sâmbătă, 13 iulie 2024

IARNA GREA! URMEAZA ZAPEZI,CUM NU S-A MAI VAZUT IN ZILELE NOASTRE!

                                                           13 Iulie 2024, ora 6,21 !

                                                                   Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

     "Urmeaza niste zapezi,cum nu s-au mai vazut in zilele noastre!

.
Iar un alt glas, intreaba asa:

"Ai vazut vreodata zapezi inzepezite?
Da, zapezi inzapezite,ai vazut?"
Moment in care, vedeam munti de zapada,iar casele si oamenii intrau ca printr-un tunel de zapada ,acolo unde voiau ca s-ajunga.
Dragii mei, am mai scris si nu de la mine am scris ci numai din Graiul Duhului Sfant,ca ne asteapta o iarna grea, atat pe noi ca tara, posibil insa si -n alte tari.
Si iata dragilor, inca un Mesaj de Iarna extrem de grea, Mesaj primit astazi de la Duhul Sfant.
Iata inca un articol in acest sens:

IARNA CARE VINE,VA FI O IARNA CU ZAPEZI MARI ,CU VISCOL SI INGHET !
.
26 Iunie 2024, ora 5,23 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune asa:

"Iarna!
Asta e iarna!"
Clipa in care , vad inspre Sud si nu numai, vad strazi pline de munti de zapada, oameni cu zapada pe fulare,pe caciuli, zapada era de cativa centimetri pe hainele si pe chipul lor.
Pe strazi,zapada era inghetata si facuta gramezi mari la marginea drumurilor..
Afara ningea abundent,iar viscolul era extrem de puternic.
.
Un glas adauga:
"Iarna grea!"
Si iarasi vad strazi cu munti de zapada si oameni cu zapada groasa pe fulare si caciuli.
Iata dragilor, ca este foarte posibil sa avem o iarna grea,asa precum am auzit si vazut.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe toti si sa ne apere de toate dezastrele.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Da va fi tot urmare a incalzirii globale din satelit se vedebde alta culoare apa dulce si rece din sudul Groenlandeicare formeaza un dop ce inrerupe circuitul de apa calda Golfreen ce venea din golful Mexicului-Caraibe spre nirdul Europei
    Dezecilibru climatic produs cu 75 de ani mai repede decit era estimat a se produce dupa anul 2100
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Canonizarea anuntata a lui Boca Arsenie va fi canonizat cu numele de Marturisiitorul de la Prislp, ca si Staniloie si ilie Cleopa doiar in 2025 desi se spune ca hotarirea e deja luata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vulcanul Stromboli a ajuns in mare, erupt odata cu Etna din Sicilia si

    noile cutremure inclusiv cele mici din Romania pina in Grecia arata un efect direct al cresterii cu 20 cm al nivelului oceanic si presiunii pe miezul si magma Pamintului
    care se elibereaza prin cutremure si eruptii care arunca lava cu sulf care cu apa formeaza vapori de ceata de acid sulfuric care ecraneaza energia soarelui racind Pamintul , o alta cauza a presupusei ierni viitoare care pornind de la termodinamica reechilibreaza racind temperatura Pamintului in cazul lor in Emisfera Nordica , dar vorfi si in cea sudica si pot dauna culturilor agricole si duce si la foamete.
    Ca un termoreglaj automat sau ajutor Divin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt Iernile grele din viitor eu am o altă idee. Idea este că toate răspunsurile se găsesc în Biblie / Apocalipsă însă, sunt foarte puțini care înțeleg. Citește: Apoc 8, Ver 12 Al patrulea înger a sunat din trâmbiță. Și a fost lovită a treia parte din soare, și a treia parte din lună, și a treia parte din stele, pentru că a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-și piardă a treia parte din lumina ei, și noaptea de asemenea. Să dăm deoparte Luna pt că nu are lumină proprie și de altă parte Stelele că fiecare Stea văzută este câte un Soare mult mai mare decât Soarele nostru și atunci rămâne doar Soarele. Deci, Soarele va fi lovit dar cum? tăiat în fâșii și trimis pe pământ (este mesaj / vedenie despre asta pe blog la blogăreasa de aici). Oare cine va face lucrarea asta ? Bine înțeles că un înger, și are putere/stăpânire asupra focului și se găsește în Apocalipsă cap 14, ver 18. Acela este Numărul 5, cel cu putere/stăpânire peste FOC. Iar focul care va veni din Soare pe pământ, va fi răcit de Numărul 3, cel cu putere/stăpânire peste ape. Acele fâșii de foc nu sunt simple fâșii de foc, ci înăuntru sunt substanțe organice benefice pentru planeta noastră. Acei 2 îngeri mai pot fi găsiți în Apocalipsă, Cap 11, ver 3. Și cât de curând, acei doi vor fi cunoscuți de oameni, a mai rămas puțin.

    RăspundețiȘtergere
  5. in copilarie ningea mult se faceau tunele cu lopetile- nu erau masini- si nu se plangea lumea -se topea zapada lent si agricultorii aveau roadele din iunie-octombrie-tehnologiile au omorat pamantul si se razvrateste-marile puteri nu au rezolvat mai nimic-inselaciuni ca vom trai mai bine-acum nu mai gasesc solutii vor sa fuga pe Marte!

    RăspundețiȘtergere