luni, 22 iunie 2015

CUTREMURELE SUNT PREVESTITE , DOAR DE DOUĂ PERSOANE DIN TOATĂ LUMEA !

                                           21  Iunie 2015 ,ora 16,25 !

                                                      Dragii mei, 

În această după amiază, în timp ce stateam putin întinsă în pat, aud un glas tare placut, un glas de povestitor, care-mi povesteste aşa :

                  "Mai există o persoană în Lume, care prevesteşte CUTREMURELE !"

În această clipă dragilor, văd cu ochii închişi stând, văd o mamă cu o fetiţă de vreo 5 anisori de mână, mergeau pe strada. 
Fetiţa, avea pe căpşor un baticuţ ,ce arăta precum Steagul GRECIEI.  

                     steaguri grecia   .
Glasul continuă să-mi povestească, dar nu mai înţelegeam toate, era mai departe, dar vedeam în acelasi timp ,cum fetiţa cu baticuţ ca din Drapelul Greciei,vedeam cum crestea, crestea ,si era acum un om adult;era o tânără subtire si frumoasă.
Glasul imi spune iar ceva ,ce voia ca eu sa notez.
                     Citez :
                 "Tânăra are acum 40 de ani , şi este a doua persoană în Lume, care prevesteste CUTREMURELE !"
 Iar glasul încheie povestirea,, in timp ce eu cu lacrimi de bucurie pe obraji, îmi notez toate cele auzite si vazute.
Asadar dragilor, doar Două Persoane din LUMEA  întreagă, pot prevesti CUTREMURELE.
ROMÂNIA , ar trebui sa fie fericita că este cea de-a doua ŢARĂ din LUME, în care traieste un suflet ce prevesteste CUTREMURELE si  care scrie zi de zi , toate câte BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI îmi spune, si-mi îngaduie a auzi si a vedea. 
Şi iată dragii mei, cum numai in două ŢĂRI din LUME, exista câte o singura persoana ,care poate prevesti CUTREMURELE ;iar în cazul meu, DUMNEZEU îmi îngaduie ca sa vad mult mai multe din cele nevazute,  si sa aud mult mai mult, din cele neauzite.
M-as bucura din suflet, ca să vă fi convins că ,toate câte eu scriu, nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.    
                                  Cu dragoste, Maria. 
    

6 comentarii:

  1. In ROMANIA mai este un domn care prevesteste cutremurele si alte evenimente,se numeste Ioan Istrate.Ce ne puteti spune?Multumim si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu că asteptati un raspuns in care sa aprob ,sau sa dezaprob ceea ce spune d-l Ioan Istrate, sau mi-a mai scris cineva despre o doamna, pe nume Doina Ionel.
      Nu voi contesta puterile si darurile acestor persoane. Ci voi ţine cont doar de ceea ce aud si văd ! Sa dea BUNUL DUMNEZEU sa fie cât mai multe persoane cu DAR, care sa prevesteasca CUTREMURELE si nu numai. Dar pentru acest articol, până voi primi un viitor MESAJ, voi respecta MESAJUL DIVIN ! Adică, că in toata LUMEA ,exista doar două persoane, care prevad cu adevărat CUTREMURELE !

      Ștergere
  2. E posibil să fie cutremur pe dată de 24 iulie ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Care e scopul prevestirii? cu ce pot schimba ei situatia din rau spre bine, asta e mai important. Dupa parerea mea de om simplu, poate ca aceste Daruri sunt date Unora cu scopul de a schimba ceva prin rugaciunea lor (deaceia li se arata din timp) sau spunand ceea ce au vazut, sa formeze grupuri de oameni in rugaciune neconditionata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca nu este un cutremur al pamantului ci al situatiei din Grecia.
    Nu au mai ramas decat doua posibilitati:
    - declararea falimentului sau
    - amanarea falimentului
    dar foametea va veni cu siguranta.
    Ajung la faliment si foamete tarile din care dispare orice urma de morala.

    << Ne spunea mereu si de multe ori cu tristete (…) „ o mare foamete va fi in Grecia, copilul meu, mare foamete….” , si noua ne era greu sa il credem…
    . . .
    Cand l-am intrebat: “Ce ai vazut, stapane?”, cu greutate ne-a raspuns, deoarece avea probleme cu vocea: “Atunci cand va incepe raul din Siria, sa incepeti sa va rugati!” si a repetat-o de multe ori “acolo, din Siria cand va incepe…”

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/06/27/profetie-siria-incepe-raul-grecia-foamete-episcop-grec-antonie/



    "Combinatia aceasta intre criza economica care va fi foarte puternica…v-am zis de atatea ori sa strangeti hrana pentru ca va va folosi… Grecia va suferi foarte mult de pe urma foametei si a bolilor, nu a razboiului.
    . . .
    Ceea ce va veni este ingaduit de Dumnezeu, astfel incat multi sa infometeze si sa se smereasca, poate-poate vor dori sa se intoarca la Adevar. Pana acum El ne-a hranit, El ne-a aparat.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/04/26/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/
    "

    RăspundețiȘtergere
  5. "
    Grecia este în default intern. Nimeni nu mai plăteşte nimic, iar economia este paralizată.
    După ce au înlocuit drahma cu euro, grecii s-au repezit la credite, atraşi de ratele accesibile.
    Criza le-a spulberat visul de a ajunge la standardele de viaţă din Italia sau Spania şi mulţi dintre ei preferă acum ca pur şi simplu să nu-şi mai plătească ipotecile,
    deşi unii ar avea cu ce, crezând că băncile vor confisca doar vilele celor bogaţi.

    Impozitele plătite de companii în primele patru luni ale anului au plonjat cu peste 60%.
    Chiar guvernul preferă să nu mai dea bani furnizorilor pentru a plăti pensiile.
    Pensionarii care protestează în stradă sunt o forţă de temut.
    Spitalele de stat şi-au epuizat în luna aceasta tot bugetul pentru 2015,
    iar unele dintre ele sunt aprovizionate cu medicamente de către clinicile sociale.

    Grecia este în incapacitate de plată in­ternă, iar pentru că banii nu circulă, economia este paralizată.

    Defaulturile „strategice“, adică decizia unei persoane de a nu-şi mai plăti ratele la credite deşi ar avea resurse,
    au devenit un mod de viaţă în rândul clasei de mijloc din Grecia, o ţară bântuită de spectrul dezastrului financiar şi al ieşirii din zona euro.

    Pentru băncile greceşti, creditele ipotecare „lăsate baltă“ de aceşti falimentari „strate­gici“ au devenit o problemă
    mai ales de când gu­vernul condus de formaţiunea de stânga Syriza a promis că îi va proteja de evacuări silite pe proprietarii de locuinţe cu venituri reduse.

    „La circa 70% dintre ipotecile restruc­turate nu se mai fac plăţi deoarece oamenii cred că vor fi evacuaţi silit doar proprietarii înstăriţi de vile“,
    a explicat pentru Financial Times un bancher grec.

    Guvernul a devenit o verigă în lanţul de defaulturi îngheţând plăţile către furnizori.
    Decizia sufocă afacerile mici care domină economia şi ridică un munte de arierate, a căror lichidare va dura luni de zile.
    Datele asociaţiei retailerilor greci arată că în primele luni ale anului în medie 59 de firme se închi­deau şi 613 locuri de muncă erau eliminate în fiecare zi.
    Aproximativ 95% din cererile de credite ale firmelor sunt respinse de băncile comerciale.
    Multe companii mici şi mijlocii au renunţat să mai ceară bani băncilor, scrie Reuters.

    Între ianuarie şi aprilie anul acesta, veniturile încasate de stat din impozitul pe profit s-au prăbuşit la 122 de milioane de euro,
    de la 326 de milioane de euro în urmă cu un an, notează The Wall Street Journal.
    Încasările totale ale statului din taxe s-au redus de la 5,2 miliarde de euro la 3,9 miliarde de euro, chiar dacă economia a crescut cu 0,4% în primul trimestru în ritm anualizat.

    La sfârşitul anului trecut, grecii aveau la stat datorii din taxe neplătite de 76 miliarde de euro, acumulate în zeci de ani.
    Guvernul spune că majoritatea acestor datorii nu mai pot fi recuperate.

    Datele băncii mondiale pentru 2013 arată că veniturile din taxe ale Greciei sunt de doar 29% din PIB, în timp ce media UE este de 37% din PIB.
    Evaziunea şi frauda fiscală sunt o tradiţie în Grecia. Un raport al organizaţiei antisărăcie Oxfam arată că evaziunea echivala în perioada 1999 – 2007 cu 27,5% din PIB,
    cea mai mare economie subterană din Uniunea Europeană de atunci.

    În octombrie 2011 s-a descoperit că 109.421 de persoane care nu apăreau în recensământ primeau pensii de la stat prin principalul fond de protecţie socială.
    Falşii pensionari au primit în total până la 1,5 miliarde de euro. În iunie 2011, Fondul Monetar Internaţional a declarat sistemul fiscal al Greciei drept un „haos total“,
    notând că problema derivă din lipsa de voinţă politică. Grecia are câte un agent fiscal la 1.127 de cetăţeni. Germania are un colector de taxe la 730 de cetăţeni.
    "
    http://www.zf.ro/business-international/grecia-este-in-default-intern-nimeni-nu-mai-plateste-nimic-iar-economia-este-paralizata-14498260

    RăspundețiȘtergere