marți, 2 iunie 2015

GRĂDINA RAIULUI LUI DUMNEZEU, ÎN CAMERA MEA !

                                     Noapte de 31 Mai - 1 Iunie 2015, ora 2,30 !
c
                                                                           Dragii mei, 

În această noapte dragilor, după ce mi-am terminat Rugaciunea, fireste m-am culcat si stateam cu ochii închisi ca sa adorm.
Numai că , ceva uimitor se intampla.
Vad dragii mei cu ochii inchisi fiind, cum coboară un alt Cer din Cerul noptii obisnuite.
Era un Cer de noapte albastra violet, o noapte catifelata si plină de stralucire.
Acest CER DUMNEZEIESC mi-a adus GRADINA  RAIULUI  LUI  DUMNEZEU si al Maicii Domnului în camera mea.Numai aveam plafon, ci un alt Cer decât cel obisnuit. Asa cum stralucesc Stelele noaptea pe Cerul senin, de o mie de ori mai mult, stralucea RAIUL  LUI  DUMNEZEU. 
Pomi de un verde stralucitor, mai închis sau mai deschis, flori dumnezeiesti de frumoase si de toate culorile curcubeului, iarba verde în care se oglindeau razele unui alt Soare ,un Soare numai al GRADINII  RAIULUI; râuri de apă de culoarea Cerului senin, care prin susurul lor, acompaniau Îngerii ,care aduc  Slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului prin Cântecele lor.
 gradina raiului
Dragilor, asa precum straluceste Soarele, printre toate aceste Minuni din Cerul Gradinii Raiului, straluceau norisori ovali, şi aurii cu stralucire de Soare.
Toate treceau prin faţa ochilor mei închisi, precum trec imaginile la TV.
Daca as fi intins un braţ, as fi putut atinge toate aceste frumuseti Ceresti.
Eram dragilor absorbită pur si simplu de acest CER ,ce tinea în el Grădina Raiului.
În mijlocul RAIULUI, O vad pe MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL  IISUS în braţe, în carne si oase, cu vesminte rosii catifelate si pline de stralucire.

                                                          Icoane Sfinte / Maica Domnului / Icoana Maica Domnului Injunghiata.
                                                  Trilulilu #diverse primavara
Maica Domnului era înconjurată de O Lumina alba stralucitoare, si statea jos în mijlocul Florilor din Gradina Raiului, ţinând la pieptul Său pe Pruncul Iisus.

 gradina raiului  gradina raiului.
                                          Acasa.ro » Stiri » Social » 9 martie, ziua sfintilor mucenici.
Chiar în faţa mea, în mijlocul acestei GRADINI A RAIULUI, ÎL văd si pe Mântuitorul IISUS  HRISTOS ,viu în carne si oase ,cu o aureola mare si orbitor de stralucitoare.
                                                          IISUS 2

Multi Sfinti cu aureole ca din Soare rupte, straluceau unul câte unul, în Gradina Raiului care era infinit de mare.
Îmi doream ca să nu se mai termine această Mare Minune; dar după circa 30 de secunde ,Cerul a devenit din nou albastru simplu.
Cuvintele dragii mei, sunt extrem de puţine, faţă de MINUNEA  DUMNEZEIASCĂ în care mi s-a arătat GRADINA  RAIULUI .
Nu exista culori pe Pământ, nu exista stralucire pe Pământ, nu exista Pomi sau Flori pe Pământ, precum acestea din RAIUL  LUI  DUMNEZEU.
Dragii mei, dacă fiecare dintre noi ar putea vedea RAIUL LUI  DUMNEZEU, nu ar mai fi atâta răutate si egoism în lume, nu ne-am mai face palate si conturi grase în bănci, si din puţinul nostru am dărui si celor necajiţi si oropsiti.
                                  
Toate bogatiile lumesti, sunt praf si cenusa în faţa Lui Dumnezeu.
Când vom pleca din această Lume, DUMNEZEU ne va intreba ce am făcut cu bogatiile pe care ni le-a dat spre administrare ? Noi ce-o să-I spunem că le-am folosit numai pentru noi?,sau că am ţinut banii in conturile bancare si am privit indiferenti la Semenii nostri flamânzi şi însetaţi,goi si suferinzi?
Daca asa vom face, mare pedeapsa ne asteapta acolo Sus, si ne va fi pentru vesnicie această pedeapsa.
Aşadar dragilor , să nu căutăm bogăţiile lumesti, ci sa ne invrednicim a ne aduna pe cele duhovnicesti ; sa ne invrednicim a ne aduna comori în Cer şi nu pe Pământ! Pe acestea de pe Pământ le mănâncă cariile si moliile, le fură hoţii ; dar pe acelea ceresti, le vom gasi acolo de o mie de ori mai multe, si ne vom putea bucura pentru vesnicie de ele.
Comorile Ceresti sunt:bunatatea, milostenia, iubirea faţă de Aproapele, Credinţa şi mersul la Sfanta Biserica, Spovedania si Împărtăşirea cu Sfintele Taine, Nădejdea în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului, respectand si împlinid cu dragoste, PORUNCILE  DOMNULUI.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.
 

Un comentariu:

  1. Divin...Iertati-ma ca mai adaug la comoriie ceresti si munca cinstita,nu peste masura si onestitatea. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere