luni, 29 iulie 2024

DUMNEZEU NE CHEAMA IN CASA SA , CA SA NE PLECAM GENUNCHII SI SA NE RUGAM!


                                                    Dragii mei, 

În această dimineaţă, în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii în monitor, văd spre Răsărit o Sfanta Biserică la exterior.
Era ca şi cum, as fi avut al 3 lea ochi la ceafă.
                              .



La vârful Sfintei Cruci din vârful Turlei, o mână nevăzută scria un MESAJ cu litere mari.
Acest MESAJ era :

                   "În Numele Sfântului Duh !"

Iar un glas, care venea din Cerul Sfant, a spus tare :

                  "Şi acum cu Fiul Lui Dumnezeu !"   

Cuvintele din vârful Sfintei Cruci, erau scrise cu litere mari ,aurii, litere care pulsau, respirau .
Erau scrise ca pe un Nor albastru stralucitor si catifelat,cu litere mari ca din aur.

                  "ÎN  NUMELE  SFÂNTULUI  DUH  !" ,

Dragii mei, BUNUL  DUMNEZEU ne-a scris MESAJ din CERUL  SFÂNT, deasupra Crucii pe care a fost rastignit Fiul Său.
Să-I multumim din inimă si sa mergem in fiecare Duminică la Sfânta Biserică, acolo unde este mântuirea sufletului nostru.
                                          Dragilor, 
Ceea ce eu scriu, trebuie sa fiţi ferm convinşi ca nu de la mine scriu, ci numai cu PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT, numai cu VOIA  LUI  DUMNEZEU.
Dorm câte 3 -4 ore pe noapte, ca sa pot scrie aici toate câte BUNUL  DUMNEZEU îmi descoperă, pentru ca atunci când ele se adeveresc, voi sa va convingeti că, nu de la mine am scris, pentru că nu aveam de unde sa stiu eu dinainte, ci am scris numai cu VOIA si cu PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT.
De ce scriu? PORUNCĂ  am primit de la MÂNTUITORUL  HRISTOS, ca sa scriu toate câte văd si toate câte aud,deoarece, toate se vor adeveri, si asa ,cei care vor citi din toate aceste Mesaje divine, se vor intoarce la CREDINŢĂ.
Acesta este castigul meu cel mai de preţ, dragii mei.
Dorinta sufletului meu,de a aduce Semenii nostri la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS, prin toate câte scriu .                         Acesta este singurul si unicul scop al vietii mele,prieteni dragi,ca sa întorc oamenii la CREDINŢĂ,să-i fac mai buni si mai credinciosi.
Sa fie milostivi ,iubitori si iertatori cu Aproapele lor.
                                  Cu dragoste, Maria.

17 comentarii:

  1. Incendiu de trei zile in California arde de aproape o saptamina cu 2000 hectare pe ora.
    Pina acum au ars 140 000 hectare de padure cam cit un judet la noi-
    Si la noi meteorologii vorbesc de un val de caldura si intensificare seceta, dar si valuri de decese la turistii nepregatiti si epuizati pe munte.

    itisti se lauda cu modele IT care ar anunta secete cu un an inainte fuctie de modele climatice, temperatura oceanica,umiditate si alti factori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miine incepind cu ora 14 prevazut un protest cu cruci la Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta noapte noi sabotaje in Franta de data asta la reteaua de fibra optica , sigur tot mina Rusiei cea neprimita la Olimpiada pentru razboiul dus in Ukraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. De notat ca sicanele Rusiei cu Franta incepute de mai bine de un an prin trupele ruse wagner in Congo -Africa unde zilele trecute a murit un mercenar roman moldovean mercenar al Frantei care voia bani pentru casatorie la Iasi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lupta politica intre Ue si Rusia este mult mai veche decit conflictul rusilor cu francezii in Africa din ultimii ani in Coingo.
    Si ea merge in istorie pina la lupta imparatului Napoleon Bonaparte revolutionarul atacat de toate statele imperiale ale Europei pentru ca el milita cu armata sa si armele epocii sa faca in Europa un fel de Uniune -Statele Unite ale Europei dar in final a fost invins de englezi la Waterloo
    Dar inainte a fost infrint de generalul rus Iarna cind invadind imperiul Rus scrisoarea lui Napoleon Bonaparte trimisa otomanilor nu a ajuns la timp pentru a actiona unitar contra Rusiei
    Napoleon Bonaparte voia sa reconstituie si unifice Dacia dar nu a mai apucat.
    Urmasul sau Napoleon al III-lea a avut contributia decisiva la unirea principatelor Romane in 1859 sub Cuza, dar el nu mai voia numele de Dacia si a cerut ca principatele unite sa poarte numele de Romania prin asta consfintind si numele de astazi al Romanilor
    Iar Statele unite ale Europei sub numele acum de Uniunea Europeana se facu acum pasnic prin Tratatului de la Mastricht a carui dusman de moarte este ca si atunci tot Rusia Imperiala acum sub conducerea lui Putin care doreste prabusita si desfintarea Ue ca si uniunea ce voia sa o faca Napoleon Bonaparte cu peste doua secole mai inainte.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O spunea despre mafia statului Paralel domnul Zlotea care a scris si o carte in care erau si Ponta si de la traficul cu carburanti pentru Serbia pina la Energie si Tradatorul ministru evreu Daniel Virgil Popescu toti cu numiri prin Tarau-craciun.

      Ștergere
  6. David Popovici a cistigat acum pentru Romania medalia de aur olimpica la 200 m inot cu diferenta de doua sutimi fata de locul doi
    Cum estimasera americanii inca de ieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ziarul francez L”Echipe
    -Starul roman Popovici imbracat in aur-
    In timp ce Moscova spune astazi
    de -Jocurile Olimpice ale lui Satan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cioroianu despre declaratia lui Erdogan presedintele Turciei ca ar putea ataca Israelul
    -sint sanse slabe de 1 la 1 milion-
    Insa criticat occidentul ca nu spune de atacurile Israelului asupra palestinienilor cum spune despre Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oficiali polonezi critica declaratiile premierului Ungariei de la Tusnad din Romania si i-l invita sa plece din Ue si sa treaca inapoi la Urss unde Ungaria a mai fost odata republica sovietica
    Ai nostri Alogeni de la conducerea Romaniei Tac milc ca mutii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Justitia chineza povestita de profesorul din Cluj tinut pentru citiva dolari doi ani in cusca metalica inghesuit cu altii sa atepte ani in sir judecata ,libertatea sau moartea.
    El spunea ca si detinutii din perioada comunista Romana ca cei mai afectati si distrusi inca din prima zi erau ateii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nafia Statului Parakel dupa proprietati la Monaco si Dubai avanseaza cu proprietati la…Miami-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fost SRist Florea-in tara asta afaceri si interesele erau impartite intre mai multe servici cu culoare in Justitie pina buba s-a spart in presa si tot pe informatii scurse.
    De milionarul Tarau se spune ca era protejat de socrul lui Helving , deci afacerile au continuat si nu s-a scimbat nimic in epoca Helving ci doar s-a imbracat in haina noua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Alina Apostol romaca de 35 de ani condamnata in China la 8 ani de temnita nemeritata de care nu se prea intereseaza nimei de la justitia romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. David Popovici va primii din Romania circa 100 mii dolari, daca era din RMoldova ar fi primit 170 mii dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Premierul Turciei compara pe premierul Netanyahu al Israelului cu Hitler pentru ca ambi sint vinovati de holocaust-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Azi dimineata cutremur mic de 2 in nord vest de Galati la aduncime medie de 23 km-craciun.

    RăspundețiȘtergere