luni, 8 iulie 2024

VENIREA ÎMPARATIEI LUI IISUS HRISTOS !


                         Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat, aud glas care spune ceva minunat.
Glasul spunea asa:

      "Venirea Imparatiei Lui Iisus Hristos !"

                  Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI.

Clipă în care,IL vad pe MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit,stand pe Tronul Imparatesc acolo Sus in Ceruri,inconjurat de SFINTII SĂI Ingeri si de o Lumina alb-aurie foarte stralucitoare.
                 
Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI.

Iata dragii mei, cum IISUS HRISTOS se pregateste pentru a veni cu tot cu a Sa IMPARATIE ,in ROMANIA NOULUI Sau IERUSALIM.
      
Imagini pentru IMPARATIA LUI IISUS IMAGINI.

Sa ne pregatim si noi dragii mei, sa ne pregatim sufleteste ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS cu tot cu a Sa IMPARATIE, in ROMANIA DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI Sau IERUSALIM.
Sa fim mai buni si mai milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa facem fapte bune,fapte de milostenie si nu in ultimul rand fratilor, sa mergem in SFANTA BISERICA la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
Ne vom simti mult mai usori sufleteste si trupeste, mai ales ca, vom putea ca sa ne spovedim la Părintele Duhovnic ,după care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
                               Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Dezvaluiri in seara asta despre Statul Paralel , emisiune cu Anca Alexandrescu revenita, facute de oamenii -taberele din interiorul SRi care s-au opus jocurilor lui Coldea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Raport din parlament care spune ca Romania a facut interceptari mai mult cu mult decit cele 50 de state ale Sua luate la un loc inclusiv parlamentarii si membri de guvern din CSAT care tocmai a stabilit aceasta norma neconstitutionala incit 15 procente din parlamentari erau Santajabili ca o conditie de a ajunge in functii o spune pe Realitatea Tv fostul colonel Sri Dedu. -craciun.

    -unul din cei interceptati-urmariti

    RăspundețiȘtergere
  3. la ce vremuri traim - canicula toata luna ,peste 40 grade la umbra- DUMNEZEU ne arde pt ca dat legi ca un stapan-noi mergem pe langa ele- vai de noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un asteroid de dimensiunea unui stadion va trece pe linga Pamint cu 40 mii mile pe ora la o distanta de peste un milion km potential periculoasa desi apreciabila ca ordin de marime de trei ori distanta Pamint- Luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa Romania si R Moldova Soros junior da lecti de DNA si Albaniei

    Cum se spune ce naste din pisica tot soareci maninca -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum pot sa mai conving o persoana, cu ce argumente, sa nu mai injure si mai ales sa vorbeasca murdar si in legatura cu cele sfinte, sa nu mai blesteme si sa nu mai dracuie?
    Aceasta persoana dracuie tot ce o inconjoara, permanent blesteama pe nedrept, vorbeste atat de urat si cand trece pe langa sfanta Biserica, nu are vreo opreliste, spune ca daca e batrana are dreptul sa il injure si pe Dumnezeu, sminteste foarte mult aceasta persoana.
    Din pacate, nu are educatie, desi e batrana. Iar rudele mai tinere daca ii spun ca nu e bine ce face, se napusteste si devine foarte agresiva fizic, verbal. Spune ca nu are nimeni dreptul absolut nimeni sa ii faca observatie. Nu constientizeaza deloc faptul ca greseste.
    Toata viata sa a fost altul vinovat pentru tot, niciodata aceasta persoana nu recunoaste ca greseste. I-am atras atentia ca e pacat de moarte si sa injuri de cele sfinte, si in Biserica, si cand treci pe langa sfanta Biserica, oriunde e mare pacat, dar nu e chip sa ma inteleg cu persoana asta. Imi intoarce toate cuvintele si daca ii zic ca e pacat de moarte arunca un blestem de moarte. Se leaga de cate un cuvant si deraiaza, o tine cateva zile, dupa care gaseste altceva si permanent tulbura. Daca ma rog, vine si ma tulbura, vorbeste, dracuie si blesteama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur e din partea Olteniei, acolo e moda asta....

      Ștergere
  7. Nu toata lumea înjură în halul ăsta..în oltenia.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt an. 09iulie 01:03-persoana in cauzadaca e batrana a intrat in dementa-sau poate a facut tratament psihiatric si l-a intrerupt-oricum are duh rau de la vrajmas=necuratul- lasati-o si va departati de ea- nu vorbiti cu ea nimic

    RăspundețiȘtergere
  9. venire a doua oara nu o stiu nici ingerii- doar TATAL- semnele din biblie la Apocalipsa sunt clare- traim schimbarea- DUMNEZEU NU SE DEZMINTE

    RăspundețiȘtergere