vineri, 19 iulie 2024

DUMNEZEU ESTE ATAT DE VAST, IAR OAMENII ACTIONEAZA ASUPRA NATURII ! DUMNEZEU NU POATE FI INGRAMADIT INTR-UN SINGUR CUVANT!


.

                                                        Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                          "DUMNEZEU este atat de vast, incat sa actionezi asupra naturii...

De ce sa-L ingramadesti pe Dumnezeu, intr-un singur cuvant?

Asa facem sfanta lume,rar.

Iar un alt glas, adauga:

Oamenii actioneaza asupra naturii,iar meteorologii spun ca oprim Iconitele!

Dupa care, ambele glasuri dispar.

Dragilor, cu adevarat asa este.

Oamenii actioneaza spre rau,contra naturii, iar DUMNEZEU pentru majoritatea oamenilor,a pamantenilor, a devenit doar un cuvant si nicidecum Creatorul a Tot si a Toate.

DUMNEZEU este CREATORUL intregului UNIVERS! Este Puterea infinita.

Nu putem sa-I pomenim doar Numele in treacat si sa asteptam ca sa ne ajute.

RUGACIUNEA din inima noastra, bunatatea,mila, iubirea fata de Aproapele, toate acestea ne fac scara catre Dumnezeu.Ne arata Calea mantuirii sufletului nostru.

Trebuie sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului care stiu unde si cand sa trimita ploaie, unde si cand sa trimita furtuna, nu trebuie ca prin actiunile noastre sa-ncercam ca sa devenim noi niste mici dumnezei.

Trebuie sa implinim Poruncile Sale si sa ne rugam neincetat.

Cat despre meteorologii din acest Mesaj divin, nu stiu ce as putea adauga ca sa nu gresesc.

Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-a daruit in viata noastra si ne va fi nou si celor dragi inimii noastre,nu bine, ci minunat de bine.

                                                                Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Da pentru ca meteorologii vad doar partea materiala ca ateii si ignora latura spirituala a creatiei

    De aici si contradictia intre om si natura care va afecta Pamintul suparind pe creator cu incalzirea globala care se va intoarce chiar impotriva omului egocentric si egoist cu o palma contra raufacatorului pe creatia lui Dumnezeu , raufacatorul va suporta consecintele iesirii din logica naturala a armoniei creatiei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prin Consumerismul capitalist omul indepartat de crestinismul lui Iisus spre calea larga a ateismului in plina epoca a lui AntiCrist ,dar care nu poate merge mult timp pentru ca duce la Dezastrul planetei Pamint care va trebui reechilibrat

    pe care numai orbii inca nu i-l vad si el va sosii ca e deja inceput nu atit economic ,dar mai ales moral iar efectul va lovii ca un bumerang pe cel care l-a produs Omul care va trebui sa se adapteze sau..,,. Prapastia larga, cum scrie la Biblie Ghena- cosul de gunoi al Istoriei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat doamna Maria 🙏
    La noi a plouat 2 zile la rand,sa mai racorit,poate da Dumnezeu și Maicuta peste tot ploaie.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Probleme informatice intrerup activitatile pe Site-uri,in banci , spitale si aeroporturi nu numai in Europa dar si in rasarit ca Australia facind un haos informatic Global-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Val de imblnaviri de COVID printre tinerii ce au participat la festivalul de muzica de la malul Marii Negre de la Costinesti si bineinteles de Drogati,

    Va urma si un festival pe linga Cluj cu aceleasi efecte , dar si altele prin tara dar si prin statiunile balneoclimaterice renumite din care foarte inghesuita cea de la Ocna Mures in nordul judetului Alba la granira cu Clujul si Muresul care desi modernizata e intr-o zona cu epave industriale comuniste.

    Nici nu se compara cu cea de munte de la Geoagiu linga Autostrada A1 care are in jur multe obiective istorice de la 30 metri termele romane, la 300 metri cea mai frumoasa si racoroasa cascada din tara iar in satul Geoagiu-fosta Germisara Romana si dacica e cea mai veche biserica-Templu din Romania iar linga in aceiasi curte o biserica recenta secuiasca catolica modelata cu statui romane de lei cu trei capete specifici la toate cele 2 intrari iar in peretii exteriori incastrate bazoreliefuri romane de la castrele si cetatile de pe valea Muresului si luate si de la Sarmizegetuza.

    Iar la 20 km dealul Turdas linga Simeria taiata si descoperita pe autostrada A1 cu cel mai vechi oras neolitic din Romania cu peste 100 cuptoare de olarit care faceau comert pe apa Muresului pina la Tisa si Dunare.
    Iar la inca 20 km cetatea dacica Deva dar si salba de cetati dacice de la Costesti si Sarmizegetuza pe valea Orastiei dar si linga portile de fier ale Transilvaniei cu bataliile cu romanii de la Tapae si capitala Daciei romane de la Sarmizegetusa Regia cu multe amfiteatre si cladiri cu coloane romane


    Zona din Hunedoara Si a tarii Hategului cu cea mai densa in monumente istorice vechi dacice si romane din Romania intr-0 zona limitata care toate pot fi vizitate intr-o singura zi
    Si care mai are la 30 km si cetatea Alba Carolina fost Apulum-din Alba Iulia a legiunii a XIII costruita si inaugurata de imparatul roman Aurelianus pentru a proteja transpirturile romane de de sare de la Ocna Sibiului si Ocna Mures prin porturile romane de la Ocna Mures si Mihalt dar si de metale rare care veneau de la Rosia Montana si Apuseni si imbarcate in portul din Apulum-Alba Iulia toate pe apa Muresului ca si vasele de lut dacice de la Turdas de linga Simeria si Orastie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. O europarlamentara poloneza cu doua ore inainte despre realegerea Ursulei
    -Tu trebue sa mergi la inchisoare nu in parlamentul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Diaspora-romanii din strainatate cu 6, 5 miliarde Euro investite anul trecut 2023 sint cel mai mare investitor in economia Romaniei , mai mare decit investitiile strainilor si printre cele mai mari din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa 4 zile aseara s—a terminat conventia republicanilor din Sua cind Trump a stat peste o ora si jumatate pe scena acceptind nominalizarea sa la candidatura republicanilor pentru presedintia Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Patriarhia ortodoxa a romanilor cere preotilor din tara sa faca rugaciuni pentru aducerea ploilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coarna-Romania sinucigasa spune Rusia ,ca intra singura in meniu puse de marionetele Iohannis si Ciuca care ve-au vindut si Tradat la Washinghton-craciun.

      Ștergere
  10. O eroare umana de incarcare de program a stat la baza crizei informatice de astazi,
    Dar eroarea trebue remediata separat doar manual pe fiecare calculator in fiecare companie fapt ce va necesita o perioada variabila la fiecare companie care poate merge pina la citeva zile.

    Pierderile sint deja de miliarde de dolari din care afectarea companiilor aeriene si a mii de zboruri si a legaturilor cu intirzieri .

    Acum furtuna cu ploie si vijelie in zona Bucuresti-Ploiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. iarasi baga frica in oameni cu acest virus covid-oare nu le e frica de DUMNEZEU ca modifica mereu virusul desi se pare ca e o simpla viroza PROST TRATATA- cat despre sf prooroc ILIE l-a vazut vag pe DUMNEZEU in slava si-a acoperit fata sa nu fie topit de puterea LUI- asadar depinde de minte cum il vede EL FIIND ENERGIE NECUPRINSA DE OAMENI

    RăspundețiȘtergere