vineri, 19 iulie 2024

RACORIRE ! PLEACA CANICULA !



.


Dragii mei, 

Astazi in timp ce trebaluiam prin bucatarie, intr-o clipita am o imagine sub mijlocul Cerului liber, si vad o tanara care se asezase pe o bordura, deoarece, ii venise rau de la soarele torid de pe Cer.
Brusc, Cerul se-ntuneca si apare un cuvant scris intr-un  dreptunghi rosu de foc, scris de o forta nevazuta,asa :

"Racorire !".

.
De unde soarele topea totul in jur, Dumnezeu a trimis acest Mesaj divin, prin care ne-a transmis ca urmeaza o racorire a vremii toride.
.
Dragii mei, eu stiu ca Meteorologii dupa masuratorile lor sustin contrariul.
Eu aici, nu contrazic pe absolut nimeni,ci scriu doar Adevarul Duhului Sfant descoperit mie roabei Sale.Si veti vedea dragilor, ca asa va fi.
Va fi cald, vara e abia la inceput,dar nu vom mai suferi de caldura excesiva.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului care ne daruiesc toate cate avem nevoie si toate la timpul lor.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu -Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca suntem sanatosi,ca-i avem pe cei dragi langa noi, in inima si-n sufletul nostru si nu in ultimul rand, sa mergem la Sfanta Biserica,acolo unde este linistea si mantuirea sufletului nostru.
Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. Doamne ajuta - ne și ne iartă fărădelegile prin care te supărăm mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Slăvit să fie Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Leeds-Marea Britanie scandal intre Un grup de Romani si Politie care voiau sa ridice un copil soldat cu rasturnarea masinii de Politie si incendierea unui autobuz-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La DNA activitate in dosarul generalilor coldisti
    Iar la Bruxell se vrea un fond pentru inarmare si politisti in numar mai mare in tarile de pe granita estica a Ue pe linga scandalul obijnuit al lui Sosoaca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Canicula inchide obiectivele turistice din Grecia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pina sa plece Canicula da probleme sistemului energetic din Romania care desi are bani de modernizare de la Ue nu este in stare sa-i absoarba si pierde multe fonduri Ue
    Codul portocaliu de canicula se retrage miine in ultimile 3 judete din sudul Olteniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In aceasta zi de 19 dar in anul 64 la Roma avea sa izbucneasca un incendiu care a ars citeva zile cind Imparatul Nero a dat vina pe crestini desi istoricii supun ca incendiatorul a fost chiar imparatul nebun Nero-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. este un exemplu pt omenire ca vrajmasul are intrusi in tari care sa induca frica inca din vechime-scelerati care au facut din umanitate sclavi pt nesatioasele lor dorinte de averi si putere- pana astazi lumea a avut mai multe conflicte de interese decat liniste-DUMNEZEU ARE RABDARE dar nu pana la final- traim apocalipsa

    RăspundețiȘtergere
  9. sa dea DUMNEZEU sa se racoreasca- a fost cumplit -vom vedea daca si august va fi torid

    RăspundețiȘtergere