marți, 4 iulie 2017

NORI EXTREM DE GROSI SI NEGRI ! INUNDATII SI FURTUNI PUTERNICE !

                         3 Iulie 2017,ora 6,15 dimineata !

                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad inspre Sud un Cer extrem de încarcat,un CER negru cu nori grosi pana la Pămant.
Cerul era de ziuă,dar brusc s-a facut noapte din pricina norilor extrem,extrem de negri si periculosi.

Related imageImage result for nori negrii FURTUNA..

Dragii mei, niciodata nu am vazut asemenea nori,precum cei care mi s -au arătat cu Voia si cu Puterea DUHULUI CELUI  PREA SFANT !
În acelasi timp ,vedeam înspre Sud o furtuna cumplita care indoia copacii pana la Pămant, iar apa curgea pe strazi si-n curtile oamenilor,asa precum curge din cascada.
Dragii mei,s -a schimbat clima în lume, s-au schimbat anotimpurile si din păcate se vor schimba si POLII magnetici.
Toate acestea vor duce la mari dezastre, la grave INUNDATII si la adevarate Tornade care vor matura totul in calea lor.
Ce putem face? Sa ne intarim in Credinta, sa ne rugam mai mult, sa facem fapte bune,fapte de milostenie si neapărat trebuie sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine!
                                       Cu dragoste,Maria.



P.S.
Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamnă, a apărut si primul volum al ADEVARULUI 

 DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016 ,si care volum

 costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            


                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.

11 comentarii:

  1. Din pacate omenirea culege ceea ce a semanat....asta e.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vor scimba nu numai polii magnetici ci si cei de rotatie,intre ei exista o legatura,unul il atrage pe celalat,cauza e schimbarea climatica datorata efectului de sera ,VINOVAT e OMUL.

    RăspundețiȘtergere
  3. In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamina/Cetateni pe trotuare merg tinindu-se de mina-spunea Bacovia,Atentie la depresivi si cardiacii in virstra, care suporta greu schimbarile bruste si mai ales umiditatea mare care a trecut de 80 la suta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4iulie 08:20 sunt intrutotul de acord cu dumneavoastră , mai putin cu autorul poeziei : este Minulescu , nu Bacovia !

      Ștergere
  4. Este adevarat ca s-a schimbat clima foarte mult dar daca o iei pe partea spirituala ,cel rau cu ingerii Lui au mare putere sa faca aceste distrugeri.Vazduhul e plin de demoni si sunt tot felul de aratari care iti dau fiori.Dumnezeu sa ne pazeasca de asemenea lucruri.Din pacate nu avem unde sa fugim .Sa avem credinta in Dumnezeu ca el ne va pazi.Trebuie sa intelegem ca traim vremurile de pe urma si vor veni mari incercari peste lumea aceasta.Nu stiu Cati vom rezista.O sa fie greu pentru cei care sunt Mai slabi in credinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Informaţie şocantă pentru omenire: Un savant celebru prezice că Donald Trump va provoca sfârşitul Pământului

    Celebrul fizician Stephen Hawking avertizează că actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, va provoca sfârşitul lumii.

    Savantul britanic Stephen Hawking a avertizat că din cauza încălzirii accentuate a planetei temperatura pe Terra poate depăşi, la un moment dat, "punctul de fierbere" şi astfel se va distruge omenirea, iar Pământul se va transforma într-un adevărat iad peste care va ploua nu cu apă, ci cu acid sulfuric.

    Hawking l-a criticat în mod special pe preşedintele Donald Trump pentru decizia lui eronată, de a nu semna Acordul de la Paris privind încălzirea climei. Hawking a explicat că aceste tendinţe vor provoca schimbări ireversibile care vor pune în pericol soarta planetei.

    În cele mai recente profeţii ale savantului, el anticipează că planeta noastră riscă să devină total nelocuibilă. "Suntem în punctul în care încălzirea globală devine ireversibilă. Acţiunile lui Trump riscă să aducă Pământul pe marginea prăpastiei, să devină o planetă aşa cum este Venus, de pildă, cu temperaturi de peste 100 de grade Celsius şi cu ploi de acid sulfuric", a explicat savantul pentru BBC.

    "Schimbarea climei este unul dintre cele mai mari pericole cu care ne confruntăm, dar este un fenomen pe care l-am putea evita dacă acţionăm chiar acum", a mai spus Hawking. El a atras atenţia şi asupra altor activităţi distructive care ar putea "agresa genomul uman", între care dezvoltarea de tehnologii militare, în special arme de distugere în masă, ceea ce ar echivala cu un dezastru.

    Hawking a mai spus că singura cale de supravieţuire a rasei umane ar fi coloniile spaţiale. De asemenea, el şi-a exprimat temerile că şi tehnologiile supraperformante ar putea distruge omenirea şi le-a cerut, de asemenea, guvernelor să combată roboţii ucigaşi.

    Savantul a mai spus că omenirea ar putea părăsi Pământul în aproximativ 1.000 de ani. Dar chiar şi această acţiune nu este sigură, deoarece o civilizaţie extraterestră ar putea veni să ne distrugă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da dragă ,vezi cum stă el în scaunu ala si le gândeşte si le calculeaza el toata ziua.e platit draga sa va uitati in gura lui.sa va distraga atentia cu tot felul de mismicuri.nu ai observat ca in ultimil timp N.A.S.A. si multi "savanti" vă bombardează cu tot felul de informatii pe care voi nu puteti sa le verificati palpabil ,gen:nu stiu ce planete sau exoplanete au descoperit sau nu stiu ce planeta contine apa bla bla bla.NASA nu este decat o divizie a illuminati conceputa sa va distraga atentia de la DUMNEZEU PĂMÂNTUL.capodoperele pe care eu v-i le arat la avatar sunt create de planeta PĂMÂNT.doar eu si voi le cunoasteti si oculta care vrea sa pastreze acest secret ferit de voi multimea.si pt ca planul lor sa mearga tre sa va bombardeze cu tot felul de informatii false numai sa nu priviti in jos.asta cu Hawking este tactica handicapatului pe care toti tre sa il creadă.
      Efectul de sera este unul natural.
      Planeta v-a creat sa o vindecati.
      Sa scoateti cancerul(petrol) din trupul ei.
      Emisiile de co2 din atmosfera erau de zeci de ori mai mari acum 1 miliard de ani.deci aducându-le din nou in atmosfera practic întineriti planeta si îi dati sansa sa creeze din nou viata peste alt miliard de ani chiar daca acum partial va fi distrusa.
      Deci sunteti elixirul tineretii planetei.

      Ștergere
  6. Doamna Maria va spun cu toata durerea in suflet ca o compatimesc foarte mult pe doamna care are probleme doamna Handric. Ma rog la Bunul Dumnezeu s-ai dea putere si eu sa ma liberez un pic sa pot face ceva pentru dumneaei. Trebuie sa ajung in oras sa fac ce ttebuie. Doamna Maria Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. Ma cutremur de ce vad si aud. BUNUL DUMNEZEU DA FIE CU NOI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest Hacking este omul ocultei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este 11:58 parca si el cauta secretul lui Dumnezeu;cum a facut EL lumea , siDumnezeu i-a raspuns-Cat esti de...mic si vrei sa stii un lucru atat de mare!

      Ștergere
  8. Da 11:58,asa cred si eu din cate am mai citit despre el,de aceea emite tot felul de abureli.

    RăspundețiȘtergere