miercuri, 31 iulie 2024

MARIA, DU SI ARATA EVANGHELIA DREPTATII!




                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care striga tare asa:
                  "Pocaiti-va !
               Pocaiti-va ,ca nu se stie .
              Într-o clipă nu mai suntem ."

Clipă in care,am în faţa ochilor inchisi o Apă uriasa,care vine dinspre Apus spre Rasarit. Era o Mare de apă care ar fi acoperit si un bloc cu 10 etaje. Aceasta Apă uriasa acoperea trei sferturi din pămant.
După ce Apa uriasa a acoperit totul in calea ei, case ,blocuri zgaraie nori, absolut totul,ca la un semn nevazut de mine, Apa uriasa s-a oprit si nu s-a mai rostogolit.
Eu eram la circa 100 de metri de aceasta apa, si-i vedeam inaltimea uriasa.
Apa a ramas impietrita ,ca la un semn divin.
Apa s-a oprit si vedeam un perete de cativa zeci de metri de apă,perete de apa care a ramas pe loc, precum un zid din beton.
Apa aceasta mare,desi acoperise total trei sferturi de pămant,deşi Pamântul care mai ramăsese fară apă era mai jos decât apa,malul Apei uriase a ramas in picioare ca o stanca, desi era format tot din apă.
Era ca şi cum, DUMNEZEU ar fi poruncit Apei care a acoperit absolut totul pâna acolo, îi poruncise ca sa se oprească. Iar apa, s-a oprit, fara ca sa aiba maluri.
Înaltimea malului de apă fara de pamant, era cat inalţimea unui bloc cu peste 10 etaje.
Aud un alt glas ,care spune aşa :
             
                            "Este scris:
                   Du si arata Evanghelia Dreptatii."

Clipă în care dragilor, vad Cerul senin de ziua, Cer din care atârnă in jos spre Pămant,un arc lung de Lumina aurie si orbitor de stralucitoare.



Din arc,de la varful lui, iesea o alta Lumina aurie densa si orbitor de stralucitoare,sub forma unui nor oval la orizontal,nor care atarna de Arcul de Lumina aurie, si chiar arata ca un abur dens si auriu .
Aud glas, care spune asa:
              "Am vazut Lumina aurie !
                Aurie, ca aburul.
              Este scris: Du si arata Evanghelia Dreptatii ! 
        Numarul Mortilor şi l-a vandut la Morti ."


Doar cateva secunde si totul a disparut. 
Deschid ochii mei dragilor, imi notez toate in Caietul de suflet,cand,imi aud propriul glas care intreaba asa ,fara ca eu sa deschid gura:
                    "Doamne !
                     Doamne,cum sa fac, ca sa mostenesc,ca sa daruiesc Doamne Darurile Tale, Darurile Tale Doamne ?"

Iar glasul Lui Dumnezeu,a Mantuitorului Hristos, a grait asa :
                   "Este scris,Maria: 
              Du si arata Evanghelia Dreptatii ! 
              "Sa scrii tot ce vezi si tot ce ai s-auzi !"

Si iata fratilor,ca scriu tot ce vad si tot ce aud, incercand sa respect si sa-mplinesc PORUNCA Lui DUMNEZEU,PORUNCA DUHULUI SFANT.
Prin ceea ce fac,prin toate scrierile de pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, aduc si EVANGHELIA DREPTATII pas cu pas,dar si scriu toate cate vad si toate cate aud.
Sa credeti fratilor in toate cate scriu,deoarece,nu de la mine scriu,ci numai de la DUHUL Cel Prea SFANT cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa facem bine celor care ne urasc pe noi, sa-i iubim si pe acestia ca pe noi insine,si nu in ultimul rand,sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi,ci sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu puterea Sa.
                                 Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Asa va disparea brusc cimpia de nord a europei pina la Moscova vasuta de multi cind se va schimba brusc axa planetei si Ecuatorul din cauza incalzirii globale si cresterea nivelului oceanic posibil peste un secol iar scoarta se va scufunda in mata sub greutatea apei
    Iar in alt mesaj apar blocuri si copaci care iesiti din baza de asezare se rup la marginea apei din cauza ca scoarta se va inclina odata cu blocurile
    Iar alt mesaj spune de muntele Golgota din Israel rupt de ape sub care dispare si de Riftul Africii care ajunge pina in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere