vineri, 19 iunie 2015

ROMÂNIE , BUCURĂ -TE !!! POMUL VIEŢII ŞI SFINŢII ROMÂNIEI SFINTE ! ROMÂNIA , ŢARA VIITORULUI AL DOILEA IERUSALIM !

                   c                     Zori de 19 Iunie 2015 ,ora 5,35 !

                                                         POMUL  VIEŢII, 
       ÎMPODOBIT  CU  SFINŢII  ROMÂNIEI !

                                                               Dragii mei ,

În această dimineaţă fraţilor,  O Mare Minune am văzut pe Pământul României.
O Lumină albă ,orbitor de stralucitoare mă trezeste, si astfel văd un Cer de noapte spre Sud,care a coborât foarte aproape de Pământ.
Si asa dragilor, de la Pământ la Cer creste un POM imens ,cu un trunchi  imens,  care are pe  el multe , multe noduri, ca niste ochi .
POMUL  VIEŢII fratilor, era gol la început, dar într-o clipă văd cum din POMUL  VIEŢII ,din partea dreapta, imediat sub Coroana goală , îşi trage SEVA, îşi trage Fericirea si Hrana Divină , HARTA  ROMÂNIEI.  
Braţul prin care ROMÂNIA  toată primea Hrana Divină, tot Izvorul Vietii, era "Cisma ", Lanţul muntilor Carpaţi !
 TRĂSĂTURILE RELIEFULUI ROMÂNESC.Accesati link-ul următor..

Aceasta "Cismă " ce semnifica CARPATII  ROMÂNIEI, era conectată la Trunchiul imens, al Pomului vietii; la unul din multe noduri, sau ochi, al acestul POM  DIVIN.
Din POMUL  VIEŢII, iesea VIAŢA dată de DUMNEZEU, ce avea culoarea luminii albe ,transparente. Asa cum curge sângele la oamenii care fac dializă, tot asa din Trunchiul imens, iesea prin Lantul Carpatilor care devenise ca o ramură transparenta,  iesea Viaţa fără de moarte.
Într-o clipă fratilor, HARTA  ROMÂNIEI se transformă în SFINTII  ROMÂNIEI, care se hraneau din Pomul VIETII,prin Lantul Carpatilor, care făcea parte acum din POMUL  VIETII, dar fara ca sa-şi schimbe forma de Cismă. 
.
.
Închipuiti-vă nodul din faţa acestui Trunchi imens, care se face transparent ca o eprubetă, si care continuă în lungimea lui cu LANTUL CARPATIC, tot transparent si prin care curgea IZVORUL  VIETII.
În clipa următoare, de jur împrejurul LANTULUI CARPATIC DIVIN, în loc de fructe a POMULUI VIEŢII, au apărut SFINŢI foarte multi, cu Aureole extrem de stralucitoare pe cap, rupte ca din Soare. 

.


  1. Vedeam SFINTII vii, in carne si oase, si in acelasi timp ,cum prin ramura transparenta a Carpatilor, trecea VIAŢA  şi LUMINA VIEŢII LUI  DUMNEZEU, lumina alba stralucitoare, precum roua dimineţii, hrăneau pe SFINTII care formau HARTA  ROMÂNIEI .

    Cerul arăta ca un albatsru violet catifelat, si sub Cer, mai precis pe PĂMÂNTUL  ROMÂNIEI  viitorului al Doilea Ierusalim, a crescut Pomul Vieţii, sub forma HĂRŢII  ROMÂNIEI.

    Pentru ca eu sa inteleg ce este, DUMNEZEU mi-a arătat de două ori consecutiv, cum s-a format POMUL VIETII, cum se hranesc Sfintii din acest Pom, precum si ce formă are POMUL  VIETII.

    Adică HARTA  ROMÂNIEI, era bratul POMULUI  VIETII, iar Lantul Carpatilor, era Vena Divină ,prin care DUMNEZEU hrănea pe Sfinţii Săi din România.

    Sfinţi, care erau foarte multi, ca in Iconita de mai Sus. 

    Dragii mei, să ne bucuram si sa ne intoarcem cât mai avem timp, la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, pentru a dobândi si noi un loc, măcar pe marginea Pomului Vietii, numai ca să nu rămânem pe dinafară.

                                 Cu dragoste ,Maria. 

    Pomul vieții - Wikipedia

    ro.wikipedia.org/wiki/Pomul_viețiiCached
    Pomul vieții are drept sevă roua cerească, iar fructele lui inaccesibile muritorilor, transmit o mică parte din nemurire. Așa fac fructele pomului vieții din ... 

    Iată si alte articole scrise de mine si graite de Duhul Cel Prea Sfant,referitor la ROMÂNIA  LUI  DUMNEZEU:
    Noapte de 4 - 5 Octombrie  2014, ora 3,00!

                                        ROMÂNIA !
          
             ROMÂNIA , ŢARA  SFÂNTĂ  A  LUI  DUMNEZEU !
             ROMÂNIA, GRADINA  MAICII  DOMNULUI !
              ROMÂNIA, VIITORUL  AL  DOILEA  IERUSALIM ! 
              ROMÂNIA , ŢARA  SFÂNTĂ  ÎN  CARE MÂNTUITORUL  VA  VENI  PE NORII  CERULUI!

Aceasta este ROMÂNIA zilelor noastre !
Dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog, la articolul anterior, ochii mi se închid o clipă, şi astfel văd cu ei închişi,un Cer de noapte ,iar pe Cer, Mare Minune!
Pe Bolta cerească fratilor, într-o lumină albastră violet, a apărut O Inimă mare roşie.                             .
Apoi, după această inimă mare rosie, a apărut Harta României :
                                         ...
Şi ca să fim convinsi de Adevărul Lui Dumnezeu, în faţa inimii si a Hărtii României, a apărut din senin, Duhul Cel Prea Sfânt, sub Chip de Porumbel , cu Aripile-I întinse, aşa :
                                                  ...
Totul era aievea,  anume pentru noi românii,dar şi pentru fratii nostri, de pe tot cuprinsul globului pământesc, ca sa ne întărim în Credinţă şi să credem în Cuvântul Lui Dumnezeu !
Să fim convinşi că România, este deja Grădina MAICII  DOMNULUI, precum şi ŢARA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !
Ţara aleasă de Dumnezeu,pentru venirea Lui Iisus  Hristos pe Pământ.
Să avem grijă fratilor, să nu fim aflaţi nepregătiţi sufleteste, căci trupeste...nu are importanţă ! Trupul este din pământ luat, şi în pământ se va întoarce.
           Cu dragoste şi cu preţuire,
                                                    Maria .

                                  25 - 26  Februarie 2015, ora 0,50 !

                                             Dragii mei,               

În această noapte, în timp ce mă rugam la Sfânta Treime, o Mare Minune se întâmplă. 
Vedeam dragilor,cum Sfanta Icoana a Sfintei Treimi era inundata ,de O Lumina aurie extrem de stralucitoare şi foarte densă , ca un nor de ploaie ,atât de densă. 
Văd fratilor, cu ochii deschisi vedeam toate acestea, văd cum Duhul Cel Prea Sfânt din Sfanta Icoana, prinde viaţă şi dă din Aripi.                           ..

DUHUL  SFÂNT fratilor, si-a mărit trupul ,S-a inconjurat de Lumină albă,orbitor de stralucitoare, şi zbura pe loc. Eu ma rugam la El ,iar Duhul Sfant se bucura şi dădea din Aripi; eu auzind chiar, si zgomotul Aripilor care loveau lumina albă ,orbitor de stralucitoare.
Totul se întâmpla, în mijlocul norului de Soare, ce ţinea Sfanta Icoana in mijlocul lui.

Cu lacrimi de bucurie si de fericire ,continuam ca să mă rog ,şi văd dragii mei ,cum în spatele Lui Iisus ,deasupra capului Său, puţin mai la distanţă, văd un munte mai înalt, si plat la vârf.
Pe acest Munte fratilor, se aflau TREI  CRUCI din lemn !            
Aceste TREI  CRUCI dragii mei, erau goale pentru început, si erau asezate ,chiar aşa ca în pozele de mai sus. Cerul era ca atunci când se îngână ziua cu noaptea, sau mai precis ,ca un amurg.
Continuam să mă rog dragii mei, cu glas şoptit mă rugam, iar acum văd cum din Gura Sfanta a Mântuitorului , veneau spre mine sub forma de lanţ, numai verigi din lumina aurie, numai cercuri,cercuri, legate intre ele, din Lumina aurie stralucitoare.
Rugându-mă ,vedeam aceleasi cercuri aurii, legate între ele precum un lanţ, cum ajungeau la IISUS  HRISTOS, la gura Sa, si intrau in Gura Mântuitorului.
Era ca si cum ,cuvintele Rugaciunii mele, ajungeau la IISUS  HRISTOS şi  le absorbea cu Gura Sa, iar in acelasi timp, Mântuitorul imi trimetea Cuvintele Sale, spre mine roaba Sa, care eram în genunchi , în faţa Sfintei Icoane cu Sfanta Treime.
Se făcuse între mine şi Mântuitorul din Sfânta Icoană, ca o punte din cercuri din lumina aurie, legate intre ele, ca intr-un lanţ. Acest şirag de Cercuri de Soare,erau într-o continua miscare ,de du-te - vino.
În clipa următoare fratilor, văd pe DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC , care iese mai în faţa Sfintei Icoane...

DUMNZEU  TATĂL, în mijlocul luminii aurii, priveste spre mine păcătoasa,iar eu fiind mută de uimire ,privesc cu lacrimi de bucurie spre El, şi nu mai pot spune niciun cuvânt.
În acest moment văd cum DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC , întinde spre în faţă ,MÂNA  SA  cea dreaptă şi puternică îndreptându-o spre mine păcătoasa,  ÎŞI  deschide larg pumnul Său, si văd fratilor ,în palma  TATĂLUI  CERESC ,HARTA  ROMÂNIEI ! 

HARTA  ROMÂNIEI, era de un albastru indigo, foarte strălucitor şi fără înscrisuri de niciun fel.
În interiorul Hărţii României Sfinte, au apărut de jur împrejur câte două rânduri de Stele argintii, precum Luceafărul dimineţii de vară.
Stelele erau asezate in asa fel, încât vedeam două Hărti din Stele argintii si o a treia harta albastra la exterior. 
DUMNEZEU  TATĂL CEL CERESC , a ţinut în palma Sa, indreptată spre mine păcătoasa, a ţinut preţ de câteva secunde bune, HARTA  SFINTEI  ROMÂNII.
Apoi, totul a dispărut ca si prin topire, HARTA  ROMÂNIEI, rămânând în palma TATĂLUI  CERESC .  
Dragii mei, am spus de mai multe ori, si-o  mai spun si acum :
ROMÂNIA , este ŢARA  aleasă de DUMNEZEU ,ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim. Trebuie sa credeţi aceasta, pentru că, nu spun de la mine! DOVEZILE  vorbesc ! Toate sunt de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !  
Să nu ne pierdem dragii mei, Nădejdea în BUNUL  DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI, ci să ne rugam zilnic pentru iertarea păcatelor noastre , pentru ajutorul DIVIN, pentru Pacea si linistea întregii ROMÂNII, şi pentru Pacea şi linistea LUMII  întregi.
Sa fim mai buni si mai milostivi, sa ajutam pe cel necajit si bolnav, sa-i dam si haina de pe noi la nevoie, si astfel, vom dobândi un loc în ÎMPĂRĂŢIA  Lui DUMNEZEU.
Este SFANTUL  POST al SFINTELOR  PASTI , şi trebuie ca să ne straduim si noi, ca din Dragoste pentru DUMNEZEU ,pentru IISUS  HRISTOS si MAICA  DOMNULUI, sa postim si noi, mai ales ,de la cuvinte de ocară faţă de Aproapele nostru; să postim de la ura pentru Aproapele nostru ;si la urmă, sa postim de la mâncare, şi numai acele persoane ,care pot si nu sunt bolnave.
Cei bolnavi si cu medicamentatie ,nu trebuie sa posteasca de la mâncare. Se vor putea împărtăşi, cu Prea Sfântul Trup şi Sânge al Domnului nostru IISUS  HRISTOS, numai după ce s-au spovedit la Părintele Duhovnic. 
Aşa să ne ajute BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI !  AMIN !
                                        Cu dragoste si preţuire, Maria.


5 comentarii:

  1. Eu chiar as vrea ca Romania sa fie cel de al doilea Jerusalim.
    De doua mii si ceva de ani incoace , Tara si poporul asta chiar a suferit.
    Sintem un popor credincios, asa imi place sa cred.
    Poate ca meritam si noi si Romania atentia si dreptatea divina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noul Ierusalim se coboara din cer de la Dumnezeu , strazile si ulitele ei erau impodobite cu aur ,cladirile din aur , El nu va fii o tara anume ci este doar denumirea dupa modelul vechiului Ierusalim unde a fost templul sfant din Israel dar el este in forma energetica sau cereasca.
      Apoc spune;Ca cerul si pamantul au fugit din calea lui Hristos cand s-a inceput judecata,sau Am vazut un cer nou si un pamant nou (Noul Ierusalim)pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera , si marea nu mai era.Pamantul acesta va fii gol si pustiu la venirea Mantuitorului,si nu se vor mai gasi vrednici decat cativa sa fie in picioare , si atunci va fii invierea mortilor.Dumnezeu a promis ca ne va da un cer nou si un pamant nou, si el va cobora pentru noi care este impodobita ca o mireasa pentru barbatul ei.

      Ștergere
  2. Din viziunea Romanie Bucura-te ,Tatal YAH arata inca o data ca de pe acest pamant romanesc unde a fost Pomul vietii si al cunoasterii ,se vor ridica multi Sfinti romani in urmatoarea perioada poate ca urmeaza si o prigoana in care crestinii trebuie sa fie dati la moarte pentru numele Mantuitorului si din acest motiv in Romania se ridica o ceata de Sfinti martiri si eventual al inchisorilor.Aceasta tara este aleasa datorita cresterii nivelului spiritual si pentru ca aici este ascunsa ramasita care a mai ramas din semintia evreiasca.Acuma judecati singuri de ce Romania este al Doilea Ierusalim si cum de este data dupa numele bisericii adevarate pentru care Mantuitorul s-a jertfit???

    RăspundețiȘtergere
  3. WIKIPEDIA spune: Termenul „Dumnezeu” corespunde tetragramei ebraice YHWH, ce este un acronim (acronim pentru ca sa se poata pronunta ca YAHWEH, YAUE, YAHUWAH etc.); transliterarea acestei tetragrame mai cunoaste si formele YHVH, JHVH sau JHWH. Termenul este un împrumut de la pagânism,el provenind din latinescul „Domine Deus” (Domnul Zeu)..Adica, in Biblia tradusa de Cornilescu, “Dumnezeu” corespunde cu “YHWH”. De ce nu a folosit numele adevarat YHWH, evreiesc, ci a folosit cuvantul “Dumnezeu”, greco-latin, format din dumne + ZEU - care provine din limba greaca, de la cuvantul ZEUS = "Tatal zeilor " si conducatorul zeilor de pe Muntele Olimp? Pt. ca Satana nu doarme. Scopul lui e de a ponegri toata lucrarea Creatorului. In primul rand sa-l coboare la statutul de zeu si sa-i stearga numele.
    Creatorul nostru nu este un zeu. Cu atat mai mult tatal zeilor. El este unicul Atotputernic Creator! Nu poate fi comparat cu un zeu. Provenienta Lui nu este latina sau greaca. Este evreiasca.
    Numele Iisus Hristos, la fel, are o baza pagîna, greceasca. Christ vine de la cuvantul “cruce”, obiect pe care, spune Cornilescu, a fost rastignit Iisus Hristos. Poate ca Isus Hristos chiar a fost rastignit pe cruce, dar YAHSHUAH HaMashiya in nici un caz. Acesta a fost rastignit pe un lemn. Aici la fel se vede mana celui rau.
    (MIRIAM)= Mama Lui YAHSHUAH, care era evreica, nu avea cum sa-i dea fiului sau un nume grecesc. Nu avea cum sa iasa din semintia lui David un grec. (Matei cap. 1).
    Niciunde in Scriptura nu scrie ca vom fi mantuiti de un grec.
    "Voi va inchinati la ce NU CUNOASTETI; noi ne inchinam la ce CUNOASTEM, caci Mantuirea vine de la IUDEI.(Ioan 4)
    Numele adevarat al Mantuitorului nostru chiar include numele lui YAHWEH:YAHSHUAH = YAH + SHUAH = YAH Mantuitorul
    Cuvantul “Domnul” este un titlu folosit, din respect, pentru a chema o persoana care iti este straina si al carui nume nu il cunosti. YHWH nu ne este strain ca sa il numim Domn. El este Tatal nostru. Nu numim pe Tatal nostru Domn. El chiar vrea sa fie prietenul nostru. Nu numim prietenii nostrii Domni si Doamne. Daca numim pe Tatal nostru “Domnu´” inseamna ca nu ne este Tata, este un strain pt.noi, si mai trist este cand ne rugam la Doamne.Si aici e mana lui Satan, care face orice numai sa faca necunoscut adevarul.Domnul sau Adonai (in evreieste)
    Titlul “Domn” face trimitere chiar si la zeul “Baal”. Scrie Wikipedia: “Baal este denumirea unui zeu vest-semitic si înseamna în limba ebraica Domn, Maestru, Stapân, Sot, Rege sau Zeu.”As vrea ca prin Duhul Sfant, prin cercetare, sa ti dai seama si tu de multe lucruri care (spiritual) is ascunse pt. multe persoane, din cauza lucrarii a celui rau, care ii orbeste. Nu am nici o intentie rea. Creatorul imi este martor. M-as bucura sa intelegi si tu multe lucruri pe care le-am inteles si eu.Nu uita ca si eu vin din aceeasi credinta ca tine, deci stiu in ce crezi, caci si eu am crezut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele Tatalui, YHWH = YAHWEH este in numele fiului YAHSHUAH, care se arata intr-un chip de inger. Daca stam sa ne gandim, intre Domnul(D-Zeu) si Isus(Hristos) nu exista nici o legatura. Nu avem cum sa spunem ca Numele Domnul este in numele Isus,sau invers.Din nou legatura dintre numele Creatorului YAHWEH (Tatal) si Mantuitorului YAHSHUAH (Fiul).
    YAH a dat fiului sau numele care este mai presus de orice nume, adica numele Lui, YAH(+)SHUAH. Dupa aceea, n-avem cum sa-l chemam atat pe Creatorul nostru cat si pe idolii oamenilor pe acelasi nume, Dumnezeu sau Dumnezei. Numele Lui este mai presus de orice nume, si nimeni nu poate sa-l preia.
    Aici se demonstreaza faptul ca pentru a fi mantuiti trebuie sa-l cunoastem pe (YAUE) ** singurul Eylohim Adevarat, si pe (Yahsua) haMasiya nu pe Dumnezeu.
    Daca YAHWEH este singurul Eylohim (Eylohim =Atotputernic), nu are cum sa i se asocieze numele Dumnezeu, nume dat zeilor si care in biblie apare si la plural, cu D mare, cu d mic (ilogic). Cel rau l-a amestecat cu zeii, l-a coborat pe YAHWEH Eylohim la conditia de zeu si i-a ponegrit unicitatea. Numele lui nu poate fi pus la plural. El e UNIC, UNUL SINGUR.
    Sa paziti tot ce v'am spus, si sa nu rostiti numele altor dumnezei: numele lor sa nu se auda iesind din gura voastra. (Exod. 23:13).
    Sa nu va amestecati cu neamurile acestea cari au ramas printre voi; sa nu rostiti numele dumnezeilor lor, si sa nu-l întrebuintati în juramînt; sa nu le slujiti, si sa nu va închinati înaintea lor. (Iosua 23:7).
    Neprihanitule Tata, lumea nu Te -a cunoscut; dar Eu Te-am cunoscut, si acestia au cunoscut ca Tu M'ai trimes. Eu le-am facut cunoscut Numele Tau, si li -L voi mai face cunoscut, pentruca dragostea cu care M'ai iubit Tu, sa fie în ei, si Eu sa fiu în ei.`` ( Ioan 17:6-26)
    Am facut cunoscut Numele Tau oamenilor, pe cari Mi i-ai dat din lume. Ai Tai erau, si Tu Mi i-ai dat; si ei au pazit Cuvîntul Tau. Acum au cunoscut ca tot ce Mi-ai dat Tu, vine dela Tine. Caci le-am dat cuvintele, pe cari Mi le-ai dat Tu. Ei le-au primit, si au cunoscut cu adevarat ca dela Tine am iesit, si au crezut ca Tu M'ai trimes.
    Aici vedem ca YAHSHUAH a facut cunoscut numele Creatorului oamenilor. Nu spune ca a fost interzisa pronuntarea Numelui Lui. Din contra, L-a facut cunoscut ca sa fie pronuntat.Acuma a venit vremea cand ni se face si noua cunoscut numele Lui,iar noi il evitam, nu vrem sa stim, continuam sa il numim asa cum il cheama si Satana. A facut cunoscut numele Tatalui, fiindca chiar numele Lui contine numele Tatalui YAHWEH: YAHSHUAH..
    TATAL SI FIUL =YAH

    RăspundețiȘtergere