sâmbătă, 27 iulie 2024

MARE MINUNE! SFINTII LUI DUMNEZEU AU VENIT JOS PE PAMANT ,PRINTR-O SFANTA ICOANA CU CINCI SFINTI !

                                            27 Iulie 2024, sarbatorim cu dragoste si cu multa iubire, pe Sfantul Mare Mucenic Pantelimon, Ocrotitorul Medicilor si al bolnavilor!

                                                  Dragii mei, 

In aceasta dimineata  in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o Sfanta Icoana din casa mea ,de pe peretele din fata patului meu.  Aceasta sfanta Icoana,am gasit-o in podul casei soacrei mele, unde stau si acum, era aruncata printre tot felul de lucruri fara de folos.

Sfanta Icoana reprezinta cinci sfinti.

Iata ordinea lor din sfanta Icoana: stanga sus este Sfantul Mare Mucenic Pantelimon -Ocrotitorul bolnavilor si al medicilor, apoi, tot in stanga jos,in fata Sf. Pantelimon este Sf. Procopie,la mijloc Sf. Mare Mucenic Mina, in dreapta sus,este Sfantul Trifon ,iar jos in dreapta ,Sfantul Mare Mucenic Gheorghe.




Dragii mei, am facut aceasta descriere a Sfintei Icoane,deoarece, nu se mai vede bine numele Sfintilor pe care ii reprezinta.
Deci,vedeam sfanta Icoana aceasta,intr-o lumina ca de Soare.
Aureolele Sfintilor pulsau si erau rupte ca din Soare.
Brusc,Sfanta Icoana se desparte in doua de sus pana jos, apoi, vad cum prin aceasta Sfanta Icoana coboara in vesminte albe si stralucitoare foarte, sub forma de V la orizontala, cu partea deschisa inspre pamant, multime imensa de Sfinti ai Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului.

.
Toata Sfanta Icoana disparuse,iar acum,vedeam cum de-a stanga si de-a dreapta s-au asezat multime de Sfinti in vesminte albe si orbitor de stralucitoare.
.
Toti Sfintii lui Dumnezeu erau pe pamant si straluceau de lumina.Culoarul din mijlocul lor era plin de lumina alba si orbitor de stralucitoare  si parca asteptau pe Cineva sa coboare in mijlocul lor.Adica,pe IISUS HRISTOS Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul lumii intregi.
Prieteni dragi, VENIREA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS este mai aproape decat ne putem noi inchipui. Sfanta Icoana pe care eu am curatat-o si am pus-o de mai bine de 20 de ani la loc de cinste si ma inchin sfintilor, stiu ca este Facatoare de Minuni. Nu este prima oara cand, cu aceasta Sfanta Icoana se petrec adevarate Minuni.Intr-o alta traire a mea, vedeam pe toti Sfintii din Sfanta Icoana cu aripi mari,rupte ca din Soare,iar Sfintii toti erau vii.
Altadata,Sfintii din Sfanta Icoana mi-au spus ca sa-i duc in Sfanta Biserica,ca acolo e locul lor.
Am luat Sfanta Icoana intr-o Duminica ,cu multi ani in urma, si i-am povestit Parintelui de -atunci,cum am gasit in podul casei aceasta Sfanta Icoana si cum as vrea s-o las in Sfanta Biserica pentru totdeauna. Dar Parintele ,mi-a spus ca s-o aduc inapoi acasa si s-o pastrez.  Ceea ce am si facut,si au trecut peste 20 de ani de cand  sta la mine in casa si vad tot felul de Minuni care se petrec cu si prin aceasta Sfanta Icoana.

Si iata dragilor, acum inca o mare Minune prin aceasta Sfanta Icoana,si anume,VENIREA SFINTILOR din CERUL SFANT jos pe Pamant ,impreuna cu MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in ROMANIA  ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, cand anume se va petrece aceasta Mare Minune,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca vom trai cu totii aceste zile sfinte si minunate.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,Sfintilor din sfanta Icoana si tuturor Sfintilor, ca sa ne ajute sa fim sanatosi si sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre si de toate aceste Minuni.
Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Dupa parerea mea totul arata o precipitare si o concetrare de evenimente conduse de lumea spirituala
    Mai era un mesaj care spunea ca oamenii nu mai au sanse si trebue sa fie condusi de sus
    Se observa si in atacurile de la Olimpiada din Franta lupta intre Bine si Rau in lume nu numai in Ukraina unde Olimpiada trebuia in Istorie sa opreasca razboiele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. PNL ajuns in elita Tradarii Nationale Evreiesti
    deranjat ca mahalaua politica de la Aur si Usr i-si permit sa- i critice
    Deranjati de cirnatii si fasolea de ziua Nationala pe care i-i critica
    Toti evreii sint superiorii natiei romane
    Mircea Cosea spune ca -
    pericolul ungar nu e numai teritorial ci si economic, de afluxul controlului investitiilor spre zona doar regionale a Ardealului pe o zona de cosuveranitate inclusiv prin cumparare de pamint si cladiri monumente istorice -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat doamna Maria 🙏
    Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏🙏
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fi milostiv nouă păcătoșilor,, iarta-ne și ne miluiește Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Sabotajele de ieri a liniilor ferate TGV in ziua inceperii olimpiadei si alte atentate dovedesc ca sintem in plina Excaladare de orgoliu si Razboi mondial.
    Cum spunea un Mesaj citez din memorie ,0mul nu se va mai schimba si va trebui sa fie condus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. PNL evreiesc dujmanii micului si fasolei traditionale a adus romanulu burgerul de la aeroportul Otopeni cu 428 lei doua bucati

    Sta-lear in git, evreilor care conduc in Romania cu cei 35 mii functionari la stat angajati de ei doar in ultimii doi ani din banii romanilor saraciti de ei

    in Timp ce tara sufera din cauza lor si a secetei care nu au fost in stare sa termine canalul de irigatii a lui Ceausescu oprit de 35 de ani la Marasesti
    in timp ce sudul Moldovei si Baraganul se usuca de seceta iar romanii saracesc si duc dorul micului redus ca animalele evreiesti de la conducere nu le place si le pute mincarea nationala ca si Istoria Romaniei si romanilor in locul careia vor
    Istoria evreiasca modificata a la Iohannis evreul ce nu a vrut nici monumentul de piatra cu statuia lui Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului in locul caruia a dezvelit statuia de aproape 4 metri a imbaronatului Brukenthal criminalul de romani de la anul 1784 revolutia transilvana ce a devansat cu 5 ani Revolutia Franceza a masonilor evrei de la 1789-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marea Resetare evreiasca masonica
    La jocurile Ololimpice de la Paris un grup de barbati Travestiti au reprodus viziunea in
    batjocura la Cina cea de Taina
    ca o jignire totala si Blasfemie
    la Crestinism-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se implinesc 10 ani din 2014 de la invazia Rusiei din Ukraina si Georgia de fapt data inceperi razboiului care
    a generat al Treilea Razboi Mondial si va duce
    in final la ocuparea Siberiei si sudului Rusiei de China marele cistigator al conflictului dintre Rusia si Nato
    China care va avea granita cu Romania
    Dupa cum spun unele
    Proociri vechi de aproape un secol-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deocamdatal a noi a inceput conflictul cu contre intre evreul Geoana si Ciolacu Malacu
    Ultimul ataca pe Gioana si pentru modul cum a ajuns la Nato

    Cind doi se cearta al treilea George Simion cistiga alegatori prin semnaturi pentru apartamente ieftine.

    Contre si la americani intre Trump care se da aparatorul evreului premier Netanyahu si Kamalla zimbareata care cu Biden l-a criticat pe Netanyahu pentru crimele contra bastinasilor palestinieni din Gaza cea decretata ca
    - preafrumoasa si bogata pentru a ramine palestinienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun te felicit pentru noutățile aduse...
      Dar fi atent, am citit că acest Trump este o clonă a kazarilor, adevăratul Trump stă într-o bază militară pentru protecție.

      Ștergere
    2. S-ar putea ca multi sa fie inchisi sa conduca in locul lor reptilieni vazuti intr-un mesaj la intruniri oficiale importante-craciun.

      Ștergere
  9. Iustinian ultimul imparat de origini daco-traco -ilire infatisaza magii la nasterea lui Isus ca find cu tinuta de daci ,
    el voia un imperiu roman crestin in secolul 6
    Si Arcul lui Constantin dupa a infringerea lui Axentie are pe el infatisati osteni in tinuta dacica si nu romana
    Un bulgar spunea tracii de la sudul si nordul Dunarii sunt printre noi
    De fapt suntem chiar noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. OTV ul no murit doar un pic so hodinit.
    De cateva zile toata tara asista la un circ numit pompos ,,ancheta jurnalistică,, facuta in legatura cu crima din Braila. La cum se acuza si se incrimineaza pe Securist tv zisa Romania tv nici nu mai ai nevoie de justitie. Din ora in ora dimensiunile unui cutit săltat din casa mamei presupusului criminal crestea sau scădea ca temperaturile ba avea 17 cm ba 33 cm. Acum aflam si cum se face cercetari privitor la crima in Romania anului 2024 cu sifoane plantate in celula. Mai nou sifoanele plantate l au auzit vorbind in somn pe acuzat....sic. Dupa ce il terorizezi continu te miri ca tembelul si de ce vorbeste in somn. Bine ati venit in Tembelistan unde scornelile unor sifoane carora li sa promis tigari si vorbitul in somn al unui om terorizat sunt ,,probe,, care te ,,dovedesc,, făptuitor. China este mic copil pe langa noi. Mai nou a aparut pe Securist tv si un cadru de pe la paza penitenciarelor care facand o obsesie postmortem pentru doctorita la si condamnat si încarcerat pe acuzat....saracul tovarăș ! Cam asa se face ancheta pe la noi...profesionist....nu este de mirare de ce ,,profesionistii,, nu au gasit nici dupa doi ani autorii atentatului de la Arad !

    RăspundețiȘtergere
  11. Medic neurolog Felicia din Florida-Protocoalele impuse in boala Covid au omorit oamenii in intreaga lume cu agenda politica de Controlul Populatiei
    , dar libertatea data de Trump medicilor in Sua a ajutat foarte mult
    Nu a fost un vaccin ci Terapie genetica cu efecte pe scurta si lunga durata inca necunoscute cu multe cazuri de creier cuencefalite hemoragice distrus cu hiperimunitate- ce afecteaza creierul, dar fara a opri boala si sa dea imunitate

    Iar transfuxiile trebuie refuzate de la un om vaccinat
    O patologie post vaccinala nemaiintilnita cu accidente vasculare devastatoare ce necesita vaso … de scoaterea urgenta a chiagului din creier si infarcturi miocardice la cei cu doua vaccinuri si doua bustere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Jirinoski- nu exista popor moldovean noi i-am numit asa moldoveni, dar ei sint romani si lasatii sa traiasca cu romanii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doctorita romanca Felicia Popa din Florida mai spune
    -Covidul un sistem planificat de crima in masa inclusiv in Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Presedintele evreu antiroman Iohannis face doar sinecuri pentru premiile si medaliile lui si medalia Kalergi, a semnat o lege care da
    Prioritate Evreilor la restituirea de proprietati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. PS Si ca sa punem cireașă pe colivă la Securist tv alias Romania tv este invitat dintre moaște sa si dea cu parerea si tovarasul milițian T Butoi. Omul intr un delir bolșevic a inceput sa si laude cariera de milițian in care datorita ,,profesionalismului,, lor jumatate dintre cei aflati in penitenciare erau pe nedrept bagati doar ca sa isi faca norma tovarasii militieni. Tovarase milițian datorita ,,profesionalismului,, dumneavoastră sunt Tundrea si altii bagati de voi nevinovati in mormant in timp ce voi mancati pensii nesimțite pe nedrept....si mai aveti tupeul nesimțit de a iesi din caverne si a lătra. Singurii care imprastiati sudoare urat mirositoare sunteti voi tovarase milițian.

    RăspundețiȘtergere
  16. Romania ca o prada scoasa la mezat de alogenii ce o conduc
    Tic Tok un vidio despre trei drone rusesti ce ar fi fost dooirite de avioane F16 la Nicolitel.
    Iar azi Viktor Orban cel Mare al Hngariei i-si face numarul Anual la Tusnad .

    Iohannis cel Mic in schimb pregateste Romania pentru vinzari teritoriale mai ales evreilor sai kazari flaminzi si ei ca vulturii hunguresti de tearitoriu romanesc indiferent sub ce nume ascuns poarta de impostori ascunsi din Israel pina in Tarile de jos care fac achizitii banoase ultimii in zone plasate in platformele industriale ale marilor orase din Romania
    Sau mostenitori care revendica mosteniri de terenuri la care de la Cuza si Brateanu citire aveau interzis prin lege sa devina proprietari in Romania, dar carora Iohannis le faciliteaza preferential proprietati cu acte falsificate ,cum a procedat el in centrul Sibiulu pe Str Nicolae Balcescu 29 sau pe Magheru.

    In timp ce romanii dezbinati si dezinformati de presa si televiziunile evreiesti din tara nu stiu unde sa-si mai ia lumea in cap dupa distrugerea Planificata de evrei si cozile lor de Topor Autohtone , a locurilor de munca odata cu economia- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nistorescu intr-un video la discutie cu Cristoiu vorbeste despre- pericolul grupului vechi habsburgic-evreuesc de la Cluj care a dat prin influenta directa politicieni ca Helving si alti evrei la Bucuresti cu influenta mare dar care pot ajunge si la o agenda locala proprie in relatia cu Hun-garia in expansiune politica si economica in Ardeal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Puiu Popovici evreu cu bani si conexiuni condamnat cu sentinta anulata cere la Wasinghton daune statului roman de un sfert de miliard de dolari dupa afaceri neortodoxe care il dau proprietar a circa 1 procent din suprafata Bucurestiului prin
    -relatii politico-securistice ca si Tender arata comportamentul statului roman ca un Prost-o spune Mugur Ciuvica-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cina cea de Taina parodiata de transsexuali de la deschiderea jocurilor olimpice de la Paris taxata de patriarhia Romana ca Demonica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nemernici mai sunt acesti transsexuali (LGBTQ). Inca din Antichitate erau aruncati acesti anormali de la nastere in groapa cu lei infometati. Acum, dupa ce ca sunt tolerati, mai vin cu un tupeu fantastic si se apuca sa se ia de sarbatorile crestinilor, fac marsuri / parade tocmai de cele mai mari sarbatori ale crestinatatii.
      Foarte bine fac musulmanii ca isi apara cu adevarat credinta, ar fi luat foc daca s-ar fi luat cineva de religia lor - astia sunt cu adevarat credinciosi, nu cei lași care stau pasivi si privesc nepasatori la pacate fara sa spuna ceva, fara sa ia atitudine.
      Inainte stiau ca sunt anormali cei din lgbt si stateau in anonimat. Acum e o fala anormalitatea si nebunia lor. Daca era vazut un barbat imbracat in fusta pe vremuri ar fi fost internat la nebuni unde ii era locul. Prea multe drepturi pretind acesti anormali. Traim vremurile din Sodoma si Gomora si acele cetati au disparut definitiv de pe fata pamantului din cauza pacatelor de moarte ale oamenilor.

      Ștergere