miercuri, 31 iulie 2024

ATENTIE !!! PERICOL LA MARE ! VOR FI VALURI FOARTE MARI SI LA MAL! APA SE INTOARCE CA O CUPOLA SPRE INTERIOR ,DIN PRICINA CURENTILOR EXTREM DE PUTERNICI !!

                                                       30 Iulie 2024, ora 4,21 !

                                                                    Dragii mei, 

Este vara, este foarte cald, dorintele noastre sunt pe cale ca sa se implineasca, in sensul ca, vom merge in concediu sau in vacanta pe Litoral.

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud, o plaja fara de margini, multi turisti pe plaja, iar valurile mari se izbeau de mal, de nisipul de pe plaja si se intorcea de la varf si de la o inaltime de peste 1,50 metri,inapoi spre Mare.

Asa,ca in imaginile de mai jos:

.
Niciodata nu am vazut in mod real asemenea valuri inalte,care se intorceau de la mal, ca un caier de lână sau precum arată o gura de tunel.
.
Dragilor, eu stiu ca la Mare mergem ca sa facem baie in apă, sa ne distram.
Dar, trebuie sa fim foarte atenti si sa tinem cont de Steagurile rosii arborate de Salvamari si de sfaturile lor, daca dorim sa ne intoarcem sanatosi acasa si fara nicio persoana draga noua, lipsa din pricina vreunei tragedii nedorite.

.
Va doresc un Concediu placut dragilor, aveti grija de voi si de ci dragi si scumpi inimii voastre!
Nu uitati!
ATENTIE la valuri,chiar daca sunteti la marginile Mării!
Cu dragoste,Maria.



9 comentarii:

  1. La ira 23,39 va fi finala la 100 m liber la jocurile Olimpice in care romanul David Popovici e dat ca favorit de englezi.
    Dar se joaca pe sutimi care oricind pot aduce surprize-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Piloni de 30 m pe strada in panta din Cluj care aluneca la ploi pe dealul in panta cu lucrare de 5 milioane abia la jumatatea lucrarii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curenti de margine a tarmului pentru echilibrarea temperaturii apei au o zona de val mare spre tarm mai putin periculoasa
    si zona joasa in retragere a apei curent adinc, linistit si periculos dat la Marea Neagra si de sapaturile facute unde s-a luat nisip pentru extinderea plajelor la Mamaia si Eforie
    La care se adauga valurile si briza data de vintul puternic care absorb energia si cei mai experimentati sportivi si buni inatotori care atrage ca un riu spre larg si impotriva carora nu trebuie inotat ca epuizeaza repede organismul ci doar in lateralul curentului in lungul plajei
    Si cel mai Important
    Respectata interdictia data de Salvamari prin Steagul Rosu arborat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. O roca cu microbi fosilizati din sulfat de calci prelevata luna trecuta de roverul american,
    vechi de milioane de ani cind pe Marte era apa in mod obijnuit
    Acum pare ca apa e doar la calotele polilor
    Roca va sosi in viitor pe pamint cu alte misiuni
    Se asteapta amartizari cu oameni peste doua deceni cu case tip facute prin injectare la imprimante in care pe Pamint a terminat locuirea de un an si Ana Selaru microbiolog de origine romana cu ali doi barbati si inca o femeie pe 170 metri patrati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe Realitatea o moldoveanca Rizea de Dincolo de Prut cu sotul arestat dupa ce urmare unor dezvaluiri din RMoldova trecut granita ilegal fara acte in Romania si arestat ea spune urmare interventiilor evreului Geoana pe vremea lui Maior de la Nato si dezvaluirilor despre droguri facute in masmedia din R Moldova.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anatol Salaru -Miza Moscovei in R Moldova nu sint Alegerile prezidentiale din toamna care nu are putere ci Referendumul pentru intrarea in Ue cit si alegerile parlamentare de anul viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanul David Popovici medalie de bronz la 100 m inot liber
    E bine, cu doua medalii prima de aur la 200 m.
    maii ales ca cel de pe locul I a obtinut timp de Record Mondial -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.stiripesurse.ro/meteorologii-anunta-o-inversiune-termica-in-romania-din-weekend-vin-furtuni-violente-si-se-raceste-vremea_3394159.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Un copilaș vorbind cu Dumnezeu!

    https://www.youtube.com/shorts/vCpLCexgrHI

    RăspundețiȘtergere