sâmbătă, 22 iulie 2017

ROMÂNIA ! PREVESTIM PANICĂ SI GROAZĂ !


                          22 Iulie 2017,ora 15,12 după amiază !

                                        Dragii mei,

În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

                 "ROMÂNIA !
Sunt prevestite pentru România, panică si groază !
Prevestim cu mult drag, si cu multă panică !"
Prieteni dragi, cine a pus gand rău ROMANIEI SFINTE, s-a inselat amarnic!
ROMANIA Sfanta,este ROMANIA DUHULUI SFANT si este ocrotita de orice rău dinafara.
DUMNEZEU va curata ROMANIA  SA de uscaturi,dar nu va ingadui altor forte negre,sa-si bata joc de TARA SA SFANTA,de ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSLAIM. 
Noi s-avem CREDINTA dragilor, s-avem Dragoste fata de DUMNEZEU si fata de MAICUTA DOMNULUI, s-avem Iubire fata de Aproapele nostru, si NADEJDE neclintita in AJUTORUL DIVIN.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA  LUMINII,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.



                                      Prieteni dragi, 

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care 

ati contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamnă, a apărut si primul volum al ADEVARULUI 

 DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016 ,si care volum

 costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            .
           

59 de comentarii:

  1. Buna seara

    In tara la noi sunt foarte multe persoane care se roaga la toti Sfintii si la Maica Domnului,pentru dreptate si adevar si minciuna sa dispara de la noi,pentru ca poporul Roman va da exemplu tuturor tarilor,cum se unesc in credinta,si se pregatesc de venirea Mantuitorului pe pamantul Romanesc,impreuna cu Prunca Lui Dumnezeu.Asa cum doamna Maria,ne scrie de multi ani despre Divinitate,de la Duhul Sfant,si Sfantul Sinod al Romaniei,nu a bagat-o in seama,am cerut ajutorul la mormantul Parintelui Arsenie Boca,sa se roage la Sfanta Treime,sa ne arate adevarul,ce se intampla in toate Bisericele si Manastirile Romaniei,pentru ca fara ajutorul Divin nu mergem mai departe curati si fara de pacate inaintea Lui Dumnezeu.Impreuna cu preotii ne vom intoarce cu totii la credinta,si pe dusmani ii iubim,chiar daca ne doresc sa ne faca rau,toti suntem fii Lui Dumnezeu.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blogul asta toata lumea sustine adevarul. Adevarul a lui. Adevarul adevarat mai presus de adevarul altuia. Adevarul cunoscut doar de mintea fiecaruia.
      I-ai cautat mult pana i-ai adunat? Cati respecta invatatura lui Hristos...

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa apere aceasta tara de orice ar putea provoca panica si groaza.Avem nevoie de o viata linistita ca sa ne putem creste copii.Stiu ca Romania este tara duhului sfant dar ma intreb oare nu suntem loviti de vreun blestem din cauza ca l-au omorat pe Ceausescu?Nu ne mai putem reveni la normal si parca tot inspre rau se indreapta aceasta tara.Vai cum ne -am bucurat cand a fost impuscat conducatorul tarii si nu ne-am gandit ca intr-o zi toate se vor intoarce asupra poporului.Este o judecata si anume judecata divina.Tara noastra va fi al doilea Ierusalim dar trebuie sa platim pentru sangele care s-a varsat in 1989 si din pacate sufera tot poporul.De aceea nu este bine in tara.Dumnezeu sa ne ierte ca purtam aceste pacate chiar daca nu le-am facut noi sunt alti care au mainile patate de sange si suporta tot poporul acest blestem.La revolutie au murit multi si erau tineri.Sper din tot sufletul sa nu se intample nimic.Dumnezeu sa ne pazeasca si sa fie cu noi toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti cei ce au murit la revolutie sunt mucenici,Doamne ajutane pt.rugaciunile lor!

      Ștergere
    2. Am mai scris mai demult undeva pe acest blog ca uciderea lui Ceausescu in zi sfanta de Craciun nu a fost intamplatoare,a fost un act de magie neagra in care a fost implicata masoneria,iar poporul roman a fost manipulat ingrozitor pentru a-si asuma aceasta crima.De atunci a inceput totul:depopularea Romaniei,distrugerea avutiei nationale(cu complicitatea TUTUROR celor ce ne-au condus),demonizarea romanilor in Europa,decaderea morala a poporului,éxperimentele facute pe noi,imbolnavirea cu premeditare a populatiei.Cineva doreste aceasta tara,dar cu putina populatie,doar ca sclavi pentru acei altii,dar eu cred ca Dumnezeu nu ne lasa,chiar mult imputinati,ne v-om trezi si ne v-om ridica...

      Ștergere
    3. Nu sunt mucenici Silvia, mucenic esti cand mori pentru Hristos, nu cand te arunci ca prostul in fatza tancului sau umbli hai hui noaptea si ai chef de smardoiala cu armata.

      Ștergere
    4. An.12:25 nu pot sa zic că nu ai dreptate dar,știu că oricarui om ucis ii sunt luate păcatele de către ucigaș,deci ajung direct in ceruri-mucenici!?

      Ștergere
    5. Nu ai drepate Silvia, cel ucis daca moare nespovedit, merge in iad sa isi arda pacatele, si apoi ajunge in rai, acum e drept, care moare mai repede are pacate mai putine , ajunge sus mai rapid , decat unu cu o viata lunga in pacate.

      Ștergere
  3. Probabil ca va urma marele cutremur. Atunci va exista panica si groaza: cand vor fi zeci de cladiri cazute, in special in Bucuresti, cand autoritatile nu vor sti sa faca nimic, cand vor fi strazile blocate, cand vor fi incendii datorita spargerii conductelor de gaze, cand vor fi f multi raniti si morti, oameni blocati intre daramaturi, cand spitalele ori vor fi si ele cazute, ori nu or sa poata prelua decat 1% din raniti (ei nu au fost in stare sa poata interna tinerii de la clubul Colectiv in toate spitalele din Bucuresti- asa ca ce sa mai vorbim!!!!). Caini dresati sa gaseasca oameni vii nu avem. Adaposturi pt cei carora le vor cadea blocurile- nici atat. Asa ca va fi PANICA si GROAZA. Spuneti-ne d.na Maria, cine va ajuta zecile de mii de oameni dupa marele cutremur? Cine si cum va rezolva acest cosmar???? Cine? Tara si fara blocuri cazute este in haos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuvintele tale, m-au facut sa plang !
      Doar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne va ajuta pe toti.
      Indiferent ca vom fi vii cu trupul, sau plecati in lumea vesnica.
      SUS in IMPARATIA LUI DUMNEZEU ne este toata nadejdea noastra,si sub aripile MAICII DOMNULUI.

      Sa ne rugam mult de tot,ca sa nu se intample nicodata asa ceva ! Eu voi fi aici zi si noapte pentru voi toti,si vă voi apăra cu RUGACIUNILE mele, aratandu-va CALEA ce dreapta care duce spre mantuirea sufletului.

      Ștergere
    2. Buna seara ,va urmaresc de mult timp dar niciodata nu am comentat ,acum sa inteleg din aceasta conversatie ca totusi cutremur mare o sa fie la noi in tara

      Ștergere
    3. Bună ziua
      Scriam acum câteva săptămâni despre anumite lucruri care se întâmplă în timpul Sfintei liturghii în biserica din satul copilăriri mele. VĂ spuneam că în timpul Liturghiei sunt două candele care se mișcă singure.Astăzi s-a întâmplat ceva și mai greu de înțeles a început să se rotească candelabrul central.Cred că se va produce un eveniment important în perioada apropiată .Să ne ferească Dumnezeu de nenorociri.Aș avea o rugăminte pentru cineva care mi-a răspuns la un comentariu al meu.L-aș dacă intră să-mi retrimită link-ul cu aceea minune din Grecia unde se mișcă candelabrele în timpul liturghiei.
      Mulțumesc cu anticipație.
      Domnul să ne păzească

      Ștergere
    4. D-na Maria știu că v-ați rugat și dvs pentru Denisa Răducu, așa cum s-au rugat mulți pentru sănătatea ei,dar din păcate azi dimineață la ora 4,ea a plecat la cer.Un copil așa de bun cu un chip atît de frumos și luminos ne va cînta de azi din corul îngerilor,care au plecat acolo mult prea repede. Dumnezeu să o odihnească pe ea și pe compozitorul Dumitru Lupu,care a plecat și el chiar de ziua soției lui Ileana Sipoteanu.Muzica lor va răsuna mult timp în casele noastre și ne vom aminti cu drag de ei.Dumnezeu sa-i odihnească.DS

      Ștergere
  4. De ce nu bucurie si veselie?Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. ISIS este nebun auzi ,baga groaza în oameni cu mult drag.
    Ăstia cu mult drag trebuie anihilati de pe fata pământului ca le place sa facă jocul stăpânului lor diavol.
    Cu mult drag ii va chinui bestia pe care ii reprezintă.Vai si amar ..ce ii asteapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca e iSIS? Oricum "cu mult drag" aceste duhuri rele sa le alunge Domnul si sa nu se mai intoarca nicoodata!Cu mult drag sa proorocim de bine pt. Romania: Sa aiba roade bogate!Oameni intelepti,harnici si credinciosi!Conducatori drepti ,cinstiti,iubitori de tara si popor!Judecatori drepti nemitarnici!Medici priceputi!Profesori buni ,intelepti!Copii buni, respectosi iubitori de invatatura si intelepti! Sa fim o tara cum n-am mai fost vreodata stimata si respectata de toate popoareĺe!Amin!

      Ștergere
  6. Aspectele tragice prin care va trece România nu apar deoarece este "sfântă" cum scrieri, ci dimpotrivă, pare sa fie cea mai decăzută, cu modalitatea la pământ.
    Singură alternativă lăsată de noi lui Dumnezeu este să facă "curățenie", adică disparitia unei părți mari din populatia României si sa rămână doar cei drepti.
    Doar asa se poate îndeplini profetia cu cel de-al II-lea Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An22:39 Dumneavoastra va considerati "drept"?!Caci compasiunea cu siguranta va lipseste.

      Ștergere
  7. Biserica ca si PSD-ul:

    Preot cu rang inalt in Arhiepiscopia Tomisului, lider al unei grupari infractionale. A fost retinut de politie impreuna cu o calugarita.

    http://www.aktual24.ro/preot-cu-rang-inalt-in-arhiepiscopia-tomisului-lider-al-unei-grupari-infractionale-a-fost-retinut-de-politie-impreuna-cu-o-calugarita/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:53, ai gresit in exprimare, ai vrut sa spui... ca si PNL-ul.

      Ștergere
    2. Anonim23 iulie 2017, 01:30, PNL e la guvernare sau PSD? Nu dau doi bani pe PNL dar nu ne mai baga pe gat adunatura ta de hoti care se numeste PSD. Du-te si fa politica in alta parte, vezi ca te cheama partidul!

      Ștergere
    3. Dar ce treaba are PSD cu astia de la biserica, 22:53? Eu nu ti-am inteles asocierea. Ca i-au prins autoritatile pe "bisericosii" astia este foarte bine, inseamna ca isi fac datoria mult mai bine decat altii; "Corb la corb nu-si scoate ochii", precum aceasta zicere asa atitudine au avut si tehocratii dar si pdl-istii (mai nou pnl-isti cu acte in regula), i-au lasat sa-si faca afacerile, ca de'... de ce le-ar fi pasat lor? Aveau alte preocupari, paralele cu interesul national.

      Ștergere
  8. La tv se spunea de o organizatie romaneasca de hakeri care culeg de zece ani informatii despre afacerile politicienilor si bogatilor Romaniei,Le va suna sorocul?

    RăspundețiȘtergere
  9. La televizor este numai reclama cu cutremurul,ce sa facem în caz de...etc dar cu consolidările -nimic. Dumnezeu ne poate ajuta numai, sa nu fie nici un cutremur.Dar din păcate, oamenii nu se schimbă, tot mai rai sint, de exemplu citeam niște comentarii; care le-au spus oamenii pe site, după ce a fost doamna Maria la televiziune acum recent, și spunea ca peste o luna va fii ceva. Niște oameni, egali cu zero cu comentariile lor urite cu tot, am spus ca n-au cei șapte ani de acasă, după care s-au răstit la mine!Ăștia sint unii oameni; din ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria, totuși cum vă explicați că anunță NENOROCIRI cu mult drag????

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai dreptate 22.39. Romania este cea mai decazuta tara din UE. Moralitatea este zero. Sunt inversate de ani de zile valorile morale. Tot ce este rau ni se prezinta ca fiind bun, " la moda" ca sa fie usor de imitat de tinerii fara cultura si educatie. Televiziunile, de la revolutie pana azi, promoveaza incultura, chiciul, desfraul, prostitutia, prostul gust, au ca invitati oameni fara educatie, snobi, inculti,fara valoare, punand accent pe faptul ca invitatul are doar f multi bani. F multi din invitatii lor s-au dovedit a fi penali, au facut puscarie pt evaziune, spalare de bani. Acesti oameni au fost promovati. Niste NULITATI. Si in politica la fel. Se doreste tiganizarea Romaniei. Femeile au facut 22 milioane de avorturi in 28 ani. Asa ca eu nu o inteleg pe d.na Maria cand spune ca Romania va fi al doilea Ierusalim. Romania e o tara de criminale. Romania e o tara putreda de corupta. Romania e o tara furata de politicieni de 28 ani. Romania e o tara cu oameni saraci, cu salarii ca in Somalia, dar toate utilitatile si facturile si tot, platim din 90 ca in UE. Da, poate va deveni candva un Ierusalim, dar va trebui sa se curete intai. Si,da, se poate curata printr-un cutremur puternic, pt ca noi oamenii nu putem sa mai inlaturam din nici o structura caracatita si panza deasa de paianjen care s-a format in ultimii 28ani. Puteam sa fim ca in Germania daca aveam conducatori si partide cu oameni patrioti. Asa, doar Dzeu ne va mai putea ajuta. Chiar si printr-un cutremur devastator. Ne va obliga in felul acesta dur sa reconstruim tara de la zero, si asa cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceausescu a fost ultimul conducator patriot.el a platit datoria Tari chiar cu pretul vietii.Nici o tara in istorie si lume NU A PLATIT DATORIA doar sau sters.

      Ștergere
    2. As mai adauga: România este tara în care toți dar absolut toți banii sunt investiți în servicii secrete ( UE și NATO la un loc nu au atâtea si atatia oameni in servicii secrete cat are tara lui papura, o tara stalinisto polițisto mafiota), în interceptari ( milioane de euro se investesc în această paguba numita interceptări,,nu vezi ca nu mai ai dreptul la viata intima, privata, nu mai ai dreptul tău de om pe care Dumnezeu ni l-a lasat) în procurori, pușcării( ma întreb în buzunarele cui merg banii care se aloca pe cap de deținut, întrucât nu se cheltuie nici a zecea parte cu un deținut din cat aloca ăștia, e o afacere murdara, zic eu), restul fura politicienii în cârdășie cu mafia din justitie ( nu poți fura atâția ani în sir milioane și milioane fără sa nu te prinda)

      Ștergere
    3. Pt. un om patriot... si frustrat.Ce te face sa crezi ca tu si cei asemeni tie, vor sacpa cu viata dintr-un cutremur devastator?Ba mai mult,tara, o veti reconstrui de la zero "asa cum trebuie"...transformand-o intr-un lagar gen Coreia de Nord.Atunci sa vezi devotament fata de tara si conducator.

      Ștergere
    4. Un om patriot, cum poti sa afirmi ca esti patriot cand spui ca Romania este cea mai decazuta tara din UE?

      Ștergere
    5. Un on patriot și Stef aveți perfectă dreptate în tot ce spuneți,exact așa stau lucrurile acum,numai că unii nu vor să vadă adevărul și nici dezastrul în care ne aflăm.Ai dreptate și tu anonim 23 iul 02:58 din păcate banii s-au investit în Servicii Secrete,care au distrus această țară. La fel se întîmplă și cu banii pușcăriașilor,dar și cu cei al cîinilor fără stăpîn,care sunt ținuți în adăposturi insalubre unde mor în chinuri groaznice.Se cîstigă enorm din toate aceste lucruri și banii sunt furați mereu,dar nimeni nu face nimic.Ieri un cretin a fost filmat cînd tîra un câine după o masină și nu a primit nicio amendă.Acesti indivizi azi fac așa cu un animal și mâine cu un om,tocmai de aceea locul lor e la puscărie,iar permisul de conducere trebuie suspendat pe viață.Ei nu au ce căuta in societate și mai ales pe drumurile publice.Trebuie scoși din pușcărie oamenii nevinovați și să intre acolo acesți dereglați.DS

      Ștergere
    6. Anonim 23 iul 11:48/12:08 cred că frustrarea e în mintea voastră,un om patriot a punctat exact unde se află Romania și se pare că adevărul supără.Treziți-vă odată din amorțeala și din letargia în care vă aflați că altfel vom fi pierduți.DS

      Ștergere
    7. DS, pai nu tu sustii psd-ul? Cum adica esti de acord cu Un om patriot? El zice ca Romania e furata de 28 de ani, inseamna ca se refera si la psd.Esti de acord? :)) In ce priveste „patriotismul” lui ceausescu, nu vrei tu sa te duci sa traiesti in China daca ti-e dor de comunism?

      Ștergere
    8. 00:45, nu ai vrea tu sa termini cu ironiile acestea de doi bani?

      Ștergere
    9. Anonim 24 iul 00:45 nu țin cu niciun partid că din 1989 pînă acum toți au furat tot ce s-a putut.Dacă nu am fost de acord cu ieșirile în stradă nejustificate,asta nu înseamnă că țin cu PSD-ul.De cîte ori să vă mai spun că țara nu e condusă de niciun partid politic și e condusă din afară și de Serviciile Secrete.Politicienii sunt doar niste simple marionete și totul se face cu complicitatea lor.Cît despre comunism îți pot spune un singur lucru,tot ce s-a construit atunci,nu au reușit cei de acum nici să întrețină.S-a dus pe apa sâmbetei toată munca românilor,care au suferit si au muncit din greu să se poată lăfăii alții acum în lux.Văd că de fiecare dată asociați comunismul cu China sau Coreea de Nord,dar uitați prea repede lucrurile bune care s-au făcut în comunism.Măcar de am avea și noi acum economia Chinei. Cum vă explicați că acești chinezi au piață de desfacere peste tot în lume,iar noi nu suntem pe nicăieri,decît slugi la porțile Europei.Dintr-o țară cu potențial economic și export de produse în toață lumea,am ajuns acum lada de gunoi a Europei.Așa că nu mai blamați atîta comunismul și mai bine trageți linie și încercați să faceți diferența.DS

      Ștergere
    10. Asta spuneam si eu, DS si Silvia, duceti-va sa traiti intr-o tara comunista, ati cam uitat cum era la noi in ultima vreme. Cat despre China, nu cred ca v-ar placea sa traiti acolo. De ce oare sunt atatia chinezi imprastiati peste tot in lume daca traiul in China comunista e atat de bun? Si da, blamez comunismul, e impotriva credintei in Dumnezeu! DS, mie nu mi-s-a parut ca nu tii cu niciun partid, e clar ca daca PCR-ul ti s-a parut bun atunci si PSD-ul e bun.Parca pana mai ieri erai cu Ponta!

      Ștergere
    11. 02:21, termina cu atata manipulare.

      Ștergere
  12. Cei de pe urma vor fi cei dintai.Aveti rabdare si veti vedea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai punctat bine , 00:11 , cateva aspecte clare care se manifesta (si) in Romania. Cam in toata lumea se-ntampla sa fie asa, din pacate. Asadar si prin urmare...n-ar fi ceva iesit din comun ca planeta sa se purifice.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate fi un altfel de cutremur,al oamenilor, cu mult drag pentru unii si cu groaza pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Manifestatii in Polonia,ciuma rosie e peste tot la fel,boala neocomunismului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Răspunsuri
    1. Cu ce drept?Pământul vi s-a dăruit într-u totul.sunte-ti in razboi cu Pământul si aveți o atitudine sinucigasă in raport cu El.numai la tranzactii vă gândiți...

      Ștergere
    2. pamant de flori sau de care ? cate remorci cu pamant sa imi iau ?

      Ștergere
    3. Un saculet,pt.doua ghivece!

      Ștergere
  17. Cei care mor in catastrofe sunt,in general,tot oamenii buni.Vedeti,si la revolutie,au murit tineri inocenti,crescuti cu greu de parintii lor in timpul deceniului de lipsuri alimentare.Nu stiu,poate e nevoie mereu sa se sacrifice sange nevinovat.Iar ticalosii rezista,buruiana rea nu piere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care mor in catastrofe sunt de tot felul, oameni sunt asemuiti ca si tarina de grau plina cu burieni si e luata la gramada, apoi va fi aleasa cand se fac snopii.

      Ștergere
  18. dupa cum spune mesajul ;prevestim groaza adica sant doar vesti dupa doleantele celor intunecati in biblie spune nu numai razboaie ci si vesti de razboaie ceea ce este de fapt un razboi pshiotronic !

    RăspundețiȘtergere
  19. 9,52 asta spuneam si eu,exista si o hotarire de guvern cu garantii de la stat,gasesti comentariul exact cu vreo 10 pagini in urma-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai exact 9,52 pe 'Zilele calde ale Romaniei...'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Fostul presedinte al Poloniei,LECH WALENSA itr-un discurs de zilele asta spune;Rezistati,chiar de va aresteaza pe toti ..pentru legea separarii puterilor in stat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sirenele Politiei din tara au sunat pentru politistul omorit acum trei zile la Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  23. 13. 57 Retrimit link-ul cerut de dvs. , dar se refera la anul 2013 .

    Muntele Athos: O candelă se mişcă în formă de cruce, ceea ar prevesti mari nenorociri :

    In videoul de mai sus se vede ca doar una se misca si se misca de cateva zile. Apoi miscarea e in cruce: mai intai Est-Vest, apoi – fara sa se opreasca definitiv – isi schimba directia de pendulare Nord-Sud cum se vede si in imagini. Este o singura candela si pare ca exista o „traditie” a minunii sau, in mod cert, s-a mai petrecut devreme ce parintii de acolo stiu o interpretare generala: daca se intampla in zi de sarbatoare, e de bine – daca nu, e de rau.

    https://www.youtube.com/watch?v=3bltZR3J8Lo


    O adevărată minune se petrece în faţa ochilor călugărilor şi pelerinilor care vin la Schitul Sfânta Ana din Muntele Athos – o candelă mare ce se află în faţa Uşilor Împărăteşti din Biserica schitului se mişcă continuu în formă de cruce din dimineaţa zilei de 12 aprilie, scrie agionoros.ru, citată de Agerpres.

    Aceasta i-a facut pe monahii schitului să-şi înteţească rugăciunile pentru oameni, întrucât, potrivit tradiţiei, dacă această candelă se mişcă în zile de sărbătoare ea prevesteşte evenimente fericite, iar dacă se mişcă în zile lucrătoare /cum a fost cea de 12 aprilie/ este un semn al venirii unor mari nenorociri şi încercări.

    Potrivit agionoros.ru, în aceste zile ar urma să aibă loc o întrunire specială a Sfintei Chinotite /consiliul de conducere al Sfântului Munte Athos format din toţi reprezentanţii celor 20 de mănăstiri din Sfântul Munte/ pentru a da o interpretare minunii ce se petrece la Schitul Sfânta Ana. Schitul se află pe teritoriul Mănăstirii Marea Lavră, cea dintâi aşezare chinovială din Athos.

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/04/15/o-candela-din-muntele-athos-se-misca-in-forma-de-cruce-ceea-ar-prevesti-mari-nenorociri/



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru amabilitate și răspunsul prompt.Am
      primit și un videoclip cu un candelabru care se mișcă .
      Toate cele bune

      Ștergere
  24. Corectie la postarea din 23 iulie 2017, 11:48 : Coreea de Nord.Scuze din neatentie.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cred ca suntem tara cu cele mai multe biserici,cu cei mai multi "credinciosi" cu cei mai multi sfinti in calendar,cu cele mai cele,cozi la moaste, cu rugaciuni peste rugaciuni dar si tara cea mai oropsita si cu cizma pe gat.
    Oare cui ne inchinam noi mai fratilor, de suntem asa de batjoicoriti?Nu vi se pare ca Romania este aruncata de pe harta Europei,luata la suturi de toti!Ce fac toti sfintii carora ne rugam pentru noi? Eu cred ca rad de prostia noastra,ca multa mai avem,ne-am ingropat in ea,peste cap,ca nu mai reusim sa vedem nimic.

    Conducatorii Romaniei sunt toti, fara exceptie doar un neam de proxeneti care au dat tara asta celor care au platit mai mult.Da voua nu va pasa;stai in genunchi si pupati moaste si asteptati sa invie mortii sa va scoata din saracie,ca deh,voi sunteti handicapati,nu puteti mai mult decat credinta voastra stramba!Vai de voi,vai de noi,vai de copii nostrii pe care i-am arvunit cu prostia noastra.Scuzati cu smerenia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  26. Inst Meteo atribue futruna de la Bulz din jud Bihor cu un mort si 16 raniti in camping ,incalzirii globale si energiei suplimentare in sistem la care se adauga efectele defrisarilor de padure pentru inundatii pe riuri ,dar cistiguri la austrieci.

    RăspundețiȘtergere