miercuri, 10 iulie 2024

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, DIN 22 IUNIE 2024 !

                                                   

                                                              Dragii mei, 

Va multumesc din suflet pentru intelegere si pentru rabdarea voastra,in ceea ce priveste publicarea filmuletului cu sfintirea Troitei din 22 Iunie 2024.

In aceasta seara, a venit Parintele Constantin si mi-a adus stikul cu fimul sfintirii Troitei din 22 Iunie 2024.

Îi multumesc din tot sufletul pentru ajutorul dat, pentru felul cum a aranjat toate imaginile si pentru cuvintele alese, cuvinte de suflet pentru noi toti.

M-am gandit dragilor,ca de acum inainte, in fiecare an, in Sambata Mosilor de vara,sa ne adunam cu totii la Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,pentru a trai cu inima si cu sufletul Sfanta Slujba a Aghezmei Mici savarsita de un Sobor de Preoti,care vor citi atat Pomelnicele pentru vii si pentru cei Adormiti,iar la final, sa stam la masa cu totii si sa gustam din bucatele alese si sfintite.

Maica Domnului ,impreuna cu Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil si cu toti Sfintii Săi,se vor bucura sa participam cu totii la Marea Sa Sarbatoare din fiecare an,adica,din Sambata Mosilor de vara,la Potirul Nesecat.

SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,Tecuci,judetul Galati.
          .

Sambata Mosilor de vara (Pomenirea Mortilor)din fiecare an, sa fie pentru noi toti si Ziua Sfintei Troite a Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Dragii mei, va multumesc din tot sufletul, tuturor care v-ati ostenit si ati ajuns in 22 iunie 2024,la Tecuci, la sfintirea Troitei Maicii Domnului din Tecuci.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa va daruiasca voua si la cei dragi inimii voastre,sanatate, bucurii si impliniri, Credinta tare si multa ocrotire divina.

Dar haideti ca sa retraim cu inima si cu sufletul momentele din 22 iunie 2024, de la Sfintirea Troitei Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Iata:


.

Cu dragoste, Maria.



Un comentariu: