duminică, 9 iulie 2017

MONTEORU VA FI RETEZAT !

                                             
                                              8 Iulie 2017 ,ora 6,23 dimineata!

                                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

                         "MONTEORU !
                           MONTEORU !
                           S-a retezat MONTEORU !" 

Dragii mei ,stim cu totii că MONTEORU este o frumoasa STATIUNE BALNEARA din judetul BUZĂU.
Numele de MONTEORU,vine de la omul grec care a cumpărat toata localitatea din comuna Merei ,precum si terenurile din jurul ei,si care avea numele de Grigore Monteoru.
Ce se va intampla acum cu acest NUME,sau de ce nu, cu aceasta STATIUNE BALNEARA,eu nu stiu.
Dar sunt sigura că in timp ,vom afla ADEVARUL cu privire la acest MESAJ:

                 "S-a retezat MONTEORU !"

Dar iata mai multe Informatii,despre SĂRATA MONTEORU :

Sărata-Monteoru, Buzău

Sărata-Monteoru (pe scurt și Monteoru; în trecut, Fundul Sărății) este un sat în comuna Merei din județul BuzăuMunteniaRomânia. Este o stațiune balneară de interes local sezonieră,[1] și a fost mai întâi cunoscută între localnici pentru apele tămăduitoare ale izvoarelor sărate. Se află în zona central-vestică a județului, MunteniaRomânia, la aproximativ 14 km distanță de orașul Buzău.
Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, localitatea și terenurile din jur au fost cumpărate de grecul Grigore Monteoru, care și-a luat apoi și numele localității drept nume de familie; acesta a exploatat cu succes zăcămintele de petrol, după care a folosit câștigurile pentru a finanța investiția într-o stațiune turistică. În perioada interbelică, la Monteoru s-a dat în folosință o mină de petrol unicat în Europa la acea vreme. Stațiunea a avut perioada de glorie până la al Doilea Război Mondial, fiind distrusă după instaurarea regimului comunist și confiscarea proprietății. În anii 1970, statul comunist a încercat sa redreseze stațiunea amenajând două hoteluri și a unei baze de tratament. Ele au fost completate, după căderea regimului și revenirea la economia de piață, de alte inițiative private în domeniul turismului.

.Image result for SARATA MONTEORU
Image result for SARATA MONTEORU
Localitatea este cunoscută și pentru cultura Monteoru, o cultură arheologică ce cuprinde situri datând din epoca bronzului și a cărei așezare eponimă se află în apropiere de marginea de est a satului de astăzi, pe dealul Cetățuia.
Localitatea este plasată la o altitudine de 86 m[1][2] într-o depresiune intracolinară drenată de râul Sărata, situată pe un flanc al Dealului Istrița la extremitatea sud-estică a Subcarpaților Curburii, într- zonă acoperită de o vegetație bogată și la adăpost de vânturi.[3]Climatul depresiunii este temperat-continental, cu veri calde și însorite și fără curenți de aer, iar precipitațiile și nebulozitatea sunt reduse.[4]Temperatura medie anuală este de 10 °C. Iernile sunt blânde. Primul îngheț se produce – în medie la sfârșitul lunii noiembrie, iar ultima ninsoare la sfârșitul lui martie.[5]
Printre plantele care cresc în pădurile de foioase din preajma localității, pe lângă dedițelciulin și păducel se numără și mai multe specii de plante rare, între care laleaua pestrițăbujorul de pădureporumbul cuculuiruscuța de primăvară și crinul roșu de pădure.[4]
În această zonă, petrolul există în subsol la adâncime mică, iar apele din subteran au conținut mare de petrol, bromiod și sare, motiv pentru care localnicii folosesc doar apă îmbuteliată, cea din fântâni nefiind utilizabilă.[6] Aceste ape sunt, însă, folosite pentru tratamente medicinale; ele curg din 15 izvoare aflate în toată depresiunea.[7]
Geologic arealul aparține culmii Istrița-Dealul Mare-Ceptura, alungită est-vest pe un anticlinoriului, stațiunea fiind situată în zona axială a respectivului într-o butonieră,[8] unde apar la zi sedimente (marne și gresii cu intercalații de nisipuri de vârstă sarmațiană). Acestea permit circulația unor ape subterane cu grad de mineralizare ridicat și, care sunt puse în evidență de izvoare – majoritatea ascensionale, legate de faliile care afectează depozitele miocene. Aceste izvoare care apar în general la baza versanților, de o parte și de alta a pârâului Sărata.[9]

                                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamnă, a apărut si primul volum al ADEVARULUI 

 DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016 ,si care volum

 costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            .
Iar acum dragilor, pentru prima oara pe acest 

Blog,am înfiinţat CUTIUTA MILEI,

si-a IUBIRII faţa de Aproapele nostru:

                          Image result for cutia milei imagini

Prieteni dragi,
Avem printre noi pe doamna MARIA HANDIC ,care este foarte bolnava si ae nevoie de ajutorul nostru al tuturor,pentru a-si face un RMN si o gama larga de analize ,care i-ar mai prelungi viaţa ,daca ar sti cu ce se confruntă.
Posibilitatile doamnei MARIA HANDIC sunt extrem de limitate, si nu poate sa beneficieze de aceste ANALIZE medicale,precum si de un tratament adecvat.
Doamnei MARIA HANDIC i-a murit de curand sotul, si a ramas cu baiatul său bolnav de OLIGOFRENIE.
Cine doreste si vrea sa faca o fapta bineplacuta LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,o poate face donand o suma cat de mică in CONTUL de la RAIFFESEIN BANK,cu nr:


RO72RZBR0000060011810593 ,pe numele : MARIA HANDIC !
Vă multumesc eu din suflet,in numele doamnei MARIA HANDIC ,si ma rog din suflet pentru voi toti si cei dragi voua.
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu!

17 comentarii:

  1. Asta e grav suna a fi urmarile unui razboi ,zona fiind poarta de intrare dinspre Moldova,ma gindesc la o invazie ruseasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNA MARIA MA FACETI SA MA CUTREMUR EU STAU IN MONTEORU SI LUCREZ IN ACEASTA STATIUNE. OARE CE SE VA INTAMPLA? POATE AFLATI DE LA BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI CE VS FI VA ROG. CU DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria am mai trimis un mesaj nu stiu daca a ajuns ca nu merge prea bine netul.VA ROG DIN SUFLET NU MA INGRIJOREZ CAT DE CAT SUNT SA NU MINT. SUNT DIN MONTEORU DOAMNA MARIA SI LUCREZ IN STATIUNE. OARE CE SE VA INTAMPLA DOAMNA MARIA ? AICI ESTE MINA DE PETROL DE 150 ANI SE EXPLOATEAZA SI ACUM VA ROG DACA BUNUL DUMNEZEU VA ARATA CE VA FI POATE NE SPUNETI. CU DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-ti fa griji, e cineva acolo sus care vegheaza si are grija si de tine. Dupa cum vezi, blogul are ani de zile de mesaje "apocaliptice" si viata continua mai departe.
      in alta ordine de idei, mai retezat decat saracia dusa la extrem din judetul Buzau, defrisarea vizibila din Google Maps, coruptia samd nu mai are ce sa mai reteze din zona.

      Ștergere
  4. Pe mine ma duce cu gandul la o defrisare masiva a padurilor din zona sau mai poate fi vorba de o retrocedare ilegala a unei parti din statiune.Sper sa nu fie,ar fi pacat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 14.25 nu cred ca rusii ne invadeaza,exista baze americane permanente in Romania,nu risca un razboi cu S.U.A.si NATO.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 iul 20:17 află că americanii pe care îi tot ridici tu în slăvi,nu au venit cu gînduri bune în Romania.Ei nu și-au instalat aici doar baze militare Nato,dar au venit și cu specialisti să afle unde sunt zonele cele mai bune de exploatat.Nu vă mai îmbătați cu apă rece că dacă aveau gînduri bune dotau și armata română cu o logistică la nivel european.Ei îi folosesc pe soldații noștri doar carne de tun în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan.DS

      Ștergere
  6. Numai bunul Dumnezeu știe ce se va intimpla acolo, dacă îi va arata la doamna Maria și alte lucruri despre acest loc,sint sigur ca ne-o va mai scrie!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.cunoastelumea.ro/interviu-video-incendiar-la-bucuresti-cu-roger-stone-consilier-al-presedintilor-americani-trump-reagan-si-nixon-george-soros-este-un-infractor-are-mainile

    RăspundețiȘtergere
  8. Da asa va fi rasboi cu siguranta dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 iul 21:38 ai scris aici o singură frază și ai masacrat limba română cît pentru o viața.

      Ștergere
  9. Doamna Maria aici din pacate prevhttp://www.mediafax.ro/externe/video-incendii-devastatoare-in-canada-mii-de-oameni-evacuati-autoritatile-au-decretat-stare-de-urgenta-16579967iziunea de incendu de padure

    RăspundețiȘtergere
  10. Exista Meteore in Grecia.Dupa ultimele evenimente se pare ca se implinesc profetiile.Raul Eufrat se pare ca e la mijloc

    RăspundețiȘtergere
  11. STATIUNEA MONTEORU SAU POATE FI SCHITUL MUNTIORU ,http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/schitul-muntioru-schimbarea-fata-141859.html.,,Schitul Muntioru a fost intemeiat in anul 1999, de catre parintele protosinghel Macarie Besliu, din obstea Manastirii Poiana Marului, ajutat si de alti monahi din obste. Manastirea Poiana Marului se afla la mica distanta de Schitul Muntioru. Aceasta manastire a fost construita in anul 1730, de catre Sfantul Cuvios Vasile de la Poiana Marului, praznuit de Biserica Ortodoxa in data de 25 aprilie.

    Schitul Muntioru - Schimbarea la Fata

    Muntele numit odinioara "Monteoru", adica "muntele de aur", pentru zacamintele de aur ce s-au extras din acest loc, se afla la granita dintre Moldova si Muntenia. Se spune ca acest schit a fost construit in urma unei dorinte pe care Sfantul Voievod Stefan cel Mare a lasat-o prin testament.

    Traditia consemneaza dorinta Sfantului Stefan cel Mare de a zidi o manastire in poiana Monteoru, spre slava lui Dumnezeu, ca insemn de granita. Din pricina deselor razboaie pentru apararea tarii si a credintei stramosesti, acest lucru nu a mai putut fi dus la indeplinire.,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc sa nu se surpe ceva .Sau o fi aflat jefuitorii ca la cotul Carpatilor este ascunsa vreo comoara!?Sa ne apere Domnul tara si poporul!Amin!

      Ștergere
    2. Probabil ca vor fi ceva alunecari de teren si in zona aceea, dar si prin alte tari.

      Ștergere
  12. Dragii mei zic si eu cs doamna Maria stiu ca aici este omina care functioneaza de150 de ani sunt sonde si mai este saramura care se foreaza pentru statiune eu lucrez de 25 de ani aici si locuiesc aici ada cum am mai spus. Sa stiti ca nu ma gandesc decat la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului.Sunt galerii pe sub pamant asa am auzit si eu sotul meu Dumnezeu s-al odihneasca era de aici eu vin din alta localitate tot din jud. Buzau aici locuiesc de 30 de ani. Asa c am mai zis Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti.Dumnezeu sa ne binecuvinteze. Cu drag si multa sanatate. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere