joi, 18 iunie 2015

EGIPTUL CATASTROFAL !


                                Zori de 18 Iunie 2015, ora 3,45 !


                                                                    Dragii mei , 

În această dimineaţă în zori de zi , m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva cutremurător.
Glasul spune aşa :

                 "În Egipt !
                  În Egiptul catastrofal !
                  În Egiptul cel catastrofal !" 


                   0140 EGYPT (Cairo) - The spinal cord of Cairo.
                           Pyramid of Menkaure and the Pyramids of the Queens. End point of the ....

Dragii mei, eu nu stiu  ce se va întâmpla în Egipt; dar cu siguranţă ,ceva va zgudui din temelii  Egiptul !
Sau este posibil  ca ,chiar EGIPTUL să provoace o Catastrofa in vreo alta ŢARĂ. 
Sa ne rugam cu toţii pentru Pacea Egiptului ,pentru Pacea României si pentru Pacea Lumii întregi.
                                   Cu dragoste ,Maria.

20 de comentarii:

  1. Dacă te uiți în Biblie Maria, spune-mi unde ai găsit ceva bun despre Egipt/egipteni ca să te rogi pentru pacea lui sau unde spune în Biblie să te rogi pentru pacea lumii, când nu există așa ceva, pacea lumii, nu există, Pacea există doar în Împărăția lui Dumnezeu.

    Înțeleg că ai aceste nu știu cum le numești, dar cum se face că numai de rău, sau negativ să spun, primești aceste informații ?

    Și de ce arăți în repetate rânduri spre un cult/religie cum se numește și spre Maria, cea care a fost doar un om și căreia ii se spune "ți s-a făcut mare har", nu invers, ea n-a făcut nimic. Harul nu este pe merit sau pe efort, pe nume sau titluri etc, de asta ii se spune HAR! A fost un om ca toți oamenii Maria, o mână de țărănă, ea s-a aflat însărcinată de la Duhul Sfânt, iar Duhul Sfânt - Dumnezeu, nu vine în urma eforturilor sau a unor așa-zise merite ale omului ci prin HAR.

    Dumnezeu să te lumineze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim 12:08 din 18 iunie 2015. Este ceva bun la egipteni : acolo Maica Domnului cu Pruncul Iisus si Sf. Iosif si-au gasit adapost o buna bucata de vreme. Acolo sunt crtestini persecutati,crestini cu viata sfanta nu ca noi ,doar cu numele. Si da,se cuvine sa re ne rugam pentru pacea lumii,ca Bunul nostru Domn Iisus s-a rastignit pentru ea. Sa ma ierti te rog pentru umila mea parere.

      Ștergere
    2. Si inca si eu iti spun: nu aprecia tu cu mintea ta de om. Maica Domnului a avut cea mai curata si mai profunda iubire pentru Dumnezeu si pentru semeni,a stat numai in post si rugaciune,a suferit pentru suferinta celor din jur si a Sfantului Sau Fiu cu intensitate de mama,a crescut pe Sfantul Sau Fiu,pe Fiul Lui Dumnezeu. Da, a meritat. Si nu este vorba de meritat,este vorba ca in universul spirirtual ce se aseamana se aduna,aceasta este valabil.Nu crede tu ca se intrupa Dumnezeu intr-o persoana comuna,ca nu este asa.Si inca : pana la Maica Domnului au suferit generatii spre purificare,au suferit in credinta,bunatate si onestitate.Nu gresi ca si pentru tine a suferit si sufera Maica Domnului si Fiul Sau.

      Ștergere
  2. Pentru fricosul ANONIM !

    DUMNEZEU ne spune ca să ne rugam unii pentru altii, si să ne iubim si Aproapele dar si dusmanii. Se vede ca tu te iubesti numai pe tine ! PREA CURATA FECIOARA MARIA, (asa pentru cunostintele tale ), a fost ridicată la Cerul Sfant cu tot cu Trupul Ei Prea Sfânt şi Prea Curat ; iar acum stă acolo Sus în Ceruri în Faţa PREA SFINTEI TREIMI si se roagă pentru noi păcătosii ,ca să fim mântuiţi. PREA CURATA FECIOARA MARIA, a fost singura FECIOARĂ , singurul suflet din Lumea întreagam, care a fost aleasă înainte de a fi în Pântecele Sfintei Ana, ca să-L nască pe IISUS HRISTOS ,FIUL LUI DUMNEZEU. Asa ca nu a fost ,nu este si nici nu va fi vreodată "o mână de ţărână ", cum gresit sau rau intentionat o numesti tu. Sigur că DARUL si HARUL pe care L-a primit a fost si este si va fi UNIC, atât cât va tine LUMEA. HARUL ti-l dă DUMNEZEU numai dacă îl meriti, daca ai facut asa ceva bun, ca sa -l dobândesti. Dar oricât ti-as explica stiu ca tu ai o anume conduită , asa că nu mă voi mai obosi ca să te conving. Ei iti respect RELIGIA ta din care faci parte, chiar daca stiu ca este gresită, dar nu te voi jigni niciodată ,nici pe tine si nici pe alti Semeni, indiferent din ce Religie fac parte. Ceea ce de la tine nu ma pot astepta ! PREA CURATA ,PURUREA FECIOARA MARIA, PREA SFÂNTA NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU, este mai Mărită si mai Sfântă decât toti Sfintii din Ceruri. MAICA LUMINII Se roaga pentru noi păcătosii si nevrednicii, în Faţa PREA SFINTEI TREIMI. Ma rog la MAICA PURUREA PREA CURATA FEIOARA MARIA, ca sa te ierte pentru cuvintele jignitoare si urâte , pe care I le-ai adus, pentru că dacă ai cunoaste cu adevărat ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT si al PREA CURATEI FECIOARA MARIA, nu ai fi vorbit atât de rusinos si de jignitor la adresa PREA SFINTEI NĂSCĂTOAREI de DUMNEZEU, Căreia I se cuvine toată cinstea, slava si închinarea, acum si pururea si-n vecii vecilor ,AMIN ! DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, să te ierte si să-ti lumineze mintea si sufletul că să cunosti ADEVARUL ADEVARAT,de la DUHUL CEL PREA SFÂNT si nu cel pe care-L bâjbâi tu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine zis ca slava sa fie a Lui in veci. dar vin cu o intrebare: dar cum ramine cu cei care nu l-au cunoscut sau sint de alte religii/orientari?

      Ștergere
    2. Pentru ei trebuie sa te rogi si sa ne rugam toti ca sa se faca cunoscut lor, ei sa-L cunoasca si sa-L marturiseasca fiindca cei care nu L-au cunoscut au suferit si au platit, nu pentru ca i-a pedepsit El ci fiindca ei s-au pedepsit pe ei insusi. Vedeti in ultimii ani si in perioada recenta. In 2004, cei ce se inchina la zei si considera vaca si sarpele sacre au fost loviti de tsunami (India), Japonia la fel, China, Africa, Malaesia, Indonezia, Australia, SUA si Nepalul, asta fiind doar inceputul. Uitati-va cata credinta si cata neputinta in mintea si in sufletele lor. In lume, SUA preponderent, se inchina printului acestei lumi. Ma uitam la crimele oribile petrecute ieri in biserica adventista din America unde 9 oameni de culoare impreuna cu pastorul lor au fost ucisi. In reportaj arata niste enoriasi tot de culoare, care se tineau de mana si unul dintre ei tipa la Dumnezeu sa vina la ei pe un ton autoritar, si sa vina atunci. Iar apoi il amenintau si il santajau pe Dumnezeu, spunand-ui ca daca nu vine la ei atunci in clipa aceea, isi vor face singuri dreptate prin crima de om. OARE ASTA INSEAMNA CUNOASTEREA SI IUBIREA LUI DUMNEZEU? Unde e smerenia si iubirea din credinta lor? Caci eu vedeam doar vanitatea si ura din sufletele lor pustiite de satan. Pentru acestia si pentru toti care nu au cunoscut pe Domnul Sfant, sau L-au cunoscut dar nu au crezut, sau nu l-au primit ori s-au lepadat de El. Pentru toti acestia si pentru sufletele lor, noi toti care-L cunoastem, il iubim si il avem in mintea, inima si in sufletul nostru pe Domnul Iisus Hristos, sa ne rugam pentru ca cei ce nu-L cunosc, sa-L cunoasca si sa se mantuiasca prin El. Dumnezeu sa fie bland si milostiv cu ei si cu noi la judecata cea de pe urma, fiindca El e aproape si vrea sa ne mantuiasca, nu sa ne piarda. Domnul sa va binecuvanteze si sa ne ierte pe noi pacatosii. Amin.

      Ștergere
    3. Mie nu imi este clar de ce ziceti ca cei care nu l-au cunoscut pe Iisus ,au suferit,citez; " nu pentru ca i-a pedepsit El, ci fiindca ei s-au pedepsit pe ei insusi".Cum vine asta?

      Ștergere
    4. Cand nu ai niciun Dumnezeu si traiesti in desertaciune si in ignoranta, in necunoastere, in intuneric spiritual, cine sa te apere si sa te pazeasca de toate cele? Daca ei nu au cunoscut sau au cunoscut dar s-au indepartat sau l-au renegat ori l-au indepartat pe Dumnezeu , atunci Dumnezeu i-a lasat in voia lor, liberul lor arbitru. Dar mintea omului este smintita, si este firav la trup, iar satan profita si isi ia tributul; caci daca vezi oaia pierduta pe camp si nu ii vezi stapanul nicaieri, o iei fiindca nu e a nimanui. Dar daca vezi oaia cu ciobanul care are ghioaga si cainii cu el, nu indraznesti sa-i iei oaia, chiar daca esti flamand, te gandesti de 2 ori. Din pacate Stapanul a lasat oile in mainile ciobanilor, iar acestia in loc sa iasa cu oile la pascut, acestia au ramas in stanele lor, beau si chefuiesc iar oile Stapanului sunt imprastiate, ratacite, pierdute si umbla bezmetice prin lume si sunt incercuite si vanate de haite de lupi flamanzi, iar pastorii loe beau si chefuiesc si nu le pasa de ele, chiar daca Stapanul cand mai da peste o oaie ratacita ii mai da un bat la fund oii si o calauzeste catre stana. Dar ciobanii le pierd pe cele multe, si vai de ei, caci Stapanul e aproape, si El vine, iar ciobanii, pastorii turmelor Sale vor fi primii la Judecata Lui, caci prima data a avut 12 pastori si nicio oaie, dar El i-a trimi in lume ca sa stranga oi si sa le pastoreasca. Apoi multi pastori s-au tocmit la Stapan si multe stane au construit ca sa primeasca oile pe care cei 12 pastori le strangeau in stana Stapanului lor. Dar iata ca multi dintre pastori, vazandu-se cu stanele pline, au inceput sa mulga oile si sa ia si blana de pe ele, si au inceput sa dantuiasca, sa fie desfranati sa se bucure de beneficiile Stanei Lui dar sa uite de oile Sale, care au inceput sa se piarda si sa se rataceasca in lume ca pleava in vant. Alelei pui de naparca, nu stiti vou ca Stapanul e aproape si el vine sa judece de la ciobanii sefi ciobanii argati, cainii de paza si pana la ultima oaie. Si voi ciobanilor veti fi primii fiindca ati risipit turma Stapanului si aceasta a fost sfasiata de lupi.

      Ștergere
  3. Biblia nu aminteşte nici despre naşterea Fecioarei Maria şi nici despre trecerea ei la Domnul. Evangheliile nu amintesc de Maica Domnului decât tangenţial: la Buna Vestire, la naşterea lui Iisus, la aducerea pruncului la templu, etc.Despre moartea Fecioarei Maria nu se vorbeşte în Biblie. Cu toate acestea, Tradiţia Bisericii ne arată că ea a fost ridicată cu trupul la cer. Înconjurată de Apostoli, Fecioara Maria a murit şi a fost îngropată, dar, după ceva timp, mormântul a fost găsit gol. Acest mormânt a fost identificat în Ierusalim, chiar dacă s-ar presupune că de fapt Maria ar fi murit la Efes, locul unde şi-a petrecut mulţi ani după înălţarea lui Iisus. Presupunerea că Maica Domnului a trăit mult timp la Efes, împreună cu Apostolul Ioan, cel care a primit de la Iisus misiunea de a avea grijă de ea (Ioan 19:27), este confirmată de scriitori bisericeşti Irineu şi Eusebiu de Cezarea, care arată că Apostolul Ioan a trăit mulţi ani la Efes după înălţarea lui Hristos.Fecioara Maria este numita ,,nascatoare de Dumnezeu,,prin coborarea Duhului Sfant.Ea ramane vesnic pururea fecioara pentru aceasta este slavita sus in ceruri,si oamenii asemenea ii se inchina aici pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca esti nascut din femeie esti om si nu caine, sau alta jivina caci, cainele se naste din catea. Asa si Dumnezeu a ales femeia indumnezeita care sa aduca in aceasta lume pe Fiul Sau, Domnul Iisus Hristos si aceasta femeie a fost tot de la El caci nu a fost femeie obisnuita, si din fecioara a nascut pe Dumnezeu Fiul, Fiul Omului. Daca Fiul Omului este Fiul lui Dumnezeu, atunci dupa gandirea ta El este tarana? Ingerii au fost facuti din foc, dar Dumnezeu Tatal a facut oamenii (tarana) dupa chipul si asemanarea Sa si I-a numit fii Sai. Am vazut ca aceasi gandire selectiva o ai si cu sfintii pamanteni, cei prin care Domnul Sfant a facut lucrarea sa pe pamant indumnezeind-ui facand-ui sfinti. Iei in deradere moastele acestora spunand ca sunt mortaciuni. DUMNEZEU ESTE VIU vei gasi in Sfanta Scriptura, si nu poate sa fie imparat peste o imparatie de morti. Sfintii parinti de unde sunt acum, sunt mai vii decat esti tu si suntem noi toti. Daca Dumnezeu a lucrat prin ei cat au fost pe Pamant, de ce crezi tu ca Dumnezeu nu lucreaza prin ei si dupa ce s-au dus in imparatia Domnului? Spui ca tu crezi in Domnul Iisus Hristos si ca tu traiesti pentu El, si tu totusi prin credinta ta si denigrarea lucrarii, zidirea Sa, a Tatalui si a Mangaietorului negi insusi existenta sau lucrarea lui. Daca omul e mortaciune, atunci cum a inviat El, sau pentru ce s-a sacrificat, s-a rastignit si s-a ingropat. Si a inviat a treia zi dupa scripturi. El inviat ca sa dea viata vesnica "mortaciunilor", El vine in zilele cele de pe urma sa judece vii si mortii a carui imparatie nu va avea sfarsit. A calcat mortea ca sa dea viata vesnica. A inviat pe Lazar dupa 4 zile. Si tu indraznesti sa faci blasfemie in Fata si in Numele Imparatului nostru Iisus Hristos doar pentru ca nu ai citit Biblia sau ai citit-o si inteles-o ca pe Capra cu trei iezi de Ion Creanga, ori ai ascultat in gura altora care te-au trimis spre pierzanie. Nu lua in desertaciune ceea ce nu cunosti, nu stii, nu intelegi si nici nu ai vazut sau simtit lucrarea Sa. Tu crezi in Domnul Iisus Hristos, eu stiu ca El este cum tu stii ca eu sunt si eu stiu ca tu esti. Singura ta sansa ca Sa-l cunosti cu adevarat este sa citesti Sfanta Scriptura in liniste, cu mintea, cu sufletul si cu toata fiinta ta si sa-L cauti pe El. Cheama-L si va veni, intreaba-l si-ti va raspunde. Nu citi Sfanta Evanghelie ca pe o carte de beletristica fiindca ea e vie caci Dumnezeu Cuvantul Este in ea. Si nu mai scrie Iisus care inseamna "Mantuitor este Domnul" cu un singur "i" findca isus cu un "i" in ebraica inseamna magar. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. WIKIPEDIA spune: Termenul „Dumnezeu” corespunde tetragramei ebraice YHWH, ce este un acronim (acronim pentru ca sa se poata pronunta ca YAHWEH, YAUE, YAHUWAH etc.); transliterarea acestei tetragrame mai cunoaște și formele YHVH, JHVH sau JHWH. Termenul este un împrumut de la păgânism,el provenind din latinescul „Domine Deus” (Domnul Zeu)..Adica, in Biblia tradusa de Cornilescu, “Dumnezeu” corespunde cu “YHWH”. De ce nu a folosit numele adevarat YHWH, evreiesc, ci a folosit cuvantul “Dumnezeu”, greco-latin, format din dumne + ZEU - care provine din limba greaca, de la cuvantul ZEUS = "Tatăl zeilor " si conducătorul zeilor de pe Muntele Olimp? Pt. ca Satana nu doarme. Scopul lui e de a ponegri toata lucrarea Creatorului. In primul rand sa-l coboare la statutul de zeu si sa-i stearga numele.
    Creatorul nostru nu este un zeu. Cu atat mai mult tatal zeilor. El este unicul Atotputernic Creator! Nu poate fi comparat cu un zeu. Provenienta Lui nu este latina sau greaca. Este evreiasca.
    Numele Iisus Hristos, la fel, are o baza păgînă, grecească. Christ vine de la cuvantul “cruce”, obiect pe care, spune Cornilescu, a fost rastignit Iisus Hristos. Poate ca Isus Hristos chiar a fost rastignit pe cruce, dar YAHSHUAH HaMashiya in nici un caz. Acesta a fost rastignit pe un lemn. Aici la fel se vede mana celui rau.
    (MIRIAM)= Mama Lui YAHSHUAH, care era evreica, nu avea cum sa-i dea fiului sau un nume grecesc. Nu avea cum sa iasa din semintia lui David (Matei cap. 1) un grec. Niciunde in Scriptura nu scrie ca vom fi mantuiti de un grec.
    "Voi va inchinati la ce NU CUNOASTETI; noi ne inchinam la ce CUNOASTEM, caci Mantuirea vine de la IUDEI.(Ioan 4)
    Numele adevarat al Mantuitorului nostru chiar include numele lui YAHWEH:YAHSHUAH = YAH + SHUAH = YAH Mantuitorul
    Cuvantul “Domnul” este un titlu folosit, din respect, pentru a chema o persoana care iti este straina si al carui nume nu il cunosti. YHWH nu ne este strain ca sa il numim Domn. El este Tatal nostru. Nu numim pe Tatal nostru Domn. El chiar vrea sa fie prietenul nostru. Nu numim prietenii nostrii Domni si Doamne. Daca numim pe Tatal nostru “Domnu´” inseamna ca nu ne este Tata, este un strain pt.noi, si mai trist este cand ne rugam la Doamne.Si aici e mana lui Satan, care face orice numai sa faca necunoscut adevarul.Domnul sau Adonai (in evreieste).

    RăspundețiȘtergere
  6. Titlul “Domn” face trimitere chiar si la zeul “Baal”. Scrie Wikipedia: “Baʿal este denumirea unui zeu vest-semitic și înseamnă în limba ebraică Domn, Maestru, Stăpân, Soț, Rege sau Zeu.”As vrea ca prin Duhul Sfant, prin cercetare, sa ti dai seama si tu de multe lucruri care (spiritual) is ascunse pt. multe persoane, din cauza lucrarii a celui rau, care ii orbeste. Nu am nici o intentie rea. Creatorul imi este martor. M-as bucura sa intelegi si tu multe lucruri pe care le-am inteles si eu.Nu uita ca si eu vin din aceeasi credinta ca tine, deci stiu in ce crezi, caci si eu am crezut.
    Numele Tatalui, YHWH = YAHWEH este in numele fiului YAHSHUAH, care se arata intr-un chip de inger. Daca stam sa ne gandim, intre Domnul(D-Zeu) si Isus(Hristos) nu exista nici o legatura. Nu avem cum sa spunem ca Numele Domnul este in numele Isus,sau invers.Din nou legatura dintre numele Creatorului YAHWEH (Tatal) si Mantuitorului YAHSHUAH (Fiul).
    YAH a dat fiului sau numele care este mai presus de orice nume, adica numele Lui, YAH(+)SHUAH. Dupa aceea, n-avem cum sa-l chemam atat pe Creatorul nostru cat si pe idolii oamenilor pe acelasi nume, Dumnezeu sau Dumnezei. Numele Lui este mai presus de orice nume, si nimeni nu poate sa-l preia.
    Aici se demonstreaza faptul ca pentru a fi mantuiti trebuie sa-l cunoastem pe יהוה (YAUE) ** singurul Eylohim Adevărat, şi pe יהושע (Yașua) haMaşiya nu pe Dumnezeu. Daca YAHWEH este singurul Eylohim (Eylohim =Atotputernic), nu are cum sa i se asocieze numele Dumnezeu, nume dat zeilor si care in biblie apare si la plural, cu D mare, cu d mic (ilogic). Cel rau l-a amestecat cu zeii, l-a coborat pe YAHWEH Eylohim la conditia de zeu si i-a ponegrit unicitatea. Numele lui nu poate fi pus la plural. El e UNIC, UNUL SINGUR.
    Aici vedem ca YAHSHUAH a facut cunoscut numele Creatorului oamenilor. Si noi suntem oameni. Nu spune ca a fost interzisa pronuntarea Numelui Lui. Din contra, L-a facut cunoscut ca sa fie pronuntat.Acuma a venit vremea cand ni se face si noua cunoscut numele Lui,iar noi il evitam, nu vrem sa stim, continuam sa il numim asa cum il cheama si Satana. A facut cunoscut numele Tatalui, findca chiar numele Lui contine numele Tatalui YAHWEH: YAHSHUAH.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va "certati" inutil si fara nici-un folos.TOATE religiile au fost create,dezvoltate si intretinute ca sa tina-n frau "goymii" platitori de taxe si impozite.Subliniez,TOATE religiile....

    RăspundețiȘtergere
  8. Multi cauta adevarul. Dar adevarul ,cred eu, ca se afla undeva in perioada dinaintea scindarii Bisericii in Ortodoxa si Catolica. Ce a urmat se stie,dar modificarile aduse religiei sint cele care ne dau batai de cap astazi.
    Cred ca si Biblia este modificata. Multe editii ,multe curente religioase, traduceri si interpretari tendentioase/eronate ,mai mult sau mai putin voite, potrivit inteligentei si interesului celui care s-a ocupat de acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  9. In Biblie scrie sa ne rugam pentru pacea lumii inclusiv pentru egipteni. Rugaciunea Tatal Nostru este la plural nu la singular. Acolo scrie da-ne noua si nu da-mi mie iar egipteanului nu-i da. Vad ca cineva a scris ca numele Mantuitorului scris cu un "i" inseamna magar. Asta mi-a zis si mie prof. de religie dar nu e adevarat si vad ca se tot transmite prostia asta. Cuvintele in ebraica pentru magar sunt hamor, ayir, athown sau arowd iar in limba greaca hupozugion, onarion sau onos. Cei care folosesc scrierea Iisus cu doi de i, o fac ca urmare a transliteratiei sonoritatii primelor doua vocale din ortografia greceasca a cuvantului Iησοuς deoarece limba in care a fost scris Noul Testament este greaca si aramaica si se considera ca trebuie respectata fonetica greceasca. Cei care scriu Isus cu un singur i considera ca limba romana fiind de origine romanica trebuie sa respecte legile lingvistice a cuvintelor de provenienta latina. Deci este doar o problema de fonetica. Personal prefer pronuntia Ieşua care se pare ca ar fi pronuntia in limba ebraica a Numelui Mantuitorului. Mi se pare normal sa se scrie asa cum se pronunta. Asa e limba romana. Nu inteleg de ce trebuie facuta o traducere. E ca si cum in loc Jan Darc, asa cum se aud sunetele cuvantului francez Jeanne d'Arc, ne certam daca sa scriem Ioana d'Arc sau altfel. Cred ca trebuie sa manifestam toleranta fata de credinta fiecaruia. Personal nu agreez nici eu inchinarea la moaste, sfinti, icoane, etc. deoarece consider ca lui Dumnezeu trebuie sa ne inchinam si nu unor creaturi. Asa este biblic. Dar nici o religie nu cred ca este perfecta si mereu avem cate ceva de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat ai grait caci de inchinat, ne inchinam in fata Tatalui si a Fiului si Sfantului Duh, dar de rugat, ne putem ruga si la sfintii parinti. Cand te spovedesti la preot ii spui pacatele pe care le-ai savarsit si il rogi ca sa se roage la randul sau la Dumnezeu Tatal, sa te ierte. Sau cand esti copil si iti doresti ceva, ii rogi pe parintii tai ca sa-ti ofere ceea ce iti doresti, dar asta nu inseamna ca te inchini lor. Nu confundati rugaciunea cu inchinatul. Poti sa te rogi la moastele sfintilor parinti, fiindca ei au fost indumnezeiti din timpul vietii lor pe acest pamant si cu atat mai mult on viata vesnica. Pentru cei tehnologizati si carcotasi, sa considere corpul uman ca pe o masinuta pe care sufletul o foloseste pe acest pamant. In momentul in care masinuta nu mai functioneaza o dam la remat si o scoatem din uz, dar asta nu inseamna ca noi nu mai suntem, nimic nu se pierde, totul se transforma. Ganditi-va ca masina pe care ati dus-o la remat, in timpul vietii ei soferul, proprietarul care a condus-o, fiindca a iubit mult aceasta masina si a ingrijit-o cum trebuie, a dotat aceasta masina cu un telefon wireless ca sa comunice cu cei dragi, dar cand a dus la remat masina scoasa din uz, a dus-o cu telefonul instalat in ea. Masina nu mai funtioneaza, dar telefonul si conexiunea acestuia functioneaza fara problema. Asa ca, cine se duce la masinuta si pune mana pe telefonul din masina, poate sa-l contacteze pe proprietar si sa-i ceara sa-l ajute cu problemele cu care se confrunta, chiar daca proprietarul nu mai foloseste aceasta masina. Cel care apeleaza la proprietarul masinutei il roaga pentru ajutor, nu se inchina proprietarului. Nu confundati ciotul cu Stapanul, insusi parintele Arsenie Boca a spus-o, dar asta nu inseamna ca nu ne poate ajuta, asa cum ne ajuta in timpul vietii pamantene cabd il rugam. Cine se duce la masinuta sa si il suna, si il roaga sa-l ajute, il va ajuta.
    P.S: Nu mai luati ca etalon de informare wikipedia fiindca este instrumentul cel mai puternic de dezinformare si denaturare al informatiilor la nivel mondial si oricine il poate folosi ca sa introduca informatii de manipulare. Este arma printului acestei lumi, prin care isi cladeste armata. Incercati sa va informati din mai multe surse, si sa analizati, sa discerneti si sa cerneti informatiile pe care le primiti. Dumnezeu sa ne miluiasca si sa fie bland cu noi la judecata cea de pe urma, caci ea este aproape. Domnul sa va binecuvanteze. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimate 0 , MULTUMESC pentru povetele tale fie ele si din Biblie !
    Dar eu stiu ce traiesc de 18 ani, asa ca nimeni si nimic nu ma va putea convinge ca negrul este alb ,iar albul este negru , . Sper ca ai inteles MESAJUL meu. Din politeţe, îti public MESAJELE, dar nu ca as crede toate cate spui in ele. Faptul că scrii civilizat, este un alt motiv pentru care iti las Comentariile sa curga. Dar repet: asta nu inseamna ca sunt si de acord cu ceea ce spui. Eu nu scriu de la mine toate cate scriu, ci scriu numai din CUVANTUL LUI DUMNEZEU . Scriu numai de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, care imi vorbeste asa cum vorbim noi oamenii intre noi. Asa că, pot sa te asigur : ROMÂNIA VA FI VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM !!! ROMÂNIA ESTE ŢARA SFÂ'NTĂ ŞI GRĂDINA MAICII DOMNULUI !!! SFINTII ROMÂNIEI, SFINTII DIN CALENDARELE ORTODOXE, SUNT SFINTII CARE NE INLESNESTE RUGACIUNEA NOASTRA, CA SA AJUNGA LA DUMNEZEU, SI CA TREBUIE SA NE RUGAM LOR. SFINTELE MOASTE AL SFINTILOR, CARE AU RĂMAS LA VEDERE PE PĂMÂNT, ne ajuta daca ne riugam la ele, deoarece Sufletul Sfantului respectiv, coboară acolo unde -i sunt SFINTELE MOASTE, si printre oamenii care se roaga la ele. Rugandu-ne la SFINTELE MOASTE, NU NE RUGAM LA OASE, CI NE RUGAM SFANTULUI RESPECTIV, CARE PRIN PUTEREA DUHULUI SFANT , ne ajuta ca sa ni se implineasca dorinta sufletului. Adica, sa fim sanatosi, sa fim iertati de păcate, si nu sa cerem bani sau lucruri materiale. IERUSALIMUL VA FI IN ROMÂNIA SFÂNTĂ ! IISUS HRISTOS , VA VENI PE NORII CERULUI , ÎNSOŢIT DE SFINŢII SĂI ÎNGERI !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioan Istrate scrie in cartea sa si explica in comentariile de pe site ca in Romania se va schimba sistemul politic intr-unul cu totul nou, un fel de meritocratie pe care toata lumea il va urma ulterior.

    Romania nu va mai fi niciodata tara comunista si va fi inima unui Imperiu/Federatie care va sta in coasta a ceea ce a mai ramas din Rusia.

    Probabil acestea vor reprezenta ceea ce numiti "Noul Ierusalim".

    Din pacate, pana atunci, evenimentele din Romania si Europa vor fi atat de groaznice incat iti piere orice chef sa te mai bucuri de final.
    Toate aceste grozavii vor fi provocate de Rusia, asa cum anunta si Fecioara Maria in aparitia din Ucraina.
    .

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria va dau dreptate in tot ceea ce ati spus pana acum si ceea ce ati trait de 18 ani eu stiu fiindca si eu am trait ceea ce ati cunoscut si cunoasteti, numai ca la mine se intampla altfel, si cand am sa termin de scris si de explicat tot ceea ce am trait, am sa va trimit din nou pe mail totul, chiar daca imi este interzis sa spun si sa afle omul, fiindca oricum nimic nu se mai poate schimba, fiindca asa trebuie sa se intample, eu va sunt martor la tot ceea ce spuneti fiindca si eu am vazut si va voi spune dumneavoastra, fiindca am vazut ca sunteti aleasa de El. Si fiindca El v-a ales si v-a dat o misiune sfanta, atunci, cand va veni momentul va voi spune tot.

    In legatura cu mesajul pe care l-ati primit de curand: "O closca! O closca a luat timpul clostilor!, cititi foarte atent mesajul pe care l-am scris mai sus cu oile, si veti intelege. El e closca, si a luat timpul clostilor, fiindca ele nu au fost in stare sa aiba grija si sa stranga la olalta puii Lui, iar puii Sai sunt pierduti in lume si a venit dihorul si i-a luat. Iar El vine sa judece clostile, fiindca li s-a sfarsit timpul, si sa salveze puii.

    Referitor la viziunea pe care ati avut-o cu Libia. Doamna in alb este Sfanta Imparateasa, Maica Domnului nostru Iisus Hristos. Sta cu fata la Lume si in mana dreapta tine Libia, iar in stanga, care este acoperita tine Egiptul care este vecina sa si e posibil sa-i atace libienii pe egipteni. Mare napasta se va abate asupra egiptului fiindca printul aceste lumi se elibereaza din temnita muntelui in care a fost inchis el si veghetorii pe care ii veti gasi in cartea lui Enoh, fiindca El este aproape si satan nu mai are timp si se grabeste sa se elibereze si sa-si faca lucrarea pana la venirea Lui, iar acolo a fost intemnitat. "În Egipt ! Egiptul catastrofal ! În Egiptul cel catastrofal !" Marturie ca satan este intemnitat acolo: "Că aici a erupt , din gura puţului Sinai !"

    In Egipt este Desertul Negru sau "Black Dessert", la est de orasul Luxor, Egiptul de Jos. Acestuia i se spune Desertul Negru datorita unor vulcani foarte vechi care se aflau acolo, unde acum se mai gasesc doar dune si pietre bazaltice din rocile vulcanilor care sunt stinsi de mii de ani.

    Desertul Negru

    Este o regiune muntoasa de origine vulcanica ce inconjoara oaza Bahariya constituind suportul plantatiilor sale de maslini si curmali. Desi poate nu este atat de negru dupa cum s-ar putea astepta calatorul, culoarea inchisa care caracterizeaza aceasta zona provine de la bazaltul negru, stancile parca carbonizate si rasarite din nisipul galben si stratul gros de roca vulcanica imprastiat pretutindeni. Tabloul este surprinzatoar si minunat colorat de omniprezentul contrast negru – galben-portocaliu. Desertul Negru ofera o atmosfera serena si un peisaj deosebit care poate fi admirat in toata splendoarea sa de pe varful unuia dintre munti. Noaptea in mijlocul acestui desert se transforma intr-un uimitor spectacol stelar, multi dintre vizitatori afirmand ca nu au mai vazut un cer atat de clar si atat de multe constelatii nicaieri in lume. De altfel, si cercetatorii NASA s-au deplasat in aceasta zona pentru a observa mai bine planetele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Muntele Sinai este muntele unde s-a urcat Moise (Muntele Hebron) cand l-a intalnit pe YHWH, Dumnezeu Tatal, tot acolo este si muntele profetului Ilie, acei munti numindu-se acum Muntii Sf. Ecaterina, unde se gaseste si manastirea Sf. Ecaterina. Muntele Sinai este inconjurat de Golful Suez, Golful Arabiei si Marea Rosie formand in acea zona ca un triunghi sau un V, avand la est Israelul si Arabia Saudita si la vest orasul antic Luxor si valea Regilor. Muntele Sinai este un munte vulcanic care este stins de mult, si presupun ca formatiunile din Desertul Negru este o continuare a lantului muntos Sinai din antichitate, sau sunt bucati de roca bazaltica aruncata de muntii vulcanici care a format Muntele Sinai. In cartea lui Enoh, este scris ca Veghetorii cazuti impreuna cu, comandantul lor Samael, au fost intemnitati in marele Munte, inconjurati de raul de foc si vor sta acolo pana la judecata cea de pe urma. E posibil ca acolo sa fie intemnitat satan, fiindca acolo e muntele cel mare pe care il stiau inaintasii nostri, si acesta se va elibera de acolo, aducand urgie asupra Egiptului. Sau, fiindca Enoh a fost ridicat la Dumnezeu si i s-au aratat toate cele pe care El le-a facut, a vazut muntele cel mare, Everest, Himalaya, Nepal; si inseamna ca printul acestei lumi s-a eliberat deja si is strange armatele, fiindca multe nenorociri s-au intamplat atunci si de atunci si multe se vor intampla. Prea multi se sinucid de atunci, oameni omorati in biserica, oameni care dau foc bisericilor. Satan isi cere tributul si is strange armatele, fiindca stie ca Imparatul Iisus Hristos este aproape, si nu mai are timp.

    Rocile de bazalt care il incercuiesc in adancul pamantului le vedeti in fotografia pe care v-am trimis-o. Fotografia am facut-o intr-o cana si ce vedeti in fotografie e mesajul pe care mi la dat Domnul Sfant, fiindca neintelese sunt caile Sale si felul in care ne da mesaje. Fotografiile, fiindca am facut mai multe atunci, arata acelasi lucru si sunt la calitate foarte buna la rezolutie mare, de aceea v-am spus sa mariti imaginea si sa va uitat atent la ea ca sa vedeti si sa intelegeti ce a vrut El sa-mi arate, chiar daca eu am inteles altceva la acel moment, si am vazut ce trebuie cand a trebuit, caci El mi-a dat si alte mesaje, fiindca mi-a aratat. V-am spus doar sa nu o faceti publica, fiindca nu este dat sa vada nimeni, caci chiar de ar vedea nu ar sti, nu ar pricepe si oricum nimic din ce va fi, nu se va putea schimba.

    Mesajul a aparut pe 8 octombrie 2014, anul trecut, si se poate vedea data si la poza, fiindca asa a salvat-o telefonul. In acea noapte a fost Eclipsa de Luna, sau Luna Sangerie si a coincis cu sarbatoarea evreilor Shmitta, Anul Sabatului. Nu am stiut asta atunci. Am aflat abia cum 3 zile despre asta. A mai fost o luna sangerie pe 15.04.2014, anul acesta pe 4 aprilie, ziua in care a fost rastignit Mantuitorul, si va mai fi pe 28 noiembrie, cand multi spun ca o sa se intample tot felul de nenorociri la nivel mondial. Eu unul am primit alt mesaj. Sa fiti atenti pe 09.09.2015. Trebuia pe 13 mai anul acesta sa se intample ceea ce ati scris si dumneavoastra, si stiam cu 3 luni inainte ca asa va fi, fiindca am vazut, dar s-a intamplat ceva, nu stiu ce, dar am primit derogare, S-a milostivit de noi si ne-a mai dat zile.

    Uitati-va foarte atent la poza pe care v-am trimis-o, si mariti-o ca sa vedeti mai bine.

    Cu stima si respect,

    Domnul sa va binecuvanteze. Amin!

    RăspundețiȘtergere