duminică, 4 august 2024

PARINTELE GHELASIE, UCENICUL SFANTULUI PARINTE ARSENIE BOCA!


.

2 August 2024,ora 3,09 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, in zori de zi, ma trezeste un glas divin, un glas care spune asa:

"Parintele Ghelasie!
Parintele Ghelasie ,a fost in primul rand,Mare Eva-Medic!"
Dupa care, glasul dispare.
Iar eu dragilor, am in fata ochilor inchisi, o incapere frumoasa si luminata , incapere in care se afla chiar Parintele Ghelasie, pe un pat de-o persoana, la marginea patului si vorbea tare fericit cu cineva nevazut de mine.
In acea incapere se aflau pe cateva rafturi, si multe Carti voluminoase.
Parintele Ghelasie ucenicul Sfantului Parinte Arsenie Boca,era foarte fericit si traia intr-o lumina alba si stralucitoare.

.
Dragilor, iata o calitate ,un Har divin pe care l-a primit Parintele Ghelasie, atat timp cat a fost in viata si -a aratat Calea spre mantuire a multor credinciosi.
Vindeca sufletele celor care-l cautau si vindeca si acum sufletele celor care se roaga Lui,care este acolo Sus in Ceruri in Imparatia Lui Dumnenzeu si a Maicutei Domnului.
Sa-l rugam si noi pe Parintele Ghelasie,ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale la Mantuitorul Iisus Hristos si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Dar iata dragilor, un articol din 2021, in care Parintele Ghelasie ,mi s-a aratat si nu avea vesminte Preotesti,era in sacul negru de nailon, in care fusese pus in tiumpul Pandemiei.
Intre timp, totul s-a rezolvat cu Vesmintele Parintelui Ghelasie.
Mai multe persoane care l-au iubit si cunoscut,au dat de pomana la alti Preoti,Vesminte pentru sufletul Parintelui Ghelasie, vesminte care chiar au ajuns in Ceruri.
Dar iata articolul din 2021, articol de care mi-am dorit ca sa ne reamintim:


26 Ianuarie 2021,ora 6,11 !

Dragii mei,

Astazi dimineata am avut marea bucurie ca sa-l vad pe Parintele Ghelasie ,putin mai sus de pamant, dar intr-un intuneric total.
M-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi aduce in faţa ochilor inchisi,pe PARINTELE GHELASIE ŢEPES!


.

Părintele era in picioare,asa il vedeam, doar ca, parea ca infasurat intr-un sac negru.Crestetul capului era acoperit cu negru,iar de la umeri in jos,era tot acoperit in negru.Vedeam in lumina alba si stralucitoare,doar fruntea Părintelui Ghelasie,chipul bland si luminat de aceasta lumina alba si stralucitoare,precum si barba alba despartita in doua,asa ca in poza de mai sus.
Parintele nu era trist,avea chipul zambitor si foarte luminat.
Părintele Ghelasie nu putea sa-si foloseasca mainile, doar mi-a grait cu buzele sale,dar eu nu auzeam ce voia sa-mi spuna.Parintele a inteles ca nu -l aud ,si-atunci a inceput sa-si miste capul si sa-mi arate ca nu are vesminte,ca este intr-un sac negru de nailon. Îmi facea semne cu capul său,cand spre stanga sa,cand spre dreapta sa,ca sa-mi arate ca nu are vesminte,ca nu are haine de niciun fel ,ci numai acel sac negru care il acoperea total.
Dumnezeu a voit ca sa-mi arate chipul Părintelui asa cum era in viata,cu barba alba si lunga si despartita pe mijloc.
.
Chipul Părintelui Ghelasie,ochii săi,gesturile sale,erau tare rugatoare.Îsi dorea din tot sufletul, ca sa-l inteleg ce voieste sa-mi transmita.
I-am spus PARINTELUI cu glasul sufletului meu, ca am inteles ca nu are vesminte si ca voi transmite pe toate caile posibile,ca ai săi colegi sau lumea care l-a cunoscut,sa faca tot ce este nevoie dupa oranduirea Sfintei Biserici Crestin Ortodoxe,pentru ca vesmintele sale sa ajunga sus la Ceruri,iar Parintele sa fie imbracat.
Si daca veni vorba de haine,as vrea sa spun ca, sotul meu cand a murit,la doar cateva ore mi-a venit aievea,in faţa mea si mi-a spus ca nu are haine.
Si sotul meu a fost pus tot intr-un sac negru de nailon.
În aceeasi zi,i-am dat de pomana tot ce inseamna ca sa imbraci un om de la sosete,chilot,camasa,costum ,geaca,palarie,incaltaminte,absolut tot ce era nevoie,la un om necajit ,dar am aprins lumanare.
Noaptea ,l-am vazut pe sotul meu din nou,imbracat in hainele pe care i le-am dat de pomana si cu o lumanare aprinsa in mana dreapta,iar in stanga sa avea o mica sacosica cu ce i-am mai dat eu de pomana.
Asadar dragilor, sa fiti ferm convinsi de faptul ca, tot ce dam de pomana pentru sufletul celor morti,totul ajunge la ei,acolo sus.
Îmi doresc din tot sufletul,ca la MANASTIREA unde a slujit PARINTELE GHELASIE sa implineasca aceasta dorinta,aceasta rugaminte a PARINTELUI GHELASIE si sa-i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI si tot ce-i trebuie acolo Sus,pentru ca Parintele sa fie si in Cer, asa precum era cat a fost in viata,pe pamant.
PARINTE GHELASIE, eu roaba Lui Dumnezeu Maria,m-am supus rugamintii sfintiei voastre si am facut cunoscuta rugamintea dvs! 
Dumnezeu sa va odihneasca in pace in randul Sfintilor Săi si sub aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu.
Prieteni dragi,va rog cu inima ,va rog cu sufletul faceti tot posibilul ca acest articol cu aceasta Rugaminte a PARINTELUI GHELASIE ,sa ajunga la MANASTIREA SFANTUL DIMITRIE din SIGHISOARA,iar SLUJITORII sfintei Manastiri sa nu ignore sub nicio forma acest MESAJ cu RUGAMINTEA PARINTELUI GHELASIE.
Eu nu l-am cunoscut pe PĂRINTELE GHELASIE decat numai de la Tv.
Si totusi,Parintele mi s-a aratat si m-a rugat intorcându-si usor capul spre umarul său stang,miscand chiar din umerii săi, aratandu-mi ca este intr-un sac negru si nu poate iesi,este gol.
Din expresia feţei sale luminate,am inteles ca doreste ca sa spun Slujitorilor sfintei Manastiri ,unde Parintele a slujit,ca sa-i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI cu tot cu Mitră, ca sa-si poata acoperi si crestetul capului.
Fratilor,eu stiu ca multi se indoiesc de cele scrise de mine si graite de Duhul Sfant,scrise si vazute cu Puterea Duhului Sfant, dar,tare mi-as dori ca acest MESAJ sa fie luat in serios,sa fie crezut chiar si de Slujitorii BOR, si in mod special ,de Slujitorii Sfintei Manastiri Sfantul Dimitrie din Sighisoara.
Va rog pe voi dragilor, ajutati-ma ca sa ajunga acest MESAJ la MANASTIREA unde PARINTELE GHELASIE a slujit si sa -i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI ,fireste unui alt Preot,dar,dupa oranduiala Sfintei BOR.
Va multumesc din suflet pentru ajutorul vostru dragilor,adica,pentru a face posibil ca acest MESAJ sa ajunga unde trebuie si sa fie implinita Rugamintea PARINTELUI GHELASIE.
Cu iubire si cu dragoste,Maria.

P.S..

TRIST – A murit, la 58 de ani, părintele Ghelasie, starețul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara.

Noiembrie 15,2020.

DECES. A murit în această dimineață părintele Ghelasie Țepeș, starețul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara. Părintele arhimandrit Ghelasie avea 58 de ani și era infectat cu COVID-19. A fost unul dintre ucenicii lui Arsenie Boca.

Părintele Ghelasie Țepeș, împreună cu alţi patru călugări (ieromonahul Emanuel, rasoforul Ioil, rasoforul Irineu şi fratele Simion), a pus bazele mănăstirii din Sighișoara în anul 1998, când a început ridicarea chiliilor, finalizând mănăstirea în anul 2005, când a fost hirotesit arhimandrit și a primit Crucea Patriarhală (cea mai înaltă distincţie acordată în Patriarhia Română).


18 comentarii:

  1. Parintele Ilie Lacatusul inmormintat in Giulesti dar cu trupul neputrezit cautat de crestinii de zeci de ani este printre cei canonizati alaturi de Arsenie, Cleopa si alti 15 parinti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In marile orase din Anglia ciocniri intre protestari nationalisti si musulmani
    In Iran mare ancheta la pensiunea unde a fost asasinat liderul Hamas, concluzia lor e aceiasi cu a americanilor ca autorul asasinatului este Israelul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Israelul a pregatit armata si populatia de atacul riposta din Liban si Gaza Ultima a trimis azi citeva rachete iar un palestinian din Cisiordania care lupta pentru Libertate cum declara Hamas si Hezbolah fara pasaport de trecere a atacat cu un cutit citiva evrei cum zic ei -cu onoarea patata-
    Dar basinasii palestinieni inchisi in ghetouri nu au nevoie de onoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deontologul evreu Chireac face anticipat propaganda interventiei Israelului in Liban unde oamenii sint sfatuiti sa plece oriunde pot cu primul avion
    In timp ce in Sua ,Biden spunea lui Netanyahu-nu ma mai prosti, de ce ma prostesti??

    La noi la Bucuresti s-a descoperit un bordel pentru straini intr-o vila
    Iar primarul din Busteni la 62 de ani face infarct si moare pe terenul de fotbal, unde mergea de obicei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultim omagiu pentru Nicu Covaci la Filarmonica din Timisoara si Banatul,care va avea joi inmormintare cu onoruri militare la Cimitirul Eroilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Meteorit din centura de dincolo de Marte cazut in ianuarie 2024 in Germania vechi de 4 miliarde de ani analizat a avea multe metale si substante rare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hagii nu vine la Nationala de Fotbal dar lauda pe Mircea Lucecu ca foarte bun, cea mai bun alegere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa sfinta Maria 15 august vin acasa prin posta deciziile Noi de pensie dor la cei cu peste 25 ani efectiv lucrati la care cresc pendiile insinte de alegeri.
    La coeficientul de vechime nu vor mai intra
    -anii munciti si contribuiti dupa data pensionarii
    -armata obligatorie
    -facultatea
    -Pensia de boala si somajul pentru care s/a platit
    -pensiile anticipate inainte de virsta care intra dupa aceasta data nu si cele vechi

    Cit despre legea veche 127 neaplicata de 5 ai din 2019 nici o vorba ca era mai svantajoada in general -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici concediile medicale de obicei dinaintea pensiei de boala-craciun.

      Ștergere
  9. Spocalipsa climatica. Seceta a facut insule de nisip pe Dunare cu debitul scazut la minim si probleme de navigatie si agricultura dar si incendii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Catastrofa feroviara salvata in ultima secunda cu doua trenuri pe aceiasi linie unul de calatori si unul de marfa
    Dumnezeu a tinut cu romanii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. La sarbatoarea sasilor lui Iohannis de la Sibiu s-a inventat o noua moneda , plata berii din halba de butou se face nu pe chitanta ci cu fisa prin care se face si evaziune fiscala si fonduri pentru Forumul german .
    Si in plus defilare in costum national cum au facut si romii.
    Numai Romania educata a la Iohannis vine pentru romani cu programa scolara pentru Istoria evreilor in locul celei a romanilor si asa putina si falsificata dupa interesele evreimii .
    Tot e bine ca nu e bere botezata cu droguri cum se spune prin alte tari ca se vinde bere la halba cu drog care da dependenta.

    La ai nostri se multumesc cu alimentele vestului falsificate cu substante ce da dependenta pe motiv ca cea autohtona de carne ar avea tot feliul deb boli de la gripa aviara la cea ovina caprina pentru a submina productia autohtona a romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. da l-am cunoscut pe el si familia lui- a venit la o crestina si a cantat minunat - prima data a fost staret la o manastire in muntii APUSENI cea mai veche din aArdeal- avea daruri inca dinainte

    RăspundețiȘtergere
  13. Submarinele și porumbelul păcii
    De Melanie. 16 iulie 2024
    Postat inițial de: Himmelsbotschaft.eu
    Mesajul #136
    Fecioara Maria a apărut și a început să transmită viziuni văzătoarei în timp ce aceasta era pe jumătate adormită.

    Totul începe cu nave pe o mare agitată. Valurile sunt foarte puternice. Un submarin nuclear apare printre navele de pe o coastă.
    Este ceva amenințător și întunecat în el. Stând acolo discret, pare să aștepte un semnal de lansare.
    Se produc inundații pe coasta de est a SUA și se pare că inundațiile au fost provocate de submarine.

    În imaginea următoare, ursul ( reprezentând Președintele Rus Putin) poate fi văzut stând ridicat pe picioare în spate. Deodată, un porumbel al păcii apare fluturând pe cer și zboară în fața ursului pe loc. Ursul îl privește vrăjit, cu emoție pozitivă și ușurare.
    El devine foarte calm, se așează și privește în tăcere porumbelul care reprezintă pacea. Dar deodată porumbelul este lovit de o săgeată.
    Speriat și iritat, ursul încearcă cu grijă să ridice porumbelul cu laba sa.

    Președintele ucrainean Zelenski apare acum în fața ursului, cu pasărea moartă pe jos între ei. Amândoi se uită la pasăre consternați și nedumeriți. Au crezut că acum va fi pace. Zelenski îl acuză pe Putin că ar fi responsabil pentru moartea păsării.
    Dar Putin îi răspunde în maniera sa calmă că nu a avut nimic de-a face cu asta. Dintr-o dată, se poate vedea vulturul imens și pleșuv alergând prin imagine. El se transformă în președintele American Joe Biden, care arată foarte ciudat în această imagine deoarece se mișcă ca un robot controlat de la distanță; mecanic și nenatural. El zâmbește satisfăcut, ca și cum ar fi fericit că a împiedicat pacea în ultimul moment.

    În ansamblu, această secvență de imagini a transmis sentimentul că viitoarele negocieri vor fi subminate, împiedicând o posibilă pace.

    După ce porumbelul păcii a fost lovit mortal, ursul aleargă acum furios în cercuri. Ocolește clarvăzătoarea și o privește amenințător.
    Nu este foarte clar dacă clarvăzătoarea reprezintă aici Germania. În viziune, ea simte nevoia să îi explice ursului că este pe drum cu intenții pașnice, ceea ce face în mod simbolic. Ursul o lasă apoi singură. Privirea îi este atrasă de altceva și trece mai departe.

    (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  14. (2/2)
    Mai mult, Mary îl arată pe fostul președinte American Donald Trump, care a scăpat recent cu viață în urma unei tentative de asasinat.
    Fața lui radiază de înălțare, veselie și încredere. Se uită la Marele Canion (simbol al SUA) și apoi vede o scară transparentă care duce spre cer. Se întinde spre ea ca și cum ar fi obținut acum un alt acces spiritual la Dumnezeu, ca și cum ar fi avut loc o evoluție. În cer, Trump trece printr-o ușă transparentă, astfel încât nu mai este vizibil pentru o scurtă perioadă de timp. În timp ce nu este văzut în spatele acestei uși, el primește de la Dumnezeu informații și îndrumări mai înalte care sunt de o importanță incomensurabilă pentru țara sa, care se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu.

    Pe un trotuar din New York se află un lanț cu o cruce pe jos. Oamenii care trec pe lângă cruce calcă pe cruce fără să îi acorde atenție.
    Sângele începe să curgă de pe cruce până când devine un firicel de sânge și se răspândește într-un râu.

    Râul de sânge se extinde acum până la intersecția din New York, în fața Madison Square Garden. Există ecrane mari agățate pe exteriorul unei clădiri mari. Aceste ecrane par a fi importante. Sub balta de sânge apare o cruce și mai mare care pare să strige tare de durere. Mulțimea de oameni care ignoră crucea crește din ce în ce mai mult.

    Pământul de sub intersecție pare să devină acum transparent și se poate vedea chipul lui Iisus cu coroana de spini în timp ce privește oamenii de jos și încearcă să atragă atenția asupra sa. Dar oamenii continuă pur și simplu să îl calce în picioare pe Iisus.

    Imaginea se schimbă. Prin ignorarea lui Iisus, are loc un punct de cotitură. Acum, fața Antihristului îi privește pe oameni de jos.
    Cu toate acestea, Antihristul nu rămâne sub suprafața de sticlă, ci urcă și stă alături de oameni la intersecție.
    Ochii lui strălucesc în verde.
    Clarvăzătoarea poartă ochelari de protecție pentru a nu fi afectată de acei ochi. Antihristul începe să manipuleze oamenii.
    El poate reuși acest lucru doar cu oameni care nu sunt ancorați în credință. Doar cei care au o legătură strânsă cu Iisus sunt capabili să distingă binele de rău, adevărul de minciună. Pericolul constă în a fi deosebit de susceptibil la minciunile Antihristului din cauza lipsei (sau inexistenței) unei legături cu Iisus. În viziune, Antihristul începe curând să otrăvească mințile Americanilor.

    În imaginea finală, o cometă se îndreaptă spre orașul New York. Ea se prăbușește pe pământ pe coasta de est a Americii. Apariția se încheie.

    În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  15. completare la cele de mai sus-manastirea se numeste LUPSA pe valea baii de arama, este din lemn de sute de ani apoi parintele GHELASIE a fost staret l M-TIREA SF DUMITRU LANGA SIGHISOARA

    RăspundețiȘtergere
  16. scuze - pe valea ARIESULUI- m-tirea LUPSA

    RăspundețiȘtergere
  17. pt ion oglinda- am inteles ca esti ortodox! pai de ce scrii mesajele catolicilor cand avem f multi vazatori in DUH in viata?

    RăspundețiȘtergere