marți, 11 iulie 2017

UNGURII SI ARHIEREII SA VINĂ CU TOTII !


                                                   11 Iulie 2017,ora 16,13 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care spune asa:

               "Sa vină cu totii !
             Să vină toti ungurii si toti Arhiereii !"

Dragii mei, ce va fi in legatura cu semenii nostri din Romania Duhului Sfant ,eu nu stiu.
Ceea ce stiu fara nicio indoiala, este acest link:

ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA ! ARDEALUL VA FI RUPT DE ...

https://plus.google.com/.../posts/TSKXcSvCvJs
Translate this page
Jun 18, 2017 - ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA ! ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA !

150 DE ZILE PÂNĂ LA UN TRIUMF AL UNGARIEI ??? ALTFEL SPUS ...

https://plus.google.com/.../posts/QVoELd8Y3NM
Translate this page
Jun 18, 2017 - ALTFEL SPUS , 150 DE ZILE , PÂNĂ NI SE IA ARDEALUL??? 150 DE ZILE PÂNĂ LA UN TRIUMF AL UNGARIEI ??? ALTFEL SPUS , 150 DE ZILE , PÂNĂ NI SE ...

Din păcate însă, toate se vor adeveri asa precum este scris acolo in Ceruri,fie ca vrem ,fie ca nu vrem.
Trebuie sa fim puternici trupeste si sufleteste,sa ne 

intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele

 ca pe noi însine.


                                Cu dragoste,Maria

56 de comentarii:

  1. Sute de milioane de euro alocati de Ungaria pentru propaganda prin Programul Trianon 100,asta e emotia urmarita de ei pe care o detectati.Din pacate noi nu reactionam.

    RăspundețiȘtergere
  2. pare ca ungurii ar folosii clerul bisericesc pentru propaganda prin biserici,o indoctrinare politica asemanatoare islamistilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Maria, dvs ce credeti ca merita Romania când majoritatea votează banditi care dau legi cu liber la furat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i obsesia ta?
      Banditi aia au fost votati sa nu iasa altii mai cu mot!

      Ștergere
    2. Anonim 00.56 ori esti bătut în cap ori te faci? Bănuiesc ca ești batut în cap.ce legi cu liber la furat?? Ești mediocru. Furaciosii și infractorii cei mai mari sunt în justiție. Aia nu e justiție. Este mafie. Cum îți explici ca un om de rand care ajunge pe mana acestor infractori care cică fac justiție este condamnat 4-7 ani sigur indiferent dacă a furat ceva, sau pt un portofel în timp ce infractorii toți sunt liberi ori își iau nup ( vezi cazul procurorului Lazăr, cazul iohannis cu casele cu acte false și trafic de copii, etc). De asta suntem cea mai rău văzută țară din UE. ca România este plina cu de-al de tine. Vai de capul vostru cu tara voastră aleasa. Dacă România este tara aleasa în mod sigur mai întâi va trebui sa fie curățată de aceste minți bolnave ceea ce mai mult ca sigur se va întâmpla probabil și în urma unui cutremur, care este de altfel așteptat. RUȘINE ROMANILOR RUȘINE BA ANONIM 0056. Ți-e ți-am conveni ca sa zicem, copilul tău ajunge pe mana procurorilor ( în urma unei interceptari) și își ia ani grei ca a zis ceva la telefon și este condamnat de infractorii din justiție ani grei.
      Ești o rușine națională anonim 00.56.sper sa te intercepteze "justitia" non stop ca meriți. Se pare ca iubești asta mai mult ca orice.

      Ștergere
    3. Toti securisti sau bagat in toate locurile posibile s-ar fi bagat si in lucruri imposibile,dar le lipseste Credinta In Sfantul Dumnezeu .Acesti atei se cred a tot stiutori dar nu si inteleptii. In ceea ce priveste mesajul scris de Maria se stie ca ungurii au fost mereu in potriva noastra si pentru acest lucru vor fi Judecati impreumacu arherei preoti mincinos .

      Ștergere
    4. Oooo,ce ti-ai luat-o 00:56,asa iti trebuie!

      Ștergere
    5. Anonim 14:34,esti o persoana foarte agresiva_cel putin verbal!Rusine sa iti fie tie ca esti o fiinta asa urata interior si cu siguranta si exterior.Cauta sa fii mai bun si mai intelegator cu cei din jur...
      An00:56,nu fi necajit si nu-i acorda atentie unei astfel de fiinte(nu imi vine sa-i spun om).

      Ștergere
    6. Ieșiți duminica în strada . De ce??? Sa apărați funcția super plătită a lui kovesi. În loc sa ieșiți pt cei care au tăiat și distrus pădurile, fabricile, au tradat romanii prin străinezia vorbindu-se doar de rău și punând eticheta de infractori și hoți, tradatori de neam an.23.44 și an.00.56.asta sunteți în frunte cu toți cei care au fost și Ink sunt în justiție, niște tradatori de neam.de asta o sa fiți acuzați. Îți este rușine în orice tara te duci sa spui ca ești din România și asta numai din cauza celor ca voi și a justitiei mafiote care a transformat tara în infractorii și corupții planetei. Nesimtitilor cu interceptările voastre, penalilor, spălati-va pe cap cu ele ca va rad toate tarile ca luptați împotriva propriului neam. Tradatori de țară asa veți fi judecați. Și anaf în tara asta e jale. Au nevoie de colectare auzi? Pai da rupe pielea de pe tine, vrea să-ți ia 10 piei când de fapt tu ai doar una. Sunteți o rușine. Banii se fac producând din industrie, agricultura, fabrici de producție nu din interceptări sau pușcării.
      Ptiu sa nu va deochi.

      Ștergere
    7. Anonim 14.34 sa iti fie tie rusine ,ca tii cu hotii ! Probabil esti si tu un politician corupt , care a fost interceptat la telefon cand faceai lucruri ilegale ...si de aici toata ura ta impotriva justitiei .
      Justitia este necesara intr-o tara ,altfel se va crea debandada .
      Sau oi fi si tu , de-al lui Dragnea cu firme cu actiuni la purtator , ascunse ,sa nu va poata dovedii justitia ca furati de la popor ?!
      Sa va fie rusine ca va vede Dumnezeu si o sa va primiti rasplata....

      Ștergere
  4. Va veni vremea si nu e departe cand se vor da legi aspre impotriva hotilor,deligventilor in general incat vor fi chiar expulzati din tara fara drept de a se mai intoarce. Aceasta e hotararea lui Dumnezeu pt.Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sti?nu te intreb ca ar fi rau asa ceva,ar fi bine dar,se va intampla oare.

      Ștergere
  5. Nu mai ai nici pe cine vota, nu vedeți ca nu ar merge unii în pensie,sa îi lase odată pe aceia mai tineri, nu vreau sa va dau exemple!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 12 iul 00:56 de cîte ori să vă spun că România nu e condusă de romănii,ei sunt doar marionetele străinilor și sunt chemați periodic la raport.Oare cînd veți înțelege acest lucru?DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 05:01 D.S.de ce crezi că tot ce zici, AȘA ESTE!!!Asta e părerea ta ȘI ATÂT!!! Nu cei din afară îl obligă pe Dragnea sa pună MORȚII SĂ VOTEZE!!! Au fost omeni (cu cnp și semnătura) cu stapila pusă pe PSD, morți de 5-6 ani!!!

      Ștergere
    2. 12.24 asa li s-a comunicat tot din afara ca sa scoata voturi fara numar.

      Ștergere
    3. Da , au fost invatati de rusi si de evrei ...kgb ,mossad aliatii lui Dragnea.
      De ce nu a interzis vanzarea pamanturilor catre straini ?Asa a promis in campania electorala.
      Pt. ca pamantul il cumpara evreii si au interes.

      Ștergere
  7. Romania fara Ardeal, nu se mai poate numi Romania. Atunci cum putem spune ca este protejata de D-zeu daca ingaduie sa se rupe ca si teritoriu? Posibil sa se faca propaganda prin biserici si sa fie un fel de ruptura. Nu cred ca va fi teritoriala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper ca Ardealul sa ramina pe veci unde este acum.Nu vad vreun motiv , chiar temporar,sa fie justificat ca se modifice aceasta situatie din prezent.
    Dar se incearca prin orice mijloace....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin unguri si il iau in spate si il duc la ei :))
      Stiti dece vor unguri ardealul? deoarece au vazut ca romani sunt pampalai.

      Ștergere
  9. Pedofilii suspecti nu primesc perchezitii la DOMICILII???

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 12 iulie 05:01 perfect asa este

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne,te rugam sa ne trimiti pe alesul Tau,sa salveze Romania!

    Prea Sfanta Treime,Parinte,Fiule si Duhule Sfinte,certat-ai neamul acesta al nostru cu seceta,boli si pierderea avutiei nationale.Au flamanzit copiii Tai.Doamne,au pierit batranii de mustrarea Ta.si rodul granelor si al muncii noastre s-a uscat sau a putrezit prin mania Ta.In multe feluri ai mustrat,Stapane,pe poporul Tau,pe tineri si pe batrani,pe voinici si pe copilandrii,caci toti am gresit inaintea Ta si ne-am abatut,am calcat poruncile Tale si de dreptatea Ta nu ne-am adus aminte.S-a umplut paharul rabdarii Tale si rautatile noastre s-au inmultit mai mult decat grindina si seceta cu care ne-ai cercat.Ca niste fii ratacitori ne-am indreptat de Tine,dar azi ne intoarcem asemenea fiului risipitot si strigam catre Tine din adancul inimii noastre indurate:
    Dumnezeul parintilor nostri,care ai trimis harul si pacea inaintasii nostri si precum in vremurile grele ale neamului nostru ai ridicat la nevoie barbati.vrednici,care au luat pe umerii lor greutatile poporului,asa ridica si acum un barbat cu suflet mare,gata de orice sacrificiu prin care sa se rascumpere pacatele poporului nostru inaintea Ta,Stapane.
    Da-i harul Tau,pune in el virtutile ceresti pe care le dai celor care te iubesc pe Tine si binecuvantarea Bisericii Tale intemeiate pe sangele iubitului Tau Fiu.Fa-l pe dansul fiu adevarat al Bisericii Ortodoxe,binecuvantat de ierarhi si iubit de popor ca,deplin luminat cu lumina cunostintei Tale sa duca neamul acesta al Tau,Doamne,pe drumul salvarii din necazurile in care propriile pacate l-au scufundat,spre soatele Dreptatii,Rasaritul cel de Sus,Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
    Sfanta Maica a lui Dumnezeu,ajuta neamul si tara noastra!Toate puterele ceresti,aparati pamantul tarii noastre de navalirile vrajmasului vazut si nevazut.Toti sfintii,rugati-va lui Dumnezeu pentru noi!Amin!

    Cu iubire de.Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, va scriu printre lacrimi care curg șiroaie pe obraz,mulțumesc lui Dumnezeu cs mai exista oameni ca dvs.Va mulțumesc,vorbele dvs.au ajuns in suflet.Aceasta trebuie sa fie o rugăciune!Eu oricum sm so scriu si credeti-ma ca o scriu in cartea de rugăciuni si o so rostesc adă cum ați scris,-o dvs.Eu oricum ma rog ptr poporul nostru,ma doare așa de tare,încât simt ca sunt fara aer.Va admir demult,va stiu postările,mi-au plăcut întotdeauna mai ales când scrieți Mariana din Banat.Si fiul meu este in Banat.Va mulțumim !Frumoasa rugăciune,ar putea sa o spună tot romanul.Dat multi sunt nepăsători,indolenți,comozi.Acestea ne vor costa ,vai de tara noastră.

      Ștergere
    2. Doamna Mariana sunteti aleasa sa faceti TRIUNGULHIUL CREDINTETI IN ROMANIA cu Doamna Maria si Georgeta Florea.Asemenea femeilor mironosive care sau dus sa unga trupul lui IISUS, Si au fost primele ce au aflat de Invierea Lui Iisus Hristos. Unitiva sa Fie Bine Tari Romanesti al II-lea Ierusalim.

      Ștergere
    3. Buna ziua

      Da este o rugaciune,care se numeste:
      RUGACIUNE PENTRU UN ALES AL LUI DUMNEZEU.
      Deoarece un duh rau pluteste peste tara noastra si vrasmasii din afara si dinlauntrul ei lucreaza cu vrasmasul cel mare pentru nefericirea neamului Romanesc,propunem aceasta rugaciune care sa se rosteasca in fiecare Miercuri su Vineri si la fiecare Sfanta Liturgie.Iar cei ce au mai multa ravna pentru tara si neam,s-o zica zilnic,atat in tara,cat si in afara hotarelor,oriunde un Roman traieste si se roaga pentru Biserica,tara si neamul lui.Faceti sa ajunga aceasta rugaciune la toti fratii si surorile voastre in Domnul.
      Eu am primit-o de la un preot anonim in 2012,la Biserica,a venit sa ma cunoasca,si a donat mii de acatiste si rugaciuni la mai multe Biserici,el a spus ca a urmat exemplu meu,cand in 14 august am fost la o manastire in Judetul Arad,si ma vazut cumparand foarte multe carti cu Drumul Crucii,si le-am oferit gratis,la persoanele nevoiase.Asa am fost crescuta,sa-i vad pe cei din jurul meu,si pe urma pe mine.Fiecare este liber sa-l iubeasca pe Dumnezeu.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  12. Doamna Maria tot posibilul ca aveti dreptate cand ziceti de unguri .Acestia il au pe Lazlo Tokhes nu stiu daca am pronuntat bine cel putin se aude vocea lui. Ai nostri mai marii Bisericii ce fac? Nu se vad nu se aud .Dumnezeu s-al odihneasca pe Teoctist esa mereu cu fata lui alba si zicea;Iubitii mei mereu vorbea si predica. Acest Daniil este negru si la fata si cred ca si la suflet. Dumnezeu s-a ma ierte dar eu asa il vad. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,va rog sa publicati,fiindca acest mesaj este pentru toti oamenii dar inteles individual.M-as bucura sa va regasiti in aceasta comunicare!



    Copile ! Permite-ti sa simti iubirea Spiritului. Simte ca tu esti totul si esti iubit ca nimeni altul! Iubirea ce tu o aduci pe Pamant, este propria ta creatie din esenta ta proprie, este ceva nemaiintalnit, nemaicunoscut in tot acest univers.
    Copile drag tu o creezi! Din tine insati se formeaza aceasta iubire.
    Tu esti cel mai sacru si cel mai binecuvantat. Nu te uita in sus la ingeri. Ei nu cunosc aceasta iubire, ei nu o au.
    Aici pe Pamant, in interiorul tau se creaza, tu copile o creezi!
    Uita-te la tine. Minuneaza-te cand te uiti la tine, nu pe cer.
    Tu esti minunata faptura a toate creator! Simte iubirea ce o creezi pentru tine!
    Impartaseste aceasta iubire cu cei de langa tine si uita-te la tine, tu esti cel mai iubit. Calauzeste-ti iubirea catre tine, catre interiorul tau, inunda-te cu propria ta iubire pentru tine. Vorbeste-le despre aceasta iubire si celorlalti, sa faca la fel ca tine.
    Atunci cand fiecare se iubeste pe el, ingerul si umanul, devin o singura fiinta si vei straluci aidoma soarelui !

    Acest mesaj a fost primit de o fiinta magnifica de la care avem de invatat multe.Nu-i voi spune numele ca sa nu dau prilej de judecata unora care neintelegand aduc injurii.

    Asa cum si eu m-am regasit in acest mesaj,mi-am dorit s-o faceti si voi,fiindca CONSTIINTA DUMNEZEU, este cea care l-a trimis, si se adreseaza fiecarei Constiinte care doreste sa o asculte.

    Cine se considera COPILUL LUI DUMNEZEU,aceste cuvinte ii sunt adresate.

    Multumesc Constiintei Divine,si Fiintei umane care l-a decodat pentru noi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ,EU SUNT D . Irina

      Ștergere
    2. Multumesc, EU SUNT D !

      Ștergere
    3. Buna seara

      1.Pe Dumnezeu il iubim mai inainte de toate.
      2.Pe semenii nostrii sa-i iubim,dupa Dumnezeu.
      3.Ne iubim pe noi.
      Asa vom fi placuti lui Dumnezeu.
      Cu iubire de Dumnezeu,
      Mariana din Banat

      Ștergere
    4. Acest mesaj nu emana din duhul lui Dumnezeu ci este o emanatie a unui duh omenesc aflat sub o influienta demonica inselatoare.Are multa lingusire si viclenie si incearca sa indeparteze sufletul omenesc de Dumnezeu.Cercetati duhurile ca nu toate sunt de la Dumnezeu!Fiti atenti la inselaciuni caci diavolul il imita pe Dumnezeu si sa va fie clar ca orice invatatura care nu pomeneste numele lui Iisus Hristos nu e de la Dumnezeu.Ospune insusi Mantuitorul . Cercetati Scripturile si nu veti gresi!

      Ștergere
    5. Angel nu vorbi de la tine. Mare grija tu. Refa-ti legatura cu Dumnezeu.

      Ștergere
    6. Mai Angel, dar de unde sti tu cum este Duhul Sfant? L-ai simtit tu in viata ta vreodata? Macar mireasma acestui Duh Sfant? Daca da explica-ne si noua, sa nu murim prosti. Totusi am mari dubii ca ai cunoscut vreodata asa ceva. Daca vorbesti din auzite nu mai da sentinte caci nu-ti apartine argumentul.

      Ștergere
    7. 23:03 Esti extrem de convingatoare mai ales cand spui:"Mare grija tu"(!) Uneori si duhurile demonice sunt silite sa se arate binevoitoare,dar....nu le prea iese! (Ingerul Domnului !)

      Ștergere
    8. Angel, a-ti reface legatura cu Dumnezeu este ceva benefic, de ce te supara acest sfat?

      Ștergere
    9. 1:43;23:25Daca ati fi de la Dumnezeu ati fi recunoscut cu cine vorbiti dar voi sunteti duhuri dracesti iscoditoare care salasuiti in aceste biete suflete.Legatura mea cu Dumnezeu este inainte de a veni pe pamant iar ce fac acum este lupta cu duhurile necurate ,prefacute si iscoditoare ce vor fi biruite prin lumina adevarului ce mi-a fost data de Domnul , caci inger sunt ca si fratii mei ce lupta ca si mine ,cu duhurile necurate caci: "Asa va fi la sfarsitul veacului,vor iesi ingerii si vor despartii pe cei rai din mijlocul celor drepti"Amin!

      Ștergere
    10. Iar te-ai ofticat? 02:20, mai Angel, mai... ce sti tu?! Esti prea grabit in afirmatii... habar nu ai tu de multe. Ai grija de tine, tu... refa-ti legatura cu Dumnezeu, este foarte important acest aspect.

      Ștergere
    11. Didona, ai scris in toamna despre infrangerea Cabalei in Romania si erai foarte entuziasmata de schimbarile fenomenale care trebuiau sa urmeze.
      Care sunt alea?
      Chiar nu-ti dai seama ca nu se intampla nimic din ceea ce citesti pe bloguri si cat de usor esti ispitita de cel rau?

      Ștergere
    12. 23.03 se intampla multe, te asigur. Nu privi doar la suprafata caci aparentele inseala de multe ori. In spatele scenei se intampla multe. Dovezi ar fi la tot pasul, dar nu toti le pot observa se pare.

      Ștergere
    13. Se intampla, da:)
      PSD-ul cel bun a invins Oculta cea rea.
      Curge lapte si miere.

      Ștergere
    14. Nu prea ai inteles 20:26. Priveste la nivel mondial ce se intampla, atat cat poti observa... priveste la ce se intampla cu vremea, priveste la bolile care apar (o banala tuse acum devine agresiva si nu trece usor... e ceva prelucrat de ei), crezi ca este o pura intamplare? Este un spasm al lor... si mai urmeaza, tine-te bine... nu se dau dusi asa de simplu, inca nu vor sa inteleaga ca e vremea sa lase omul in libertate. Omul se poate elibera de ei dar nu stie cum, caci stiu sa manipuileze bine, asa au facut din timpurile vechi. Trebuie sa intelegi ca nu sunt umani, insa lucreaza prin unii oameni.

      Ștergere
    15. Pai cabala a fost infranta in noiembrie, asa ati zis voi.
      Ce spasme sa mai aiba?
      Cand ati mintit - atunci sau acum?

      Chiar nu-ti dai seama ca victoriile astea ale Luminii care se tot trambiteaza pe bloguri sunt abureli?

      Ștergere
    16. 00:02, pui gresit problema. Nu ai inteles.

      Ștergere
    17. Anonim 00:02, in necunostinta ta, spui unele adevaruri. Este un adevar faptul ca este periculos in a se lansa mesaje prea optimiste asa cum a facut Didona pentru ca nu este o lupta usoara iar implicit aceste mesaje indeamna la o relaxare, ca o idee a unui pericol deja trecut, ceea ce este fals. Lupta va fi dura inclusiv pe plan individual pana sa se ajunga la “infloritura suprema” (iluminarea).
      “Fiti inocenti ca porumbeii dar prudenti ca serpii. Sunteti miei in mijlocul lupilor.”
      Cu toate acestea din comentariile tale, Anonim 00:02 reiese ca unicul tau interes este de a polemiza, de a cauta in a avea dreptate cu orice pret, lucru magulitor pentru egoul tau. Este eronat in a cauta dezvoltarea acestuia (a egoului). Fii atent ca inteligenta ta sa nu fie inteligenta “maimutei sirete”. Aceasta inteligenta este malefica, pentru ca este pusa in slujba instinctului primar (animalic). Incearca sa o ridici la nivelul de sensibilitate vie. Altfel roadele vor fi doar amare (ai observat aceasta in viata ta?). Materia si spiritul fac parte din acelasi adevar. Sunt extremitatile aceluiasi adevar. Pentru o dezvoltare completa sensibilitatea trebuie sa intrepatrunda inteligenta primara si astfel sa o ridice la nivelul de gand creator, divin. Cu atitudinea ta risti sa ramai doar intr-o extrema, cea materiala, iar de acolo te vei gasi in imposibilitatea de a cunoaste Intregul. Acolo ramanand, nu iti va servi la nimic inteligenta sireata, primara, malefica (nu trata cu lejeritate ceea ce ti-am scris). Ramane de vazut daca randurile mele au reusit sa-ti sparga zidurile inteligentei egoiste si au ajuns sa atinga partea ta sensibila, latenta, uitata.

      Ștergere
    18. 3:50, stiu mai multe despre Dumnezeu decat te-ai ilumina tu vreodata.
      Cat despre ego-ul zgandarit si polemica, randurile tale multe dovedesc care-i adevarul.

      Ștergere
    19. Bine mai 15:33, ramai cu stiinta ta...

      Ștergere
    20. 3:50 Frumos si adevarat!

      Ștergere
  14. Este foarte frumos cea ce spune interlocutorul nostru dar cum ramane cu aproapele? Asa este trebuie sa ne iubim si pe noi insane este drept si sunt de acord cu dv. Daca stau bine si ma gandesc pe mine chiar nu mam iubit deloc. Drsgostea si iubirea si toate sacrificiile au fost pentru alti. Nu regret nimic din ce am putut face, regret ca multi nu merita asta ma doare. Dar una peste alta am simtit mana lui Dumnezeu care ma ajutat enorm doar ma rog si nu raman fara ca Dumnezeu s-a nu ma auda si s-a ma ajute. Cand ajuti pe cineva la greu Dumnezeu fa inzecit si nu mint ada este. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti. Cu multa dragoste doamna Maria si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Cel ce vrea ca sa-mi urmeze Mie .sa se lepede de sine.sa-si ia crucea sa si sa-mi urmeze Mie' Daca Mantuitorul nostru se iubea pe Sine mai mult decat pe ceilalti s-ar mai fi jerfit pentru noi ? Dragostea presupune jertfa.iubirea de sine egoism .Diferenta e precum cea dintre un izvor care aleargs si se daruieste si o mlastina statuta care....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:30Adevar ai grait!Si nu tu ci duhul care este in tine.!Multi sunt sub influenta celui rau deacea e nevoie de multa rugaciune.Binecuvantarea Domnului peste toti cuvantatorii de Adevar!Amin!

      Ștergere
    2. Incurci 21:30. Nu este vorba de egoism ci de un altfel de iubire, divina, care este diametral opusa egoismului. Nu poti iubi pe nimeni daca nu te iubesti pe tine in primul rand. Iubirea adevarata izvoraste din suflet (aici ar fi multe multe de spus), de acolo din interior si da pe de-asupra. Abia atunci vei fi acela care iubesti cu adevarat.

      Ștergere
  16. Aveti mare grija la mesaje. Multe sunt inselatoare. Atentie MARE!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi se pare ca egoismul si iubirea de sine nu inseamna exact acelasi lucru.Am cunoscut oameni foarte egoisti si care pareau sa nu se iubeasca deloc pe sine si invers,oameni iubitori si cu sine,dar si cu ceilalti.De fapt nu cred ca este propriu zis iubire de sine,ci o inflorire personala si mai mult decat atat,de fericire.Sunt multi oameni,femeile in special,care se sacrifica pe sine pentru cei apropiati si care totusi nu primesc iubire ca raspuns,apar mereu ca niste victime.Pentru ce?Pentru ca nu se iubesc pe sine si nu pot oferi,ca dintr-un potir,o stare de bine.Dimpotriva,oamenii evita compania lor resemnata si plina de reprosuri tacute.Se intampla invers,persoanele vesele sunt mereu inconjurate de alti oameni.La noi exista obiceiul sa ne vaitam si sa-i impovaram pe ceilalti cu necazurile noastre,pe cand japonezii considera asta de prost gust si iti zambesc chiar daca ar avea motive sa planga.Revenind la aspectul mai profund al discutiei,sincercred ca oamenii au nnevoie in cel mai inalt grad de fericire,de sentimentul de fericire,care nu se obtine de la ceilalti,ci este o energie pe care trebuie sa avem curajul sa o accesam si sa oferim din ea si celorlalti.Cred ca este mare nevoie pe planeta de acest tip de energie.Fericiti cu ce avem,cum avem,cum am fost creati,fericiti ca existam.Nu trebuie sa scriem in constitutie,ca la americani,dreptul la fericire,ci trebuie sa constientizam acest drept si sa avem curajul sa ne permitem aceasta,si sa-i ajutam astfel si pe ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1:44Scuza-ma,tare imbarligate si confuze idei ai!E necesara o curatenie la nivelul gandirii pt ca mesajele tale sa nu mai fie atat de stufoase si sufocante.Mai bine mai putine idei dar exprimate clar si concis!Succes!

      Ștergere