vineri, 21 iulie 2017

CUTREMURUL MARE S - A ADEVERIT , DUPĂ DOAR CATEVA ORE !

                                                      Dragii mei, 

Scriam în urma cu doar cateva ore ,un articol despre un CUTREMUR mai intens,si un altul cu victime.
Din nefericire ,acesta s-a produs in Turcia ranind circa 200 de persoane si cel putin doi oameni au murit. 
Iata : 

Dumnezeu există - Mărturii.: UN CUTREMUR CU VICTIME ??? !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/.../un-cutremur-cu-victime.htm...

Translate this page
15 hours ago - Complicat si acest Mesaj,avand in vedere ca se vorbeste despre un ... căci ,vom auzi deun Cutremur mai intens care se va lasa cu victime.


UN CUTREMUR MAI INTENS - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/.../un-cutremur-mai-intens.htm...

Translate this page
1 day ago - Dragilor, vom auzi de un CUTREMUR mai intens,un CUTREMUR ... Unde anume si cand se va produce acest Cutremur, nu mi s- descoperit.

Iata si INFORMATIA :

UPDATE Un cutremur de magnitudine 6,7 lângă Bodrum (Turcia) a făcut doi morți pe insula grecească Kos (FOTO)

 •  MEDIU 



Cutremur cu magnitudinea 6,7 in Turcia si Grecia. Cei doi turisti morti ...

stirileprotv.ro/.../un-cutremur-puternic-cu-magnitudinea-6-7-a-fost...

Translate this page
1 hour ago - Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta The Guardian, ...




Un cutremur de magnitudine 6,7 a lovit vineri insulele grecești din sud-estul Mării Egee, în plin sezon estival, soldându-se cu doi morți, cel mai probabil turiști, în insula Kos, și cu peste 100 de răniți. Cutremurul a fost puternic resimțit și în Turcia, informează AFP.
"Avem doi morți și răniți (...). Plafonul unei clădiri s-a prăbușit", a declarat pentru France Presse un responsabil al spitalului din Kos. Conform pompierilor, este vorba despre un bar situat în centrul orașului Kos, al cărui tavan s-a prăbușit.
Potrivit unei jurnaliste din Kos, care a fost intervievată de radio Skai, cele două victime se aflau pe stradă într-un cartier foarte animat din orașul Kos, atunci când au fost ucise de pietrele desprinse din zidurile unei clădiri vechi care s-a prăbușit în apropierea lor.
Cele două persoane decedate erau tineri "străini", a declarat primarul din Kos, Georges Kyritsis, pentru radio Skai.
Numărul răniților se ridică la 120, conform secretarului de stat grec pentru marină comercială Nektarios Santorinios. Potrivit acestuia, numeroase clădiri au fost avariate.
Potrivit DPA, un doctor de la spitalul din Kos a declarat că a oferit asistență medicală pentru mai mult de 100 de persoane în urma cutremurului. "Trei persoane au fost rănite grav, însă în prezent starea lor nu mai este critică", a precizat directorul spitalului, Nektarios Georgantis, pentru televiziunea greacă."78 de persoane au fost externate după ce au fost tratate", a completat acesta.
Două elicoptere au fost trimise la Kos pentru a transfera răniții pe insula Rhodos.
Distrugerile sunt atât de mari în portul Kos încât feribotul Blue Star Paros nu a putut acosta și și-a continuat traseul spre Rhodos, a declarat agenția de știri grecească Ana (semi-oficială). Potrivit unor martori oculari citați de DPA, zona portului din Kos a fost inundată, mai multe bărci fiind avariate.
Cutremurul, cu magnitudinea de 6,7, potrivit Institutului american de geofizică (USGS) și o magnitudine de 6, conform Observatorului din Atena, a avut loc vineri la ora locală 01:31 (10:31 GMT joi).
Epicentrul seismului — descris drept "foarte puternic" de Observatorul din Atena — s-a aflat la 10 kilometri sud-est de orașul de coastă Bodrum din Turcia, și la 16,2 kilometri est de Kos în Grecia, potrivit USGS, citat de AFP.
Pe insula grecească Rhodos, seismul i-a surprins pe turiști în timpul somnului.
Hotelul Club Marmara din satul Theologos, aflat la 30 de kilometri de orașul Rhodos, "s-a zgâlțâit ca o corabie și am crezut că o să se prăbușească", a declarat un jurnalist AFP aflat la fata locului.
"A durat foarte mult. Mi-am strâns repede copiii pentru a părăsi hotelul", a povestit Sylvia Jannot, o turistă de 41 de ani, aflată încă în stare de șoc.
Seismul a fost puternic resimțit pe coastele din vestul Turciei și în special la Bodrum. În acest oraș, cutremurul a fost resimțit puternic timp de cel puțin 20 de secunde, a declarat un alt reporter AFP prezent la fața locului, precizând că seismul a fost urmat de cel puțin cinci sau șase replici de intensitate mai mică.
Numeroase fisuri au apărut pe fațadele clădirilor din Bodrum, iar spitalul din oraș a fost evacuat din motive de precauție, potrivit presei turce. Rețeaua de telefonie mobilă a fost afectată din cauza suprasolicitării. Potrivit DPA, autoritățile au sfătuit locuitorii să rămână în case, după ce cutremurul a declanșat un tsunami de dimensiuni mici.
Cutremurele sunt frecvente în Grecia și în largul coastelor vestice ale Turciei, în Marea Egee, aflată între cele două țări.
La 12 iunie, o persoană a murit și alte 10 au fost rănite pe insula grecească Lesbos, situată în partea nordică a Mării Egee, în urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,3, care a fost resimțit atât la Atena, cât și la Istanbul.
AGERPRES/(AS — editori: Sorin Calciu, Ana Bîgu, editori online: Adrian Dădârlat, Gabriela Badea).

Iata si articolele mai pe larg:

UN CUTREMUR CU VICTIME !


                                             20 Iulie 2017,ora 17,12 !

                                          Dragii mei,

Astazi după amiază în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva ce ne cutremura sufleteste pe fiecare dintre noi.
Glasul spunea asa:

                " Un Cutremur cu magnitudinea de ...(iar glasul nu mai continuă).
Dar intervine un alt glas care spune:
            Victimele din cauza Cutremurului ...!
                     Seismograful copii ....!"
Complicat si acest Mesaj,avand in vedere ca se vorbeste despre un Seismograf copii....!
Dragii mei, sa ne rugam pentru Semenii nostri ;pentru cei care vor avea de suferit din pricina unui Seism mai intens, căci ,vom auzi de un Cutremur mai intens care se va lasa cu victime. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , ca sa ne păzeasca si sa ne ocroteasca, de tot necazul si de toata suferinta. 
Sa daruim iubire din inima noastra,sa daruim dragoste sufleteasca si celui mai aprig dusman al nostru, sa fim buni si milostivi, si fara indoiala ,vom primi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI inzecit din toate cate noi daruim si nu vom avea teama de nimic.
Pentru ca,atunci cand ne lasam in Voia Domnului, atunci cand Îi daruim inima noastra,sufletul nostru,ne simtim in deplina siguranta trupeasca si sufleteasca.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

UN  CUTREMUR MAI INTENS :

                              20  Iulie 2017,ora 6,13 dimineata !

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste o Lumina alba stralucitoare,si astfel vad o incapere la Sud-Est,cu o mobila alba de bucatarie,mobila ce incepe a se clatina destul de tare,ca la un Cutremur intens.
                                                         



                        Image result for SEISMOGRAF..

Dragilor, vom auzi de un CUTREMUR mai intens,un CUTREMUR ce ne va da fiori reci pe şira spinarii.
Dar acolo unde este Dragoste si Credinta, teama nu are ce cauta.
Sa ne punem Viata noastra in Mâinile ocrotitoare ale BUNULULUI DUMNEZEU ,si-ale PREA CURATEI FECIOARA MARIA, si ne va fi bine tuturor.
Unde anume si cand se va produce acest Cutremur, nu mi s- descoperit.
Dar noi trebuie sa fim incredintati că DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne iubesc si ne ocrotesc.
                                           Cu dragoste,Maria.

Din păcate dragilor, toate se vor adeveri asa precum ne este scris de Sus.
Cineva comenta pe acest Blog,afirmand ca,DUMNEZEU este Iubire si ca nu pedepseste.
Asa este! DUMNEZEU este IUBIRE ! 
Dar oare, noi suntem macar cat un fir de nisip IUBIRE din IUBIREA LUI DUMNEZEU?
Cine are curajul sa afirme că da, si ca merita numai IUBIRE din partea LUI DUMNEZEU,sa ne scrie si nouă aici,dar după ce se va gandi mult de tot.
Eu una,nu am curajul sa afirm că, DUMNEZEU nu trebuie sa ne (ma)pedepseasca. DUMNEZEU pe cine iubeste ,il si pedepseste ca sa-i salveze sufletul.
Va multumesc frumos dragilor, pentru colaborarea voastra, si anume, faptul ca-mi aduceti INFORMATIILE după ce eu scriu,ma ajutati tare mult.
                                      Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. S a desprins un ghetar zilele trecute cu o suprafata de 7 ori cit New Yorkul care cu toate ca pluteste si nu e topit a crescut nivelul oceanic cu 10 cm peste noapte,modificind echilibrul de forte pe scoarta terestra cea ce intensifica cutremurele,si este doar inceputul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria tocmai le spuneam rudelor si acum au zis Doamne s-a adeverit foarte repede. Cu drag doamna Maria .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vedem mai aduceti injuri la adresa lui Doamna Maria ca din pacate sa adeverit cutremurul mai devreme sau mai tirziu se adeveresc multumesc frumos ca existi pe pamint si ne avertizezi persoanele care nu cred sa se abtona de la comentari cu drag Doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vedem mai aduceti injuri la adresa lui Doamna Maria ca din pacate sa adeverit cutremurul mai devreme sau mai tirziu se adeveresc multumesc frumos ca existi pe pamint si ne avertizezi persoanele care nu cred sa se abtona de la comentari cu drag Doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "La adresa lui dna Maria"corect:la adresa d.nei Maria

      Ștergere
  5. Chiar daca Dumnezeu este pace si iubire asa cum comenta cineva de pe blog nu inseamna ca nu ne poate pedepsi.Asa cum copii nostrii ne mai ies din cuvant si nu asculta si noi ii pedepsim asa si Tatal ceresc ne mustra pentru a ne indrepta trimitand tot felul de avertizari chiar si cutremure.Si uite ca s-a si intamplat.Deci sa nu nesocotim mustrarile Domnului ca tot el face rana si tot el o leaga.Cine suntem noi sa spunem Doamne ce faci?Sa ne rugam si sa nu cartim ca totul se va implini orice am face. Sa ne plecam genunchii ca suntem pacatosi si sa spunem :Doamne ai mila de noi si iarta-ne.Asa se poate intampla si la noi sa fie cutremur mare ca nu sti niciodata ce-ti aduce ziua de maine.Suntem doar un abur pe acest pamant.Dumnezeu ne poate pierde intr-o clipa si asta totul depinde si de noi.El ne-a dat suflare si tot el o poate lua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria a postat in ultimile zile două mesaje despre cutremure,unul s a adeverit,urmează și celălalt la noi in țară....in câteva zile! Intrați pe seismic center!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria,cred ca dumneavostra nu puteti inca intelege ca,CONSECINTELE ACTIUNILOR noastre ne "pedepsesc"!Daca mancati 10 inghetate pe "nerasuflate" pe timp de iarna,o sa spuneti ca Doamne Doamne v_a pedepsit cu o infectie grava de gat?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cei care vor cunoastere.

    https://goo.gl/UharvY

    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a zis ca nu se topește asa ușor ghețarul desprins,ca cică zeci de ani trebuie,ca sa se topească. Înseamnă ca nu e așa cum se spunea.

    RăspundețiȘtergere
  10. A zis cineva pe aici pe blog ca dupa un cutremur mare in Turcia va urma si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebare: victime sunt?

    RăspundețiȘtergere
  12. Un preot rupe tăcerea. Mărturii halucinante despre episcopul de Huși. „Lucra profesionist. Urmărea copii săraci” :



    https://www.antena3.ro/actualitate/un-preot-rupe-tacerea-marturii-halucinante-despre-episcopul-de-husi-lucra-profesionist-urmarea-425127.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Preotul care a stâlcit în bătaie un enoriaş, premiat de episcop! Ce mănăstire poartă acum numele mardeiaşului în sutană! :

    http://spynews.ro/actualitate/preotul-care-a-stalcit-in-bataie-un-enorias-premiat-de-episcop-ce-manastire-poarta-acum-numele-mardeiasului-in-sutana-139505.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-pagina-de-articol-1-stire&utm_campaign=RSS

    RăspundețiȘtergere
  14. Creştinism, secte şi religii

    O comparaţie între 20 de religii, secte şi Creştinismul biblic.

    Cine este Dumnezeu?
    Cine este Iisus?
    Cine este Duhul Sfânt?
    Cum este omul mântuit?
    Ce se întâmplă după moarte?
    Fondatori, data, locul?
    Scrierile de bază.
    Alte date relevante.

    Veţi afla ce propuneri la întrebările de mai sus avansează:

    Mormonismul
    Martorii lui Iehova
    Biserica Unificării
    Ştiinţa Creştină
    Spiritismul
    Scientologia
    New Age-ul
    Hinduismul
    Hare Krishna
    Meditaţia Transcedentală
    Islamul
    Bahaismul şi altele...

    şi ce răspunsuri are Creştinismul biblic?


    https://www.rcrwebsite.com/compare20.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este un link al pocaitilor neoprotestanti, din cate se observa.

      Ștergere
  15. Dna Maria a-ti avut un mesaj si in 5 iulie la 6,23 dimineata despre cutremurul cel mare. Asa ca mereu scrieti despre cutremure , aveti mesaje pt tot ce se petrece in lume. Oare cati i-au in serios aceste mesaje ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Dna Maria a-ti avut un mesaj si in 5 iulie la 6,23 dimineata despre cutremurul cel mare. Asa ca mereu scrieti despre cutremure , aveti mesaje pt tot ce se petrece in lume. Oare cati i-au in serios aceste mesaje ?

    RăspundețiȘtergere