joi, 4 iunie 2015

O TÂNĂRĂ SAU UN TÂNĂR ,ÎŞI VA CURMA VIAŢA !

                                                                  3 Iunie 2015, ora 23,50 ! 

                                                   Dragii mei,

În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca şi cum aş fi avut un al treilea ochi în urechea stângă, văd ceva îngrozitor.
Spre Sud-Est, sub un Cer de ziuă, ca într-un parc, era un teren gol, şi văd dragilor un trup ,ce pare că atârnă de ceva ce eu nu puteam vedea.
Acest trup avea pantaloni de blugi albastri, si o bluzită sau cămaşă roşie.
În clipa când mi s-a arătat, trupul încă se legăna la doi metri înălţime de Pământ. Picioarele erau stranse, indoite de la genunchi.
Chipul nu mi s-a arătat.Doar trupul de la picioare până la brâu.
Dragii mei, din păcate vom auzi de această tragedie, in care un adolescent (ă), sau  un tânăr (ă),va cădea în depresie profundă şi va renunţa la viaţă.
DOAMNE  DUMNEZEUL nostru, dă-le gânduri bune celor care cad în deznădejde si-i întareste în Credinţă, AMIN !
                                      Cu dragoste, MARIA.

2 comentarii:

  1. cred ca s-a intamplat deja tragedia, un tanar din Craiova a mers la mare week-endul trecut , a inchiriat o barca , a plecat pe mare si dupa o vreme s- a gasit barca goala cu ceva haine de-ale lui in ea ; seful de la centrul de inchirieri barci a spus ca l-a remarcat pe tanar ca era foarte abatut si lucru curios, i-a cerut de 2 ori barca spre inchiriere in aceeasi zi ; probabil saracul prima data nu a avut destul curaj , si mai apoi a luat hotararea fatala ; avea 32 de ani , ce pacat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca doamna Maria, in felul cum a prezentat viziunea se refera la o persoana tanara care se va spanzura intr-un parc, padure sau gradina casei. Presupun ca va fi o tanara dupa bluza rosie pe care o descrie ca ar purta-o, fiindca mai rar barbatii poarta haine rosii, doar daca nu are o camasa rosie in carouri gen lumbersexualii pe care ii promoveaza la tv. Din pacate printul acestei lumi isi cere tributul si isi intareste armata, fiindca El e aproape si se teme de puterea si de Slava Lui.

    RăspundețiȘtergere