miercuri, 3 iunie 2015

AVIOANE DE LUPTĂ SE VOR ÎNDREPTA , DINSPRE RĂSĂRIT SPRE APUS ! O UMBRELĂ DE LUMINĂ ALBĂ , VA APĂRA ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !



..                                           3 Iunie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                                                                       Dragii mei,

Astăzi dimineaţă când m-am trezit ,dar nu am deschis ochii, văd ceva uluitor cu ei închişi.
Mai întâi am văzut cum pe Cer a apărut o umbrelă mare ,din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare.
Apoi, deasupra acestei UMBRELE  mari de Lumină, au început să zboare AVIOANE  de luptă. 
Vedeam dragilor un Cer de ziuă, care brusc s-a transformat în noapte, deoarece pe Cer apăruseră precum stolurile de ciori, multe AVIOANE  de război.

Avioane de luptă ruse au efectuat manevre în zona arctică.

                avioane de lupta
Rusia îşi testează noile avioane de luptă pe gruparea navală NATO ...  .                                                              
Aceste AVIOANE dragilor ,se îndreptau cu foarte mare viteză dinspre Răsărit la Apus.
Dar vedeam mai la distanţă cum şi dinspre Apus, veneau tot cu mare viteză alte AVIOANE de luptă, si tot la fel de multe. 
Aceste AVIOANE dragii mei, care veneau si dintr-o parte si din alta, zburau pe aceeasi traiectorie, astfel încât, aveam convingerea că în scurt timp se vor ciocni; se vor intersecta.
Dragii mei, din păcate cred că de ce ne este frică nu vom scăpa.
RUSIA nu va sta deloc linistită, si va actiona asupra Avioanelor SUA, si nu numai.
Dar sunt ferm convinsă că ,acea UMBRELĂ mare din Lumină albă orbitor de strălucitoare, se aşezase sub AVIOANELE cu pricina, va apăra ROMÂNIA  Celui de-al Doilea Ierusalim.
                               Cu dragoste, MARIA.

16 comentarii:

  1. Nu cred ca Rusia a inceput; nu are interes pentru un razboi deschis. Dar informatiile secrete pe care le-a obtinut o obliga sa atace prima. Pe noi, numai Dumnezeu ne poate apara, dupa ce TOATE guvernele si TOTI presedintii ne-au transformat in carne de tun prin asa zisele scuturi antiracheta. Povesti pentru prosti. Ungaria le-a pupat papucii rusilor si va scapa de asemenea, dar ma tem ca Polonia va fi o tinta sigura. Ca in fotbal-nu tragi direct la poarta d ela mare distanta, ci o pasezi unuia mai aproape. Tare imi pare rau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/notes/teodor-b%C4%83lan/armele-high-tech-americane-au-%C3%AEnceput-s%C4%83-fie-blocate-prin-tehnologia-keshe/944656272222640

      Ștergere
  2. Daca v-ati fi uitat la poza pe care v-am trimis-o pe e-mail acolo ati fi vazut, ca ce v-am trimis nu e de la mine, ci e de la El. Poate v-as fi spus mai multe, dar obeserv ca nu sunteti interesata, si poate ca asa este mai bine, fiindca asa este voia Lui. Va apreciez si ca stimez in continuare, si va sunt martor la tot ce spuneti chiar daca nu ne cunoastem, eu stiu ca asa este cum spuneti si ca sunteti in contact cu Divinitatea. Va felicit ca aveti taria sa faceti public toate cele cate nu sunt date sa fie auzite sau vazute de catre zidirea Sa, caci multi au ochi sa vada si urechi sa auda, dar putini pricep. Iar cei ce stiu si pricep, in zadar, caci nimic nu se mai poate face nici daca ar sti toata zidirea Sa si fiecare fir de iarba sau de nisip de pe acest pamant ar cunoaste toate cele cate vor urma sa fie, nimic nu se va mai putea face fiidca asa este voia Lui si se va implini. Caci nimic nu este intamplator pe aceasta lume si tot ce se intampla se intampla asa cum a fost dat sa fie. Cum a spus Domnul: "Tot ce este a mai fost si tot ce a mai fost va mai fi." Cu stima si respect, va doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am gasit nicio poza, sigur ca sunt interesata! Daca poti sa-mi mai trimiti o dată m-as bucura mult !

      Ștergere
    2. Îmi pare rău, chiar nu stiu despre ce poză imi spui! Mai trimite-mi te rog inca o dată !

      Ștergere
  3. V-am trimis din nou mail-ul pe adresa pe care mi-ati dat-o mariatecuci61@yahoo.com si sper ca de data aceasta sa-l primiti cu poza atasata. Ca sa vedeti mai bine ce este in poza, va recomand sa mariti imaginea si sa va uitati foarte atent la ea. O sa va spun mai multe pe urma, dupa ce imi veti trimite pe mail un raspuns referitor la ceea ce vedeti. Va doresc o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate intr-o zi veti realiza ca Antena 3 (si tot trustul Intact) reprezinta Rusia.
    .

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusia a incercat tot timpul sa-si impuna propriul sistem politic si economic (oligarhie, coruptie, monopol politic, etc) tarilor vecine.
    Acest sistem a dus la saracie extrema in Ucraina si de aceea s-au rasculat ucrainenii.
    La noi si in alte tari se face propaganda in favoarea unui sistem mafiot cu sponzorizare ruseasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Jurnalist Financial Times: "Atentie la Transnistria" / Semnalele presei ruse ca regiunea separatista ar putea fi urmatorul punct fierbinte in conflictul Ucraina-Rusia​.

    http://www.hotnews.ro/stiri-russia_report-20208264-jurnalist-financial-times-atentie-transnistria-semnalele-presei-ruse-regiunea-separatista-putea-urmatorul-punct-fierbinte-conflictul-ucraina-rusia.htm

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Anonimule, adresa de email a altei persoane NU se da in clar; nu ai decat sa iti dai adresa ta si sa intrebi daca a ajuns e-mailul.
    2. Cu parere de rau, Antena 3 NU reprezinta Rusia; cei de aici pupa alte...locuri.
    3. In vremea URSS, TOATE tarile incluse mancau bine si foarte bine; romanii care aveau rude in Rep. Moldova erau mai invidiati decat cei care plecau la Paris-veneau cu alimente la care noi nici nu visam pentru ca nu stiam ca exista. Politica coloniala a constat in legarea diferitelor regiuni in planul materiilor prime, alimentatiei, etc, astfel ca niciuna sa nu poata rezista fara cealalta. Dupa "reforma" lui Gorbaciov, alimentarea pe diferite planuri s-a intrerupt astfel ca fiecare regiune a ramas fara ceea ce primea din alta parte. Dupa 1990, cel putin 10 ani Moldovenii erau efectiv muritori de foame; nu se plateau chiriile, nu luau bilete pe mijloacele de transport, salariile veneau injumatite dupa 3-6 luni, etc. daca te-ai fi informat mai bine si nu dintr-o singura sursa, ai fi vazut ca "revolutia" din Ucraina a fost aranjata si s-a desfasurat NUMAI in piata numita Maidan. Chestia cu Crimeea a aparut mai ales dupa ce madam Clinton se dadea cu fundul de pamant ca Europa nu reactioneaza la politica Rusiei si probabil, dupa ce serviciile de spionaj rusesc au mai aflat si altele. Sa nu iti dai seama ca SUA baga cu forta in razboi, nu numai Romania dar intreaga Europa, nu are decat o singura explicatie- esti american- adica, dintre nativii americani, deoarece stiinta si cultura SUA sunt facute de emigranti, fii si nepoti de emigranti.
    NU sunt pro-rusi, desi am o profunda admiratie (si invidie) fata de cultura rusa si de modul in care Rusia a promovat-o. Dar sunt pro-Romania si vreau ca ea sa fie protejata cu orice pret, in pofida diferitelor guverne/presedinti sau a unora ca tine, care vorbesc din ceea ce aud si nu din ceea ce STIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa va contraziceţi ! Eu nu ma supar că mi s-a cerul mail-ul! Este public mail-ul meu ! Ma bucur mult cand vad activitate pe blog, si-mi place sa fie PACE si BUNAVOIRE intre oameni, intre cititori.Cu drag,pentru voi cititorii Blogului, Maria.

      Ștergere
  8. Anonimule ca si mine de altfel nu inteleg ce te deranjeaza in legatura cu mail-ul. Mail-ul este al doamnei Maria care este proprietara acestui blog si care din propria sa initiativa mi l-a dat personal ca intr-o postare anterioara ca sa-i trimit ceva pe mail. Problema a fost ca nu a primit si vroiam sa ma asigur si sa-mi confirme ca acel mail pe care mi l-a dat ii apartine si ca a primit ceea ce i-am trimis. Nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine asta. Si cat despre agenti acoperiti si partizani ai nu stiu caror grupari sau organisme de stat, nu sunt nici cu sau contra antena 3 si nici vreun agent sub acoperire al vreunei tari sau postaci renumerat, asta doar daca nu suferiti de scenarita sau sunteti rau intentionat. Sunt o victima a sistemului poate ca tine sau ca multi altii din aceasta tara. Sa fii sanatos si Dumnezeu sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adresa de mail a fost data personal, deci NU e publica. Aceasta adresa a mai dat-o si altora, tot PERSONAL. Deci, dna Maria este in aceeasi eroare ca dv. Adresa sa de e-mail NU e publica, adica nu a pus-o pe toate gardurile. Daca doreste sa o faca publica, o afiseaza astfel ca oricine sa aiba acces. Pe de alta parte, o adresa publica este supusa mult mai multor atacuri si blocari. Acesta este motivul pentru care m-a "deranjat" publicarea. Si, doamna Maria, nu e vorba de cearta, ci de o atentionare. Poate nu stiti ca, daca se doreste intrarea pe bloc de pe alte platforme de internet, blogul dv apare cu rosu si atentionare ca are in continut elemente care dauneaza. Dar evident, va priveste. In mod sigur nu m-as certa cu nimeni pentru dv -nu vad nici un motiv.
    Cat despre "victima" sistemului, cu cat ne plangem mai tare, cu atat o meritam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ceea ce scriu eu pe Blog dăunează , iar toate celelalte mizerii care le gasesti la fiecare clik pe Internet , nu dăunează ,nu sunt în roşu, atunci s-a întors Lumea cu Susul în jos!
      Fratilor, cei care credeţi că vă dăunează CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU scris de mine roaba Sa, nu mai citiţi ! Nu vă mai "intoxicaţi" cu al Lui Dumnezeu Cuvânt! Dezlănţuii-vă în ghiarele diavolului, în placerile pe care cumplitul diavol vi le pune pe tavă. Deci ,este simplu! INTERNETUL este plin de dezmăţ si de crime, violuri, violenţă! Astea nu sunt cu roşu, ci au frâu liber! Eu nu oblig pe nimeni, nici să citească, si nici să pună în practică sfaturile mele.Fiecare face după CREDINŢA sa, după Dragostea pe care o are pentru DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,si pentru APROAPELE său. Cine are CREDINŢĂ ,urechi de auzit si ochi de văzut, va simti in inima si-n sufletul său, că nimic nu este rău pentru el, din ceea ce eu scriu. Căci nu de la mine scriu ! Ci scriu numai din CUVÂNTUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT. Cinea vrea să se indrepte spre CALEA CEA BINEPLACUTA LUI DUMNEZEU, atunci sa urmareasca BLOGUL ,si sa mearga măcar în Sfanta Duminica la Sfânta Biserica si sa se contopeasca cu SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE.

      Ștergere
  10. Mariaa.nu a zis nimeni ca dauneaza blogul tau,ai inteles altceva.omul a vrut sa spuna ca blogul tau este atacat si contin elemente virusate probabil hakuit de careva de aceea apare cu rosu si de la mine se vede asa ca nu am putut intra pe blog sa citesc abia am reusit sa intru. Asa ceva nu am mai vazut pana acum ca blogul Dumnezeu exista sa fie atacat sau cineva cu rea intentie sa il fii virusat cel mai probabil pentru ca spui adevarul despre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iertare ,daca am inteles gresit ! Îmi pare tare rău că se întâmplă aşa ! Dar DUMNEZEU este Mare si ATOTPUTERNIC si întotdeauna biruieste acolo unde voieste ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere