joi, 11 iulie 2024

CONTROLUL PAZESTE! ASA SCRIA PE CERUL SENIN!

 

.
11 Iunie 2024, ora 0,11 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune doar doua cuvinte.
Acestea erau:

"CONTROLUL PAZESTE !"

Moment in care,vad un Cer senin ca un amurg,iar pe Cer,a aparut un Dreptunghi negru intens in care, o Mână nevazuta scrie cu litere de foc, asa:
"CONTROLUL  PĂZESTE!".
Dragilor,sa ne inchipuim un Cer senin ca un amurg, iar pe Cer,un Dreptunghi foarte mare si negru intens, dreptunghi in care era scris cu litere de foc,asa ca mai sus.
Soarele este mic pe Bolta cereasca, fata de Dreptunghiul negru cu aceste doua cuvinte.
Ce inseamna aceste cuvinte care ardeau in Dreptunghiul negru,eu nu stiu dragilor.
Daca voi stiti,astept cu drag comentariile voastre.
Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Mina rusilor care pregatesc razbunari teroriste inclusiv incendii si acte ostile pentru tarile din jur care pregatesc pilotii ukrainieni.
    O spunea mereu Putin inclusiv ieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin să facă bine sa se ia cu guvernul trădător de țară și neam nicidecum cu poporul român adormit și manipulat ...

      Ștergere
  2. Am avut azi un vis vedeam in oras apa mare murdara neagra inalta prin mijlocul orasului pe soseaua principala stricata nu se mai putea circula auto si mai vedeam autobus de transport persoane in oras urcai in autobus cu cip pe mina sau in autobus erau oameni in halate albe ce te cipau in autobus 😔😪.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Necazuri ar insemna vis cu apa murdara dar cu cresterea cintrolului as spune si ocupatie deci razboi
      Oricum vom trece prin razboi si cresterea controlului

      Si era o stire care circula pe internet si tv parca legalizata semnata de Iohannis dar si Maia Sandu pentru clarificarea si evidenta situatiei medicale a tinerilor apti pentru serviciul militat….deocamdata pina la alegerile prezidentiale si parlamentare inclusiv in R Moldova
      Vior veni vesti si de la sumittul Nato de la Wassinghton dar Pas cu Pas pentru ca anul asta sint alegeri pe jumatate de glob.
      Iar chestia cu evidenta tinerilor pare generalizata mai alesi in tarile Nato din Ue si altele vor urma masuri mai secrete si nu prea ca importul din Coreea de Sud a Tunetului -Tun cel mai mare autopropulsat ca un fel de tancheta cu roti pe senile cu termen de livrare in circa 3 ani,
      dar fiind militare nu e de bine, toata Europa se indreapta spre inarmare de miliarde de Dolari si deci pentru Razboi
      Dar economia cea mai pregatita si intrata deja in stare de Razboi este cea a Rusiei , Coreei de Nord si a Chinei
      Statistica spune ca 40 procente din tarile lumii sint deja angrenate in conflicte militare in care in anul asta vor muri 200 milioane de oameni, si cam toate tarile cu minereuri rare pentru noile industrii.
      Pina si Ungaria care clameaza pacea se pregateste la greu militar si economic si revendica fatis teritoriile fostului imperiu austro-hun-gar inclusiv in TransCarpatia-Ukraina dar si Transilvania bogate in minereuri

      Mai este si acest mesaj al paginii cu controlul care pazeste-craciun

      Ștergere
  3. Incendiile planificate au revenit-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  4. marile puteri au control la toate - pe suflete nu vor avea- ce gandire jalnica au,vai de ei dincolo

    RăspundețiȘtergere
  5. În fiecare an in fiecare sezon estival își gasesc sfarsitul prin înec zeci de oameni pe plajele romanesti de la Marea Neagra. Aici nu este vorba de un om sfâșiat de urs ci de zeci de oameni ucisi de plajele de la Marea Neagra. Plaje neamenajate adevarate hârtoape care pun vietile a zeci de oameni in pericol. Daca in aceasta tara primeaza viata omului in detrimentul banului guvernul romaniei in sesiune de urgenta va trebui ca sa inchida plajele de la Marea Neagra pentru salvarea vietilor omenesti. Presa de ce tace complice la crima acceptand moartea a zeci de oameni prin înec dar a sarit cand a simtit miros de sange de urs si profit ? Rog guvernul romaniei sa ia masuri pentru salvarea a zecilor de oameni care isi gasesc sfarsitul prin înec pe plajele romanesti de la Marea Neagra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In anul asta Marea e pericol mare si Mortal
      din cauza lucrarilor de ridicare a plajelor cu nisip in marea neagra au ramas gropile de unde au extras nisipul aproape de mal si curentul cu vint atrag oamenii epuizindu-i usor se ineaca si cei ce stiu sa inoate atradi repede si de curentii de tarm care vin a echilibra temperatura apei.

      Altfel ieri apa era frumoasa albastra si calda tocmai buna de inot dar vint valuri Inselatoare si periculos
      Dar si drumul in fiecare zi dupa masa canicula da incendii care blocheaza aurostrada cu mii de masini si zeci de trenuri cu orele in arsita care e si ea mortala fara aer conditionat pentru cei cu boli cardiace care mai bine sa stea acasa la racoare su la munti in Meridionali singurul loc unde nu e asa de cald dar si acolo sint multi ursi si e peticulos la cort mai ales si la plimbari -craciun.

      Ștergere
    2. Este foarte adevărat că , de foame ,ursul atacă .
      Dar de ce se întâmplă asta ? Pentru că li s-a distrus habitatul prin defrișarea pădurilor !
      Pe vremea lui Ceaușescu, pădurarii aveau obligația să le pună hrană în mijlocul pădurilor, în locuri special amenajate, și nu vedeai urși pe marginea șoselelor sau prin curțile oamenilor !
      Este regretabil ce s-a întâmplat cu acea fată omorâtă de urs, dar, mediatizarea atât de masivă a acestei știri are un substrat: se apropie sezonul de vânătoare și domnul președinte trebuie să aibă invitați de seamă din străinătate, pentru împușcarea urșilor, și adunarea de trofee din partea acestora, toată operațiunea desfasurandu-se sub umbrela, vezi Doamne, a apărării populației de atacul urșilor!
      Nu toți, suntem proști și nu toți mergem după fentă !

      Ștergere
  6. O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare să se controleze mai mult în tot ce face. Furia, prostia, graba duc la necazuri.Asta cred că ne spune mesajul

    RăspundețiȘtergere
  8. pt an. 12 iulie 10:13=AUTOCONTROL, daca DUMNEZEU ne-a dat liberul arbitru inseamna ca mintea unora este mintita de vrajmas care, desi unii zic ca nu exista el umbla la creier=minte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat toate masmedia din Romania detinuta si manipulata de evrei anticrestini ,care manipuleaza pe romani de aceia au caste in Israel si la conducerea Romaniei
      Palestinienii i-au primit la ei cu mila si intelegere si se vede cum au fost distrusi de evrei
      Asa vor si in Romania si au distrus economia si alungat 7 milioane de romani care i-i voteaza in continuarie-craciun.

      Ștergere
  9. Ai perfecta dreptate craciune !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Când vorbești despre controlul păzește și piramida mă duce gandul la marile puteri sau iluminați.Ochiul care vede tot când e vorba de piramida.

    RăspundețiȘtergere