat habar,numai ca,suntem mai modesti, mai smeriti.

      Ștergere
    3. Bine ca mai interveniti din cand in cand , d-na Maria ca v-au invadat blogul toti iluminatii si sfatuitorii , toti judecatorii divini . Multi tacem si nu ne punem mintea cu ei , ii lasam sa-si faca numarul pana la epuizare in speranta ca isi vor face cuib prin alte site-uri sau chiar vor dori vreodata sa-si faca blogul lor si sa adune acolo pe apostati.

      Ștergere
    4. An.19:27 cred ca esti sectant-

      Ștergere
    5. imi e mila de tine anonim 19:27, clar ce face manipularea dintr-un om, cat poti sa declari ceva ce nu ai studiat, doar poate pentru faptul ca ai auzit pe cineva spunand aceasta prostie pe care ai scriso mai sus.

      Ștergere
    6. Maria, anonimul 19:27 are dreptate, ecumenismul va reuni toate religiile sub VT si Anticrist.
      BC a interzis Biblia iar Ortodoxia nu recomanda si nu traieste dupa NT, vorbind de frica fata de D-zeu in loc de dragostea fata de D-zeu.
      Daca bisericile crestine nu trăiesc dupa NT este IMPOSIBIL sa convingi pe evrei si musulmani sa accepte NT.
      De aceea se mantuie doar ramasita si e nevoie de rapire si a II-a venire.
      Cine nu intelege aceste lucruri, o sa se inchine la Anticrist.

      Ștergere
    7. Biserica ortodoxa este"Biserica Filadelfiei" de la Apocalipsa si ramasita care se va mantui.Domnul va mantui totusi si din alte neamuri si religii ,vor ajunge in lumina dar nu vor putea vedea chipul minunat.al Lui Ilsus!

      Ștergere
  11. Scandal la o intrunire a premierului Ungariei cu o femeie ce protesta imobilizata si inca una care voia sa o ajute.

    RăspundețiȘtergere
  12. 19:27 ,este Didina (D) noastra care fierbe în iluminarea ei (neagra),
    Deacum i-i stim vocabularul anticrestin,ortodox, asa ca degeaba se ascunde sub anonimat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:46, hai ca esti comic, mai ironicule. Spre stiinta ta Didona nu posteaza in week-end. Nestiutorule. Nici atat nu ai observat. Dar sa-ti bati joc de altii stalcindu-le numele observ ca iti place, la asta te pricepi.

      Ștergere
  13. http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain. 13:56, cred ca toate poeziile lui Mihai Eminescu sunt, in esenta, "adevarate flashuri inspirationale"(sa zicem asa), sunt exceptionale, sublime.
      Iata,aceasta poezie (si nu numai aceasta)chiar si cantata ne incanta :
      https://www.youtube.com/watch?v=cNxfYUy7i0k

      Toate cele bune!

      Ștergere
  14. 7:46poate vrei sa spui neortodox .Ortodoxia e adevarata credinta!O confirma lumina de la Ierusalim care coboara numai la patriarhul ortodox!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Dna Maria pana nu veti intelege diferenta dintre CREDINTA si RELIGIE nu veti putea merge mai departe.Aceasta-i marea confuzie a majoritatii fiindca aceasta-i programaul inserat,"'CREDE SI NU CERCETA,fii smerit' adica accepta ce ti se spune, si nu indrazni sa te indoiesti de ce-ti impun eu"!

    Smerenia d.p.lor de vedere inlocueste prostia.Ni s-a spus ca daca suntem smeriti ajungem in Imparatia lui Dumnezeu,ori nu-i deloc asa .Ce sa faca Dumnezeu cu noi smeriti adica prosti/Voua v-ar placea sa aveti copii prosti care sa nu reactioneze in nici-un fel in societate?Daca vine unul si-i spune copilului vostru sa-i pupe pantofii cum ati reactiona sa stiti ca el nu s-a impotrivit?
    V-ar placea un copil smerit,fara demnitate si curajIertati-ma,dar Dumnezeu ne iubeste pe toti dar nu agreaza prostii,ca nu are ce face cu ei.
    Deci nu mai confundati bunul-simt cu smerenia si credinta cu religia sau evanghelia,ca si aceasta a fost scrisa si interpretata tot de oameni,asa cum i-a dus mintea,si nu mi se par prea luminati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:54, citeste aici: "Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide, că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide." (Ev. Matei 7:7-8), ca sa intelegi ca ceea ce scrii este gresit, ti s-a indus subliminal. Asa ca, de-acum incolo sa nu mai perpetuezi neadevaruri. Sa speram ca vei intelege si-i vei permite discernamantului sa-si faca treaba.

      http://www.ortodoxiatinerilor.ro/intrebari-incomode/2067-crede-si-nu-cerceta-oare

      Ștergere
  16. si totusi CREDINTA CU RELIGIA ARE PUTINE TANGENTE-DOMNUL IISUS-spune CREDINTA TA TE-A MANTUITI-raspuns la minunile si tamaduirile facute -poti fi religios si sa nu respecti legile lui DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere